tsabasid Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) Καταρχήν σε ευχαριστώ για την άποψη σου. Δεν σου κρύβω πως αρχικά ήθελα να χρησιμοποιήσω την στοκ εφαρμογή λόγω airview. Αυτή η λειτουργία του S-Pen μου είναι πολύ χρήσιμη στην καθημερινότητα μου. Το θέμα με τον stock email client είναι το εξής...ότι κάποιες φορές όταν θέλω να απαντήσω σε ένα email, αυξάνει το μέγεθος στο κείμενο του email που έχω λάβει (και το οποίο βρίσκεται σε παράθεση από κάτω). Δεν ξέρω αν σου έχει τύχει ποτέ μια τέτοια περίπτωση...Επίσης αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν έχω επιλογή να σβήνω τα email ΚΑΙ από τον server. Μήπως γνωρίζεις να μου πεις με σιγουριά? Απλά όταν συμβαίνει αυτό αναγκάζομαι να μικραίνω όλο το mail (μαζί με της παράθεσης). Αλλά δεν είναι και πολύ πρακτικό να το κάνω κάθε φορά. Για παράδειγμα σε ποια σημεία κατά την γνώμη σου υπερέχει η stock εφαρμογή από maildroid, aquamail (Κ-9 δεν έχω άποψη αλλά έχω δοκιμάσει τον K-@ mail pro, από τον οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος). :) Αυτό για το μέγεθος του quoted text δεν το έχω παρατηρήσει να σου πω την αλήθεια. Ότι αφορά το συγχρονισμό με το server, αν τα σεταρεις τα mail accounts σου ως exchange(gmail και Hotmail γίνεται σίγουρα) τότε ότι αλλαγή κάνεις στο κινητό γίνεται και στον server αυτόματα. Ότι αφορά πλεονεκτηματα κλπ, έχω δει ότι είναι το ταχύτερο στην παράδοση push notifications, ίσως γιατί το exchange services που χρησιμοποιεί είναι native, οπότε ισως έχει καλύτερη υλοποίηση. Επίσης το interface του το θεωρώ πιο καθαρό και εύχρηστο. Δεν ξέρω από πιο advanced λειτουργίες όπως tagging labels ή κάτι άλλο πώς πάει γιατί δεν τα χρησιμοποιώ αυτά. Θα σου έλεγα μια που είναι τσάμπα το stock, πάρε λίγο χρόνο και σεταρε τα εκεί τα accounts και κάνε δοκιμές να δεις πόσο χρόνο κάνει μέχρι την παράδοση κλπ. Το μόνο αρνητικό για μένα, που αλλάζω ROMs που και που, είναι ότι επειδή τα mail accounts περνιουνται ουσιαστικά ως accounts στη συσκευή, σε γίνεται να τα κάνεις επιτυχημένο backup με TiBu. Οπότε αν φλασαρεις άλλη ROM θα πρέπει να τα σεταρεις από την αρχή. Απλά από όσο ξέρω η stock είναι η μόνη που υποστηρίζει άριστα push και σε gmail και Hotmail, οπότε με εξυπηρετεί αρκετά αυτό. Edited March 10, 2013 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Υπάρχει κάπου οδηγός συγκεντρωτικός για σετάρισμα λογαριασμών yahoo, hotmail και gmail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Υπάρχει κάπου οδηγός συγκεντρωτικός για σετάρισμα λογαριασμών yahoo, hotmail και gmail; Το hotmail σεταρεται αυτόματα ως exchange. Βάζεις δηλαδή μόνο mail και password και αυτόματα έχεις push notifications. Στο gmail βάζεις mail και password, πατάς manual setup και επιλέγεις exchange (αν θες να έχεις push). Εκεί, στον server βάζεις m.google.com και είσαι set. Για yahoo δε γνωρίζω διότι δεν έχω account. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Τι εννοείς, να το ξυπνάει από κατάσταση αναμονής; Οκ my bad! Εννοώ εφαρμογή που να ενεργοποιεί το κινητό, ενώ εγώ του εχω κάνει πλήρες shut down Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Οκ my bad! Εννοώ εφαρμογή που να ενεργοποιεί το κινητό, ενώ εγώ του εχω κάνει πλήρες shut down Lol, και αφού το κινητό είναι κλειστό η εφαρμογή πώς θα λειτουργήσει; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Αν γινόταν αυτό που λες θα μπορούσε να λειτουργεί και το ξυπνητήρι με κλειστό τηλέφωνο, μια γνωστή αδυναμία του android. Δεν γίνεται όμως. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Αν γινόταν αυτό που λες θα μπορούσε να λειτουργεί και το ξυπνητήρι με κλειστό τηλέφωνο, μια γνωστή αδυναμία του android. Δεν γίνεται όμως. Αυτό που λες είναι εν μέρη σωστό, γιατί μου έχουν τύχει κάποια android που λειτουργεί το ξυπνητήρι μια χαρά ακόμα κι αν τα έχεις κλειστά, πχ Alcatel 918d, Acer Liquid Gallant Duo κ.α. Απ' ότι έχω καταλάβει βέβαια κάτι παίζει με τη cpu και φαίνεται ότι ο mtk υποστηρίζει το ξύπνημα τη στιγμή που πχ. οι qualcom δεν το υποστηρίζουν... Δεν το έχω ψάξει αναλυτικά το θέμα απλά αναφέρω τι μου έχει τύχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Αν γινόταν αυτό που λες θα μπορούσε να λειτουργεί και το ξυπνητήρι με κλειστό τηλέφωνο, μια γνωστή αδυναμία του android. Δεν γίνεται όμως. γι' αυτό το θέλω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Αν γινόταν αυτό που λες θα μπορούσε να λειτουργεί και το ξυπνητήρι με κλειστό τηλέφωνο, μια γνωστή αδυναμία του android. Δεν γίνεται όμως. Στα περισσότερα smartphones γίνεται αυτό. Θα πρέπει να τρέχει η εφαρμογή για να ξεκινήσει η ειδοποίηση και με κλειστό λογισμικό δεν γίνεται. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Αυτό που λες είναι εν μέρη σωστό, γιατί μου έχουν τύχει κάποια android που λειτουργεί το ξυπνητήρι μια χαρά ακόμα κι αν τα έχεις κλειστά, πχ Alcatel 918d, Acer Liquid Gallant Duo κ.α. Απ' ότι έχω καταλάβει βέβαια κάτι παίζει με τη cpu και φαίνεται ότι ο mtk υποστηρίζει το ξύπνημα τη στιγμή που πχ. οι qualcom δεν το υποστηρίζουν... Δεν το έχω ψάξει αναλυτικά το θέμα απλά αναφέρω τι μου έχει τύχει. Τότε το "κλειστό" δεν είναι πραγματικά κλειστό. Γιατί για να ξυπνήσει τη cpu κάτι πρέπει να τρέχει που να κοιτάει το ρολόι και να έχει πρόσβαση στη λίστα με τις υπενθυμίσεις. Αυτό δηλαδή που έκαναν και τα S40 της nokia που φέρνουν όλοι σαν παράδειγμα χωρίς να ξέρουν οτι το κινητό δεν ήταν 100% κλειστό απλά έδειχνε έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Στο droidstats γίνεται να βάλουμε πχ την χρέωση που έχει σε κάποιον διαγωνισμό;για μηνύματα λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Καταρχήν σε ευχαριστώ για την άποψη σου. Δεν σου κρύβω πως αρχικά ήθελα να χρησιμοποιήσω την στοκ εφαρμογή λόγω airview. Αυτή η λειτουργία του S-Pen μου είναι πολύ χρήσιμη στην καθημερινότητα μου. Το θέμα με τον stock email client είναι το εξής...ότι κάποιες φορές όταν θέλω να απαντήσω σε ένα email, αυξάνει το μέγεθος στο κείμενο του email που έχω λάβει (και το οποίο βρίσκεται σε παράθεση από κάτω). Δεν ξέρω αν σου έχει τύχει ποτέ μια τέτοια περίπτωση...Επίσης αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν έχω επιλογή να σβήνω τα email ΚΑΙ από τον server. Μήπως γνωρίζεις να μου πεις με σιγουριά? Απλά όταν συμβαίνει αυτό αναγκάζομαι να μικραίνω όλο το mail (μαζί με της παράθεσης). Αλλά δεν είναι και πολύ πρακτικό να το κάνω κάθε φορά. Για παράδειγμα σε ποια σημεία κατά την γνώμη σου υπερέχει η stock εφαρμογή από maildroid, aquamail (Κ-9 δεν έχω άποψη αλλά έχω δοκιμάσει τον K-@ mail pro, από τον οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος). :) Αυτό που λες ότι μεγαλώνει τα γράμματα του κειμένου που απαντάς κάτω από εκεί που ξεκινάς να γράφεις την απάντηση έχει αναφερθεί στο νήμα του νοτε2 και είχαμε βγάλει συμπέρασμα ότι είναι μάλλον bug. Έχω δοκιμάσει και εγώ τα περισσότερα και έχω ξεχωρίσει το maildroid και το κ10 ( η Κ@ που το λένε πια). Έχω μείνει με το κ10 γιατί το θεωρώ εξαιρετικό. Απλό γρήγορο χωρίς ανούσιες ρυθμίσεις. Νομίζω όμως ότι δεν δουλεύει με exchange. Αν έχεις το maildroid ήδη θα σου πρότεινα να αφιερώσεις λίγο χρόνο να το φέρεις εκεί που θέλεις και θα κάνεις τη δουλειά σου εύκολα. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Το k@ δεν έχει exchange, αλλά θα έχει σε μια επόμενη αναβάθμιση, όπως μου είπε ο developer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Αυτό για το μέγεθος του quoted text δεν το έχω παρατηρήσει να σου πω την αλήθεια. Ότι αφορά το συγχρονισμό με το server, αν τα σεταρεις τα mail accounts σου ως exchange(gmail και Hotmail γίνεται σίγουρα) τότε ότι αλλαγή κάνεις στο κινητό γίνεται και στον server αυτόματα. Ότι αφορά πλεονεκτηματα κλπ, έχω δει ότι είναι το ταχύτερο στην παράδοση push notifications, ίσως γιατί το exchange services που χρησιμοποιεί είναι native, οπότε ισως έχει καλύτερη υλοποίηση. Επίσης το interface του το θεωρώ πιο καθαρό και εύχρηστο. Δεν ξέρω από πιο advanced λειτουργίες όπως tagging labels ή κάτι άλλο πώς πάει γιατί δεν τα χρησιμοποιώ αυτά. Θα σου έλεγα μια που είναι τσάμπα το stock, πάρε λίγο χρόνο και σεταρε τα εκεί τα accounts και κάνε δοκιμές να δεις πόσο χρόνο κάνει μέχρι την παράδοση κλπ. Απλά από όσο ξέρω η stock είναι η μόνη που υποστηρίζει άριστα push και σε gmail και Hotmail, οπότε με εξυπηρετεί αρκετά αυτό. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το stock email app στο nexus7 ή (και) στο galaxy nexus. Έχω εκτός από το gmail και τη νέα email υπηρεσία της wind user@windtools.gr . Μπορώ να παίρνω τα emails απ’ ευθείας από την stock εφαρμογή; Δοκίμασα μία φορά αλλά δεν κατάφερα κάτι, ήταν και λίγο πρόχειρη λόγω λίγου χρόνου η προσπάθεια που έκανα. Χρειάζεται μόνο το email και το password ή και άλλες ρυθμίσεις; Απ’ ότι κατάλαβα από αυτά που διάβασα πιο πριν θα πρέπει να σετάρω τα mails accounts ως exchange; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το stock email app στο nexus7 ή (και) στο galaxy nexus. Έχω εκτός από το gmail και τη νέα email υπηρεσία της wind user@windtools.gr . Μπορώ να παίρνω τα emails απ’ ευθείας από την stock εφαρμογή; Δοκίμασα μία φορά αλλά δεν κατάφερα κάτι, ήταν και λίγο πρόχειρη λόγω λίγου χρόνου η προσπάθεια που έκανα. Χρειάζεται μόνο το email και το password ή και άλλες ρυθμίσεις; Απ’ ότι κατάλαβα από αυτά που διάβασα πιο πριν θα πρέπει να σετάρω τα mails accounts ως exchange; Γενικά, όταν σεταρεις ένα mail account, πρέπει να ξέρεις και servers incoming και ιoutgoing και διάφορες άλλες ρυθμίσεις. Όταν θες να σεταρεις ένα από τα γνωστά mail, πχ gmail yahoo hotmail, υπάρχουν προεπιλεγμενες ρυθμίσεις για αυτά, ακριβώς επειδή είναι πολύ δημοφιλή. Για αυτό και βάζεις μόνο mail και password. Αν όμως μώς θες για παράδειγμα να περάσεις το mail του ISP σου, τότε δεν θα υπάρχουν προεπιλεγμενες ρυθμίσεις, οπότε θα πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο να σου τις πουν. Αυτο ισχύει για οποιοδήποτε mail app, mobile ή μη. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 ξερει κανεις η εφαρμογη Υπηρεσιες Google play που εχει σημα 1 κομματακι απο παζλ τι κανει;την βρηκα μεσα αλλα δεν την κατεβασα ποτε παντως αν δεν εχεις κανει root σβηνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 ξερει κανεις η εφαρμογη Υπηρεσιες Google play που εχει σημα 1 κομματακι απο παζλ τι κανει;την βρηκα μεσα αλλα δεν την κατεβασα ποτε παντως αν δεν εχεις κανει root σβηνει! Είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του κινητού. Μην τη σβήσεις. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bumptech.bumpga&feature=search_result#?t=W10. Τι κανει αυτη παιδια ? Δεν μπορεσα να καταλαβω.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Υπάρχει κάπου οδηγός συγκεντρωτικός για σετάρισμα λογαριασμών yahoo, hotmail και gmail; Το hotmail σεταρεται αυτόματα ως exchange. Βάζεις δηλαδή μόνο mail και password και αυτόματα έχεις push notifications. Στο gmail βάζεις mail και password, πατάς manual setup και επιλέγεις exchange (αν θες να έχεις push). Εκεί, στον server βάζεις m.google.com και είσαι set. Για yahoo δε γνωρίζω διότι δεν έχω account. Για λογαριασμό gmail μου γράφει να συμπληρώσω "Τομέας" και στο πεδίο "Exchange Server" γράφει "gmail.com". Τι γράφω σ' αυτά; Επίσης τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω σε λογαριασμό yahoo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Για λογαριασμό gmail μου γράφει να συμπληρώσω "Τομέας" και στο πεδίο "Exchange Server" γράφει "gmail.com". Τι γράφω σ' αυτά; Επίσης τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω σε λογαριασμό yahoo; Έγραψα πιο πάνω. m.google.com είναι για gmail. Για yahoo δεν ξέρω αν και πως γίνεται ως exchange. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Συγγνώμη αλλά δεν μου το διευκρινίζεις και πάλι. Αυτό που λες σε πιο πεδίο το γράφω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Συγγνώμη αλλά δεν μου το διευκρινίζεις και πάλι. Αυτό που λες σε πιο πεδίο το γράφω; Στο server. Αντί για gmail. Com Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Αυτό που λες ότι μεγαλώνει τα γράμματα του κειμένου που απαντάς κάτω από εκεί που ξεκινάς να γράφεις την απάντηση έχει αναφερθεί στο νήμα του νοτε2 και είχαμε βγάλει συμπέρασμα ότι είναι μάλλον bug. Έχω δοκιμάσει και εγώ τα περισσότερα και έχω ξεχωρίσει το maildroid και το κ10 ( η Κ@ που το λένε πια). Έχω μείνει με το κ10 γιατί το θεωρώ εξαιρετικό. Απλό γρήγορο χωρίς ανούσιες ρυθμίσεις. Νομίζω όμως ότι δεν δουλεύει με exchange. Αν έχεις το maildroid ήδη θα σου πρότεινα να αφιερώσεις λίγο χρόνο να το φέρεις εκεί που θέλεις και θα κάνεις τη δουλειά σου εύκολα. Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για την άποψη σου. Η αλήθεια είναι πως είχα διαβάσει στο thread του Note II για αυτό το θέμα. Και όπως είπα σε ένα φίλο σε προηγούμενο post , είναι κρίμα γιατί το airview είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή μου. Ωστόσο σκέφτομαι για ένα διάστημα 1 εβδομάδας,να δοκιμάσω ταυτόχρονα stock,maildroid και K-@ (όσο πρακτικό/μη πρακτικό και αν είναι) για να τους συγκρίνω και να καταλήξω. Βέβαια στον K-@ δεν θα βάλω exchange,οπότε θα έχω μέτρο σύγκρισης μόνο για τους άλλους 3 λογαριασμούς. Το k@ δεν έχει exchange, αλλά θα έχει σε μια επόμενη αναβάθμιση, όπως μου είπε ο developer. Σε ευχαριστώ πολύ και σένα για την άποψη σου φίλε. Αν και το είχα διαβάσει στο description της εφαρμογής, thanks για την επισύμανση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Στο server. Αντί για gmail. Com Μου γράφει η σύνδεση δεν ολοκληρώθηκε γιατί απαιτούνται ρυθμίσεις ασφαλείας που δεν υποστηρίζονται απ' το τηλέφωνο μου. Το πεδίο "Τομέας" είναι κενό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Μου γράφει η σύνδεση δεν ολοκληρώθηκε γιατί απαιτούνται ρυθμίσεις ασφαλείας που δεν υποστηρίζονται απ' το τηλέφωνο μου. Το πεδίο "Τομέας" είναι κενό; Δες προηγούμενο ποστ στις προηγούμενες 2 η 3 σελίδες εξηγώ πώς το κάνεις και δε χρειάζεται να συμπληρώσεις τομέα Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts