R_Bachman Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Για όσους έχουν το falcon pro. Με το νέο update χάνουμε το login. Ας κάνετε το update και θα ξανακάνετε login. Δεν νομίζω να τελειώσουν τα tokens γρήγορα αλλά.... Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Με ποια εφαρμογή κάνετε screen capture; Μέχρι τώρα το έκανα μεσω go launcher και νόμιζα πως το είχε το κινητό μου! (SII) Τώρα με τον Nova δεν το εχω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 (edited) Με ποια εφαρμογή κάνετε screen capture; Μέχρι τώρα το έκανα μεσω go launcher και νόμιζα πως το είχε το κινητό μου! (SII) Τώρα με τον Nova δεν το εχω αυτό. Power και home Edited February 28, 2013 by NoiSy_MaN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Κάποιος καλος task killer ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Κάποιος καλος task killer ; Αν είσαι root δοκίμασε το greenify Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 (edited) Ειχα ρωτησει και πιο παλια και δεν απαντησε καποιος και το ξαναποσταρω μηπως καποιος ξερει... Παιζει καμια εφαρμογη που να μπορω να συνδεσω το ενσυρματο χειριστηριο xbox360 που εχω για τον σταθερο στο galaxy tab2 η στο galaxy s2? Edited February 28, 2013 by AntwnisSt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Νέο βγήκε και το photoshop για Android! Στα 4.99€ βέβαια.. Τελικά μετά από κάτι προβλήματα στο modem, τώρα κατάφερα να δοκιμάσω την εφαρμογη. Πολύ καλη. Για link σε σελίδες πάντως προτιμώ το pocket https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ideashower.readitlater.pro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pZGVhc2hvd2VyLnJlYWRpdGxhdGVyLnBybyJd. Ιδίως στο twitter αν δεν έχω χρόνο να διαβάσω κάποια άρθρα από το κινητό, share ->add to pocket και τα διαβάζω όποτε βρώ χρόνο(είτε στο κινητό, είτε στο PC). Ναι, είναι και το pocket πάρα πολύ καλό αλλά για διαφορετική χρήση.. Βολεύει πολύ για link που θες να διαβάσεις αργότερα! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Droidstats η call meter 3g ? Η προτείνετε κάποια άλλη αξιόπιστη παρόμοια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 θέλω εφαρμογή να περάσω τις επαφές απ το x10 mini pro στο galaxy s3 mini. ποια λέτε; δε θελω να μπλεξω με συγχρονισμο gmail, κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Πας στην εφαρμογή των επαφών --->μενου--->εξαγωγη στην sd και το αρχείο contacts.vcf που θα βρεις στην sd το κάνεις εισαγωγή στο s3 με τον ίδιο τρόπο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Παιδιά τι παίζει με τα "δικαιώματα" του falcon pro; Γενικότερα δεν εμπιστεύομαι apps ή sites που μπορούν να κάνουν follow όποιον θέλουν ή ποστάρουν tweets από μόνες τους. Έχει κάποιος ένα παράδειγμα με το τι μπορεί να ποστάρει το Flacon Pro μέσω του profile μου; Ευχαριστώ. Α, και καλό μήνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Παιδιά τι παίζει με τα "δικαιώματα" του falcon pro; Γενικότερα δεν εμπιστεύομαι apps ή sites που μπορούν να κάνουν follow όποιον θέλουν ή ποστάρουν tweets από μόνες τους. Έχει κάποιος ένα παράδειγμα με το τι μπορεί να ποστάρει το Flacon Pro μέσω του profile μου; Ευχαριστώ. Α, και καλό μήνα! Εμένα δεν ποσταρει τίποτα από μόνη της. Είχα κάποια προβλήματα στην αρχή αλλά μετά άλλαξα κωδικό και τώρα όλα οκ. Δεν νομιζω όμως πως φταίει το Falcon. Επίσης πριν κάνεις οτιδήποτε ψάξε μην έχεις πρόβλημα με το login και τα tokens Διάβασε το σχόλιο 2344 να καταλάβεις Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Στο titanium backup, μια φορά δοκίμασα να πάρω backup τους κωδικούς των δικτύων wi-fi που μπαίνω αλλά δεν μπόρεσα να τους επαναφέρω. Πώς γίνεται η διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Στο titanium backup, μια φορά δοκίμασα να πάρω backup τους κωδικούς των δικτύων wi-fi που μπαίνω αλλά δεν μπόρεσα να τους επαναφέρω. Πώς γίνεται η διαδικασία; Πολύ απλό είναι, κάνεις restore τα system data. Σε ρωτάει ποια μορφή θέλεις, εγώ διαλέγω το xml, και στη συνέχεια κάνεις ένα restart για σιγουριά. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Στο titanium backup, μια φορά δοκίμασα να πάρω backup τους κωδικούς των δικτύων wi-fi που μπαίνω αλλά δεν μπόρεσα να τους επαναφέρω. Πώς γίνεται η διαδικασία; Ανοίγεις το titanium >κύριο menu >Αντιγραφή δεδομένων σε xml >διαλέγεις σημεία πρόσβασης wifi και επιλεγείς μέρος αποθήκευσης . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 τα keys των ασύρματων δικτύων τα κρατάω σε back up με το συγκεκριμένο πρόγραμμα WiFi Key Recovery τα κανω extract στην sd σε μορφή κειμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Μέσω falcon δεν γίνεται να αλλάξουμε στοιχεία του προφίλ μας στο Twitter;πρέπει να ανοίξουμε την μανισια Twitter εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) Αν είσαι root δοκίμασε το greenify Πως δουλευει αυτο ρε παιδια ? Edited March 1, 2013 by kollatos προσθήκη κώδικα quote στο αναφερόμενο κείμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Eπιλέγεις την εφαρμογή που θέλεις πατώντας το "+" στην πάνω δεξιά γωνία και μετά κάνει μόνο του τη δουλειά να τις κάνει hibernation. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Επίσης με το Disable service μπορείτε να απενεργοποιήσετε συγκεκριμένα services από τις εφαρμογές. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) Υπάρχει εφαρμογή τύπου f.lux που υπάρχει και για pc ? Είναι αυτό που κιτρινίζει ελάχιστα την οθόνη ώστε να είναι ξεκούραστη στο Μάτι τις βραδινές ώρες. Edit. Βρήκα αλλά δεν ξέρω πόσο Καλές είναι Edited March 1, 2013 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Υπάρχει εφαρμογή τύπου f.lux που υπάρχει και για pc ? Είναι αυτό που κιτρινίζει ελάχιστα την οθόνη ώστε να είναι ξεκούραστη στο Μάτι τις βραδινές ώρες. Edit. Βρήκα αλλά δεν ξέρω πόσο Καλές είναι Δες το Lux, δεν είναι τέλειο αλλά την δουλειά του την κάνει. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) Δες το Lux, δεν είναι τέλειο αλλά την δουλειά του την κάνει. Ευχαριστώ. Μάλλον θα τρώει πολυ μπαταρία. Θα το δοκιμάσω. Edit το έβαλα αλλά αυτό που θέλω εγώ το κάνει η paid έκδοση. Πολύ ωραίο πάντως. Ενδιαφέρον Edited March 1, 2013 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Σε root GB 2.3.4 δουλεύει η εφαρμογή greenify γιατί από το Google Play δεν με αφήνει να το κάνω εγκατάσταση. Επίσης στις τελευταίες αναβαθμίσεις του Facebook 2.2 δεν μου δείχνει όλους τους φίλους μου στη Συνομιλία (πατώντας πάνω δεξιά το κουμπί). Δοκίμασα αποσύνδεση - σύνδεση, απεγκατάσταση - εγκατάσταση αλλά πάντα εμφανιζονται λιγότεροι. Στην έκδοση 2.1 είναι εντάξει. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Edited March 2, 2013 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Το Greenify είναι για ics και άνω Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts