Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά,φίλος θα παει Καναδά και θέλει να πάρει το nexus απο το play store ,θα δουλεύει Ελλάδα;;Επίσης εφόσων είναι αγορασμενο απο playstore ,θα τον καλύπτει η εγγυση σε ελληνική αντιπροσωπεία σωστα;;

Εγγύηση είπαμε θα έχει αφού είναι αγορασμένο μέσω play store

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγγυηση ειπαμε δεν θα εχει.

Πρεπει να το στειλει στον καναδα για να το φτιαξουν στα πλαισια της εγγυησης

Νίκο είχε γράψει φίλος οτι σε επικοινωνία που είχε με lg hellas ,το κινητό καλύπτεται απο εγγύηση αρκει να είναι αγορασμενο απο playstore

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εγγύηση είπαμε θα έχει αφού είναι αγορασμένο μέσω play store

Νίκο είχε γράψει φίλος οτι σε επικοινωνία που είχε με lg hellas ,το κινητό καλύπτεται απο εγγύηση αρκει να είναι αγορασμενο απο playstore

Πλακα μου κανετε??!

Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε με την Lg! :lol:

Εχει αφησει καποιος αμερικανικη συσκευη για service εδω?

Μιλησε κανεις με lg europe? Γιατι οι ελληνικες αντιπροσωπιες ειναι λιγο οτι να'ναι..

Πλακα μου κανετε??!

Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε με την Lg! :lol:

Εχει αφησει καποιος αμερικανικη συσκευη για service εδω?

Μιλησε κανεις με lg europe? Γιατι οι ελληνικες αντιπροσωπιες ειναι λιγο οτι να'ναι..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4586540#post4586540

Post 1320

Αν κανουν πλακα στο φιλο,σου κανω και εγω:lol:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4586540#post4586540

Post 1320

Αν κανουν πλακα στο φιλο,σου κανω και εγω:lol:

Και γιατι δεν εσκασε βομβα ρε παιδια??!!

Τι περιεμενατε δηλαδη?! :lol::lol:

Ηρθε η ωρα να το χτυπησω :D

merci :)

Και γιατι δεν εσκασε βομβα ρε παιδια??!!

Τι περιεμενατε δηλαδη?! :lol::lol:

Ηρθε η ωρα να το χτυπησω :D

merci :)

Καλο ειναι να επιβεβαιωσεις με το φιλο οτι πραγματι τον καλυψαν.Και μετα χτυπα το,βαρατο :-D

Καλο ειναι να επιβεβαιωσεις με το φιλο οτι πραγματι τον καλυψαν.Και μετα χτυπα το,βαρατο :-D

Καλα αυτο εννοειται!

Θα στειλω και 2-3 mail σε lg hellas,europe,google, πατνου για να να σιγουρευτω :)

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τα μεταχειρισμένα.

Την στιγμή που καινούριο έχει από Uk Play store στις 280λίρες(320€) και από Αμερική 300$(260€) τρελαίνομαι να βλέπω στο Ebay να χτυπάνε ανοιγμένα και μεταχειρισμένα κινητα γύρω στις 240 λίρες!! :blink: :blink:

Δηλαδή αν βάλεις και τα μεταφορικά, τότε αυτά τα άτομα σχεδόν το παίρνουν όσο καινούριο αν το έπαιρναν μέσω Play store, χωρίς μεταφορικά. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση.

Και εδώ έχει 420+€

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σήμερα το πρωί το παρήγγειλα και εγώ από UK Playstore kai f2me..Η παραγγελία είναι σε status:Your purchase is processing. Ανησυχώ μήπως δεν μου δεχτεί την κάρτα μου μιας και όταν έβαζα billing information έβαλα την Αγγλική διεύθυνση μιας και δεν με άγηνε να βάλω την Ελληνική, μου έβγαζε σφάλμα στο ΤΚ.

Περίπου πόσο καιρό να περιμένω να αλλάξει το status της παραγγελίας?

Σήμερα το πρωί το παρήγγειλα και εγώ από UK Playstore kai f2me..Η παραγγελία είναι σε status:Your purchase is processing. Ανησυχώ μήπως δεν μου δεχτεί την κάρτα μου μιας και όταν έβαζα billing information έβαλα την Αγγλική διεύθυνση μιας και δεν με άγηνε να βάλω την Ελληνική, μου έβγαζε σφάλμα στο ΤΚ.

Ποσο σου πηρε το Google play για μεταφορικα στην αγγλικη διευθυνση ???

Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα ετοιμασου για πορτα.Κατι εχει αλλαξει η google και πιθανο να στο απορριψει.Την εφαγα τελευταια με παραγγελια φιλου

Παιδιά σας έγραψα την εμπειρία μου.Πριν μια εβδομαδα έφαγα πόρτα.Και δεν επαιζε θέμα χρημάτων,ηταν πιστωτική visa με μεγαλο όριο και η παραγγελία ηταν ενα bumper για φιλο.Η τράπεζα μου (που είμαι και υπάλληλος της) δε με ενημέρωσε για περίεργη χρέωση λόγω αγγλικής διεύθυνσης.Συνήθως όταν έρχεται κάτι τέτοιο με ενημερώνουν πριν το κοψουν.Ίσως με κάποια prepaid να περασει

Μετά από πόσες μέρες σου ήρθε ειδοποίηση πως σου ακύρωσαν την παραγγελία? Για να ξέρω πάνω κάτω τι να περιμένω αν και πλέον πιστεύω πως θα φάω και εγώ πόρτα....

Επίσης αν υπάρχει κάποιος που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα ας μας πει πώς το αντιμετώπισε.

Το κόστος μεταφορικών της google ήταν 9 λίρες.

Edited by petritis

Μετά από πόσες μέρες σου ήρθε ειδοποίηση πως σου ακύρωσαν την παραγγελία? Για να ξέρω πάνω κάτω τι να περιμένω αν και πλέον πιστεύω πως θα φάω και εγώ πόρτα....

Επίσης αν υπάρχει κάποιος που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα ας μας πει πώς το αντιμετώπισε.

Σε 2-3 μερες

Θα κάνω λίγο υπομονή και θα περιμένω mail τους... To θέλω πολύ το κινητό και θα είναι κρίμα αν φάω πόρτα. Τι να πεις....

Από είδα είχαν και άλλοι πολλοί έχουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Μάλλον την ψιλιάστικε η google και κόβει τις παραγγελίες...

Να θες να τους δώσεις λεφτά και αυτοί να μην θέλουν, Θα περιμένω να δω τι θα γίνει μιας και αύριο είναι η δεύτερη μέρα αν και πλέον με αυτά που διάβασα δεν έχω ελπίδες.....

Από είδα είχαν και άλλοι πολλοί έχουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Μάλλον την ψιλιάστικε η google και κόβει τις παραγγελίες...

Να θες να τους δώσεις λεφτά και αυτοί να μην θέλουν, Θα περιμένω να δω τι θα γίνει μιας και αύριο είναι η δεύτερη μέρα αν και πλέον με αυτά που διάβασα δεν έχω ελπίδες.....

Αλλιώς βρες γνωστό στο εξωτερικό. Ή από εδώ σφραγισμένο εφόσον έχει λογική τιμή.

Δημήτρης

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά