cb600f Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Σίγουρα εχει αναφερθεί αλλα μου ειναι αδυνατον να το βρω σε τοσο μεγάλο τοπικ... Υπαρχει τρόπος να κλειδώσουμε φακελο με αρχεια video και photo και να γίνεται το άνοιγμα του μονο με κωδικό; Χρησιμοποιώ το hide it pro. Στο play store είναι το audio manager. Νομίζω είναι από τα καλύτερα. Απλά με αυτή την εφαρμογή ο φάκελος ή τα αρχεία δεν θα φαίνονται καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου κάτι...Ψάχνω ένα πρόγραμμα για encryption!Encryption και σε αποστολή mail, και σε αρχεία-φακέλους-φωτο που έχω αποθηκευμένα (είτε στην κάρτα μνήμης,είτε στην εσωτερική)!Έψαξα στο play store με την λέξη "encryption" και μου έβγαλε κάποια αποτελέσματα.Απλά εφόσον κάποιος φίλος είχε να μου προτείνει ένα πρόγραμμα με καλό σύστημα κρυπτογράφησης,που το έχει χρησιμοποιήσει και με το οποίο να είναι ευχαριστημένος,θα με διευκόλυνε από το να τα ψάχνω ένα-ένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Έχω δύο θεματακια σχετικά με το gmail Γινεται να διορθωσω το όνομα που λείπει ένα γραμμα, π.χ. αντι για Κώστας μάρκου είναι Κώστας μάρκο. Δικο μου λαθος που έγινε στην αρχή. Και το δευτερο. Θέλω να συγχρονίσω στο gmail και το hotmail, είναι όμως αξιόπιστο? Εχω το paypal στο hotmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Χρησιμοποιώ το hide it pro. Στο play store είναι το audio manager. Νομίζω είναι από τα καλύτερα. Απλά με αυτή την εφαρμογή ο φάκελος ή τα αρχεία δεν θα φαίνονται καν. Ωραία εφαρμογή αλλά πως στην ευχή εξαφανιζω έναν φάκελο; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Εχω εγκαταστησει το fulakas για gps tracker αλλα λειτουργει συνεχεια και μου τρωει την μπαταρια πολυ γρηγορα... Υπαρχει παρομοια εφαρμογη που να ενεργοποιειται κατα βουληση? Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Ωραία εφαρμογή αλλά πως στην ευχή εξαφανιζω έναν φάκελο; Για φάκελο δεν έχω βρει κάτι. Για όλα τα άλλα όμως μπορείς να τα εξαφανίσεις εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Γεια θελω να μαθω αν υπαρχει καμια εφαρμογη στο μαρκετ που να εχει ρολοι με κλειστη οθονη δλδ να φαινεται η ωρα ενω το κινητο ειναι σε stand by λειτουργια!!!?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Υπαρχει τροπος να μπει μια ταξη στο μπαχαλο που γινεται απο το κατεβασμα τοσο πολλων εφαρμογων στο κινητο; απο ενα σημειο και περα δεν ξετεις τι εχεις και ψαχνεσε μεσα ςπο τις επιφανειες του μενου να τις βρεις. Δεν γινετε να μπουνε σε καπους φακελους ; μηπως υπαρχει καποιο organizer στο Market; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Σίγουρα εχει αναφερθεί αλλα μου ειναι αδυνατον να το βρω σε τοσο μεγάλο τοπικ... Υπαρχει τρόπος να κλειδώσουμε φακελο με αρχεια video και photo και να γίνεται το άνοιγμα του μονο με κωδικό; Mε έχει βολέψει αφάνταστα το applock https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kb21vYmlsZS5hcHBsb2NrIl0. Του βάζεις ότι θέλεις να έχεις κλειδωμένο π.χ φωτογραφίες,επαφές,μηνύματα, φακέλλους και έχει widget με την κλειδαριά, όσο το έχεις στα χέρια σου την έχεις ξεκλείδωτη, όταν θέλεις να το δώσεις κάπου π.χ στο παιδάκι σου να παίξει κάτι απλά πατάς πάνω στην κλειδαριά και αμέσως κλειδώνονται τα προεπιλεγμένα apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Σίγουρα εχει αναφερθεί αλλα μου ειναι αδυνατον να το βρω σε τοσο μεγάλο τοπικ... Υπαρχει τρόπος να κλειδώσουμε φακελο με αρχεια video και photo και να γίνεται το άνοιγμα του μονο με κωδικό; File Hide Pro Καλησπέρα σε όλους. 2 πραγματάκια θέλω να ρωτήσω: 1) Υπάρχει εφαρμογή τέτοια ώστε να μπορώ να αποθηκεύσω όλα τα username και τα passwords μου? 2)Παρόμοια εφαρμογή με το iTag αλλά να περνάει και lyrics υπάρχει? Ευχαριστώ 1. Safewallet Για φάκελο δεν έχω βρει κάτι. Για όλα τα άλλα όμως μπορείς να τα εξαφανίσεις εύκολα. Δες την 1η μου απάντηση στο πόστ ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Εχω εγκαταστησει το fulakas για gps tracker αλλα λειτουργει συνεχεια και μου τρωει την μπαταρια πολυ γρηγορα... Υπαρχει παρομοια εφαρμογη που να ενεργοποιειται κατα βουληση? Τι κάνει αυτό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Τι κάνει αυτό; Gps tracker. στελνεις sms στο κινητο σου απο επιλεγμενους αριθμους και σου απανταει με sms και συντεταγμενες. Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Htcxe Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Υπαρχει μηπως καμια εφαρμογη για σχεδιο (του τυπου AutoCAD αντιστοιχα σε υπολογιστη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 υπαρχει καποια εφαρμογη που να σε ενημερωνει για οτι καινουριο μπαινει στο google play? Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Υπαρχει μηπως καμια εφαρμογη για σχεδιο (του τυπου AutoCAD αντιστοιχα σε υπολογιστη). Εγώ χρησιμοποιώ αυτό : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.autodesk.autocadws Μια αναζήτηση στο market με τη λέξη AutoCAD βέβαια θα σου βγάλει διάφορες επιλογές. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Mε έχει βολέψει αφάνταστα το applock https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kb21vYmlsZS5hcHBsb2NrIl0. Του βάζεις ότι θέλεις να έχεις κλειδωμένο π.χ φωτογραφίες,επαφές,μηνύματα, φακέλλους και έχει widget με την κλειδαριά, όσο το έχεις στα χέρια σου την έχεις ξεκλείδωτη, όταν θέλεις να το δώσεις κάπου π.χ στο παιδάκι σου να παίξει κάτι απλά πατάς πάνω στην κλειδαριά και αμέσως κλειδώνονται τα προεπιλεγμένα apps Παρά πολύ καλή εφαρμογή φίλε έπαθα πλάκα. Είναι αυτό που ήθελα πραγματικά. Με ένα απλό κλικ κλειδώνεις τα πάντα (έχει επιλογή μέχρι και το μάρκετ να παραμένει κλειδωμένο ). Διακριτικό και γρήγορο. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Καλησπέρα σε όλους. υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω 2 η περισσότερες φορές το ίδιο πρόγραμμα? Θέλω να βλεπω να υπολοιπα του f2g στις γραμμες που εχω χωρις να κανω logout και να πληκτρολογω διαφορετικα username και password Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Παιδια δυο ερωτησεις που ειχα ξανακανει παλιοτερα αλλα δεν ειχα απαντηση.. 1. Υπαρχει καποια εφαρμογη τυπου κλειδωματος που να ακουγεται ηχος τυπου σειρηνας οταν καποιος δοκιμασει να ανοιξει καποια αλλη εφαρμογη? Δε με ενδιαφερει καποιο σοβαρο κλειδωμα (εχω αλλη για αυτο), απλως να μπορω να πω σε οποιον "χαζευει" το κινητο μου "τι δουλεια εχεις να ανοιγεις τα μηνυματα" :lol: 2. Εχω κατι αρχεια .xml απο καποιες msn συνομιλιες. Υπαρχει καποια εφαρμογη που να τα ανοιγει σωστα? Καποιες (τυχαιες) που βρηκα τα βγαζουν με το κειμενο χωρις την αρχικη του μορφοποιηση. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Καλησπέρα σε όλους. 2 πραγματάκια θέλω να ρωτήσω: 1) Υπάρχει εφαρμογή τέτοια ώστε να μπορώ να αποθηκεύσω όλα τα username και τα passwords μου? Έχω επιλέξει το pocket μετά από ψάξιμο γιατί είναι δωρεάν με συγχρονισμό με το pc. Έχω πρόβλημα με το k9 mail: Στους yahoo λογαριασμούς μου δεν μου δείχνει τους φακέλους που έχω δημιουργήσει. Σε σας τους δείχνει κανονικά? Αν δεν βρεθεί λύση θα το πετάξω. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δεν γινετε να μπουνε σε καπους φακελους ; Φυσικά κ γίνεται να φτιάξεις φακέλους.Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω για παιχνίδια και μουσικά προγράμματα που έχω πολλά.Απλά σε μία απ τις επιφάνειες που έχεις πάτα σταθερά μέχρι να σου βγάλει μενού που θα λέει σε κάποια απ τις επιλογές δημιουργία φακέλου.Δεν ξέρω πιο τηλέφωνο έχεις αλλά στα περισσότερα android έτσι γίνεται. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Έχω επιλέξει το pocket μετά από ψάξιμο γιατί είναι δωρεάν με συγχρονισμό με το pc. To pocket τί δουλειά έχει με το να έχεις αποθηκευμένους τους κωδικούς σου; Αν δε κάνω λάθος, είναι για να αποθηκεύσεις μία σελίδα, έτσι ώστε να μπορέσεις να τη διαβάσεις αργότερα.. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 To pocket τί δουλειά έχει με το να έχεις αποθηκευμένους τους κωδικούς σου; Αν δε κάνω λάθος, είναι για να αποθηκεύσεις μία σελίδα, έτσι ώστε να μπορέσεις να τη διαβάσεις αργότερα.. Υπάρχει κι άλλο pocket. Είναι ο μόνος password manager που βρήκα με σχετικά καλό interface και δυνατότητες και με συγχρονισμό με το pc που να είναι εντελώς δωρεάν. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Mε έχει βολέψει αφάνταστα το applock https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kb21vYmlsZS5hcHBsb2NrIl0. Του βάζεις ότι θέλεις να έχεις κλειδωμένο π.χ φωτογραφίες,επαφές,μηνύματα, φακέλλους και έχει widget με την κλειδαριά, όσο το έχεις στα χέρια σου την έχεις ξεκλείδωτη, όταν θέλεις να το δώσεις κάπου π.χ στο παιδάκι σου να παίξει κάτι απλά πατάς πάνω στην κλειδαριά και αμέσως κλειδώνονται τα προεπιλεγμένα apps Είναι εξαιρετικό. Το χρησιμοποιώ πολύ καιρό χωρίς πρόβλημα. Και έχει δυνατότητες όπως να μην μπορεί κάποιος να κάνει install/uninstall apps ή να απαντήσει σε κλήσεις. Και το widget του είναι ότι πιο βολικό κ γρήγορο! Ό,τι καλύτερο στην κατηγορία του κατά την γνώμη μου. Καλησπέρα σε όλους. υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω 2 η περισσότερες φορές το ίδιο πρόγραμμα? Θέλω να βλεπω να υπολοιπα του f2g στις γραμμες που εχω χωρις να κανω logout και να πληκτρολογω διαφορετικα username και password Αν δεν μπορεί η εφαρμογή να διαχειριστεί 2 λογαριασμούς το βλέπω χλωμό. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι να αλλάξει το όνομα της εφαρμογής (όχι του .apk, εννοείται) ώστε να μην την βλέπει εγκατεστημένη. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να το κάνεις έχοντας μόνο το .apk. Υπάρχει κι άλλο pocket. Είναι ο μόνος password manager που βρήκα με σχετικά καλό interface και δυνατότητες και με συγχρονισμό με το pc που να είναι εντελώς δωρεάν. Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Είναι το μόνο με free desktop app αν κ έχει πολύ καιρό να ασχοληθεί ο dev. Και έχει κ ωραίο περιβάλλον η εφαρμογή. Είναι βολική. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Ψάχνω μια εφαρμογή σαν το jdownloader να βάζω τα λινκς και να τα κατεβάζει μόνο του.καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Υπάρχει κι άλλο pocket. Είναι ο μόνος password manager που βρήκα με σχετικά καλό interface και δυνατότητες και με συγχρονισμό με το pc που να είναι εντελώς δωρεάν. Δεν την ήξερα την εφαρομογή. Γνώριζα την άλλη με το ίδιο όνομα. :p Πάντως και το SafeWallet που αναφέρθηκε νωρίτερα είναι δωρεάν και κάνει sync με το pc. Εγώ είχα κατεβάσει την εφαρμογή για το pc, δημιούργησα από εκεί τα web pages με τα passwords που χρησιμοποιώ και συγχρόνισαν και στην εφαρμογή του κινητού. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts