nikoskat Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Γιατί στην 4.1.1 δεν ισχύει το παρατεταμένο πάτημα?και πως προσθέτει widget κλπ? Αυτό είναι το 4 επί 2widget απλά εγώ το έχω βάλει να δείχνει μόνο μία εβδομάδα απο 4.x και μετα στον stock launcher και μονο δεν ισχυει το παρατεταμενο, εχει καρτελα στον drawer με τα widgets και τα επιλεγεις απο εκει αλλα ολοι οι αλλοι launchers(οσοι εχω δοκιμασει) εχουν βεβαια παρατεταμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Ξέρει κάποιος να μου πει πως δουλεύει το widget locker; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Καμια δοκιμασμενη εφαρμογη για υπερχρονισμο της CPU ξερουμε ? Εχει αποτελεσμα ή τσαμπα κοπος ? (Ειμαι με στοκ) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Καμια δοκιμασμενη εφαρμογη για υπερχρονισμο της CPU ξερουμε ? Εχει αποτελεσμα ή τσαμπα κοπος ? (Ειμαι με στοκ) Πείραγμα cpu/gpu κτλ, δε πάνε μαζί με stock... Πρέπει να κάνεις root τη συσκευή σου και custom kernel για να μπορέσεις να επεμβεις εκεί. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλημέρα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να εκτυπώνει κατευθείαν με καλώδιο (usb) και όχι ασύρματα; Mercy ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλημερα και καλη βδομαδα. Στο iphone ειχα την εφαρμογη icaughtu με την οποια οταν καποιος εβαζε λαθος κωδικο κατα τκ ξεκλειδωμα της συσκευης απ την οθονη αναμονης το τηλεφωνο τραβουσε φωτο με την μπροστα καμερα και εστελνε τη φωτο μαζι με τη τοποθεσια αυτοματα στο mail μου. Για android και συγκεμριμενα s3 με jelly bean υπαρχει αντιστοιχη παρομοια και αξιοπιστη εφαρμογη; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Cerberus Έχει τα πάντα. Και ακόμα περισσότερα. Απλώς έχει ένα πρόβλημα με το κλείδωμα... το τράβηγμα της φωτό λειτουργεί μόνο στην πρώτη προσπάθεια .... εάν επιλέξεις να τραβά φωτό μετά απο 2 ή 3 προσπάθειες τότε δεν κάνει τίποτα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλημέρα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να εκτυπώνει κατευθείαν με καλώδιο (usb) και όχι ασύρματα; Mercy ;) Δοκιμασε αυτη, υποστηριζει τη λειτουργια ομως απο 4+ και μετα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dynamixsoftware.printhand&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5keW5hbWl4c29mdHdhcmUucHJpbnRoYW5kIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Μόλις έριξα μια ματιά στο go sms και την παρέχει την δυνατότητα που θέλεις Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Σου δινει επιλογες να φτιαξεις τα widgets μικρα η'μεγαλα η' και διαφορετικα. Κι εγω φτηνο obd εχω και δεν μου αρεσουν οι ενδειξεις της μεσης καταναλωσης.Οτι να ναι δειχνει...1800 αμαξι εχω και δειχνει μεση καταναλωση 5,1 λιτρα.Μακαρι αλλα δεν... Εγω εκανα μετρησεις 0-400m και 0-100km και τα νουμερα που μου εβγαλε ουτε σε πιστα με κολλα τα βλεπω. Θα τσεκαρω και με vag com να δω αν ειναι αξιοπιστα τουλαχιστον τα νουμερα που βγαζει σχετικα με τον κινητηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 απο 4.x και μετα στον stock launcher και μονο δεν ισχυει το παρατεταμενο, εχει καρτελα στον drawer με τα widgets και τα επιλεγεις απο εκει αλλα ολοι οι αλλοι launchers(οσοι εχω δοκιμασει) εχουν βεβαια παρατεταμενο. ακομψη επιλογη ...δεν μου αρεσει... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Κάποιος που να έχει δοκιμάσει το Cerberus και το AndroidLost, έχει σχηματίσει γνώμη αν υπερτερεί κάποιο πρακτικά? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Κάποιος που να έχει δοκιμάσει το Cerberus και το AndroidLost, έχει σχηματίσει γνώμη αν υπερτερεί κάποιο πρακτικά? Μόνο το cerberus δοκίμασα εγώ (το αγόρασα κατευθείαν) και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό. Δεν δοκίμασα Android lost οπότε δεν μπορώ να τα συγκρίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Cerberus και από εμένα. Κάνει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 (edited) Μόνο το cerberus δοκίμασα εγώ (το αγόρασα κατευθείαν) και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό. Δεν δοκίμασα Android lost οπότε δεν μπορώ να τα συγκρίνω. Cerberus και από εμένα. Κάνει τα πάντα. Ταύτιση απόψεων.. Ωραία!;) Σας ευχαριστώ! Κι εμένα οπτικά, μου άρεσε πιο πολύ το περιβάλλον του κ δεν είναι ακριβό.. οπότε θα το δοκιμάσω κ βλέπουμε.. Αχρείαστο να είναι αλλά καλό είναι να υπάρχει.. Edited November 12, 2012 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Ταύτιση απόψεων.. Ωραία!;) Σας ευχαριστώ! Κι εμένα οπτικά, μου άρεσε πιο πολύ το περιβάλλον του κ δεν είναι ακριβό.. οπότε θα το δοκιμάσω κ βλέπουμε.. Αχρείαστο να είναι αλλά καλό είναι να υπάρχει.. Γενικά οι περισσότεροι cerberus προτείνουν. Η τιμή είναι 3€ για lifetime license αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Γεία σας Ειχα στο προηγούμενο κινητό με android 2.3.6 την εφαρμογή BlackList Pro https://play.google.com/store/apps/details?id=org.baole.app.blacklistpro&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwib3JnLmJhb2xlLmFwcC5ibGFja2xpc3Rwcm8iXQ.. Δυστηχώς ομως στο νεο μου κινητό με android 4.0.4 δεν δουλευει:( μήπως γνωρίζει κάποιος αντίστοιχη εφαρμογή για android 4.0.4? (Δωρεάν η και με πληρωμή) αρκέι να μπλοκάρει εισερχόμενες κλήσεις και στις 2 sim (ειναι δίκαρτο το τηλ. Samsung Galaxy S Duos S7562) Ευχαριστώ για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Γεία σας Ειχα στο προηγούμενο κινητό με android 2.3.6 την εφαρμογή BlackList Pro https://play.google.com/store/apps/details?id=org.baole.app.blacklistpro&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwib3JnLmJhb2xlLmFwcC5ibGFja2xpc3Rwcm8iXQ.. Δυστηχώς ομως στο νεο μου κινητό με android 4.0.4 δεν δουλευει:( μήπως γνωρίζει κάποιος αντίστοιχη εφαρμογή για android 4.0.4? (Δωρεάν η και με πληρωμή) αρκέι να μπλοκάρει εισερχόμενες κλήσεις και στις 2 sim (ειναι δίκαρτο το τηλ. Samsung Galaxy S Duos S7562) Ευχαριστώ για το χρόνο σας Νομιζω πως οι συσκευες της Sammy εχουν ηδη τετοια λειτουργια στις ρυθμισεις τους και μαλιστα ειναι ο,τι καλυτερο γιατι στον καλουντα δεν φτανει καν ο πρωτος ηχος οποτε υποθετει πως εχει απενεργοποιημενη τη συσκευη. Αν δεις στις Ρυθμισεις Κλησεων, δε σου εχει κατι τετοιο? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 καλησπέρα παίδες, ψαχνω κανενα αξιοπιστο προγραμμα ευρεσης του τηλεφώνου μετά απο κλοπή, αλλά όσα δοκίμασα δεν δουλεύουν. έχετε να προτεινετε κάποιο? Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 καλησπέρα παίδες, ψαχνω κανενα αξιοπιστο προγραμμα ευρεσης του τηλεφώνου μετά απο κλοπή, αλλά όσα δοκίμασα δεν δουλεύουν. έχετε να προτεινετε κάποιο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4383662 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4383662 χαχα μολις το ειδα αλλά δεν μπορουσα να διαγραψω το μήνυμα μου. Ευχαριστώ Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Παιδια εχουμε κανενα voice dictation application στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Παιδια εχουμε κανενα voice dictation application στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για android? Svox με Ελληνική φωνή Αριάδνη Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Svox με Ελληνική φωνή Αριάδνη Εννοω speech to text,οχι το αντιθετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Καλημέρα τα αντίστοιχα προγράμματα του office exel και access σε android ποιά είναι; Θέλω να επικυνονώ το κινητό με τον υπολογιστή και να στέλνω προιόντα από το ένα στο άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts