fufutos Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Για όσους ενδιαφέρονται https://dl.dropboxusercontent.com/u/13082170/Rooted_CWM_BACKUP_P760_V20D_by_Anirion.rtf αλλά δεν θα μείνει εκεί για πάντα ;) . Αφού το κατεβάσετε, αλλάζετε την επέκταση του αρχείου σε .zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Να κανω μια ερωτηση: απο τη στιγμη που η συσκευη εχει παρει επισημα αναβαθμιση σε jelly bean, δεν θα ηταν λογικο η ιδια η LG στις καινουριες συσκευες που παραγει να το εχει προεγκαταστησει για να μην παιδευομαστε; Και να δεχτω οτι αυτο δεν γινεται, και αγοραζοντας εγω το τηλεφωνο θα εχει ICS, θα ρωτησω τα εξης: 1 με το που θα το ανοιξω θα βγαλει την διαθεσιμη αναβαθμιση στις ενημερωσεις; 2 αν το παρω απο παραεισαγωγη, θα βγαλει την αντιστοιχη αναβαθμιση της αντιστοιχης χωρας; 3 ποσο ευκολη ειναι η σνσβαθμιση; Απλα παταω ΟΚ σε οτι μου ζητησει; 4. Και μια χαζη ερωτηση; ΠΡΕΠΕΙ να την κανω την αναβαθμιση; Θελω να πω, το συγκεκριμενο τηλεφωνο λειτουργει καλυτερα με την jelly bean, ή εχει πχ θεμα με τη διαρκεια μπαταριας ή τη RAM; Σας κουρασα, αλλα απο τη μια το τηλεφωνο εχει καλη τιμη και απο την αλλη ειναι ICS out of the box και οχι JB, αρα πρεπει να το σκεφτω πριν το παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Nikos1972 ευκολα γινεται η αναβαθμιση σε jelly bean, μη μασας αν σου αρεσει το συγκεκριμενο. Εδω εχει αναλυτικες οδηγιες απο την μαμα LG: ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ SMARTPHONE ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FOTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 καλησπέρα παίδες. να κάνω και εγώ μια ερώτηση? η εφαρμογή LG Touch LED Notifications δουλεύει στην συσκευή? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.martinborjesson.o2xtouchlednotifications&hl=el ευχαριστω ;) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristodikos Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Για όσους ενδιαφέρονται https://dl.dropboxusercontent.com/u/13082170/Rooted_CWM_BACKUP_P760_V20D_by_Anirion.rtf αλλά δεν θα μείνει εκεί για πάντα ;) . Αφού το κατεβάσετε, αλλάζετε την επέκταση του αρχείου σε .zip Ωραίος ρε φίλε να σαι καλα, μόνο μία διευκρίνιση, φαντάζομαι πως το ραρ το εγκαθιστάς μέσω του CWM απ ότι το βλέπω. Εγώ που έχω κλειδωμένο BL (και ποθ δεν μπορω να ξεκλειδώσω με τίποτα) πως θα το εγκαταστήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Μμμ... ναι! Αυτές οι rom είναι για όσους είναι ήδη root. Έκανες καμιά δοκιμή με moborobo+ZuoDashi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristodikos Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Μμμ... ναι! Αυτές οι rom είναι για όσους είναι ήδη root. Έκανες καμιά δοκιμή με moborobo+ZuoDashi? Όχι φίλε...και το κακό είναι πως δεν βρίσκω πουθενά οδηγείες....εσύ πως το έκανες ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Νέο firmware V20H για το P760 βλέπω στη σελίδα της LG. Το δοκίμασε κάποιος να μας πεί εντυπώσεις; 78 GRC/GREECE 20H LGP760 573.92 MiB Online New Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) Προς Aristodikos και κάθε άλλον ενδιαφερόμενο: Πριν ξεκινήσουμε πάμε στην συσκευή και από "ρυθμίσεις -> Επιλογές προγραμματιστή" ενεργοποιούμε τον εντοπισμό σφαλμάτων usb και από "ρυθμίσεις -> ασφάλεια" την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες προελεύσεις Το moborobo είναι μια δωρεάν "σουίτα" διαχείρισης κινητών, googlάρουμε για την τελευταία έκδοση. Το κατεβάζουμε και το εγκαθιστάμε, συνδέουμε την συσκευή και μόλις την δει κατεβάζει τους drivers και τους εγκαθιστά (καλό είναι να κάνουμε ένα restart). Στην συνέχεια ξεκινάμε για root με το ZuoDashi το οποίο επίσης αναγνωρίζει αυτόματα όλα τα κινητά κ.λ.π., αλλά υπάρχει ένα "θεματάκι"... κυκλοφορεί μόνο στα κινέζικα! Οπότε το κατεβάζουμε από εδώ http://static.opda.com/zhuodashi/Zhu....2.9-setup.exe και ακολουθούμε τις οδηγίες (είναι copy paste από άλλο post μου).: Στον υπολογιστή, εγκαθιστούμε το ZhuoDaShi τρέχοντας το exe – θα δημιουργήσει και το σχετικό shortcut στην επιφάνεια εργασίας. Συνδέουμε την συσκευή και τρέχουμε το πρόγραμμα στον υπολογιστή, οπότε θα την αναγνωρίσει – βλέπουμε το όνομά της στην κεντρική περιοχή της βασικής καρτέλας (home) του προγράμματος . Κάτω αριστερά θα δούμε ανάμεσα στα κινέζικα την λέξη ROOT στα αγγλικά. Αν είναι κόκκινη, πάμε στο εικονίδιο εργαλεία (με το κατσαβίδι και το κλειδί) πάνω δεξιά, το πατάμε και στην καρτέλα που ανοίγει στην 2η σειρά “root” πατάμε το πρώτο εικονίδιο (V). Ξεκινάει η διαδικασία και μετά από κάμποση ώρα, είμαστε εντάξει. Πάμε στην πρώτη καρτέλα (home), όπου κάτω αριστερά η λέξη ROOT έχει γίνει πράσινη. Σε περίπτωση που ξεκινώντας η λέξη ROOT είναι πράσινη, και εφόσον έχουμε ελέγξει με την εφαρμογή root checker από το google play ότι δεν είμαστε root, συμβαίνει το περίεργο να έχουμε μια μεσοβέζικη κατάσταση που συναντάμε σε αρκετές «κινεζιές». Πάμε λοιπόν στο εικονίδιο εργαλεία, πατάμε και στην καρτέλα που ανοίγει στην 2η σειρά “root” πατάμε το 2ο εικονίδιο (Χ) unroot. Τρέχουν κάποια πράγματα, και όταν τελειώσουν, πάμε πάλι στην αρχική καρτέλα (home), όπου κάτω αριστερά η λέξη ROOT έχει κοκκινίσει. Τώρα ξαναπάμε στην οθόνη με τα εργαλεία, και στην 2η σειρά “root” πατάμε το πρώτο εικονίδιο (V) , ξεκινάει πάλι η διαδικασία και μετά από λίγο είμαστε έτοιμοι. Τελειώσαμε? Όχι , πρέπει να εγκαταστήσουμε και το BusyBox στην συσκευή μας: πάμε play store βρίσκουμε το BusyBox installer και το βάζουμε. Μετά τρέχουμε το Root Checker και αν όλα πήγανε καλά θα δείτε πανευτυχείς την επιβεβαίωση με πράσινα γραμματάκια… Αν δεν πιάσει με την πρώτη φορά ξαναδοκιμάστε άλλη μια μπορεί να γίνει την 2η. Επειδή ΔΕΝ ξέρω αν δουλεύει με όλα τα firmware καλό θα ήταν όσοι το επιχειρήσετε να μας πείτε τι έγινε... Edit: το ZoneAlarm antivirus και κάποια άλλα ίσως δουν ύποπτα αρχεία στο ZuoDashi. Αγνοήστε το μέχρι να κάνετε την δουλειά σας και μετά μπορείτε να το απεγκαταστήσετε με ένα καλό πρόγραμμα που θα "σκουπίσει" όλα τα απορρίμματα... Edited July 31, 2013 by fufutos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Παιδια καλησπερα σε ολους.Ενα φιλαρακι εχει το εν λογω κινητο και εχει ενα προβλημα.. Περασε πριν καποιο διαστημα το CWM και ολα καλα..Χθες πηγε να κανει update απο το μενου του κινητου και κολλησε και οταν εκανε επανεκκινηση στο κινητο τον βγαζει συνεχεια μεσα στο μενου του CWM και δεν ξεκιναει το κινητο.Μπορει καποιος να μου πει τι εχει και τι μπορω να κανω? Ελπιζω σε μια αμεση απαντηση σας γιατι ειναι επειγον και με πιεζει και ο χρονος.Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Μάλλον κάτι δεν πήγε καλα κατά τη διαδικασία του update και δεν βρίσει λειτουργικό. Αφού όμως μπαίνει στη recovery κάνε εγκατάσταση πάλι μια ROM μέσα απο τη recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Πως να κανω μια rom? Εχω κατεβασει απο το site της LG την V20B_00.kdz Μπορω να την περασω στην καρτα μνημης δηλαδη και μετα να κανω install from zip μεσα απο το CWM? Δεν θελω να βαλω custom rom αλλα της LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Οχι δυστυχώς αυτό γίνεται μόνο με το KDZ updater tool. Μέσα απο το CWM μόνο custom rom μπορείς να βάλεις ή αν έχεις κρατήσει μέσω recovery κάποιο backup της αρχικής σου ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Εχω βαλει μια CM Nightly να περασω σαν custom αλλα ενω ολοκληρωνει κανονικα την εγκατασταση παλι δεν ανοιγει αλλα μπαινει συνεχεια στο CWM.Τι γινεται ρε παιδια? Και επισης οταν συνδεω το κινητο κλειστο με τον υπολογιστη που λεει Αγνωστη συσκευη usb.. Και δεν μου το αναγνωριζει καν..Τι εχει γινει ρε παιδια? Βοηθειστε σας παρακαλω,θελω να κανω το κινητο μαμα.Πως μπορω να το κανω στην φαση που ειμαι? Μηπως ειναι για πεταμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Δεν εχω κρατησει backup αρα δεν μπορω.Τι μπορει να συμβαινει αφου και custom παω να κανω εγκατασταση και παλι με βγαζει συνεχεια στο μενου του CWM.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Δοκίμασε ενα Hard Reset (Factoryreset)... τίποτα άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ. 1. Turn the phone off. 2. Press and hold the following keys at the same time for 8 seconds: Volume Down Key + Home Key + Power/Lock Key. 3. Your device will perform a factoryreset and reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Φιλε δεν κανει τιποτα.Αναβει,βγαζει LG οσο τα κραταω πατημενα και μετα απο 5-6 δευτερολεπτα σβηνει το κινητο.Δεν υπαρχει καποιος τροπος να περασω official λογισμικο? Το μαμα? Αλλος τροπος δεν υπαρχει? Δηλαδη ειναι για πεταμα το τηλ να υποθεσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Στο XDA εχει ενα οδηγο για [uNBRICK]. Ριξε μια ματια μηπως μπορεσεις να κανεις κατι. Δεν ειναι παντως οτι πιο απλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Φιλε μου δεν γνωριζω πολυ καλα Αγγλικα,μηπως μπορεις να μου πεις εσυ εναν οδηγο να δω αν μπορω να κανω τιποτα? Ή Εστω εναν οδηγο στα Ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Δεν έχω βρει τίποτα στα ελληνικά για τη συσκευή μας.... Δυστυχώς κάποια άλλη βοήθεια δεν μπορώ να σου δώσω... Κι εγώ σχετικά νέος στα Android είμαι. Μόνο 2 μήνες και ακόμη στο ψάξιμο όπως καταλαβαίνεις. Βρες κάποιον φίλο σου, να ξέρει αγγλικά μήπως και σε βοηθήσει. Καλή τύχη σου εύχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Φιλε μου εκανα μεταφραση στο κειμενο καπως.. λεει καποια πραγματα τα οποια δεν μπορω να τα κανω με το κινητο,δεν μπορω να ανοιξω το κινητο για να κανω αυτα που λεει.Επισης πως να συνδεσω το κινητο μου με τον υπολογιστη αφου οταν το συνδεω γραφει οτι δεν αναγνωριζεται η συσκευη? Κανεις αλλος δεν ξερει ρε παιδια να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση τους drivers και να τους βάλεις απο την αρχή. 1.Uninstall LG Driver, RESTART PC and then REINSTALL DRIVER before connecting phone to pc. 2.Run B2CAppSetup.exe and let it download and install LG Support Tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Δεν βρισκω πουθενα για να τους κανω απεγκατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων είναι σαν "LG United Mobile Driver" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Το εκανα αλλα και παλι τα ιδια κανει.Ουτε με το KDZ μου αναγνωριζει το τηλ.Εχει φαει γερο μπρικαρισμα και μαλλον παει για πεταμα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts