xalaros Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Αυτά έκανα και μου βγάζει το παραπάνω μνν. λάθους. Πάντως σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Σε ευχαριστω πολυ...Αρα αν χρησιμοποιοουμε internet μεσω κινητης δεν γινεται αν καταλαβα καλα.. Απο και προς υπολογιστη γiνεται και πως ? Δεν βρηκα τροπο να κατεβασω την εφαρμογη σε pc. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Αυτά έκανα και μου βγάζει το παραπάνω μνν. λάθους. Πάντως σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Αν το κάνεις με τη σειρά που το λέω δε μπορώ να καταλάβω πως έχεις κενό domain. Παίζει να είναι "\username" όπου username@gmail.com είναι το mail σου. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Το όνομα μια χαρά μου το βγάζει. Κάτι παίζει με το πιστοποιητικό ασφαλείας SSL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Το όνομα μια χαρά μου το βγάζει. Κάτι παίζει με το πιστοποιητικό ασφαλείας SSL. Δεν ξέρω τι να σου πω τότε. Εγώ δεν έχω πειράξει τίποτα σε αυτές τις επιλογές. Ότι έχει default έχω αφήσει. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Μήπως πρέπει πρώτα να διαγράψω τον λογαριασμό μου από την εφαρμογή Gmail της συσκευής και μετά να κάνω αυτή τη διαδικασία και πόσο ασφαλές είναι η διαγραφή του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Μήπως πρέπει πρώτα να διαγράψω τον λογαριασμό μου από την εφαρμογή Gmail της συσκευής και μετά να κάνω αυτή τη διαδικασία και πόσο ασφαλές είναι η διαγραφή του; Όχι, δεν νομίζω ότι έχει σχέση. Τα είχα για κάποιο διάστημα και τα 2 μαζί και δε δημιουργεί προβλήματα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Μια χαρά δουλεύουν παράλληλα το επίσημο email client και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα λήψης email. Εγώ παίρνω έτσι Yahoo +Gmail στο kaiten email. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ρε μάγκες μου βγάζει ένα σφάλμα το aqua mail κάθε φορά που συγχρονίζει. Login error. Too many simultaneous connections. Ξέρει κανείς τί μπορεί να παίζει; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Στο betterbatterystats και στην οθόνη που δείχνω τι μας δείχνει αυτό που λέει κάτω από τους καρτέλες ακριβώς; Όχι τους μετρήσεις. Ακριβώς κάτω από το other Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Υπαρχει καποιο hack , που να επιτρεπει το Go Note , Calendar να χρησιμοποιηθει σε Nova launcher ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 [ATTACH]30825[/ATTACH] Ρε παιδιά τι ακριβώς είναι το phone radio που δείχνει τόση πολύ ώρα λειτουργίας; Πάντως Ραδιόφωνο δεν άνοιξα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 [ATTACH]30825[/ATTACH] Ρε παιδιά τι ακριβώς είναι το phone radio που δείχνει τόση πολύ ώρα λειτουργίας; Πάντως Ραδιόφωνο δεν άνοιξα. Οχι δεν ειναι το ραδιοφωνο. Eιναι το τμημα που ειναι υπευθυνο για ο,τι εχει να κανει με την επικοινωνια του τηλεφωνου (δικτυα κλπ). Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 [ATTACH]30825[/ATTACH] Ρε παιδιά τι ακριβώς είναι το phone radio που δείχνει τόση πολύ ώρα λειτουργίας; Πάντως Ραδιόφωνο δεν άνοιξα. Η δραστηριότητα gsm ( εκπομπή-λήψη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Στο betterbatterystats και στην οθόνη που δείχνω τι μας δείχνει αυτό που λέει κάτω από τους καρτέλες ακριβώς; Όχι τους μετρήσεις. Ακριβώς κάτω από το other Κανείς να με βοηθήσει; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 ξερει κανεις η εφαρμογη Υπηρεσιες Google play που εχει σημα 1 κομματακι απο παζλ τι κανει;την βρηκα μεσα αλλα δεν την κατεβασα ποτε παντως αν δεν εχεις κανει root σβηνει! Είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του κινητού. Μην τη σβήσεις. Τι κάνει τελικα? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Τι κάνει τελικα? Είναι του συστήματος, δεν είναι για να την τρέξεις εσύ. Στο betterbatterystats και στην οθόνη που δείχνω τι μας δείχνει αυτό που λέει κάτω από τους καρτέλες ακριβώς; Όχι τους μετρήσεις. Ακριβώς κάτω από το other Δεν βλέπω πουθενά το other που λες. Edited March 13, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Δεν βλέπω πουθενά το other που λες. Current Συγγνώμη άλλο έγραψα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Current Συγγνώμη άλλο έγραψα Lol, δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις. Προφανώς είναι uptime, επί τις εκατό κατανάλωση και μετά το κάνει σε επί τις εκατό ανά ώρα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Current Συγγνώμη άλλο έγραψα Αν εννοείς την γραμμή με τις πληροφορίες ανάμεσα στο Current και το system, το προφανές είναι ότι σε 5h και 56s καταναλώθηκε 35% μπαταρία (από το 79% στο 44%) και ο μέσος όρος κατανάλωσης είναι 7%/ώρα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Για λογαριασμό gmail μου γράφει να συμπληρώσω "Τομέας" και στο πεδίο "Exchange Server" γράφει "gmail.com". Τι γράφω σ' αυτά; Επίσης τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω σε λογαριασμό yahoo; Έπεσα τυχαία πάνω του σήμερα. Αν το Yahoo έχει στις επιλογές του να ενεργοποιησεις imap, τότε ο server για imap παίζει να είναι imap.mail.yahoo.com Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Επιτέλους βγήκε εφαρμογή για το Multiwindows για το Galaxy S3 :-) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bjbinc.multiwindowmanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iamJpbmMubXVsdGl3aW5kb3dtYW5hZ2VyIl0. Edited March 13, 2013 by int70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Πηρα ενα galaxy mini 2 αλλα την εφαρμογη vault μου λεει δεν την υποστιριζει η συσκευη..Υπαρχει καμια αλλη παρομοια εφαρμογη?Δεν με ενδιαφερει για φωτο και βιντεο αλλα για τα μηνυματα..Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Καινούργιος flash player 11.1.115.48 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Μια καλη εφαρμογη για Multi copy paste, το ειχα χρειαστει στο παρελθον, και πιθανον να το βρει και καποιος αλλος χρησιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts