kaluas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Αυτος ακριβως ειναι και ο λογος που θελω να αγορασω καινουργια(και οχι μεταχειρισμενη) συσκευη symbian! Γιατι το Ν8 το προτινεις σαν μεταχειρισμενο?? Γενικα ψαχνω να εχει το πιο δυνατο hardware ωστε να το κρατησω καιρο...! Γιατί το N8 δεν το βρίσκεις καινούργιο, έχει σταματήσει να πωλείται .. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος .... Και όπως βλέπω, έχει σταματήσει να πωλείται και το 701, μόνο το 808 μπορείς να το βρεις πρώτο χέρι ... Hardware αν εννοείς RAM & CPU, τα καλύτερα είναι τα 701 και 808, αλλά δεν θα δεις τρομερή διαφορά στην εμπειρία χρήσης από τα N8, E7, E6, C6, X7, που είναι προηγούμενης γενιάς ... Τώρα αν με hardware εννοείς ενσωματωμένη μνήμη, καλή κάμερα, HDMI, USB-OTG και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, ψάχνεις ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Γιατί το N8 δεν το βρίσκεις καινούργιο, έχει σταματήσει να πωλείται .. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος .... Και όπως βλέπω, έχει σταματήσει να πωλείται και το 701, μόνο το 808 μπορείς να το βρεις πρώτο χέρι ... Hardware αν εννοείς RAM & CPU, τα καλύτερα είναι τα 701 και 808, αλλά δεν θα δεις τρομερή διαφορά στην εμπειρία χρήσης από τα N8, E7, E6, C6, X7, που είναι προηγούμενης γενιάς ... Τώρα αν με hardware εννοείς ενσωματωμένη μνήμη, καλή κάμερα, HDMI, USB-OTG και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, ψάχνεις ... Μενω εδιμβουργο και οτι αγορα ειναι να κανω θα την κανω απο το βρετανικο amazon(http://www.amazon.co.uk/Nokia-N8-Free-Mobile-Phone/dp/B0042JSKFC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1354308280&sr=8-1) Eπισης εκει υπαρχει και το 701... Κυριως,ναι, ram & cpu εννοω με την λεξη hardware.Aπο οτι εχω καταλαβει τα ποιο "δυνατα" με belle, ειναι τα 701 και 808? @kaluas,ευχαριστω για την ανταποκριση σου!:) Επισης στο αβαταρ σου εχεις το Ν9...αξιζει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Αυτό λέω. Με το android δεν μπορείς να τους στείλεις αρχεία. τι λες? κανονικότατα στελνεις αρχεια, όπως και στο symbian Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Αυτό λέω. Με το android δεν μπορείς να τους στείλεις αρχεία. Αν όμως είχες μήλο θα μπορούσες (στους φίλους σου που έχουν μήλο). Και με ελάχιστο ψάξιμο δεν θα χρησιμοποιούσες data για τους υπόλοιπους γιατί το πρόβλημα με το bt έχει λύση Το ότι στέλνει κάποια αρχεία και μόνο σε άλλα iphone είναι από τους λόγους που με απωθεί αυτή η εταιρεία... Μενω εδιμβουργο και οτι αγορα ειναι να κανω θα την κανω απο το βρετανικο amazon(http://www.amazon.co.uk/Nokia-N8-Free-Mobile-Phone/dp/B0042JSKFC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1354308280&sr=8-1) Eπισης εκει υπαρχει και το 701... Κυριως,ναι, ram & cpu εννοω με την λεξη hardware.Aπο οτι εχω καταλαβει τα ποιο "δυνατα" με belle, ειναι τα 701 και 808? @kaluas,ευχαριστω για την ανταποκριση σου!:) Επισης στο αβαταρ σου εχεις το Ν9...αξιζει αυτο? Φίλε το 701 είναι για εσένα νομίζω. Τα cpu ram δεν παίζουν ίδιο ρόλο στο symbian όπως σε άλλα λειτουργικά. Τρέχει νερό η belle. Την τελευταία έκδοση έχουν τα 701, 808. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Φίλε το 701 είναι για εσένα νομίζω. Τα cpu ram δεν παίζουν ίδιο ρόλο στο symbian όπως σε άλλα λειτουργικά. Τρέχει νερό η belle. Την τελευταία έκδοση έχουν τα 701, 808. Και εγω νομιζω κλεινω προς το 701.Διαβασα στο gsmarena οτι περνει το update bell fp1 καθως και οτι υπαρχει belle fp2 αλλα μηπως γνωριζεται ποιες συσκευες θα την παρουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Μενω εδιμβουργο και οτι αγορα ειναι να κανω θα την κανω απο το βρετανικο amazon(http://www.amazon.co.uk/Nokia-N8-Free-Mobile-Phone/dp/B0042JSKFC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1354308280&sr=8-1) Eπισης εκει υπαρχει και το 701... Κυριως,ναι, ram & cpu εννοω με την λεξη hardware.Aπο οτι εχω καταλαβει τα ποιο "δυνατα" με belle, ειναι τα 701 και 808? @kaluas,ευχαριστω για την ανταποκριση σου!:) Επισης στο αβαταρ σου εχεις το Ν9...αξιζει αυτο? To n9 είναι ειδική περίπτωση ... Εγώ έχω βρει τον δασκαλό μου, μην σου πω θα πάρω και δεύτερο σε περίπτωση που χαλάσει αυτό που χω ... Ο τρόπος χειρισμού του, είναι κάτι που θα σε μαγεύει κάθε μέρα για πολύ καιρό ... Αλλά εσύ μπορεί να θες εφαρμογές και αναβαθμίσεις, οπότε μπορεί και να το χαρακτηρίσεις το χειρότερο κινητό σε όλα τα χρονικά ... Είναι μεγάλη κουβέντα, καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα του, γιατί εδώ είνα και εκτός θέματος ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Εκεί είναι που θα κλάψουν μανούλες... Όλοι εμείς οι καλομαθημένοι με τα Ν8, τα 701 και τα 808 θα χρειαστεί να κάνουμε αρκετούς συμβιβασμούς, διαφορετικούς ο καθένας, εκτός και αν έχουμε πρόχειρες τις εξακοσάρες, για να αγοράσουμε τις ναυαρχίδες. Το ψάχνω το θέμα τις τελευταίες μέρες, το ένα μου βρωμάει, το άλλο μου ξυνίζει... το Ν8 μου το θεωρω ισως το πιο ολοκληρωμενο ΝΟΚΙΑ που βγηκε ποτε... εχει πραγματα απο το 2010, που αλλοι βαζουν το 2012 και χαιρονται! ;) απλα βεβαια ξεχναμε φλας ξενου... βλεπεις, τα κινητα τους πρεπει να ειναι ισα με φλουδες! Γιατί το N8 δεν το βρίσκεις καινούργιο, έχει σταματήσει να πωλείται .. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος .... Και όπως βλέπω, έχει σταματήσει να πωλείται και το 701, μόνο το 808 μπορείς να το βρεις πρώτο χέρι ... Hardware αν εννοείς RAM & CPU, τα καλύτερα είναι τα 701 και 808, αλλά δεν θα δεις τρομερή διαφορά στην εμπειρία χρήσης από τα N8, E7, E6, C6, X7, που είναι προηγούμενης γενιάς ... Τώρα αν με hardware εννοείς ενσωματωμένη μνήμη, καλή κάμερα, HDMI, USB-OTG και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, ψάχνεις ... πωλειται αλλα αρκετα ακριβα... το 701 εχει το Feature Pack 2, οχι την σκετη Belle, εχει αρκετες διαφορες... και σε σχεση με τα παλια, τρεχει ακομα πιο νερο ;) δε κολλαει πουθενα! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Μα και εγώ τα ίδια λέω, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε αυτό το σενάριο, η Microsoft πάντα ήθελε να γίνει Apple στην θέση της Apple, εξ' ου και όταν βγήκαν τα WP 7 έκαναν και καλά θεαματική κηδεία στο iPhone και στο iOS κατ'επέκταση .... Αυτό που της λείπει είναι ένας κατασκευαστής και στόχευσαν τον νούμερο ένα ... Και τον έριξαν εκτός βάθρου ... Η κατρακύλα θα συνεχίσει μέχρι να πουλήσουν οι μέτοχοι όσο όσο ... Θα ανοίξουμε μεγάλη συζήτηση αν πούμε να αναλύσουμε το γιατί η MS επέλεξε την Nokia για να προμοτάρει τόσο τα WP. Υπάρχει ζουμί πίσω της, δεν είναι τυχαία επιλογή. Δεν θα πω περισσότερα (έχω και ένα «®evolution E71» να σετάρω! :p). Λίγο να ξέρει κάποιος όμως την ιστορία της, μπορεί να καταλάβει. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ένας CEO με καρύδια και ισχυρό λόγο, ο οποίος θα προσπαθήσει να σώσει ο,τι μπορεί. Αν και η εκδίωξη του Elop είναι δύσκολη, ενώ επιπλέον τα λάθη του παρελθόντος είναι πάρα πολλά δυστυχώς. Το ότι θα την πάρει για ένα κομμάτι ψωμί πάντως, είναι το πιο πιθανό σενάριο για μένα. Βρωμάει καιρό η υπόθεση... Τώρα όσον αφορά μία ακόμα συσκευή Symbian, ποτέ δεν λέω ποτέ ... Ίσως είναι λόγω ρομάτζου και ελπίζω ... Κι εγώ ελπίζω, αλλά με την ελπίδα θα μείνουμε... :( Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Για μετάβαση διαλέγω Αndroid μιας και είναι αρκετά κοντά στην φιλοσοφία του Symbian.Επίσης στα 2 (ευελπιστώ) χρόνια που θα έχω το Αndroid θα μπορώ σαν εξωτερικός παρατηρητής να κρίνω 1) Κατα πόσο έχoυν ωριμάσει τα Windows Phone και 2) αν oι Microsoft-Nokia υποστηρίζουν επαρκώς τα προϊοντα τους (γιατί αν είναι να αγοράζουμε πχ:wp8 και μετά από ένα χρόνο να σου λένε ότι βγαίνει το wp9 και δεν θα υπάρχει backwards compatibility, θα φάνε χοντρό άκυρο μιας είναι αρκετά ψυχολογικά επώδυνο ίδιως αν την είχες πατήσει και με την μετάβαση από WP7 σε WP8) (αν το Ν8 μου ζει μέχρι τότε και δεν το έχω μπρικάρει άσχημα, εννοείται πως θα το έχω και αυτό ετοιμοπόλεμο) Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Για μετάβαση διαλέγω Αndroid μιας και είναι αρκετά κοντά στην φιλοσοφία του Symbian.Επίσης στα 2 (ευελπιστώ) χρόνια που θα έχω το Αndroid θα μπορώ σαν εξωτερικός παρατηρητής να κρίνω 1) Κατα πόσο έχoυν ωριμάσει τα Windows Phone και 2) αν oι Microsoft-Nokia υποστηρίζουν επαρκώς τα προϊοντα τους (γιατί αν είναι να αγοράζουμε πχ:wp8 και μετά από ένα χρόνο να σου λένε ότι βγαίνει το wp9 και δεν θα υπάρχει backwards compatibility, θα φάνε χοντρό άκυρο μιας είναι αρκετά ψυχολογικά επώδυνο ίδιως αν την είχες πατήσει και με την μετάβαση από WP7 σε WP8) (αν το Ν8 μου ζει μέχρι τότε και δεν το έχω μπρικάρει άσχημα, εννοείται πως θα το έχω και αυτό ετοιμοπόλεμο) ειμαι απολυτα σιγουρος οτι δεν θα υποστηριζει τα 8αρια οταν βγουν τα 9αρια...! πωλειται αλλα αρκετα ακριβα... το 701 εχει το Feature Pack 2, οχι την σκετη Belle, εχει αρκετες διαφορες... και σε σχεση με τα παλια, τρεχει ακομα πιο νερο ;) δε κολλαει πουθενα! Μηπως γνωριζεις επισης ποια εχουν την feature pack 2 περα του 701?Γενικα ξερω οτι την belle την εχουν εξαρχης 808,701,700 και 603. Θα ηθελα να εχω μια ολοκληρωμενη εικονα...Μαλλον προς το 701 κλεινω αλλα θα προτιμουσα το 808,οχι τοσο καμερας,αλλα λογω των 4αρων ιντσων οθονη που εχει σε αντιθεση με του 701 που ειναι 3,5. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 1, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Μηπως γνωριζεις επισης ποια εχουν την feature pack 2 περα του 701?Γενικα ξερω οτι την belle την εχουν εξαρχης 808,701,700 και 600. Θα ηθελα να εχω μια ολοκληρωμενη εικονα...Μαλλον προς το 701 κλεινω αλλα θα προτιμουσα το 808,οχι τοσο καμερας,αλλα λογω των 4αρων ιντσων οθονη που εχει σε αντιθεση με του 701 που ειναι 3,5. Belle Refresh έχουν τα N8,X7,C7,E7,C6-01 Belle FP2 τα 603, 700, 701, 808 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Belle Refresh έχουν τα N8,X7,C7,E7,C6-01 Belle FP2 τα 603, 700, 701, 808 ποια ειναι η belle refresh??:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 ποια ειναι η belle refresh??:blink: μια πετσοκομμένη FP1 που πήραν τα παλιά με belle Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 μια πετσοκομμένη FP1 που πήραν τα παλιά με belle Μαλιστα...Τα 808 και 701 εχουν κανονικα την Belle..Oποτε η απορια μου ειναι,εφοσον εχουν βγει 2 Fp,θα πρεπει πρωτα να εγκαταστησω την fp1 και υστερα την fp2? (And by the way,σορρυ για το πρηξιμο, απλα προσπαθω να βρω ενα ολοκληρωμενο κινητο...οχι να θελει αλλαγμα μετα απο 6 μηνες...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Μαλιστα...Τα 808 και 701 εχουν κανονικα την Belle..Oποτε η απορια μου ειναι,εφοσον εχουν βγει 2 Fp,θα πρεπει πρωτα να εγκαταστησω την fp1 και υστερα την fp2? (And by the way,σορρυ για το πρηξιμο, απλα προσπαθω να βρω ενα ολοκληρωμενο κινητο...οχι να θελει αλλαγμα μετα απο 6 μηνες...) Κανονικότατη belle ειναι κι η refresh. Κατευθείαν την τελευταία έκδοση περνάς Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 τι λες? κανονικότατα στελνεις αρχεια, όπως και στο symbian Στους φίλους με μήλο. Το εξηγώ παρακάτω βρε...:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Στους φίλους με μήλο. Το εξηγώ παρακάτω βρε...:)αα..ε αυτό δεν είναι πρόβλημα του android, αλλά του iOS. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Παιδια,μηπως γνωριζετε αν τα νοκια symbian εχουν δικο τους file manager,ή πρεπει να κατεβασω εγω απο το ovi store?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Παιδια,μηπως γνωριζετε αν τα νοκια symbian εχουν δικο τους file manager,ή πρεπει να κατεβασω εγω απο το ovi store?? εχουν δικο τους Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλους.Εγώ μετά από πολλά χρόνια έρωτα στο symbian και στην Nokia τα τελευταία που είχα ήταν το 5800 το n8 μετά 701 και μετά n9.Αν δεν τα είχε παρατήσει η μαμά Nokia θα τα είχα κρατήσει ακόμα κρυφοκοιταζω το 808..Τώρα με το s3 είμαι υπέρ ευχαριστημένος και το android είναι πολύ καλό τώρα μελλοντικά αν κάνα sailfish βγάλει κάτι αξιόλογο βλέπουμε εκτός και αν τα Windows δεν φτουρισουν στην Nokia και απ'το να βάλει λουκέτο ξεθαψει κάνα belle η meego με καμία τούμπανο συσκευή τότε θα ξαναγυρίσω σίγουρα!!! ;) ;) Edited December 2, 2012 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Καλημέρα σε όλους.Εγώ μετά από πολλά χρόνια έρωτα στο symbian και στην Nokia τα τελευταία που είχα ήταν το 5800 το n8 μετά 701 και μετά n9.Αν δεν τα είχε παρατήσει η μαμά Nokia θα τα είχα κρατήσει ακόμα κρυφοκοιταζω το 808..Τώρα με το s3 είμαι υπέρ ευχαριστημένος και το android είναι πολύ καλό τώρα μελλοντικά αν κάνα sailfish βγάλει κάτι αξιόλογο βλέπουμε εκτός και αν τα Windows δεν φτουρισουν στην Nokia και απ'το να βάλει λουκέτο ξεθαψει κάνα belle η meego με καμία τούμπανο συσκευή τότε θα ξαναγυρίσω σίγουρα!!! ;) ;) Μπορεις να μου πεις τις εντυπωσεις σου απο το 701?Πιθανοτατα θα ειναι το επομενο μου κινητο...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Μπορεις να μου πεις τις εντυπωσεις σου απο το 701?Πιθανοτατα θα ειναι το επομενο μου κινητο...! Για τα λεφτα του ειναι ενα πολυ καλο κινητο!!Αν το 808 ειχε ηταν ποιο φθηνο θα σου ελεγα να πας εκει βεβαια!! Παρτο αφοβα!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Για τα λεφτα του ειναι ενα πολυ καλο κινητο!!Αν το 808 ειχε ηταν ποιο φθηνο θα σου ελεγα να πας εκει βεβαια!! Παρτο αφοβα!! ;) ;) απο symbian μερια αρχισε να μου γυαλιζει πιο πολυ το νοκια 603 αφου μου αρεσει πιο πολυ ο σχεδιασμος του..το 701 εχει καποια πραματακια παραπανω(πχ φλας) που μου ειναι ψιλοαδιαφορα και του ανεβαζουν και το κοστος..... Τελικη αποφαση δεν εχω παρει ακομα...απλα ξερω οτι αμα κατασταλαξω στα symbian πιθανοτατα θα διαλεξω το 603 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Προσωπικά θα περιμένω το Lumia 620...αν κοστίζει μέχρι 250 ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Εμένα με κόβω να μένω ο τελευταίος των symbianων και να περιμένω μάταια το νέο skype με βιντεοκλήσεις...:lol: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts