Nagata Δημοσιεύτηκε November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 18, 2012 (edited) http://content.myphone.gr/photo/full/8868/myphonemeeting.jpg Αγαπητοί συμφορουμίτες/συμοφορουμίτισες, σας καλούμε στην προγραμματισμένη μας συνάντηση για τις 16 Δεκεμβρίου στην όμορφη πόλη μας, στην Θεσσαλονίκη. Οι ημέρες των εορτών πλησιάζουν, οι υποχρεώσεις μας τώρα ίσως να λιγοστεύουν λόγω διακοπών και αποφασίσαμε πως ήταν η κατάλληλη περίοδος ώστε να πραγματοποιηθεί η δική μας ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη συνάντηση, να πιούμε όλοι μαζί τον καθημερινό μας καφέ και επιτέλους να γνωριστούμε από κοντά. Όσοι παρευρεθείτε θα έχετε την ευκαιρία επιτέλους να συζητήσετε τα πάντα περί της κοινότητάς μας (και όχι μόνο) με μέλη της ομάδας διαχείρισης του myphone.gr. Ναι, θα είναι μια από τις λίγες φορές που θα έχετε την δυνατότητα να δείτε ποιοι κρύβονται πίσω από όλα αυτά. Ας γίνουμε μια όμορφη παρέα και να μάθουμε ο ένας τον άλλον, ας αφήσουμε για μία ημέρα τους υπολογιστές και να σχολιάσουμε μαζί την επικαιρότητα και ότι άλλο μας απασχολεί. Σας παροτρύνουμε να έχετε μαζί σας και τα αγαπημένα tablets ή smartphones σας για να δούμε πως ο καθένας από εμάς προτιμά να «σετάρει» την φορητή του συσκευή. Εν ολίγοις, ελάτε να περάσετε καλά και να συζητήσετε σε ένα απόλυτα φιλικό κλίμα, με διαφορετικές απόψεις για όλα. Λεπτομέρειες: Λοιπόν, το ραντεβού μας θα είναι στις 16 Δεκεμβρίου ώρα 18:00 το απόγευμα στην Καμάρα. Έχουμε ήδη βρει μια πολύ όμορφη καφετέρια ( Δάδα Cafe, Δημητρίου Γούναρη 54 ) για να μας υποδεχτεί και να περάσουμε όμορφα την ώρα μας. (υπάρχει και δημοσκόπηση για να δούμε συμμετοχές) Σας περιμένουμε να δώσετε το παρόν! Η λίστα μας (όσοι θα έρθουν σίγουρα): Nagata plankton69 Villis Johny-B makis_thess (+1 άτομο) vassilis018 (μπορεί να προσφέρει και parking, όπως αναφέρει) funk aliengoa karafu TiZiaNo R_Bachman gaster voltaire vrwmiaris button alfa vairas5770 p_k fotisbasm spiros2021 suspect21 tron EastWood Street elprimero DrGus lazman sx1vg18 vaggelis_grg papanikoos kelias toyotisW700i thanossalonika mayumura Starback koolxs2973 mol περιμένουμε και άλλους για προσθήκη στην λίστα Edited December 7, 2012 by vlachaquito 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 'Oπως λέει κι ο φίλος Nagata, σας περιμένουμε όλους και όλες για να γνωριστούμε, να μιλήσουμε αλλά και να δούμε στην πράξη πως χρησιμοποιεί ο καθένας μας το smartphone ή το tablet του. Eίναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε ουσιαστικά όλοι μας, όχι μόνο πίσω από ένα ψευδώνυμο! Σας περιμένουμε λοιπόν! :) plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Κάντε ρε παιδιά και καμιά συνάντηση στην Κρήτη :lol: Μακάρι να μπορούσα να έρθω εκει πάνω :(:( Καλά να περάσετε . Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Μεσα και εγω σιγουρα (μπορει και με αλλο ενα ατομο απο μενα) !!! Αντε γιατι εχουμε καιρο να κανουμε συναντηση !!! Το εβαλα και στην υπογραφη μου ;) :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jin_kazama Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Πωωω ρε παιδια αν γινοταν μια βδομαδα νωριτερα θα ερχομουν σιγουρα.. :( My (next) BIG thing!!:happy: http://postimg.org/image/t43c67h4j/ http://www.youtube.com/watch?v=2LHv1FPd1Ec Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 παίζει να λείπω το σ/κ, οποτε "Δεν θα μπορέσω να είμαι" :( αν όχι, θα με δείτε :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Και μια συναντηση στην λευκαδα καντε ρε παιδια :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Η "πόλη μας" είναι η Αθήνα, οπότε δυστυχώς δε θα μπορέσω να έρθω. Θα μου πει κάποιος όμως αν έχει γίνει ποτέ αντίστοιχη συνάντηση στην Αθήνα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 μια και ειμαι 5 λεπτα με τα ποδια απο το μαγαζι. λεω να ερθω για ενα φρεντο. ελπιζω το μαγαζι να διαθετει wi-fi:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Η "πόλη μας" είναι η Αθήνα, οπότε δυστυχώς δε θα μπορέσω να έρθω. Θα μου πει κάποιος όμως αν έχει γίνει ποτέ αντίστοιχη συνάντηση στην Αθήνα? Στο παρελθόν το myPhone έχει κάνει αρκετά meetings στην Αθήνα καθώς επίσης είχα οργανώσει και τουρνουά μπιλιάρδου και μπόουλινγκ αποκλειστικά για μέλη του myphone. :) Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 μια και ειμαι 5 λεπτα με τα ποδια απο το μαγαζι. λεω να ερθω για ενα φρεντο. ελπιζω το μαγαζι να διαθετει wi-fi:p Φυσικά και διαθέτει! *** Λες να λιώνω τσάμπα εκεί τόσα χρόνια;;; :p :lol: plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Ok μεσα!! Ερχομαι! Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Θα έρθω και εγώ να σας γνωρίσω από κοντά. ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katakefalos Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Πιστευω να μορεσω να ερθω,αλλα κι αν δεν μπορεσω ευχομαι να περασετε καλα και να με ξανακαλεσετε του χρονου. Ευχαριστω. www.viewmasterphotos.com http://viewmasterphotos.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Θα γίνονται συχνά συναντήσεις, μην μου ανησυχείτε :) 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 θέλω να έρθω....θα προσπαθήσω. Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Καμάρα ε; Θα εχω στο πέτο φορεμένο το γκατζετάκι μου για να με αναγνωρίσετε. :p ΑΝ έχει έρθει μέχρι τότε από την Κίνα... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Είμαι και εγώ μέσα... I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 πολυ καλη κινηση και σιγουρα θα ερθω (εκτος αν παιζει εκεινη την ωρα ο ΠΑΟΚ :) ) το μονο "κακο" που βλεπω ειναι η ... περιοχη, σιγουρα βολευει πολλους , αλλα ρε παιδια που θα παρκαρουμε εκει? για σκεφτειτε το λιγο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) πολυ καλη κινηση και σιγουρα θα ερθω (εκτος αν παιζει εκεινη την ωρα ο ΠΑΟΚ :) ) το μονο "κακο" που βλεπω ειναι η ... περιοχη, σιγουρα βολευει πολλους , αλλα ρε παιδια που θα παρκαρουμε εκει? για σκεφτειτε το λιγο. Το πάρκινγκ στο Δημαρχείο νομίζω είναι οικονομικό το Σ/Κ... Θα σε ενημερώσω σε λίγο, να το βρω! :) *Αν και έχει στάση αστικών επί της Εγνατίας, μόνο τη Γούναρη θα πρέπει να ανέβεις με τα πόδια! :) *EDIT: @alfa, δες εδώ, αν θυμάμαι καλά και ένα ραδιοφωνικό σποτ πρέπει να ισχύει! Ο ΠΑΟΚ τώρα, παίζει στις 17! 15η αγωνιστική: 15/12/12 16:15 ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 15/12/12 16:15 Κέρκυρα - Πανθρακικός 15/12/12 18:30 Πανιώνιος - Ολυμπιακός 16/12/12 14:00 Άρης - Ξάνθη 16/12/12 16:15 Λεβαδειακός - Πλατανιάς 16/12/12 16:15 ΑΕΚ - Ατρόμητος 16/12/12 18:30 Βέροια - Παναθηναϊκός 17/12/12 18:30 ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ Μπορούμε όμως να έχουμε και οθόνη, αν θέλει κάποιος να δει πχ τον Άρη! :) Edited November 21, 2012 by plankton69 plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Πολύ καλή ιδέα . Δεν μπορώ να κάνω σχέδια από τώρα δυστυχώς ,αλλά θα προσπαθήσω να είμαι εκέι. LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 για Αθήνα έχετε στα σκαριά τίποτα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Βάζω θα έρθω όπου σε περίπτωση που δεν προκύψει κάτι θα είμαι εκεί.Είναι καλή ιδέα αυτή παιδιά.Μπράβο OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Πολύ καλή ιδέα . Δεν μπορώ να κάνω σχέδια από τώρα δυστυχώς ,αλλά θα προσπαθήσω να είμαι εκέι. Έχεις χρόνο στην διάθεσή σου να το σκεφτείς, οπότε εμείς θα περιμένουμε οριστική απάντηση μέχρι και τις 16/12. :) 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Υπαρχει και 1 θεση ισως και 2 θεσεις παρκινγκ στο κεντρο. οποτε αν θελει καποιο παιδι μπορω να του δωσω το παρκινγκ. ειναι 100 μετρα απο το μαγαζι που θα γινει η συναντηση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts