Jump to content

Μετα το Symbian, τι?

Κοινοποίηση

Επόμενη πλατφόρμα;  

165 members have voted

1. 1. Επόμενη πλατφόρμα;

• Θα παραμείνω στο Symbian όσο αντέχει το κινητό μου
    • Θα πάω σε Nokia WP8
    • Θα πάω σε WP8 άλλης εταιρείας
    • Θα πάω σε Android
    • Θα πάω σε iOS
    • Θα περιμένω να δω το Sailfish
    • Αλλο/ΔΞ/ΔΑ

Recommended Posts

Σωστά όλα αυτα αλλα το Symbian άρχισε την ελεύθερη πτώση πριν τον ελοπ

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 518
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σωστά όλα αυτα αλλα το Symbian άρχισε την ελεύθερη πτώση πριν τον ελοπ

εξαιτίας λάθων χειρισμών της Nokia,κι όχι του ιδιου του symbian και των developers του.

Moralas όσο γι αυτό που πες, μετά το symbian android..αυτό μπορεί να προσφέρει όσα το symbian, και φυσικά πάρα πολλά περισσότερα

Συμφωνώ. Το ίδιο το Symbian (Nokia) φταίει και όχι οι ιστορίες συνωμοσίας...... Η κατρακύλα ήταν προ ελοπ εποχη

Συμφωνώ. Το ίδιο το Symbian (Nokia) φταίει και όχι οι ιστορίες συνωμοσίας...... Η κατρακύλα ήταν προ ελοπ εποχη

έτσι ακριβώς είναι...

όταν η apple έβγαλε το ημι-smartphone τότε iphone με οθόνη touch για δάχτυλα η nokia έβγαζε το ομολογουμένως πολύ καλό n95, αλλά η apple ήταν αυτή που είχε πιάσει το παλμό

μετά όταν έβγαλε η apple το 3g η nokia έβγαλε το n97...

εκεί το έχασε το τρένο

ενώ έπρεπε να βγάλει μια ανταγωνιστική συσκευή για να χτυπήσει το 3g, έβγαλε το n97 με ui 5ετίας

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

νια νια κάνει η γάτα σου όχι εγώ

δεν με ενδιαφέρει εμένα αν κλείσει η nokia η αν ιδρυθεί μεθαύριο η mokia, ο καθένας ορίζει τη μοίρα του και όλα αυτά που γίνονται είναι συνέπειες αποφάσεων που πήρε η Nokia, ούτε η ms ούτε εγώ, οπότε άσε τις θεωρίες περί υπερατλαντικής και υπεργαλαξιακής συνωμοσίας σε μένα

όπως κάποτε όλοι μιλάγαν για τη nokia και όχι άδικα, τώρα όλοι μιλάνε για android επίσης όχι άδικα, οπότε δεν βλέπω κάποια μεροληψία

η νοκια είχε το momentum και το έχασε όταν είχε την ευκαιρεία

κανείς δεν έπεσε θύμα κανενός

όταν οι άλλοι δίναν full εμπειρία αφής (ψάξε στο λεξιλόγιο για τον έννοια χρηστικότητα) η νοκια ασχολούταν με αριθμούς mp (και καλά έκανε εν μέρει) αλλά... έμεινε ακόμα στα mp

αυτή είναι η πραγματικότητα

Το νια νια που έλεγα πριν είναι το μήνυμά σου ... Σιγά ποιος είσαι και δεν θα σου πούμε εσένα για συνομοσίες και θα μας απαγορέψεις και να τα συζητάμε :down:

Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι μπορείς να μην συμμετέχεις, ή αν θες τόσο πολύ να συμμετέχεις να ψηφίσεις δεν ξέρω/δεν απαντώ .. :baby:

Συμφωνώ ότι το n97 ήταν πολύ πίσω από το 3G .. Αλλά το να αποκρύπτουμε όλη την ιστορία με τα καραγκιοζιλίκια της MS σε μία φράση "η κατρακύλα άρχισε προ Elop" είναι το λιγότερο fail ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Το νια νια που έλεγα πριν είναι το μήνυμά σου ... Σιγά ποιος είσαι και δεν θα σου πούμε εσένα για συνομοσίες και θα μας απαγορέψεις και να τα συζητάμε :down:

Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι μπορείς να μην συμμετέχεις, ή αν θες τόσο πολύ να συμμετέχεις να ψηφίσεις δεν ξέρω/δεν απαντώ .. :baby:

Συμφωνώ ότι το n97 ήταν πολύ πίσω από το 3G .. Αλλά το να αποκρύπτουμε όλη την ιστορία με τα καραγκιοζιλίκια της MS σε μία φράση "η κατρακύλα άρχισε προ Elop" είναι το λιγότερο fail ...

δεν απαγορεύω σε κανέναν να συμμετέχει αλλά δε μπορώ όμως να ακούω ανοησίες περί συνωμοσιών χωρίς βάσιμα επιχειρήματα, απλά :)

για πες μας εσύ την ιστορία όπως την ξέρεις εσύ με όλο το παρασκήνιο που προφανώς γνωρίζεις, και το πιστόλι που έβαλε η ms στη nokia για να πάρει βιασμένες αποφάσεις

δεν απαγορεύω σε κανέναν να συμμετέχει αλλά δε μπορώ όμως να ακούω ανοησίες περί συνωμοσιών χωρίς βάσιμα επιχειρήματα, απλά :)

για πες μας εσύ την ιστορία όπως την ξέρεις εσύ με όλο το παρασκήνιο που προφανώς γνωρίζεις, και το πιστόλι που έβαλε η ms στη nokia για να πάρει βιασμένες αποφάσεις

Εσένα σου φαίνονται ανοησίες, εμένα μου φαίνονται κομμάτια του παζλ ...

Το short sale που έγινε τον φεβρουάριο του 11, η συνεχόμενη συρρίκνωση, οι μηνύσεις εντός συμβουλίου ...

Θα σου φέρω ένα άλλο παράδειγμα ... Η κατάσταση στην Ελλάδα .. Μπορεί να σου ακούγεται ανοησία το ότι είμαστε θύματα συννομοσίας, αν κατεβάσεις όμως την τριλογία Zeitgeist (νομίζω στο 2 είναι αυτά στα οποία αναφέρομαι) και παρακολουθήσεις βήμα βήμα την εξέλιξη του οικονομικού πόλεμου, και δεις πως όντως ακολουθάμε αυτόν τον δρόμο, θα αλλάξεις γνώμη ????

Κάποια κατάσταση παρόμοια με την Nokia δεν μπορώ να σου αναφέρω γιατί είμαι νέος ... Ευτυχώς οι σπουδές μου όμως μου χουν ανοίξει τα μάτια σε γεγονότα οικονομικής φύσεως και μπορώ να καταλάβω τι γίνεται πίσω από το παραβάν ... Και δυστυχώς η MS "τσο τσο" την Nokia ...

Εσένα σου φαίνονται ανοησίες, εμένα μου φαίνονται κομμάτια του παζλ ...

Το short sale που έγινε τον φεβρουάριο του 11, η συνεχόμενη συρρίκνωση, οι μηνύσεις εντός συμβουλίου ...

Θα σου φέρω ένα άλλο παράδειγμα ... Η κατάσταση στην Ελλάδα .. Μπορεί να σου ακούγεται ανοησία το ότι είμαστε θύματα συννομοσίας, αν κατεβάσεις όμως την τριλογία Zeitgeist (νομίζω στο 2 είναι αυτά στα οποία αναφέρομαι) και παρακολουθήσεις βήμα βήμα την εξέλιξη του οικονομικού πόλεμου, και δεις πως όντως ακολουθάμε αυτόν τον δρόμο, θα αλλάξεις γνώμη ????

Κάποια κατάσταση παρόμοια με την Nokia δεν μπορώ να σου αναφέρω γιατί είμαι νέος ... Ευτυχώς οι σπουδές μου όμως μου χουν ανοίξει τα μάτια σε γεγονότα οικονομικής φύσεως και μπορώ να καταλάβω τι γίνεται πίσω από το παραβάν ... Και δυστυχώς η MS "τσο τσο" την Nokia ...

τα έχω δει τα zeitgeist

ενδιαφέρουσες απόψεις, αλλά όπως είπα, είναι απόψεις και εδώ που τα λέμε εκεί και αν πέφτει συνωμοσιολογία... :lol::lol:

τέλος πάντων

δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς, πως μια εταιρεία μπορεί να εκβιάσει μια άλλη και δη όταν μιλάμε για την κραταιά nokia?

Κατ'αρχάς μην μαλώνετε ρε παιδιά και όσοι δεν θέλετε να το ξέρετε το Symbian μην ασχολείστε, αφήστε μας στον πόνο μας! :p (φιλικά, δεν την «μπαίνω» σε κανέναν)

...το Symbian άρχισε την ελεύθερη πτώση πριν τον ελοπ

Ακριβώς. Και θα θέσω απλό παράδειγμα, κατανοητό όσο δεν πάει. 2009 και η Nokia ανακοινώνει E66 και E71, στα οποία περνά την Symbian S60v3 9.1, την ώρα που μόλις είχε έτοιμη την 9.4. Η 9.1 ήταν ήδη 2 ετών τουλάχιστον και ιδιαίτερα περιορισμένη σε εφαρμογές και δυνατότητες, την ώρα που με την 9.4 άνοιγαν νέοι ορίζοντες. Αποτέλεσμα: «έθαψε» τα E66 και E71, ενώ ένα χρόνο μετά τα E52, E55 και E72 με την νέα έκδοση (που ήδη είχε ένα χρόνο ζωής) υπέφερε από λίγη διαθέσιμη RAM (30MB ελεύθερα στο E72 την ώρα που το E71 είχε 70) και πολλά τεχνικά προβλήματα λόγω κακής κατασκευής.

Που θέλω να καταλήξω; Στο 5ο μας Podcast. Η Nokia έκανε πάντα γκάφες, από την προ-Elop εποχή. Ημιτελή κινητά (6600 vs SX-1), γκάφες (θάψιμο 7700 για άγνωστο λόγο), λάθος στροφές (εγκατάλειψη MeeGo/MaeMo και υιοθέτηση WP), αλλά και επανάπαυση σε δάφνες ονόματος. Δεν φταίει ο Elop, απλά τερμάτισε μια κατάσταση προς όφελος μιας MS που θέλει να γίνει Apple με λάθος τρόπο. Και είναι κρίμα, γιατί δεν της άξιζε τέτοια κατάληξη.

Προσωπικά, τι περιμένω; Οικονομικά-«Κηδεία» στις 17/01/2013, μετοχικό με ανακοίνωση της εξαγοράς και μετόχους-πάπιες, όπως τον κύριο εδώ. Καλά κρασιά Nokia, έβγαλες μόνη σου τα μάτια σου.

***btw πείτε με μουρλό, αλλά χαζεύω άσχημα το Nokia 500. Δεν με θέλει να φύγω ρε γ***το, δεν με θέλει. Ειδικά τώρα που το κουσουριάρικο τα σπάει όπως ποτέ άλλοτε... :D

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

plankton69 εμένα μου λες; Εδώ βλέπω κάτι N95 σε δημοπρασίες και ψήνομαι να πάρω... :p Ανωμαλία;;;

plankton69 εμένα μου λες; Εδώ βλέπω κάτι N95 σε δημοπρασίες και ψήνομαι να πάρω... :p Ανωμαλία;;;

Κι εγώ το έχω αυτό με το 95άρι, ήταν αντί για το 71 να πάρω τότε το 8GB. Από το 2006 απωθημένο... :rolleyes:

plankton69 - Χρήστος 

Ημιτελή κινητά (6600 vs SX-1)

ναι ενώ το sx1 πετούσε... απο πλακέτα, όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν :lol::lol:

ps μην πάρεις το 500, 1000 φορές καλύτερα με το e71 σου, σκέτη απογοήτευση

μαζεψε μερικα ευρω ακομα και πανε 701 ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

εξαιτίας λάθων χειρισμών της Nokia,κι όχι του ιδιου του symbian και των developers του.

Moralas όσο γι αυτό που πες, μετά το symbian android..αυτό μπορεί να προσφέρει όσα το symbian, και φυσικά πάρα πολλά περισσότερα

Ε ναι έτσι το βλέπω. Αλλά ελπίζω όταν έρθει η στιγμή να κάνω την αλλαγή να έχουν φτάσει τουλάχιστον το Ν8 στη φωτογραφία και όχι τους 32 πυρήνες που με αφήνουν αδιάφορο. Έχω αρκετούς στον υπολογιστή μου. Αλλιώς το android για εμένα θα κάνει λιγότερα.

Τώρα για τα άλλα έχουμε πει χίλιες φορές ο καθένας τη γνώμη του. Δε χρειάζεται να κάνουμε και αυτό το θέμα ούτε επικήδειο του symbian ούτε δικαστήριο της nokia. Το post μου ήταν στα πλαίσια χιούμορ και πιο χαλαρό μιας και το θέμα είναι πιο χαλαρό εδώ και είπα κάτι να σχολιάσουμε γιατί το θεώρησα αστείο τη στιγμή μάλιστα που αυτός που το είπε, είχε στην κατοχή του Ν95 και του το είχα δείξει τότε και είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό αλλά το ξέχασε.

ναι ενώ το sx1 πετούσε... απο πλακέτα, όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν :lol::lol:

ps μην πάρεις το 500, 1000 φορές καλύτερα με το e71 σου, σκέτη απογοήτευση

Αυτό ήταν το λάθος της Siemens. Η κατασκευή, εκεί το 6600 μεγαλούργησε. Συν το όνομα Siemens, που τότε ήταν «φοβού τα Γερμανάκια»...

Δεν θέλω Symbian πάλι, αλλά... :ninja:

...το θεώρησα αστείο τη στιγμή μάλιστα που αυτός που το είπε, είχε στην κατοχή του Ν95 και του το είχα δείξει τότε και είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό αλλά το ξέχασε.

Και ποιος δεν το ξέχασε; Όλοι είχαν Nokia κάποτε...

plankton69 - Χρήστος 

plankton69 μην κάνεις το λάθος και πάρεις το 500! δεν παίρνει καν τις τελευταίες ενημερώσεις του symbian,επειδή δεν έχει την ίδια gpu με τα άλλα. Πάρε καλύτερα το C6-01, πολύ καλυτερο και με πολύ μικρή διαφορά τιμής (ή κάνε υπομονή να πάρω πίσω το android μου απ τη κίνα που το brickαρα στο φλασάρισμα, και σου πουλάω το C6-01 μου σε κατάσταση καινουριου (απ τα ποιοτικότερα nokia, με ατσάλινη κατασκευη), γιατί δεν βγαίνω οικονομικά :p)

εγώ θα έλεγα να πάρει το 808 μεταχειρισμένο να το ευχαριστηθεί.

Μιας και πιάσαμε κουβέντα για τα παλιά, εγώ είχα τρελή καψούρα με το Ν95 8gb και δυσκολεύτηκα πολύ να το αφήσω (για χάρη του Ν8)

εγώ θα έλεγα να πάρει το 808 μεταχειρισμένο να το ευχαριστηθεί.

Μιας και πιάσαμε κουβέντα για τα παλιά, εγώ είχα τρελή καψούρα με το Ν95 8gb και δυσκολεύτηκα πολύ να το αφήσω (για χάρη του Ν8)

Καλά είσαι φίλε ...

Εγώ ακόμα έχω καψούρα με αυτό το κινητό, με αυτό και με το n900 ...

Αθεράπευτη καψούρα :O

παίδες έχω ακόμη το N95 το μικρό, σχετικά λειτουργικό:Ρ το χρησιμοποιεί ο αδελφος μου προσωρινά γιατί πέθανε το N82 του. Το μονο αρνητικο στο μικρό το Ν95 ήταν η μικρή μνήμη ram που το κανει αχρηστο για σερφάρισμα δυστυχώς...άρε nokia. Το μαύρο 8άρι Ν95 πάντως θηρίο, το χει ο πατέρας μου λιγους μήνες τώρα. Αλλά κι αυτό εχει μειονέκτημα ότι δεν έχει το καπάκι στη κάμερα (ξανά άρε νόκια, εφτιαξες τη μνήμη ραμ κλπ, κι έκοψες το καπάκι της κάμερας Ο.ο)

Τώρα το ανακαλύψα το θέμα και είναι ιδιαίτεα ενδιφέρον. Και γω συμβιώνω ακόμα αρμονικά με το ν8 μου αλλά είμαι σε φάση αναναίωσης. Εϊμαι ανάμεσα σε νοκια 808 Pureview και galaxy s3. Έψαξα λίγο στο νετ και καταλήγω προς galaxy μερια. Οπότε μεταπήδηση σε android και ο Θεός βοηθός. Θα μου λείψει πολυ σίγουρα το symbian αλλά σαν λειτουργικό το adnroid πλεον ειναι πληρέστατο ωριμότατο και στο ζενίθ του.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Τώρα το ανακαλύψα το θέμα και είναι ιδιαίτεα ενδιφέρον. Και γω συμβιώνω ακόμα αρμονικά με το ν8 μου αλλά είμαι σε φάση αναναίωσης. Εϊμαι ανάμεσα σε νοκια 808 Pureview και galaxy s3. Έψαξα λίγο στο νετ και καταλήγω προς galaxy μερια. Οπότε μεταπήδηση σε android και ο Θεός βοηθός. Θα μου λείψει πολυ σίγουρα το symbian αλλά σαν λειτουργικό το adnroid πλεον ειναι πληρέστατο ωριμότατο και στο ζενίθ του.

σε καθε νεα εκδοση,στο ζενιθ του θα ειναι......

σε καθε νεα εκδοση,στο ζενιθ του θα ειναι......

φαντάσου πόσο καιρό κρατάει τα ηνία... ;)

φαντάσου πόσο καιρό κρατάει τα ηνία... ;)

ειρωνικα το λεω αφου η καθε μια εκδοση εχει ολο και καποιο καινουργιο feature,οποτε συγκριτικα με την προηγουμενη στο ζενιθ του ειναι...

Πρώτη μέρα με το 920 και απλα είμαι ενθουσιασμένος (για την ώρα τουλάχιστον). Είναι απιστευτο και το λειτουργικό πολύ καλό. Θα περιμένω να τσεκάρω και την μπαταρία (που ακούστηκαν διαφορα).