Jump to content

Μετα το Symbian, τι?

Κοινοποίηση

Επόμενη πλατφόρμα;  

165 members have voted

1. 1. Επόμενη πλατφόρμα;

• Θα παραμείνω στο Symbian όσο αντέχει το κινητό μου
    • Θα πάω σε Nokia WP8
    • Θα πάω σε WP8 άλλης εταιρείας
    • Θα πάω σε Android
    • Θα πάω σε iOS
    • Θα περιμένω να δω το Sailfish
    • Αλλο/ΔΞ/ΔΑ

Recommended Posts

Εγω στο ερώτημα του νήματος απάντησα και απαντώ:

Μετά τη Nokia...... παλι Nokia.....;)

Έχω το 925 (και πριν το 920) και "μυρίζει" Nokia. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και κλήσης, κάμερα πολύ καλή και με πολύ δυνατές σχετικές εφαρμογές, φοβερά γρήγορο gps με τους γνωστούς χαρτες, δικές της όμορφες πινελιές (πχ double tap) κλπ

Υ.Γ. Μη παίρνεται τα λόγια μου σοβαρά γιατι ειμαι Nokia fan...

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 518
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ μετα απο χρόνια ατέλειωτα κυρίως με Nokia συσκευές, πήγα σε Samsung και wp/android. Δηλαδή σε Ativ S και GNexus.

Πολύ ευχαριστημένος απο το hardware αλλά και απο τα δυο αυτά λειτουργικά.

Πλεον έχω άποψη και για τα δυο (wp8, kit kat), κραταω το Ν9 μου αλλά δεν με βλεπω να ξαναγυρναω ποτε σε αυτό. Πολύ πιο πιθανό κάποια στιγμη να ξαναροκαρω με το Ν8 μου το οποίο και αυτό το έχω.

Πριν αρκετούς μηνες δοκιμασα και το WebOS με τον κορυφαίο εκπρόσωπο του το HP Pre3.

Μέσα σε μια χρονια δηλαδή γνώρισα webOS, kit kat και wp8.

Πιστεύω δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση στο ερωτημα.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω. Τώρα νιώθω το Android ως φυσική εξέλιξη του Symbian αν και ανετα θα έπαιρνα ενα 920.

Παντα όμως μου λείπουν features του Ν8.

Σημαντικότατα features.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Μη δωσεις το Ν9. Ίσως πάρει το sailfish και ξαναζωντανέψει.

Για μένα όμως δεν είναι σωστό το ερώτημα μιας και Symbian=Nokia οπότε δεν γεννάται μόνο θέμα λειτουργικού αλλά και συσκευης/εταιρίας.

Υ.Γ. Προδότη κορεατη....:lol:

Εγώ από την μία δεν θέλω να ξαναγοράσω Android, από την άλλη αυτό το λειτουργικό το βάζουν και στις καραμέλες πλέον και όταν βγαίνουν αριστουργήματα όπως το Xperia Z, δεν μπορείς να κοιτάξεις αλλού ... Όπως και να χει, το Kit Kat είναι σαφέστατα βελτιωμένο, baby steps αλλά τουλάχιστον προς τον σωστό τον δρόμο ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Ελα ντε, εταιρία που με άφηνε αδιάφορο έγινε τελικά ο επόμενος σταθμος μου.

Αν και το ξένους θέλω να το σκέφτομαι σαν σχεδιο και προδιαγραφη google πρωτίστως.

Τέσπα, ναι, το stock kit-kat είναι γρήγορο και λιτό. Όπως μου αρέσει.

Μου θυμίζει αρκετά την αγαπημένη S^3 Belle.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ρε Γιάννη οτι και να βγάλει η Sony θα το πάρεις :p υπάρχουν πολύ καλύτερα κινητά ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μη δωσεις το Ν9. Ίσως πάρει το sailfish και ξαναζωντανέψει.

Για μένα όμως δεν είναι σωστό το ερώτημα μιας και Symbian=Nokia οπότε δεν γεννάται μόνο θέμα λειτουργικού αλλά και συσκευης/εταιρίας.

Υ.Γ. Προδότη κορεατη....:lol:

Δεν ήταν θέμα απλά εταιρίας.. Ήταν το σύνολο που μας έδινε αυτή η εταιρία. Αλλά το ξέρεις αυτό. Δυστυχώς το πιο κοντινό σε αυτό που είχαμε είναι το android που με τον άλφα βήτα τρόπο έχει κανείς τη δυνατότητα να το φέρει στα symbian-μέτρα του. άσε που τώρα πλέον μπορούμε να σε πούμε προδότη αμερικάνε... :D

όντως..

κοιτάξτε το στοκ κιτ κατ app drawer...

http://asset0.cbsistatic.com/cnwk.1d/i/tim2/2013/11/05/KitKat_transparent_app_drawer_620x1102.png

Εφυγαν οι ελεινες καρτελες: "εφαρμογες" "εξτρας" "widget" από πάνω και εμειναν μονο τα εικονιδια.

Η status bar πανω, τα εικονιδια (πιο πολυ τα S^1 εικονιδια θυμιζουν αλλα και πάλι...!), η ταπετσαρια της αρχικης οθόνης που φαίνεται από πίσω και τα τρια πληκτρα κατω.. θυμιζουν S^3

Είναι και η κουρτίνα ειδοποίησεων...

Αναφέρομαι στο εμφανησιακό σκέλος. Βέβαια σε πολλά πράγματα ,λειτουργικώς, διαφέρουν.

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ρε Γιάννη οτι και να βγάλει η Sony θα το πάρεις :p υπάρχουν πολύ καλύτερα κινητά ;)

Αχαχαχαχ :p

Πέτρο δεν ισχύει αυτό και το ξέρεις, μπορεί να υπάρχουν καλύτερα κινητά στο σύνολο και στα μπέντσμαρκς, στο θέμα ντιζάιν η Sony δεν έχει αντίπαλο για μένα ... Η κατασκευή του Z μου θυμίζει έντονα του iPhone αλλά με τον δικό του φοβερό τρόπο .. Εκτός του ότι δεν έχει εκείνα τα πρωτόγονα εικονίδια της LG και της Samsung, των οποίων το εικονίδιο "μηνύματα" με παραπέμπει έντονα σε εικονίδιο συντόμευσης mailbox φάσης σε εποχή Windows 3.1 άρα και δεν αναγκάζομαι να αλλάξω λάντσερ, ξέρεις ότι οι επιλογές μου στις πιθανές αγορές περιορίζονται σε αυτές που μου αρέσουν εμφανισιακά ... Τι να το κάνω το υπερδιαστημικό κινητό αν είναι χειρότερο από την ασχημότερη αδερφή του κουασιμόδου ??? Όχι για τον περίγυρό μου, για μένα ..

Εγώ πάντως, πήρα iPhone και ηρέμησα... :lol: :p

(Βασικά, τα νεύρα μου έχουν σπάσει περισσότερο. Symbian και πάλι Symbian...)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Δεν ήταν θέμα απλά εταιρίας.. Ήταν το σύνολο που μας έδινε αυτή η εταιρία. Αλλά το ξέρεις αυτό. Δυστυχώς το πιο κοντινό σε αυτό που είχαμε είναι το android που με τον άλφα βήτα τρόπο έχει κανείς τη δυνατότητα να το φέρει στα symbian-μέτρα του. άσε που τώρα πλέον μπορούμε να σε πούμε προδότη αμερικάνε... :D

Μα γιαυτο είπα ότι δεν ειναι ΜΟΝΟ θεμα λειτουργικου. Ειναι διπλό το ερώτημα. Ποιο λειτουργικό και ποιος κατασκευαστής. Λοιπόν εγω επέλεξα τον κατασκευαστή που γουστάρω (έγραψα τους λόγους παραπάνω) με το λειτουργικό που έχει (και που τελικά με βόλεψε)

kaluas, μιλάς για ντιζάιν και δεν βάζεις στην κορυφή το 925????

Υ.Γ. Τρόμαξα να σε γνωρίσω με το νέο σου άβαταρ και με την sonyολατρεια σου...χαχαχα

Edited by montoya_42

kaluas, μιλάς για ντιζάιν και δεν βάζεις στην κορυφή το 925????

Υ.Γ. Τρόμαξα να σε γνωρίσω με το νέο σου άβαταρ και με την sonyολατρεια σου...χαχαχα

Συγγνώμη φίλε μου, οι προτιμήσεις μου μου απαγορεύουν να βάλω στην κορυφή της κατηγορίας του ντιζάιν ένα κινητό που είναι μέσα στις γωνίες το λειτουργικό του ... Το βρίσκω το λιγότερο αντιαισθητικό ...

Συγγνώμη φίλε μου, οι προτιμήσεις μου μου απαγορεύουν να βάλω στην κορυφή της κατηγορίας του ντιζάιν ένα κινητό που είναι μέσα στις γωνίες το λειτουργικό του ... Το βρίσκω το λιγότερο αντιαισθητικό ...

Εντάξει βρε, ξέρεις πως το έγραψα. Όχι ότι θα αγοράσεις κινητό με προτεραιότητα την εμφάνιση. Ήθελα μόνο να παινέψω λίγο το σπίτι μου.....:)

Εντάξει βρε, ξέρεις πως το έγραψα. Όχι ότι θα αγοράσεις κινητό με προτεραιότητα την εμφάνιση. Ήθελα μόνο να παινέψω λίγο το σπίτι μου.....:)

Ξέρω ρε .. Καλά τόσα χρόνια με διαβάζεις, ακόμα να με μάθεις ??? :D

Ξέρω ρε .. Καλά τόσα χρόνια με διαβάζεις, ακόμα να με μάθεις ??? :D

Η αλήθεια ειναι ότι μου έλειψαν τα "καρφιά" σου.....:lol:

Πηγα στα wp8,λογω πολυ καλων συσκευων νοκια,ομως αν επελεγα βαση λογισμικου θα πηγαινα ios,adroid ποτε ξανα,ποτε.

τώρα που το λες, είτε symbian είτε WP, ενα και το αυτό ένα πράμα..

Πρέπει να πάμε μπροστά... εντάξει καλά την έκανε την δουλειά του το e71 τόσα χρόνια..

Πρέπει να πάμε μπροστά... εντάξει καλά την έκανε την δουλειά του το e71 τόσα χρόνια..

To E71 εχεις ως εκπρόσωπο του Symbian στο μυαλό σου;

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ως τελευταία έκδοση του s60, ναι ρε ... Αυτή και η s40 είναι όλο το Symbian, τι άλλο ???...

Μια χαρά εκπρόσωπος της S60v3 είναι... ;)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Ούτε καν αυτής! Με fp1 είναι ρε παιδιά, πολλές διαφορές από την 2... Και για όνομα, λειτουργικό του 7 με την belle του 12, και έχετε άποψη για το Symbian3...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Προς όλους τους προηγούμενους....

Το Ε71 σας έκανε εντύπωση? Το ότι Symbian και wp ειναι ένα και το αυτό δεν σας έριξε κάτω????

Μια χαρά εκπρόσωπος της S60v3 είναι... ;)

Noμιζω κατάλαβες τι εννοώ Chris.

Το Ε71 σας έκανε εντύπωση? Το ότι Symbian και wp ειναι ένα και το αυτό δεν σας έριξε κάτω????

Eίπα να το αφήσω ασχολίαστο...

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂