prioxxx Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Πηγα κ σε αλλη κ το ποσο ηταν σχεδον το ιδιο. Το ψαχνω να δω μηπως γινεται μεσω paypal.. Εγώ μέσω πειπαλ τα έστειλα κ πληρωσα προμήθεια κάτω απο 15 ευρώ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Εάν είναι από playstore η αγορά μπορείς στο Google wallet να βάλεις την δική σου πιστωτική με διεύθυνση αυτή του παραλήπτη του κινητού, όπως γίνεται με το forward2me. Ψαξε λίγο στο νήμα είναι πολύ εύκολο και γρήγορο.;) Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Εάν είναι από playstore η αγορά μπορείς στο Google wallet να βάλεις την δική σου πιστωτική με διεύθυνση αυτή του παραλήπτη του κινητού, όπως γίνεται με το forward2me. Ψαξε λίγο στο νήμα είναι πολύ εύκολο και γρήγορο.;) Δεν πετυχαίνει πλεον.κάποιοι δοκίμασαν χωρίς επιτυχία. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Αυτο διαβασα κ εγω οτι αν δεν εχει εκδοθει η καρτα στην Αγγλια δεν την πιανουν. Τωρα με αυτα τα δεδομενα το e banking φαινεται η πιο συμφερουσα επιλογη ειναι 20 € η μεταφορα κ η αλλαγη νομισματος. Παμε ομως στα 370€ κ πλησιαζουμε το Οptimus G... αξιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Εχει παρει το κινητο κανεις απο e-shop τωρα τελευταια?ειναι το καινουργιο με τα ποδαρακια???? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Πλέον για να το πάρουμε από Αγγλία τι παίζει? Θέλει πιστωτική Αγγλίας? Υπάρχει άλλος τρόπος? Εχω εκεί άνθρωπο να το παραλάβει και να το φέρει αλλά δεν έχει πιστωτική από Αγγλία Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Ειμαι στο να το παρω κ εγω απο Αγγλια μεσω γνωστου που θα μου το φερει οταν ερθει. Απ'οτι λενε παραπανω δεν περναει πιστωτικη απο Ελλαδα στο play store. Αν τα καταφερω θα γραψω τον τροπο που το πηρα.. Απλα να ξερεις οτι θα βγει γυρα στα 370€ σε εμενα τουλαχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Το θέμα είναι ότι σε 10 μέρες Ο δικός μου γυρίζει και πρέπει ήδη να το έχει στα χέρια του Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Δεν νομιζω να υπαρχει τροπος τοτε. Στο google wallet που πληρωνεις για την αγορα δεχεται μονο πιστωτικη ουτε paypal ουτε τπτ αλλο. Κανε μια προσπαθεια με δικη σου καρτα κ μας λες τι εγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Δοκιμαστε να βάλετε στην πιστωτική σας διεύθυνση uk, την ίδια με αυτήν της διεύθυνσης του παραλήπτη. Έτσι έκανα εγώ με Citibank visa με forward2me .;) Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καλημέρα σε όλους Στις 24/05 έκανα μια αγορά -το newman n2 πιο συγκεκριμένα και στις 30/05 μου έδωσαν trucking number. H παράδοση θα γίνει με china post.Σήμερα δοκίμασα να βρω το πακέτο μέσω tracking αλλά δεν τα κατάφερα. Γνωρίζει κάποιος σε πόσες μέρες περίπου γίνεται η παράδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Το λευκό nexus το δίνουν με bumper δώρο... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 αυτός ο φίλος το πήρε τελικά μέσω γνωστού με πιστωτική αγγλίας κατ' ευθείαν οπότε μια χαρά.. ΤΩΡΑ, το ψάχνει άλλος φίλος από USA. Έχουμε αμερικάνικη πιστωτική, αμερικάνικη διεύθυνση και υπάρχει άνθρωπος εκεί να το παραλάβει και να μας το φέρει. Βρήκα και το tunnelbear μέσω του οποίου βλέπω κανονικά το us play store. παίζει να μου κάνει πρόβλημα αν το gmail μου είναι από ελλάδα?? να φτιάξω ένα με αμερικάνικα στοιχεία?? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Δοκιμαστε να βάλετε στην πιστωτική σας διεύθυνση uk, την ίδια με αυτήν της διεύθυνσης του παραλήπτη. Έτσι έκανα εγώ με Citibank visa με forward2me .;) Πότε το έκανες; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Η παραγγελία στο play store έγινε στις 12/12/12 , το έστειλαν 18/1/13 και το έλαβα στις 21/1/13. Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Η παραγγελία στο play store έγινε στις 12/12/12 , το έστειλαν 18/1/13 και το έλαβα στις 21/1/13. Tοτε ισχυε.Μετα ομως σταματησε... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ξέρετε αν το παραγγείλω από το skroutz σε ποιο μαγαζί έχει αυτό με τα ποδαράκια? Το αναβαθμισμενο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Απο σημερα ειμαι κ εγω κατοχος του Ν4 16gb με αγορα απο play store UK. Να αναφερω ενδεικτικα οτι μου στοιχησε σχεδον 360€ χωρις μεταφορικα για Ελλαδα μιας κ μου το εφερε ο φιλος απο UK. Ειναι η καινουργια εκδοση με τα ποδαρακια. Για ημερομηνιες παραγωγης δεν ξερω πως το βλεπουμε να σας πω. Απο οτι εχω καταλαβει δεν εχω καποιο θεμα με την πρωτη φορτιση του σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Καλοριζικο!κάνε φόρτιση όταν τελειώσει η μπαταρία του. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 αν προκειται να το φλασαρεις καντο τωρα,αν οχι,κανε καμια βδομαδα φορτισεις οταν πεσει στο 20% η μπαταρια ,χωρις διακοπη δλδ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Ευχαριστω πολυ. Να κανω κ μια πρωτη ερωτηση? Δοκιμασα κατι ακουστικα κ δεν εχω βαλει sim ακομη οποτε μπηκα στους ηχους κ ενω ακουγονται με πεταει στην φωνητικη κληση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Ευχαριστω πολυ. Να κανω κ μια πρωτη ερωτηση? Δοκιμασα κατι ακουστικα κ δεν εχω βαλει sim ακομη οποτε μπηκα στους ηχους κ ενω ακουγονται με πεταει στην φωνητικη κληση... Πρώτα από όλα καλορίζικο :) Ολα αυτά που αναφέρεις ( ακουστικά - φόρτιση ) στις ενότητες του φορουμ ( αξεσουάρ - βελτιώσεις ) έχουν χιλιοειπωθεί, κάνε search και θα τα βρεις εύκολα. Σύντομα θα σου πω ότι δεν είναι συμβατα τα ακουστικά που εβαλες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ισχυει ακομα.η αγορα μεσω playstore uk; Υπαρχει το ασπρο μοντελο; Θελει ο αδερφος να παρει καια αυτός... Επισης αν κανεις ενδιαφερεται να παραγγειλουμε μαζι για να γλυτωσουμε τα πολλα εξοδα το συζητάμε. Ο φιλος μου απο την Αγγλια ειναι εδω ελλαδα πλεον και δεν εχω καπου να το στειλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ασπρο εδω δεν υπαρχει στο playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) Παιδιά καλησπερα, σκέφτομαι να το παραγγειλω από το Κάιζερ στην Αθήνα, ειναι κομπλέ; Πρέπει να προσέξω κάτι, αυτό με ταποδαράκια τι ειναι, έχετε να μου προτείνετε άλλο μμαγαζί; Edited June 13, 2013 by kkoletsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts