galanakop Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Παιδιά υπάρχει κάτι αντίστοιχο του dragon distraction στο Android??? Ευχαριστώ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί το tunein, να μου πει αν έχει πρόβλημα στον Starfm 97,1 της Θεσσαλονίκης; Έχει αρκετό καιρό που δεν παίζει, μαζί με άλλους σταθμούς. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον σταθμό αλλά και το support της εφαρμογής, αλλά και οι δύο με έγραψαν στα rχ/ τους. Ξέρει κάνεις κάτι; ο star fm εκλεισε πριν λιγο καιρο :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Υπάρχουν πολλά site που προσφέρουν τα ίδια πράγματα με αυτά που περιγράφει ο φίλος πιο πάνω. Ουσιαστικά 3 μήνες δίνει δωρεάν όλα τα σταθερά και μετά αρχίζεις και τρως τα 10€. Οπότε βγάζεις πολύ καιρό με τα σταθερά. Τα κινητά δεν είναι δωρεάν, αλλά έχουν πολύ χαμηλές χρεώσεις. Εγώ είχα πάρει τα credits από το Mobilevoip και ήμουν αρκετά ευχαριστημενος από τις χρεώσεις, αλλά καμία φοράει έπεφτε η γραμμή την ώρα που μιλούσες. Σε ευχαριστω πολυ! Εγω γραφτηκα στο Voipzoom και μου φαινεται πολυ καλο για αρχη (δωρεαν σταθερα και 4.6 σεντ τα κινητα). Εχει caller id και το πιο σημαντικο για μενα sip. Αυτο με το sip λεει πολυ καθως στη δικη μου περιπτωση που ειμαι κυπρο και μιλαω συχνα με ελλαδα προσθετω στα contacts που με ενδιαφερουν internet call number και οταν το επιλεγω απο τον dialer καλει αυτοματα μεσω voip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να συνδεθώ στο οικιακό μου δίκτυο με το κινητό απο τον Astro File Manager αλλά αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα. Ενώ βρίσκει κανονικά τους υπολογιστές όταν πατάω να συνδεθώ μου ζητάει username και Password. Password υπάρχει αυτό του οικιακού δικτύου, αν αυτό θέλει, αλλά σαν username τί βάζω? Δεν έχω βάλει κάπου, κάποιο Username. Γνωρίζει κανείς κάτι? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να συνδεθώ στο οικιακό μου δίκτυο με το κινητό απο τον Astro File Manager αλλά αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα. Ενώ βρίσκει κανονικά τους υπολογιστές όταν πατάω να συνδεθώ μου ζητάει username και Password. Password υπάρχει αυτό του οικιακού δικτύου, αν αυτό θέλει, αλλά σαν username τί βάζω? Δεν έχω βάλει κάπου, κάποιο Username. Γνωρίζει κανείς κάτι? :) Το user name και τον κωδικό που βάζεις στα windows θέλει. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Το user name και τον κωδικό που βάζεις στα windows θέλει. Στον υπολογιστή που δεν εχω κωδικό δεν μπαίνει, στον άλλο με τον κωδικό μου βγάζει και ένα error Σαν username το ονομα του υπολογιστή εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Σαν username το ονομα του υπολογιστή εννοείς? Όχι το όνομα του υπολογιστή, ο κάθε χρήστης στα windows έχει ένα username. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Όχι το όνομα του υπολογιστή, ο κάθε χρήστης στα windows έχει ένα username. Ok με το username αλλά κωδικό δεν έχω, τί βάζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Ok με το username αλλά κωδικό δεν έχω, τί βάζω? Αν το αφήσεις κενό φαντάζομαι δεν θα μπαίνει οπότε βάλε κωδικό από το control panel των windows. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Αν το αφήσεις κενό φαντάζομαι δεν θα μπαίνει οπότε βάλε κωδικό από το control panel των windows. Έβαλα κωδικό και συνδέθηκε Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 ο star fm εκλεισε πριν λιγο καιρο :ninja: Ούτε που πήγε το μυαλό μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Ζώνες καρδιοσυχνότητας για τις εφαρμογές που βρίσκουμε στην Ελλάδα; Υπάρχει κανείς ή παραγγέλνουμε από έξω; Είχα αγοράσει ένα polar bluetooth από το endomondo store αλλά βλέπω ότι το πουλάνε κι εδώ http://www.sciencetech.gr/index.php/cPath/1_3_13_123_162 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEOGOGAS Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 παιδες εχω to xperia S και θελω να το στησω λιγακη να δω τις δυνατοτητες που εχει σαν κινητο...επισης μονο απο Play store κατεβαζω εφαρμογες επειδη δεν ειναι δωρεαν οι περισσοτερες τι μπορω να κανω? και μου προτεινε εφαρμογες διαφορες για διαφορες χρησεις :) ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 παιδες εχω to xperia S και θελω να το στησω λιγακη να δω τις δυνατοτητες που εχει σαν κινητο...επισης μονο απο Play store κατεβαζω εφαρμογες επειδη δεν ειναι δωρεαν οι περισσοτερες τι μπορω να κανω? και μου προτεινε εφαρμογες διαφορες για διαφορες χρησεις :) ευχαριστω προκαταβολικα Αυτές που δεν είναι δωρεάν πρέπει να τις πληρώσεις .....δεν κοστίζουν και μια περιουσία .(να υποστηρίζουμε λίγο και τους dev) Για χρήσιμες εφαρμογές δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287456 Και για οποιαδήποτε απορία για το τηλέφωνο σου μπορείς να ρωτήσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330113 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 καλησπερα παιδια. Μολις πηρα ενα galaxy s3 περασα καποια βασικα πραγματα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια. Πρωτον μπορω καπως να βλεπω ματς live streaming σε hahasports και sportlemon? επισης η ραμ δουλευει 550 μεσο ορο καπου δεν ειναι αρκετα πολυ? Α και ενα τριτο :). Στο δικτυο βαζω gsm και wcdma η μονο το 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Καλησπέρα , κάποιο αξιόπιστο πρόγραμα για ποδήλατο ? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 καλησπερα παιδια. Μολις πηρα ενα galaxy s3 περασα καποια βασικα πραγματα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια. Πρωτον μπορω καπως να βλεπω ματς live streaming σε hahasports και sportlemon? επισης η ραμ δουλευει 550 μεσο ορο καπου δεν ειναι αρκετα πολυ? Α και ενα τριτο :). Στο δικτυο βαζω gsm και wcdma η μονο το 2? Για αυτές τις ερωτήσεις απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου. Btw, στο δίκτυο μην βάλεις wcdma μόνο, γιατί αν δεν βρει 3G, δεν θα έχεις καθόλου σήμα. Καλησπέρα , κάποιο αξιόπιστο πρόγραμα για ποδήλατο ? Στις τελευταίες σελίδες έχει αναφερθεί αρκετές φορές. Υπάρχουν πολλές επιλογές: Endomondo, Runtastic, Sports Tracker κ.α. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Υπαρχει εφαρμογη που να μπορεις τις σελιδες του browser που εχεις ανοιξει απ το κινητο να τις βλεπεις στην ταμπλετα? Εγώ χρησιμοποιώ αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ideashower.readitlater.pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Δες εδώ.. http://www.skroutz.gr/c/580/aksesouar-gps.html?keyphrase=%CE%B6%CF%8E%CE%BD%CE%B7 Λογικα ο φιλος δεν εννοουσε αυτο.Μαλλον θελει καποια ζωνη του τυπου Polar,να μετραει δηλαδη καρδιοσυχνοτητες και να στελνει τα δεδομενα στο κινητο σε εφαρμογες που συνεργαζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Λογικα ο φιλος δεν εννοουσε αυτο.Μαλλον θελει καποια ζωνη του τυπου Polar,να μετραει δηλαδη καρδιοσυχνοτητες και να στελνει τα δεδομενα στο κινητο σε εφαρμογες που συνεργαζονται. Σωστά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 O firefox πως τα παει ως browser στο android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 καμια καλη εφαρμογη να μπλοκαρει κλησεις υπαρχει?? να μη χτυπαει μια φορα κ μετα τους πεταει οπως κανουν καποιες ομως ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδια μια ερωτηση αν γνωριζετε ... Εχω κανει Backup Apps & Data με το Titanium Pro οταν ειχα την Omega 33.1. Τωρα που περασα την 33.2 μπορω να κανω restore ή λογω αλλης Rom θα τα κανει μανταρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδια μια ερωτηση αν γνωριζετε ... Εχω κανει Backup Apps & Data με το Titanium Pro οταν ειχα την Omega 33.1. Τωρα που περασα την 33.2 μπορω να κανω restore ή λογω αλλης Rom θα τα κανει μανταρα ? Έκανες backup και τις εφαρμογές συστήματος η μόνο του χρήστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 εκανα το Backup all user apps + system data ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts