Analyzer Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Καλημέρα τα αντίστοιχα προγράμματα του office exel και access σε android ποιά είναι; Θέλω να επικυνονώ το κινητό με τον υπολογιστή και να στέλνω προιόντα από το ένα στο άλλο Οταν λες προιοντα τι εννοεις? Τοματες, πιπερίες αγγουράκια????:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Πώςενεργοποιουμε το store της Google για μουσικη στο κινητό και tablet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 παίδες ξέρετε κάποιο app για live tv? κυρίως ελληνική αλλα και ξένη καλουδεχουμενη είναι :happy::happy: εδω εισαι φιλε https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.gen.hyper.tv.live.greece&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInRyLmdlbi5oeXBlci50di5saXZlLmdyZWVjZSJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Πώςενεργοποιουμε το store της Google για μουσικη στο κινητό και tablet? Στην Ελλάδα δεν είναι διαθέσιμο. Ίσως μπορείς μέσω κάποιον proxy αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα το συνιστούσα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Πώςενεργοποιουμε το store της Google για μουσικη στο κινητό και tablet? Για το ίδιο πράγμα έχω αγοράσει την υπηρεσία της Amazon και έχω την μουσική μου παντού που παίζει μέσω Cloud. 25$ τον χρόνο και ανεβάζεις μέχρι 250.000 τραγούδια Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Καμιά καλή εφαρμογή για αγορά τραγουδιών όπως το iTunes? Έχει η Samsung μια υπηρεσία αλλά είναι χάλια δεν έχει γνωστά τραγούδια ούτε τοπ λιστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Καμιά καλή εφαρμογή για αγορά τραγουδιών όπως το iTunes? Έχει η Samsung μια υπηρεσία αλλά είναι χάλια δεν έχει γνωστά τραγούδια ούτε τοπ λιστ Ντίνο με το Android έχω σταματήσει να αγοράζω τραγούδια... Ελπίζω να καταλαβαινεις τον λόγο Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Ντίνο με το Android έχω σταματήσει να αγοράζω τραγούδια... Ελπίζω να καταλαβαινεις τον λόγο Υπάρχουν εφαρμογές στο play store και μάλιστα δωρεάν. Αν δεν ενοχλεί την google δεν βλέπω τον λόγο που θα ενοχλεί το φόρουμ. Χρησιμοποιώ το usound και έχω βρει τα πάντα. Ελληνικά δεν ακούω, οπότε δεν έχω άποψη, μπορείς να δοκιμάσεις μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Ντίνο με το Android έχω σταματήσει να αγοράζω τραγούδια... Ελπίζω να καταλαβαινεις τον λόγοκαι εγώ δεν αγόραζα μέχρι πριν σχεδόν ένα μήνα. Ο λόγος ήταν ότιο τροφοδοτης σταμάτησε να δίνει :-P. Άμαξξέρεις κάποιο καλό μαγαζί στείλε πμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Η yahoo έχει imap? Ρωτάω γιατί βλέπω και το maildroid και το aquamail απλά τσεκάρουν κάθε χ λεπτά για email όχι όπως το imap που ελέγχει αμέσως.αν είναι να αλλάξω το λογαριασμό σε pop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Μια ερώτηση για το Light Flow: Ουσιαστικά το πρόγραμμα αυτό παρακάμπτει την όποια ρύθμιση led notification έχει θέσει η κάθε εφαρμογή και αναλαμβάνει αυτό τα περαιτέρω βάσει των ρυθμίσεων που του έχεις κάνει; Παράδειγμα: το Friendcaster έχει ρύθμιση να ανάβει το led σε κάθε ειδοποίηση που έρχεται με χρώμα μπλε. Προφανώς το led θα ανάβει επ' αόριστον (μέχρι να δεις την ειδοποίηση). Με το Light Flow, αν θέσω να ανάβει το led μόνο για μία ώρα από τη στιγμή που ήρθε η ειδοποίηση και με χρώμα πορτοκαλί, τι θα ισχύει τελικά; Η ρύθμιση του Friendcaster ή του Light Flow; H γενική λογική του LF είναι να διατηρεί τις ρυθμίσεις των άλλων εφαρμογών παράλληλα με τις δικές του, όπως π.x κάνει με το stock ημερολόγιο. Δηλαδή απλά, το led θα ακολουθεί και τις δύο ρυθμίσεις. Aν όμως το LF υποστηρίζει απευθείας το Friendcaster (τσέκαρε τη λίστα των υποστηριζόμενων), σου δίνει δυνατότητα να ελέγχεις το Friencaster απευθείας. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Γενικά, το LF είναι από τα καλύτερα στο είδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 τι δεν κάνω σωστά... προσπαθώ να πραγματοποιήσω κλήση μέσω viber...και ενώ είμαι συνδεδεμένος μέσω wifi γίνεται κανονικά...εάν έχω ενεργοποιήσει τα δεδομένα μου δε μπορώ να κάνω κλήση... Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Χα χα το μυαλό σου είναι συνέχεα στο φαγητό προϊόντα δεν είναι μόνο τα φαγώσιμα αλά χιλιάδες που διακινούνται στην Ελληνική αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 τι δεν κάνω σωστά... προσπαθώ να πραγματοποιήσω κλήση μέσω viber...και ενώ είμαι συνδεδεμένος μέσω wifi γίνεται κανονικά...εάν έχω ενεργοποιήσει τα δεδομένα μου δε μπορώ να κάνω κλήση... Είναι κλειδωμένες οι voip κλήσεις από τον πάροχο σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Είναι κλειδωμένες οι voip κλήσεις από τον πάροχο σου. και πως διορθώνεται αυτό? πάντως γνωστοί με Iphone και Htc και πάροχο την vodafone όπως εγώ κάνει κανονικά κλήσεις... Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 και πως διορθώνεται αυτό? πάντως γνωστοί με Iphone και Htc και πάροχο την vodafone όπως εγώ κάνει κανονικά κλήσεις... Είναι θέμα συμβολαίου. Σκάστα να στο ανοίξουν και σε σένα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Είναι θέμα συμβολαίου. Σκάστα να στο ανοίξουν και σε σένα :) o ένας με το htc εχει καρτοπρόγραμμα όπως εγώ...και δεν έχει κάποια επιπλέον χρέωση... λες να πα΄ρω την εξυπήρετηση να δω τι θα μου πουν??? Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 o ένας με το htc εχει καρτοπρόγραμμα όπως εγώ...και δεν έχει κάποια επιπλέον χρέωση... λες να πα΄ρω την εξυπήρετηση να δω τι θα μου πουν??? Πάρε βέβαια. Πάντως δεν είναι και όλα τα καρτοπρογράμματα ίδια. Μπες στο site τους μήπως βρεις περισσότερες πληροφορίες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Πάρε βέβαια. Πάντως δεν είναι και όλα τα καρτοπρογράμματα ίδια. Μπες στο site τους μήπως βρεις περισσότερες πληροφορίες θα τους πάρω τηλέφωνο... π΄'αντως όταν έχω ενεργοποιημένο το 3g κλήσεις μέσω viber δέχομαι κανονικά...δε ξέρω εάν αυτό παίζει ρόλο Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 είχες δίκιο τλκ...είναι κλειδωμένες οι voice calls... το θέμα είναι ότι voice calls Κάνω μέσω skype αλλά δε μπορώ μέσω viber Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Συγγνώμη ρε Στράτο αλλα δεν ειναι παράνομο αυτο? Εχω ακουσει απο πολλούς γνωστούς πως μετα απο παραπονα τους εδωσαν τη δυνατότητα αλλά γενικότερα το θεωρώ απαράδεκτο σαν κίνηση μιας τέτοιας εταιρίας. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Συγγνώμη ρε Στράτο αλλα δεν ειναι παράνομο αυτο? Εχω ακουσει απο πολλούς γνωστούς πως μετα απο παραπονα τους εδωσαν τη δυνατότητα αλλά γενικότερα το θεωρώ απαράδεκτο σαν κίνηση μιας τέτοιας εταιρίας. Συμφωνώ.Κάνε καταγγελία και πήγαινε τους στα δικαστήρια... Μέχρι να βγει η απόφαση αυτοί θα έχουν κονομήσει και μετά θα συμμορφωθούν και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Κάνε εσύ την αρχή :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Εχετε δει ομως αν συμφερουν οι κλησεις με 3g; Ποσο mb καταναλωνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Εχετε δει ομως αν συμφερουν οι κλησεις με 3g; Ποσο mb καταναλωνουν;] εάν καλείς εξωτερίκο...όσο και να καταναλώνουν λογικά πρέπει να συμφέρει... πάντως είναι γελοίο να σου έχουν κλειδωμένες τις voice call και να σου λένε ότι πρέπει να έχεις τουλάχιστον 40 ευρώ πάγιο για να είναι ενεργές... Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
movie Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Από το play το εγκατέστησα, μάλιστα το έβγαλα και το ξανάβαλα αλλά πάλι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts