eeryelf Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Να ρωτήσω τί είναι το cw; Παράθεση Η εξέλιξη των ειδών: Nokia 3330, Motorola L7, Sony Ericsson W205, LG Cookie KP500, ZTE Blade Τώρα: neXus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Carphone Warehouse, UK. Το καταστημα κοντα μου μαλιστα επιβεβαιωμενα εχει. http://www.carphonewarehouse.com/ Η τιμη δεν ειναι ασχημη, οποιος μπορει να παρει, ειναι καλη περιπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Το ότι από Αμερική δεν ισχύει η εγγύηση εδώ, είναι 100% σίγουρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Ναι 100% σίγουρο. Αν πάθει κάτι (χτύπα ξύλο), θα πρέπει να το στείλεις Αμερική για να επισκευαστεί εντός εγγύησης.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 ρε παιδια, τι θα γινει εχουν περασει 2 μηνες σχεδον απο την κυκλοφορια του και ακομα προβληματα διαθεσιμοτητας? Εχουμε κανα νεο για το ποτε θα ξεπεραστουν να αγορασουμε σαν ανθρωποι απο Αγγλια? Εχω ξαδελφη που σπουδαζει εκει και μπορει να το στειλει αλλα δεν μπορω να την χωσω να κοιταει καθε μιση ωρα ή να τρεχει σε warehouses κλπ... Εναλλακτικα, απο ebay US και UK που κοιταξα, στις τιμες που πουλανε απλα δεν εχει νοημα, προτιμω να παω σε Optimus G να εχω και microSD (που ειναι το μεγαλο μειον του nexus για εμας στο ellada, το LTE και την καμερα τα αφηνω στην ακρη...). Υπαρχει αλλη λυση? Οσοι λετε απο Γερμανια, εχετε καποιο μαγαζι υποψην που να στελνει φτηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Απο τη μια διαμαρτυρεσαι, απτην αλλη δε μπορει να τρεχει.. Τελικα θες να σου το αγορασει η οχι? :lol: Σε καταστηματα υπαρχει, παει στο cw και το παιρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 ε οταν ζητας μια "χαρη" απο καποιον, δε θα τον βαλεις και στο τριπακι να τρεχει αποδω και αποκει ουτε να ειναι stand-by συνεχεια μεχρι να το δει available στο google play...εγω τουλαχιστον αυτη τη νοωτροπια εχω... Επισης, αν στο μαγαζι που λες, που δε μπορω να δω διαθεσιμοτητα, αλλα αν υποθεσουμε οτι το εχει, η τιμη ειναι 390 λιρες http://www.carphonewarehouse.com/mobiles/mobile-phones/LG_NEXUS_4 ε τοτε δωρο αδωρον αν εινα να δωσω 500 ευρω ειτε παιρνω αλλο κινητο φτηνοτερα (πχ optimus G) ειτε παω σε ebay...σε αυτα τα λεφτα και εκει το βρισκεις, το θεμα ειναι να το βρεις μεχρι 400 ευρω (50 ευρω καπελο ηδη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Ειναι ιδιαιτερος κοπος να παει σε οποιοδηποτε καταστημα? Τις περισσοτερες αγορες σας υποθετω τις κανετε μεσω ιντερνετ τοτε και αποφευγετε να βγειτε απο το σπιτι. Οταν η ξαδελφη σου κατεβει στο κεντρο, σιγουρα μπορει να περασει, ειναι μεγαλη αλυσιδα και εχει παντου, δε μιλαμε για το ψηλικατζιδικο της γειτονιας. Στο site αν αρχισεις να κανεις τη παραγγελια σου βγαζει αν ειναι διαθεσιμο η οχι, οποτε μια χαρα μπορεις να καταλαβεις. Τωρα για τη τιμη....και παλι καλη ειναι, αλλιως αναμονη. Και δεν χρειαζεται ναναι stand by, καντο εσυ και ενημερωσε την οταν γινει διαθεσιμο στο Play. Παντως το τηλεφωνο υπαρχει, δεν βλεπω καποιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Ειναι ιδιαιτερος κοπος να παει σε οποιοδηποτε καταστημα? Τις περισσοτερες αγορες σας υποθετω τις κανετε μεσω ιντερνετ τοτε και αποφευγετε να βγειτε απο το σπιτι. Οταν η ξαδελφη σου κατεβει στο κεντρο, σιγουρα μπορει να περασει, ειναι μεγαλη αλυσιδα και εχει παντου, δε μιλαμε για το ψηλικατζιδικο της γειτονιας. Στο site αν αρχισεις να κανεις τη παραγγελια σου βγαζει αν ειναι διαθεσιμο η οχι, οποτε μια χαρα μπορεις να καταλαβεις. Τωρα για τη τιμη....και παλι καλη ειναι, αλλιως αναμονη. Και δεν χρειαζεται ναναι stand by, καντο εσυ και ενημερωσε την οταν γινει διαθεσιμο στο Play. Παντως το τηλεφωνο υπαρχει, δεν βλεπω καποιο προβλημα. κοιτα, αυτη σπουδαζει στο brighton, δε ξερω ποσο ευκολο της ειναι να παει στο μαγαζι να το παρει... Οσο για το google play, εγω εχω βαλει το nexus checker, και ας πουμε οτι το βλεπω διαθεσιμο καποια στιγμη....μεχρι να επικοινωνησω μαζι της, να παει σε PC να το παρει κλπ κλαφτα χαραλαμπε, εδω λενε οτι σε μιση ωρα εξαντλουνται... Η τιμη καλως η κακως ειναι ο τελικος κριτης...το τηλεφωνο δεν ειναι κορυφαιο, εχει και τα προβληματα του τα οποια προσπερναμε επειδη παιρνεις τετοιο hardware στα 350 ευρω.... αν ομως μιλαμε για 500 εκει αλλαζει το πραγμα... BTW θα ηταν πολυ πιο ευκολο αν μπορουσα να το παρω εγω απο google play UK με τα δικα της στοιχεια και αυτη απλα να παραλαβει , αλλα δε με αφηνει να μπω λογω χωρας στη σελιδα ουτε ξερω αν θα δεχτει την ελληνικη credit card σε περιπτωση που το ξεπερασω αυτο...(με καποιον proxy server ισως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 (edited) Eννοειται εχει και στο Brighton τετοιο καταστημα, πανω στη London Road ειναι. Πιστευω οτι ειναι η καλυτερη λυση γιατι απο proxy να κανεις buywar ισως ειναι δυσκολο. Εδω δεν το πηραν αλλοι που ηταν εκει, εγω τυχερος ημουν. Δικη σου καρτα απο Ελλαδα θα τη δεχθει παντως to play. Απλα βαλε διευθυνση UK. Γραψε και τι προβληματα νομιζεις οτι εχει στο αντοιστοιχο θεμα (αν και δεν εισαι κατοχος και μου φαινεται θα αναπαραγουμε για αλλη μια φορα προβληματα αλλων, που δεν ειναι ενδεικτικα για να τα χαρακτηρισεις γενικως ως προβληματα που εχουν ολες οι συσκευες) γιατι το δικο μου ειναι απροβληματιστο. Και τα υπολοιπα 3 που περασαν απο τα χερια μου ειναι επισης τελεια. Edited January 10, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 κουβεντα κανουμε....αλλωστε και εγω θελω να παρω το κινητο, μακαρι να μου πεις οτι τα προβληματα εχουν λυθει με επομενα updates... Ε οταν ειχα διαβασει τα πρωτα reviews, λεγανε οτι εχει θεμα με thermal throttling και ετσι εξηγουσανε οτι δεν απεδιδε τα αναμενομενα στα benchmarks με βαση το hardware του και ειδικα σε σχεση με το optimus G που ειναι δυδιμακι του... Το ιδιο και για την μπαταρια που για αγνωστο λογο το optimus ειχε πολυ καλυτερη διαρκεια με ιδια οθονη ιδιο hardware και ιδια ακριβως μπαταρια... Αυτα εννοουσα ως προβληματα. Αποκει και περα, επισης κατα τη γνωμη μου και η καμερα το κραταει απο το να θεωρηθει κορυφαια συσκευη και τελος το πιο χοντρο απ'ολα ειναι τα μονο 16gb χωρο χωρις microSD. Φυσικα δε με νοιαζει τοσο πολυ η καμερα (η microsd με νοιαζει δεδομενου οτι εχω ηδη μια 64αρα που ΟΚ την πουλαω αμα ειναι, αλλα παλι τα 16 αμα αφαιρεσεις το λειτουργικο και γινουν 11 ξερωγω ειναι καπως λιγα), αλλα εκει εννοω οτι οταν πας στο 500ρικο ολα αρχιζουν και μετρανε....ενω στα 350 που νιωθεις οτι τους "κλεβεις" κιολας, ολα ειναι ροδινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Δηλαδη το θεμα ειναι τα...benchmarks στα πρωτα reviews, δηλαδη 3μηνο και βαλε. Μαλιστα. Ποια benchmarks, ποσο optimised ειναι για το jelly bean, etc...δεν αναφερεται. Και εστω, δε τα παει καλα. Σε τι σε επηρεαζει αυτο? Πουθενα. Οχι, δεν ειναι ενδεικτικα της χρησης που μπορεις να κανεις. Μπαταρια 2 μερες καλα ειναι. Τα 11 ξερωγω, ειναι 12.96. Για ο.τι αλλο θες, εχεις 50 Gb box, αν δεν τοχουν αφαιρεσει ακομα απτη προσφορα. :) Αnywayz....αν δε θες να δωσεις παραπανω με τη τωρινη κατασταση θα δυσκολευτεις αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Δηλαδη το θεμα ειναι τα...benchmarks στα πρωτα reviews, δηλαδη 3μηνο και βαλε. Μαλιστα. Ποια benchmarks, ποσο optimised ειναι για το jelly bean, etc...δεν αναφερεται. Και εστω, δε τα παει καλα. Σε τι σε επηρεαζει αυτο? Πουθενα. Οχι, δεν ειναι ενδεικτικα της χρησης που μπορεις να κανεις. Μπαταρια 2 μερες καλα ειναι. Τα 11 ξερωγω, ειναι 12.96. Για ο.τι αλλο θες, εχεις 50 Gb box, αν δεν τοχουν αφαιρεσει ακομα απτη προσφορα. :) Αnywayz....αν δε θες να δωσεις παραπανω με τη τωρινη κατασταση θα δυσκολευτεις αρκετα. φιλε μου μη το παιρνεις προσωπικα....συζητηση κανουμε, μακαρι να μην εχει κανενα προβλημα η συσκευη μελλοντικα. Αλλα σιγουρα ειναι ενας λογος ανησυχιας τα benchmarks. Το οτι σε καθημερινη χρηση δεν παρατηρειται τιποτα δεν λεει κατι, γιατι αυτο ελειπε με τετοιο hardware να ειχες και κολληματα...απλα σε 2 χρονια απο σημερα θα ειναι αλλη φαση οταν ολα θα ειναι πιο βαρια και θα (θες να) τρεχεις android 6... Και το dropbox συγγνωμη δε μου λεει τιποτα, δεν εχουμε δωρεαν 3G καλυψη παντου για να πω οτι ουσιαστικα ειναι διαθεσιμος χωρος μου να βαλω καμια ταινια κλπ... Τεσπα εγω ο λογος που το θελω το nexus ειναι για το vanilla λειτουργικο, δε μου αρεσουν τα skins και οι βλακειες που βαζει καθε κατασκευαστης, και για τις αμεσες αναβαθμισεις. Θεωρω οτι για 2 χρονια με το hardware που εχει θα παρει ολες τις αναβαθμισεις και θα τρεχει τζαμι, απο αυτην την αποψη ειναι το πιο futureproof κινητο εκει εξω....απλα δε θελω να δωσω 500 ευρω χωρις να ιεναι μια πραγματικα high-end συσκευη σε αλλους τομεις... Τωρα το ψαχνω για αμερικανικο ebay που λογω ισοτιμιας και ΦΠΑ ισως μπορεσει να βγει πιο κοντα στα 400 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καθολου προσωπικα, μετοχες στη google δεν εχω! :lol: Ετσι γραφω, αν φαινεται επιθετικο ζητω συγγνωμη. Με την τωρινη αγορα, ενα 6μηνο να περιμενεις εχει ηδη εμφανιστει καλυτερο κινητο. Με τα τωρινα specs το κινητο ειναι αναμεσα στα κορυφαια. Αλλα εκει διαφωνω, τα benchmarks ΔΕΝ δειχνουν τιποτα. Δεν δειχνουν καμια εμπειρια χρησης, δεν ειναι προσομοιωση της. Ενας αριθμος ειναι για να κανουμε πλακα, ποιος τον εχει πιο μεγαλο (τον αριθμο). Δυστυχως στην Ελλαδα ναι, δεν ειναι εφικτο το cloud αλλα τα συγκεκριμενα κινητα γενικως ειναι κατασκευασμενα να ειναι συνεχως συνδεδεμενα στο internet, εξ'ορισμου δηλαδη οχι για τις ιδιαιτεροτητες της χωρας μας. Με cloud και unlimited internet μιας και μενω UK, η εμπειρια που εχω απο το κινητο ειναι αυτη που πρεπει. Επισης το κινητο θα παρει προφανως 2 αναβαθμισεις ακομα και δε νομιζω να τιθεται θεμα να μη μπορει να παιξει κατι σε αυτο το διαστημα. Ειναι υπερβολη. Δληαδη σε δυο χρονια μονο με 2.5 GHz και 2-4 Gb ram θα εισαι πραγματικα ικανοποιημενος? :confused: Επισης τα προβληματα που περιγραφονται, ειναι ακριβως αυτο, προβληματα, οποτε εχουν λυθει η με ενα rma παιρνεις μια συσκευη που δουλευει οπως πρεπει. Γενικως η συσκευη ειναι εξαιρετικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Εμενα παντως το ενδιαφερον μου για το κινητο ατονει μερα με την μερα. Οταν βγηκε ηθελα να το παρω οπως ολοι μας, αλλα με τα προβληματα διαθεσιμοτητας που υπαρχουν ........καλοκαιρι και αμα!!!:lol:Το μονο θετικο για μενα ειναι οτι θα ανεβω γερμανια στο επομενο 2μηνο οποτε μπορει(?) να εχει ομαλοποιηθει η κατασταση και να το παρω! Αλλιώς καθομαι ακομα 1 χρονο με το S μου και περιμενω το επομενο!!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Ε οταν ειχα διαβασει τα πρωτα reviews, λεγανε οτι εχει θεμα με thermal throttling και ετσι εξηγουσανε οτι δεν απεδιδε τα αναμενομενα στα benchmarks με βαση το hardware του και ειδικα σε σχεση με το optimus G που ειναι δυδιμακι του... Αν θυμαμαι καλα το G στις μετρησεις ειχε android 4 και το antutu ή οποιοδηποτε αλλο τεστ λες δεν ηταν για 4.2 JB..!! Εκει οφειλεται η διαφορα...!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Μπορεί κάποιος γερμανομαθής να επιβεβαιώσει αν στην Mediamarkt Γερμανίας είναι διαθέσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Μπορεί κάποιος γερμανομαθής να επιβεβαιώσει αν στην Mediamarkt Γερμανίας είναι διαθέσιμο; "Αμεσα διαθεσιμο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKRIT21 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 "Αμεσα διαθεσιμο" Προσπαθησα να βαλω το προιον στο καλαθι αλλα μου εβγαλε "το προιον δεν ειναι πια διαθεσιμο":( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Προσπαθησα να βαλω το προιον στο καλαθι αλλα μου εβγαλε "το προιον δεν ειναι πια διαθεσιμο":(Παντως φιλε μου αυτο σημαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omilitis1987 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Διακόπτεται η παραγωγή του Google Nexus 4? http://www.ibtimes.co.uk/articles/422990/20130111/lg-nexus-4-buy-price-supply-successor.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ωραία θα γίνει και συλλεκτικό :-) :-P Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 XAXAXA...Όσοι πήρατε πήρατε φάση; Γελάω.Δίνω 1 στο εκατομ να ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliakour Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ναι παιδιά και εγώ δε πιστεύω ότι ισχύει...θα είναι τουλάχιστον αστείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Αν όντως η google είχε προαποφασίσει να βγάλει στην παραγωγή μόνο τόσα λίγα κομμάτια, φαντάζομαι ότι θα το είχε ανακοινώσει από την αρχή.Έτσι η περιορισμένη διαθεσιμότητα του προϊόντος σε συνδυασμό με τα πολύ καλά specs και την ακόμη καλύτερη τιμή της συσκευής θα λειτουργούσαν από μόνα τους ως κράχτης. Τώρα με την έλλειψη διαθεσιμότητας και με όλο αυτό το αλαλούμ σχετικά με φήμες και εικασίες ( σταματάει - δε σταματάει η παραγωγή, βγαίνει - δε βγαίνει καινούριο nexus) το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι κάτι δεν πήγε καλά από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts