v@gelis Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Πάντως απ οτι φαινεται εξομάλυνση διαθεσιμότητας απο google παει για Φεβρουαριο μερια, μιας και εχασε τις μερες των εορτών, αρα θα υπαρχει και μειωμένη ζητηση απο τον αλλο μηνα. Ο,τι ακριβως ειχα γραψει απο τον... Οκτωβρη... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4363977#post4363977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Βρες το τηλ του κέντρου διανομής των Ελτα στην Θεσ/κη πάρε τους τηλ και δώσε τον κωδικό που εχεις, λογικά θα σου πουν που βρίσκεται και πότε θα παραδοθεί Αυτό θα το κάνω φυσικά αύριο πρωί-πρωί. Απλά, το θέμα δεν είναι πότε θα μου το παραδώσουν, αλλά αν μπορώ να πάω εγώ να το παραλάβω για να επισπεύσω τα πράγματα. Όπως και να 'χει ρώτησα και στο thread για τα ΕΛΤΑ και ίσως κάποιος να ξέρει και να μου απαντήσει, αλλιώς θα ξέρω αύριο από τα ίδια τα ΕΛΤΑ. :shifty: Κι εγώ το περιμένω. Από την Παρασκευή τα ξημερώματα πετάει για Ελλάδα αλλά καμία ενημέρωση. Ποτε το κόβετε να έρχεται;; Εσείς πόσο πληρωσατε μεταφορικα στην dhl? Εμένα έφυγε από Γερμανία με DHL στις 13/12 και την Παρασκευή ήρθε στην Ελλάδα (ακόμη βέβαια δεν το έχω στα χέρια μου, λόγω ΣΚ). Οπότε κάνε τους υπολογισμούς. Για μεταφορικά δεν γνωρίζω πόσα χρώθηκα και αν χρεώθηκα. Στην τιμή που είχε ο πωλήτής του ebay το κινητό (€ 410,00), μου έγραψε ότι είναι μέσα και τα μεταφορικά. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Αυτό θα το κάνω φυσικά αύριο πρωί-πρωί. Απλά, το θέμα δεν είναι πότε θα μου το παραδώσουν, αλλά αν μπορώ να πάω εγώ να το παραλάβω για να επισπεύσω τα πράγματα. Όπως και να 'χει ρώτησα και στο thread για τα ΕΛΤΑ και ίσως κάποιος να ξέρει και να μου απαντήσει, αλλιώς θα ξέρω αύριο από τα ίδια τα ΕΛΤΑ. :shifty: Εμένα έφυγε από Γερμανία με DHL στις 13/12 και την Παρασκευή ήρθε στην Ελλάδα (ακόμη βέβαια δεν το έχω στα χέρια μου, λόγω ΣΚ). Οπότε κάνε τους υπολογισμούς. Για μεταφορικά δεν γνωρίζω πόσα χρώθηκα και αν χρεώθηκα. Στην τιμή που είχε ο πωλήτής του ebay το κινητό (€ 410,00), μου έγραψε ότι είναι μέσα και τα μεταφορικά. ;) Ποιά έκδοση; Εμένα έχει φύγει στις 19/12 από Γερμανία και από ξημερώματα 21 πετάει για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 παιδια μια ερωτηση για αυτους που εχουν το κινητο καποιες μερες στα χερια τους.εχουν διαφορα τα 2gb ram σε αποκριση γινονται δηλαδει ολα πιο ακαριαια?κ γενικα σε θεμα χρησης του κινητου σε συγκριση ας πουμε με το γαλαχυ σ3 μιας κ ειμαι κατοχοσ του,η ειναι απλα στα χαρτια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 παιδια μια ερωτηση για αυτους που εχουν το κινητο καποιες μερες στα χερια τους.εχουν διαφορα τα 2gb ram σε αποκριση γινονται δηλαδει ολα πιο ακαριαια?κ γενικα σε θεμα χρησης του κινητου σε συγκριση ας πουμε με το γαλαχυ σ3 μιας κ ειμαι κατοχοσ του,η ειναι απλα στα χαρτια? Εγω θα σου πω οτι σε σχεση με arc s και ot 995 τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα, πολυ πιο γρηγορο στα παντα, πιστευω οτι με τηλ που ειναι πιο κοντα οι προδιαγραφες τους οι επιδοσεις θα ειναι κοντα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Ποιά έκδοση; Εμένα έχει φύγει στις 19/12 από Γερμανία και από ξημερώματα 21 πετάει για Ελλάδα. Πήρα την έκδοση των 8Gb. Η αλήθεια είναι ότι και στο Desire με την 8Gb sdcard (αν αφαιρέσεις και το 1Gb ext4 partition, μιλάμε για ελεύθερο χώρο κοντά στα 6.8Gb) έχω πολύ ελεύθερο χώρο και δεν νομίζω να έχω πρόβλημα και με το N4. Δεν ακούω καθόλου τραγούδια και τα παιχνίδια που παίζω και χρειάζονται αρκετό χώρο, μπορώ να τα έχω εγκατεστημένα ένα-ένα, οπότε πάλι μια χαρά θα είμαι. Όταν ψαχνόμουν για την αγορά οι εκδόσεις των 16Gb και στο ebay Γερμανίας αλλά και της Αγγλίας πωλούνταν ΜΟΝΟ σε δημοπρασίες και οι τιμές ξεπερνούσαν των € 550,00, οπότε ακόμη και να το ήθελα, δεν μπορούσα να το πάρω. ;) Ps. Εμένα για κάποιο λόγο ήρθε οδικώς. Απ' ότι κατάλαβα αεροπορικώς στέλνουν μόνο τα Express. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Πήρα την έκδοση των 8Gb. Η αλήθεια είναι ότι και στο Desire με την 8Gb sdcard (αν αφαιρέσεις και το 1Gb ext4 partition, μιλάμε για ελεύθερο χώρο κοντά στα 6.8Gb) έχω πολύ ελεύθερο χώρο και δεν νομίζω να έχω πρόβλημα και με το N4. Δεν ακούω καθόλου τραγούδια και τα παιχνίδια που παίζω και χρειάζονται αρκετό χώρο, μπορώ να τα έχω εγκατεστημένα ένα-ένα, οπότε πάλι μια χαρά θα είμαι. Όταν ψαχνόμουν για την αγορά οι εκδόσεις των 16Gb και στο ebay Γερμανίας αλλά και της Αγγλίας πωλούνταν ΜΟΝΟ σε δημοπρασίες και οι τιμές ξεπερνούσαν των € 550,00, οπότε ακόμη και να το ήθελα, δεν μπορούσα να το πάρω. ;) Ps. Εμένα για κάποιο λόγο ήρθε οδικώς. Απ' ότι κατάλαβα αεροπορικώς στέλνουν μόνο τα Express. Κι εγώ για το 8αρι πήγαινα αλλα θα ερχόταν σε 2 μήνες. Έτσι πήρα το 16αρι και παραδόθηκε σε 2 εβδομάδες. Μαζί με τα μεταφορικά και το δωράκι σ αυτόν που μου το έστειλε βγήκε 410. Εσυ που το ξέρεις ότι ήρθε οδικώς? Σου έδειχνε στο site της dhl και σε άλλες χώρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Κι εγώ για το 8αρι πήγαινα αλλα θα ερχόταν σε 2 μήνες. Έτσι πήρα το 16αρι και παραδόθηκε σε 2 εβδομάδες. Μαζί με τα μεταφορικά και το δωράκι σ αυτόν που μου το έστειλε βγήκε 410. Εσυ που το ξέρεις ότι ήρθε οδικώς? Σου έδειχνε στο site της dhl και σε άλλες χώρες; Όχι, δε δείχνει. Αλλά τους είχα τηλεφωνήσει και μου το είπε ο υπάλληλος που μίλησα. 16άρι στα ίδια λεφτά μ' εμένα και έκανες και δώρο μ' αυτά τα χρήματα!! Πολύ καλό, αλλά εγώ δεν το έβρισκα σε παρόμοια τιμή. Και αυτό που πήρα να φανταστείς ήταν το φτηνότερο 8άρι απ' όσα μπορούσες να αγοράσεις χωρίς τη διαδικασία τη δημοπρασίας. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Όχι, δε δείχνει. Αλλά τους είχα τηλεφωνήσει και μου το είπε ο υπάλληλος που μίλησα. 16άρι στα ίδια λεφτά μ' εμένα και έκανες και δώρο μ' αυτά τα χρήματα!! Πολύ καλό, αλλά εγώ δεν το έβρισκα σε παρόμοια τιμή. Και αυτό που πήρα να φανταστείς ήταν το φτηνότερο 8άρι απ' όσα μπορούσες να αγοράσεις χωρίς τη διαδικασία τη δημοπρασίας. Από play store το πήρα εγώ. Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις ένα screenshot από τη σελίδα που κάνεις tracking να συγκρίνω για να υπολογίσω πότε θα έρθει και το δικό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Από play store το πήρα εγώ. Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις ένα screenshot από τη σελίδα που κάνεις tracking να συγκρίνω για να υπολογίσω πότε θα έρθει και το δικό μου; Δεν είναι τίποτα το δύσκολο. Μπαίνεις στην αρχική τους σελίδα και βάζεις στο Shipment tracking τον αριθμό φορτωτικής, που ελπίζω να έχεις. Από εκεί θα σου βγάλει έναν πίνακα σαν και αυτόν. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Δεν είναι τίποτα το δύσκολο. Μπαίνεις στην αρχική τους σελίδα και βάζεις στο Shipment tracking τον αριθμό φορτωτικής, που ελπίζω να έχεις. Από εκεί θα σου βγάλει έναν πίνακα σαν και αυτόν. Ναι φίλε μου το ξέρω το δικό σου ήθελα για να το συγκρινω με το δικό μου Και να δω πάνω κάτω ποτέ θα έρθει κι εμένα. Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Κάποιος που είναι αυτή τι στιγμή Αμερική πως μπορεί να το πάρει άμεσα ξεκλείδωτο? Μέχρι 5-6 Ιανουαρίου Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Κάποιος που είναι αυτή τι στιγμή Αμερική πως μπορεί να το πάρει άμεσα ξεκλείδωτο? Μέχρι 5-6 Ιανουαρίου ebay , κανα μαύρο στο bronx , Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 H πασίγνωστη εταιρεία κατασκευής όλων των ειδών cases για mobile συσκευές Cruzerlite ξαναχτυπά και αυτή την φορά στόχος της είναι το τελευταίο “googlόφωνο”, το Nexus 4. Όπως μπορείτε να δείτε και από την εικόνα το εν λόγω case έχει ένα scifi look και από ότι μπορώ να καταλάβω φαίνεται πως διαθέτει ένα εφφέ αντίστοιχης λογικής με το πίσω μέρος του Nexus 4, κουνώντας δηλαδή την θήκη και ανάλογα με το που πέφει το φως θα φωτίζεται και η αντίστοιχη επιφάνεια. Η θήκη αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα! Source: gadgeta.me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 μόλις συμπλήρωσα αυτό σχετικά με τις παραγγελίες Nexus 4 έχει και κάτι ωραία στατιστικά Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 ειναι η μανα μου αμερικη ετυχε να παει πριν μια εβδομαδα ερωτηση, θα βρει το 8αρη στα 299 $ κ πως θα μου το στηλει ? γιατι θα κατσει κανα διμηνο καιρο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 τελικα,υπαρχει καπου να το αγορασουμε?απο ευρωπη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Δεν θυμάμαι ποιος είχε γράψει ότι στις γιορτές θα είναι διαθέσιμο στο γερμανικό Mediamarkt με 395€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 http://data.mediamarkt.de/angebot/vorbestellung/nexus-lg-nexus-4?searchkategorie=1721 The Nexus 4 of LG is equipped with the latest hardware, the latest version of Android ™, and the latest Google ™ apps. They keep the best guarantee of Google ™ in your hand. Category: Smartphones Release Date: 15/01/13 To έχουν βάλει και αυτοί για 15/1/13 ότι θα το έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Αυτη η ημ/νια εχει αλλαξει ηδη μια φορα προς τα μπροστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Διαθέσιμο εδώ αλλά είναι από Αμερική με ότι συνεπάγεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Διαθέσιμο εδώ αλλά είναι από Αμερική με ότι συνεπάγεται αυτό. δεν το έχει σε stock ούτε αυτός backorder είναι Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 δεν το έχει σε stock ούτε αυτός backorder είναι Έχεις δίκιο, είδα μόνο το "in stock" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Το βρήκα μέσω eBay και το παραλαμβάνει σήμερα φίλος που είναι ταξίδι στην Αμερική έναντι 370€.. Ήδη του είπα ΝΑ τσεκάρει ταινίες ασφαλείας. μπορεί κάποιος να μου πει που γράφει πάνω στο κουτί ότι πρόκειται για ξεκλείδωτη συσκευή? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Όλα ξεκλείδωτα είναι μην φοβάσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts