montoya_42 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγω στο ερώτημα του νήματος απάντησα και απαντώ: Μετά τη Nokia...... παλι Nokia.....;) Έχω το 925 (και πριν το 920) και "μυρίζει" Nokia. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και κλήσης, κάμερα πολύ καλή και με πολύ δυνατές σχετικές εφαρμογές, φοβερά γρήγορο gps με τους γνωστούς χαρτες, δικές της όμορφες πινελιές (πχ double tap) κλπ Υ.Γ. Μη παίρνεται τα λόγια μου σοβαρά γιατι ειμαι Nokia fan... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγώ μετα απο χρόνια ατέλειωτα κυρίως με Nokia συσκευές, πήγα σε Samsung και wp/android. Δηλαδή σε Ativ S και GNexus. Πολύ ευχαριστημένος απο το hardware αλλά και απο τα δυο αυτά λειτουργικά. Πλεον έχω άποψη και για τα δυο (wp8, kit kat), κραταω το Ν9 μου αλλά δεν με βλεπω να ξαναγυρναω ποτε σε αυτό. Πολύ πιο πιθανό κάποια στιγμη να ξαναροκαρω με το Ν8 μου το οποίο και αυτό το έχω. Πριν αρκετούς μηνες δοκιμασα και το WebOS με τον κορυφαίο εκπρόσωπο του το HP Pre3. Μέσα σε μια χρονια δηλαδή γνώρισα webOS, kit kat και wp8. Πιστεύω δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση στο ερωτημα. Πραγματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω. Τώρα νιώθω το Android ως φυσική εξέλιξη του Symbian αν και ανετα θα έπαιρνα ενα 920. Παντα όμως μου λείπουν features του Ν8. Σημαντικότατα features. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μη δωσεις το Ν9. Ίσως πάρει το sailfish και ξαναζωντανέψει. Για μένα όμως δεν είναι σωστό το ερώτημα μιας και Symbian=Nokia οπότε δεν γεννάται μόνο θέμα λειτουργικού αλλά και συσκευης/εταιρίας. Υ.Γ. Προδότη κορεατη....:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγώ από την μία δεν θέλω να ξαναγοράσω Android, από την άλλη αυτό το λειτουργικό το βάζουν και στις καραμέλες πλέον και όταν βγαίνουν αριστουργήματα όπως το Xperia Z, δεν μπορείς να κοιτάξεις αλλού ... Όπως και να χει, το Kit Kat είναι σαφέστατα βελτιωμένο, baby steps αλλά τουλάχιστον προς τον σωστό τον δρόμο ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ελα ντε, εταιρία που με άφηνε αδιάφορο έγινε τελικά ο επόμενος σταθμος μου. Αν και το ξένους θέλω να το σκέφτομαι σαν σχεδιο και προδιαγραφη google πρωτίστως. Τέσπα, ναι, το stock kit-kat είναι γρήγορο και λιτό. Όπως μου αρέσει. Μου θυμίζει αρκετά την αγαπημένη S^3 Belle. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ρε Γιάννη οτι και να βγάλει η Sony θα το πάρεις :p υπάρχουν πολύ καλύτερα κινητά ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μη δωσεις το Ν9. Ίσως πάρει το sailfish και ξαναζωντανέψει. Για μένα όμως δεν είναι σωστό το ερώτημα μιας και Symbian=Nokia οπότε δεν γεννάται μόνο θέμα λειτουργικού αλλά και συσκευης/εταιρίας. Υ.Γ. Προδότη κορεατη....:lol: Δεν ήταν θέμα απλά εταιρίας.. Ήταν το σύνολο που μας έδινε αυτή η εταιρία. Αλλά το ξέρεις αυτό. Δυστυχώς το πιο κοντινό σε αυτό που είχαμε είναι το android που με τον άλφα βήτα τρόπο έχει κανείς τη δυνατότητα να το φέρει στα symbian-μέτρα του. άσε που τώρα πλέον μπορούμε να σε πούμε προδότη αμερικάνε... :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) όντως.. κοιτάξτε το στοκ κιτ κατ app drawer... http://asset0.cbsistatic.com/cnwk.1d/i/tim2/2013/11/05/KitKat_transparent_app_drawer_620x1102.png Εφυγαν οι ελεινες καρτελες: "εφαρμογες" "εξτρας" "widget" από πάνω και εμειναν μονο τα εικονιδια. Η status bar πανω, τα εικονιδια (πιο πολυ τα S^1 εικονιδια θυμιζουν αλλα και πάλι...!), η ταπετσαρια της αρχικης οθόνης που φαίνεται από πίσω και τα τρια πληκτρα κατω.. θυμιζουν S^3 Είναι και η κουρτίνα ειδοποίησεων... Αναφέρομαι στο εμφανησιακό σκέλος. Βέβαια σε πολλά πράγματα ,λειτουργικώς, διαφέρουν. Edited January 13, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ρε Γιάννη οτι και να βγάλει η Sony θα το πάρεις :p υπάρχουν πολύ καλύτερα κινητά ;) Αχαχαχαχ :p Πέτρο δεν ισχύει αυτό και το ξέρεις, μπορεί να υπάρχουν καλύτερα κινητά στο σύνολο και στα μπέντσμαρκς, στο θέμα ντιζάιν η Sony δεν έχει αντίπαλο για μένα ... Η κατασκευή του Z μου θυμίζει έντονα του iPhone αλλά με τον δικό του φοβερό τρόπο .. Εκτός του ότι δεν έχει εκείνα τα πρωτόγονα εικονίδια της LG και της Samsung, των οποίων το εικονίδιο "μηνύματα" με παραπέμπει έντονα σε εικονίδιο συντόμευσης mailbox φάσης σε εποχή Windows 3.1 άρα και δεν αναγκάζομαι να αλλάξω λάντσερ, ξέρεις ότι οι επιλογές μου στις πιθανές αγορές περιορίζονται σε αυτές που μου αρέσουν εμφανισιακά ... Τι να το κάνω το υπερδιαστημικό κινητό αν είναι χειρότερο από την ασχημότερη αδερφή του κουασιμόδου ??? Όχι για τον περίγυρό μου, για μένα .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγώ πάντως, πήρα iPhone και ηρέμησα... :lol: :p (Βασικά, τα νεύρα μου έχουν σπάσει περισσότερο. Symbian και πάλι Symbian...) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) Δεν ήταν θέμα απλά εταιρίας.. Ήταν το σύνολο που μας έδινε αυτή η εταιρία. Αλλά το ξέρεις αυτό. Δυστυχώς το πιο κοντινό σε αυτό που είχαμε είναι το android που με τον άλφα βήτα τρόπο έχει κανείς τη δυνατότητα να το φέρει στα symbian-μέτρα του. άσε που τώρα πλέον μπορούμε να σε πούμε προδότη αμερικάνε... :D Μα γιαυτο είπα ότι δεν ειναι ΜΟΝΟ θεμα λειτουργικου. Ειναι διπλό το ερώτημα. Ποιο λειτουργικό και ποιος κατασκευαστής. Λοιπόν εγω επέλεξα τον κατασκευαστή που γουστάρω (έγραψα τους λόγους παραπάνω) με το λειτουργικό που έχει (και που τελικά με βόλεψε) kaluas, μιλάς για ντιζάιν και δεν βάζεις στην κορυφή το 925???? Υ.Γ. Τρόμαξα να σε γνωρίσω με το νέο σου άβαταρ και με την sonyολατρεια σου...χαχαχα Edited January 13, 2014 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 kaluas, μιλάς για ντιζάιν και δεν βάζεις στην κορυφή το 925???? Υ.Γ. Τρόμαξα να σε γνωρίσω με το νέο σου άβαταρ και με την sonyολατρεια σου...χαχαχα Συγγνώμη φίλε μου, οι προτιμήσεις μου μου απαγορεύουν να βάλω στην κορυφή της κατηγορίας του ντιζάιν ένα κινητό που είναι μέσα στις γωνίες το λειτουργικό του ... Το βρίσκω το λιγότερο αντιαισθητικό ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Συγγνώμη φίλε μου, οι προτιμήσεις μου μου απαγορεύουν να βάλω στην κορυφή της κατηγορίας του ντιζάιν ένα κινητό που είναι μέσα στις γωνίες το λειτουργικό του ... Το βρίσκω το λιγότερο αντιαισθητικό ... Εντάξει βρε, ξέρεις πως το έγραψα. Όχι ότι θα αγοράσεις κινητό με προτεραιότητα την εμφάνιση. Ήθελα μόνο να παινέψω λίγο το σπίτι μου.....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εντάξει βρε, ξέρεις πως το έγραψα. Όχι ότι θα αγοράσεις κινητό με προτεραιότητα την εμφάνιση. Ήθελα μόνο να παινέψω λίγο το σπίτι μου.....:) Ξέρω ρε .. Καλά τόσα χρόνια με διαβάζεις, ακόμα να με μάθεις ??? :D Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ξέρω ρε .. Καλά τόσα χρόνια με διαβάζεις, ακόμα να με μάθεις ??? :D Η αλήθεια ειναι ότι μου έλειψαν τα "καρφιά" σου.....:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Πηγα στα wp8,λογω πολυ καλων συσκευων νοκια,ομως αν επελεγα βαση λογισμικου θα πηγαινα ios,adroid ποτε ξανα,ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 μετά από πολλά χρόνια συμβίωσης με ενα E71 σκέφτομαι σοβαρά την αγορά WP ή android συσκευής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Γιατί είναι πάνω κάτω ίδια ε; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 τώρα που το λες, είτε symbian είτε WP, ενα και το αυτό ένα πράμα.. Πρέπει να πάμε μπροστά... εντάξει καλά την έκανε την δουλειά του το e71 τόσα χρόνια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 τώρα που το λες, είτε symbian είτε WP, ενα και το αυτό ένα πράμα.. Πρέπει να πάμε μπροστά... εντάξει καλά την έκανε την δουλειά του το e71 τόσα χρόνια.. To E71 εχεις ως εκπρόσωπο του Symbian στο μυαλό σου; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 To E71 εχεις ως εκπρόσωπο του Symbian στο μυαλό σου; Ως τελευταία έκδοση του s60, ναι ρε ... Αυτή και η s40 είναι όλο το Symbian, τι άλλο ???... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 To E71 εχεις ως εκπρόσωπο του Symbian στο μυαλό σου; Μια χαρά εκπρόσωπος της S60v3 είναι... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ούτε καν αυτής! Με fp1 είναι ρε παιδιά, πολλές διαφορές από την 2... Και για όνομα, λειτουργικό του 7 με την belle του 12, και έχετε άποψη για το Symbian3... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 τώρα που το λες, είτε symbian είτε WP, ενα και το αυτό ένα πράμα.. Πρέπει να πάμε μπροστά... εντάξει καλά την έκανε την δουλειά του το e71 τόσα χρόνια.. Προς όλους τους προηγούμενους.... Το Ε71 σας έκανε εντύπωση? Το ότι Symbian και wp ειναι ένα και το αυτό δεν σας έριξε κάτω???? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μια χαρά εκπρόσωπος της S60v3 είναι... ;) Noμιζω κατάλαβες τι εννοώ Chris. Το Ε71 σας έκανε εντύπωση? Το ότι Symbian και wp ειναι ένα και το αυτό δεν σας έριξε κάτω???? Eίπα να το αφήσω ασχολίαστο... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts