Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά υπάρχει κάτι αντίστοιχο του dragon distraction στο Android???

Ευχαριστώ

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί το tunein, να μου πει αν έχει πρόβλημα στον Starfm 97,1 της Θεσσαλονίκης; Έχει αρκετό καιρό που δεν παίζει, μαζί με άλλους σταθμούς. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον σταθμό αλλά και το support της εφαρμογής, αλλά και οι δύο με έγραψαν στα rχ/ τους. Ξέρει κάνεις κάτι;

ο star fm εκλεισε πριν λιγο καιρο :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχουν πολλά site που προσφέρουν τα ίδια πράγματα με αυτά που περιγράφει ο φίλος πιο πάνω. Ουσιαστικά 3 μήνες δίνει δωρεάν όλα τα σταθερά και μετά αρχίζεις και τρως τα 10€. Οπότε βγάζεις πολύ καιρό με τα σταθερά. Τα κινητά δεν είναι δωρεάν, αλλά έχουν πολύ χαμηλές χρεώσεις.

Εγώ είχα πάρει τα credits από το Mobilevoip και ήμουν αρκετά ευχαριστημενος από τις χρεώσεις, αλλά καμία φοράει έπεφτε η γραμμή την ώρα που μιλούσες.

Σε ευχαριστω πολυ! Εγω γραφτηκα στο Voipzoom και μου φαινεται πολυ καλο για αρχη (δωρεαν σταθερα και 4.6 σεντ τα κινητα). Εχει caller id και το πιο σημαντικο για μενα sip. Αυτο με το sip λεει πολυ καθως στη δικη μου περιπτωση που ειμαι κυπρο και μιλαω συχνα με ελλαδα προσθετω στα contacts που με ενδιαφερουν internet call number και οταν το επιλεγω απο τον dialer καλει αυτοματα μεσω voip.

Καλησπέρα σε όλους!

Θέλω να συνδεθώ στο οικιακό μου δίκτυο με το κινητό απο τον Astro File Manager αλλά αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα.

Ενώ βρίσκει κανονικά τους υπολογιστές όταν πατάω να συνδεθώ μου ζητάει username και Password. Password υπάρχει αυτό του οικιακού δικτύου, αν αυτό θέλει, αλλά σαν username τί βάζω? Δεν έχω βάλει κάπου, κάποιο Username.

Γνωρίζει κανείς κάτι? :)

Καλησπέρα σε όλους!

Θέλω να συνδεθώ στο οικιακό μου δίκτυο με το κινητό απο τον Astro File Manager αλλά αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα.

Ενώ βρίσκει κανονικά τους υπολογιστές όταν πατάω να συνδεθώ μου ζητάει username και Password. Password υπάρχει αυτό του οικιακού δικτύου, αν αυτό θέλει, αλλά σαν username τί βάζω? Δεν έχω βάλει κάπου, κάποιο Username.

Γνωρίζει κανείς κάτι? :)

Το user name και τον κωδικό που βάζεις στα windows θέλει.

Oneplus 6 8/128

Το user name και τον κωδικό που βάζεις στα windows θέλει.

Στον υπολογιστή που δεν εχω κωδικό δεν μπαίνει, στον άλλο με τον κωδικό μου βγάζει και ένα error

Σαν username το ονομα του υπολογιστή εννοείς?

Σαν username το ονομα του υπολογιστή εννοείς?

Όχι το όνομα του υπολογιστή, ο κάθε χρήστης στα windows έχει ένα username.

Oneplus 6 8/128

Όχι το όνομα του υπολογιστή, ο κάθε χρήστης στα windows έχει ένα username.

Ok με το username αλλά κωδικό δεν έχω, τί βάζω?

Ok με το username αλλά κωδικό δεν έχω, τί βάζω?

Αν το αφήσεις κενό φαντάζομαι δεν θα μπαίνει οπότε βάλε κωδικό από το control panel των windows.

Oneplus 6 8/128

Αν το αφήσεις κενό φαντάζομαι δεν θα μπαίνει οπότε βάλε κωδικό από το control panel των windows.

Έβαλα κωδικό και συνδέθηκε

Ευχαριστώ πολύ! :)

Ζώνες καρδιοσυχνότητας για τις εφαρμογές που βρίσκουμε στην Ελλάδα;

Υπάρχει κανείς ή παραγγέλνουμε από έξω;

Είχα αγοράσει ένα polar bluetooth από το endomondo store αλλά βλέπω ότι το πουλάνε κι εδώ http://www.sciencetech.gr/index.php/cPath/1_3_13_123_162

παιδες εχω to xperia S και θελω να το στησω λιγακη να δω τις δυνατοτητες που εχει σαν κινητο...επισης μονο απο Play store κατεβαζω εφαρμογες επειδη δεν ειναι δωρεαν οι περισσοτερες τι μπορω να κανω? και μου προτεινε εφαρμογες διαφορες για διαφορες χρησεις :) ευχαριστω προκαταβολικα

παιδες εχω to xperia S και θελω να το στησω λιγακη να δω τις δυνατοτητες που εχει σαν κινητο...επισης μονο απο Play store κατεβαζω εφαρμογες επειδη δεν ειναι δωρεαν οι περισσοτερες τι μπορω να κανω? και μου προτεινε εφαρμογες διαφορες για διαφορες χρησεις :) ευχαριστω προκαταβολικα

Αυτές που δεν είναι δωρεάν πρέπει να τις πληρώσεις .....δεν κοστίζουν και μια περιουσία .(να υποστηρίζουμε λίγο και τους dev)

Για χρήσιμες εφαρμογές δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287456

Και για οποιαδήποτε απορία για το τηλέφωνο σου μπορείς να ρωτήσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330113

Samsung galaxy s21+

καλησπερα παιδια. Μολις πηρα ενα galaxy s3 περασα καποια βασικα πραγματα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια. Πρωτον μπορω καπως να βλεπω ματς live streaming σε hahasports και sportlemon? επισης η ραμ δουλευει 550 μεσο ορο καπου δεν ειναι αρκετα πολυ? Α και ενα τριτο :). Στο δικτυο βαζω gsm και wcdma η μονο το 2?

Καλησπέρα , κάποιο αξιόπιστο πρόγραμα για ποδήλατο ?
Κώστας :cool:

καλησπερα παιδια. Μολις πηρα ενα galaxy s3 περασα καποια βασικα πραγματα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια. Πρωτον μπορω καπως να βλεπω ματς live streaming σε hahasports και sportlemon? επισης η ραμ δουλευει 550 μεσο ορο καπου δεν ειναι αρκετα πολυ? Α και ενα τριτο :). Στο δικτυο βαζω gsm και wcdma η μονο το 2?

Για αυτές τις ερωτήσεις απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου. Btw, στο δίκτυο μην βάλεις wcdma μόνο, γιατί αν δεν βρει 3G, δεν θα έχεις καθόλου σήμα.

Καλησπέρα , κάποιο αξιόπιστο πρόγραμα για ποδήλατο ?

Στις τελευταίες σελίδες έχει αναφερθεί αρκετές φορές. Υπάρχουν πολλές επιλογές: Endomondo, Runtastic, Sports Tracker κ.α.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Υπαρχει εφαρμογη που να μπορεις τις σελιδες του browser που εχεις ανοιξει απ το κινητο να τις βλεπεις στην ταμπλετα?

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ideashower.readitlater.pro

Λογικα ο φιλος δεν εννοουσε αυτο.Μαλλον θελει καποια ζωνη του τυπου Polar,να μετραει δηλαδη καρδιοσυχνοτητες και να στελνει τα δεδομενα στο κινητο σε εφαρμογες που συνεργαζονται.

Λογικα ο φιλος δεν εννοουσε αυτο.Μαλλον θελει καποια ζωνη του τυπου Polar,να μετραει δηλαδη καρδιοσυχνοτητες και να στελνει τα δεδομενα στο κινητο σε εφαρμογες που συνεργαζονται.

Σωστά.

:)

καμια καλη εφαρμογη να μπλοκαρει κλησεις υπαρχει??

να μη χτυπαει μια φορα κ μετα τους πεταει οπως κανουν καποιες ομως

ευχαριστω :)

Παιδια μια ερωτηση αν γνωριζετε ... Εχω κανει Backup Apps & Data με το Titanium Pro οταν ειχα την Omega 33.1. Τωρα που περασα την 33.2 μπορω να κανω restore ή λογω αλλης Rom θα τα κανει μανταρα ?

Παιδια μια ερωτηση αν γνωριζετε ... Εχω κανει Backup Apps & Data με το Titanium Pro οταν ειχα την Omega 33.1. Τωρα που περασα την 33.2 μπορω να κανω restore ή λογω αλλης Rom θα τα κανει μανταρα ?

Έκανες backup και τις εφαρμογές συστήματος η μόνο του χρήστη?

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II