Serafeim1981 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Είναι 12345. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 @mr_47 ένας λόγος ήταν επειδή ειπώθηκε από φίλο, πως χωρίς dongle δεν γίνεται. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω ιδέα. Το κινητό καθόταν με ξεχασμένο κωδικό ασφαλείας, άχρηστο δηλαδή και ασχολήθηκα για να το έχω σε περίπτωση που χρειαστεί. Η αναβάθμιση έγινε επειδή απλώς έπρεπε να περάσω από την αρχή το λογισμικό του κι επειδή υπήρχε στο internet. Φίλτατε, τα σέβη μου που έκατσες, προσπάθησες και στο τέλος το έφτιαξες. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Είναι 12345. Ok σ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis544 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Φίλτατε, τα σέβη μου που έκατσες, προσπάθησες και στο τέλος το έφτιαξες. Να σαι καλά φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Με διαφορά το χειρότερο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Με διαφορά το χειρότερο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου. πως και έτσι... με τι το σύγκρινες ? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHANNES Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Γεια σας. Εχω ενα προβλημα με το nokia 206 dual sim,ενω με την καρτα της cosmote μπαινω στο ιντερνετ, τωρα που εχω κανει συνδεση στη cyta δεν μπαινει. Εχω παει σε καταστημα της cyta εχουν κανει τις ρυθμισεις που πρεπει και παλι τιποτα. Μπορει καποιος να βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση μέσω internet και bt αλλά το πρόγραμμα pc suite δεν υποστηρίζει bt μόνο καλώδιο και usb,τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση μέσω internet και bt αλλά το πρόγραμμα pc suite δεν υποστηρίζει bt μόνο καλώδιο και usb,τι μπορώ να κάνω? Έχεις κοντά σου κάποιο κατάστημα nokia care? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimisdimis Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Sos ψαχνω firmware για 206 με ελληνικά της έκδοσης RM-872 - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 (edited) Δηλαδή αν το βρεις θα κάτσεις να κάνεις αυτό για να το περάσεις;; good luck! https://service-gsm.net/Nokia/206%20(RM-872)/04.51/ Edited December 12, 2018 by Farsalinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts