manos_ Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Εμενα μια εβδομαδα+ μετά και τα χρήματα ακομα δεσμευμένα είναι... Pending στο wallet, preorder στο Play... Έτσι πρέπει; Οταν το εκανες παραγγελια ελεγε in stock ή shipping soon?Και σε ποσο καιρο σου εγραφε οτι το στελνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Οταν το εκανες παραγγελια ελεγε in stock ή shipping soon?Και σε ποσο καιρο σου εγραφε οτι το στελνουν? Ships in 1-2 weeks έλεγε... Uk play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Αυτο που πιστευω ειναι πως μαλλον ξεμειναν απο stock στα 16αρια και περιμενουν να τους φερουν για αυτο και σε εσενα που παρηγγειλες την προηγουμενη βδομαδα σου ελεγε 1-2 weeks και σε εμενα less tha one week..Λογικα απο βδομαδα θα εχουν stock και θα μας στειλουν shipping date..Συμφωνα και με αυτο το site http://www.nowinstock.net/uk/electronics/mobilephones/unlocked/nexus4/ μαλλον το status preordered ειναι λογικο..Οποτε μαλλον ειμαστε σε αναμονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ωραία... Τουλάχιστον δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα... Μέχρι να το στείλουν θα έχουν έρθει και τα αξεσουάρ (protector & bumper) οπότε θα είμαι κομπλέ να μην το διαλύσω από την πρώτη εβδομάδα... Μήπως και βγει κανένα λευκό και το δώσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 σήμερα το παρέλαβα κανονικά..:) κόστος 5 ευρώ...η κάρτα σιμ δηλαδή..:up: (wind bonus ftw) Καλοριζικο!!! Αντε και στα υπολοιπα παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Καλορίζικο Νικόλα :up: thanks :) το ειχες κάνει παραγγελία φίλε? όχι...το βρήκα σε κατάστημα, εξαργύρωσα πόντους και βουαλά..:) Καλοριζικο!!! Αντε και στα υπολοιπα παιδια! ευχαριστώ..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 thanks :) όχι...το βρήκα σε κατάστημα, εξαργύρωσα πόντους και βουαλά..:) ευχαριστώ..;) ΠΟΝΤΟΥΣ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 60000 bonus πόντοι...με wind bonus visa / wind bonus AMEX ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Αυτός ο seller στο buyChina ειναι αξιόπιστος; http://www.buychina.com/items/lg-e960-n4-4-bumper-bumpers-protect-the-border-google-nexus-fourth-son-prince-ssoqunrqnlo σκέφτομαι να αγοράσω ένα λευκό bumper γιατί δε βρίσκω πουθενά άλλου σε κανονική τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 παιδιά το κινητό έχει έρθει και στα Public στην Τσιμισκή (Θεσσαλονίκη) στα 469 το είδα σήμερα ! δεν ρώτησα βέβαια για τον ασύρματο φορτιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 παιδιά το κινητό έχει έρθει και στα Public στην Τσιμισκή (Θεσσαλονίκη) στα 469 το είδα σήμερα ! δεν ρώτησα βέβαια για τον ασύρματο φορτιστή Αφού τα public συνεργάζονται με την wind κ μάλιστα έχουν μαγαζάκι wind μέσα.γι'αυτό το είδες. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos_x Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Οποιος θελει να το δει μπορει να παει στο public(συνταγμα) να το δει απο κοντα το εχουν το ειδα εγω χτες πολυ γρηγορο αλλα λιγο πλατυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 H wind εχει ετοιμοπαραδοτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Οποιος θελει να το δει μπορει να παει στο public(συνταγμα) να το δει απο κοντα το εχουν το ειδα εγω χτες πολυ γρηγορο αλλα λιγο πλατυ Το είδα και εγώ σήμερα στη Wind Carrefour Πυλαία. Πολύ ωραία συσκευή. Δύσκολο να συνηθίσω την οθόνη μετα από την Amoled της Samsung. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Μια χαρά θα τη συνήθιζες σε λίγες ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Μια χαρά θα τη συνήθιζες σε λίγες ώρες. Συμφωνώ... Το μόνο που με χαλούσε πλέον με την 4.2.2 όχι ήταν το touch... Πλέον όπως αναφέρω έχει διορθωθεί σε βαθμό εξαιρετικό... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Διορθώθηκε με την 4.2.2 εννοείς ή με mod; Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα πάντως, αλλά εκτός από ένα Nokia 5530 κι ένα W960i δεν είχα άλλη εμπειρία με touch screens. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Διορθώθηκε με την 4.2.2 εννοείς ή με mod; Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα πάντως, αλλά εκτός από ένα Nokia 5530 κι ένα W960i δεν είχα άλλη εμπειρία με touch screens. Στην 4.2.2 πλέον χωρίς mod είμαι όπως είπα μια χαρά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Τι να σου πω, εγώ δεν είδα διαφορά πάντως από 4.2.1 σε 4.2.2, πάντα χωρίς mod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Τι να σου πω, εγώ δεν είδα διαφορά πάντως από 4.2.1 σε 4.2.2, πάντα χωρίς mod. Η συγκριση στο touch γινεται με s3 και n2 που ειναι πολυ καλο.Προσωπικα δεν με ενοχλησε ποτε το touch στο n4.Δεν παιζω playstation στην οθονη του :D Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Μόλις έκανα και εγώ την παραγγελία μέσω f2me και tunnelbear! Είναι pending ακόμα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό απ' ότι διαβάζω. Ελπίζω την άλλη εβδομάδα να το έχω στα χέρια μου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Ποιοι είμαστε σε αναμονή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Συμφωνώ... Το μόνο που με χαλούσε πλέον με την 4.2.2 όχι ήταν το touch... Πλέον όπως αναφέρω έχει διορθωθεί σε βαθμό εξαιρετικό... Εχει βελτιωθεί χωρις να ειναι τέλειο όμως ακόμα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Και εγώ στην αναμονή είμαι. Ξέρουμε τίποτα καινούργιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Βρήκα γνωστό φίλου μου κ σκέφτομαι να το αγοράσει αυτός κ να μ το στείλει.ώστε να μην μπω σε διαδικασία σε play store.τι μεταφορικά παίζει να έχω?να δω αν συμφέρει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts