Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους...

Σημερα μετα απο 9 ημερες διαβουλευσεων συζητησεων

Απειλων κτλ παραδεχτηκαν απο το etotalk οτι το τηλεφωνο που παρελαβα ειναι προβληματικο. Ειμαι η περιπτωση που δεν δουλευει το backlight στα soft keys (εχει και ενα χτυπηματακι στο πλαι). Μου εστειλαν αυτο το email:

Dear Buyer,

RMA is order ID.

Please ship it back to us by the address below by registered air mail, don't use fedex or ups or dhl, customs will not allow to import if you ship it by those services. Please make sure not using too big package to pack it, make the package as small as possible. Please also pack it as hard to open as possible because if the package is too difficult to open, customs will not check it.*

Name: Zhang Teng Da

103, No.24, Ren Min Road

Hui Cheng Town,*

Xin Hui District,*

Jiang Men City,*

Guang Dong Province,

P.R.China, *

Zip Code: 529100

Tel:13555668228

On your way bill or CN22, write: MP4 Player, with customs declare value of 15 USD. (important!)

Please write down your email address, your issues and request in details in a piece of paper so that we can follow up your case when we receive your phone.

Please also kindly let me know the tracking number if you have shipped back the problematic phone.

Look forward to your kind advice.

King

etotalk.com

Εκει που λεει: on your way bill or cn22...

Τι εννοει; ειναι καποιο εντυπο που θα συμπληρωσω στο ταχυδρομειο ή θα το βαλω εγω; δεν εχω επιστρεψει ξανα κατι και δεν ξερω.

Οποιος γνωριζει ας βοηθησει.ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο ποστ.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

[...]

Εκει που λεει: on your way bill or cn22...

Τι εννοει; ειναι καποιο εντυπο που θα συμπληρωσω στο ταχυδρομειο ή θα το βαλω εγω; δεν εχω επιστρεψει ξανα κατι και δεν ξερω.

Οποιος γνωριζει ας βοηθησει.ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο ποστ.

είναι η καρτέλα εκτελωνισμου, θα δεις όταν πας στα ελτα να το στειλεις. (εννοειται ως αλληλοργαφία. κοστος <10€)

Αρα θα το συμπληρωσω εκει. Οκ ευχαριστω.

Μου ειχες πει και την προηγουμενη φορα συστημενη επιστολη στα 9 ευρω.

Ευτυχως δεν ειναι πολυ μεγαλο το κοστος.

Το καινουριο βεβαια θα το παρω σε κανα 2 μηνο ε;

Αυτα παθαινεις αμα μπλεξεις με κινεζους....

Αρα θα το συμπληρωσω εκει. Οκ ευχαριστω.

Μου ειχες πει και την προηγουμενη φορα συστημενη επιστολη στα 9 ευρω.

Ευτυχως δεν ειναι πολυ μεγαλο το κοστος.

Το καινουριο βεβαια θα το παρω σε κανα 2 μηνο ε;

Αυτα παθαινεις αμα μπλεξεις με κινεζους....

εγώ σε 2 περιπτώσεις επιστροφής, σε 15 μέρες το χαν πάρει, μου επέστρεψαν τα χρήματα πλήρως, και έκανα νέα παραγγελία. Σε λιγότερο, ή το πολύ ενάμιση μήνα δηλαδή έχεις νέο

Παρατήρηση προς όσους χρησιμοποιούν το go keyboard. Δεν με αφήνει να επιλέξω σαν ήχο μηνύματος αυτόν που θέλω εγώ από τα αρχεία μου. Σε άλλου είδους ειδοποιήσεις όλα οκ. Μόνο στα μηνύματα μου το κάνει. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?

Παρατήρηση προς όσους χρησιμοποιούν το go keyboard. Δεν με αφήνει να επιλέξω σαν ήχο μηνύματος αυτόν που θέλω εγώ από τα αρχεία μου. Σε άλλου είδους ειδοποιήσεις όλα οκ. Μόνο στα μηνύματα μου το κάνει. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?

το go sms εννοεις;

το go sms εννοεις;

Όχι, αυτό έχω. Το go sms δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gokeyboard&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qYi5nb2tleWJvYXJkIl0.

συγγνώμη αλλά αυτό ειναι πληκτρολόγιο. Δεν έχει καμιά σχέση με ήχους κλήσεις. κάτι έχει μπερδέψει

Κατάλαβα! θα τους τα ακουμπήσω κανονικά.

Σ'ευχαριστώ

Το σενάριο να ζητήσεις να σταλεί πίσω και να τους πεις ότι δεν δέχεσαι να πληρώσεις, το έχεις σκεφτεί;

Ουσιαστικά χάνεις τα λεφτά από τα μεταφορικά, αλλά μπορείς να κανονίσεις με τον πωλητή να το στείλει ξανά με κανονικό ταχυδρομείο.

Κατά τα άλλα το κινητό τι λέει από απόκριση και πόσο γρήγορο είναι στην αλλαγή των καρτών;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

συγγνώμη αλλά αυτό ειναι πληκτρολόγιο. Δεν έχει καμιά σχέση με ήχους κλήσεις. κάτι έχει μπερδέψει

Δηλαδή τόσο καιρό χρησιμοποιώ τη δική του εφαρμογή για μηνύματα, απλά με άλλο πληκτρολόγιο? Επειδή έχω κατεβάσει και το go keyboard και ξεχωριστά το go keyboard greek για ελληνικό πληκτρολόγιο.

[...]

Κατά τα άλλα το κινητό τι λέει από απόκριση και πόσο γρήγορο είναι στην αλλαγή των καρτών;

ποια αλλαγή καρτών; ταυτόχρονα δουλεύουν.

Δηλαδή τόσο καιρό χρησιμοποιώ τη δική του εφαρμογή για μηνύματα, απλά με άλλο πληκτρολόγιο? Επειδή έχω κατεβάσει και το go keyboard και ξεχωριστά το go keyboard greek για ελληνικό πληκτρολόγιο.
το go keyboard είναι πληκτρολόγιο, και το go keyboard greek είναι το ελληνικό λεξικό για το πληκτρολόγιό του.

για να βάλεις δικό σου ήχο κλήσης στα μημύματα, πατάς άλλοι ήχοι πανω πανω

ποια αλλαγή καρτών; ταυτόχρονα δουλεύουν.

Καλά τώρα μην μας κάνεις να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

Αν δεν υπάρχει αλλαγή καρτών, πώς επιλέγεις ποια είναι η ενεργή ώστε αυτή να χρεώνεται κατά την χρήση του κινητού;

Σε κλείδωμα gps πώς τα πάει; θέλει πολύ χρόνο;

Amazon Fire stick 4k max

Καλά τώρα μην μας κάνεις να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

Αν δεν υπάρχει αλλαγή καρτών, πώς επιλέγεις ποια είναι η ενεργή ώστε αυτή να χρεώνεται κατά την χρήση του κινητού;

καμία σχέση. βάζεις προεπιλογές, ή να ρωτάει κάθε φορά που στέλνεις μήνυμα ή κάνεις κλήση. Κι οι 2 κάρτες ειναι ταυτόχρονα ενεργές, και δεν χρειάζεται να κάνει «εναλλαγή». Δες παράδειγμα http://www.youtube.com/watch?v=uKzNskJvnEs#t=109s κι εδώ τις ρυθμίσεις του μενού DUAL SIM http://www.youtube.com/watch?v=EnzgX8edj9I#t=157s

Σε κλείδωμα gps πώς τα πάει; θέλει πολύ χρόνο;

σφαίρα.

Καλησπέρα σας. Ψάχνω για μια νέα συσκευή για το έτερον ήμισυ και είμαστε ανάμεσα στην V970 και αναζητούμε αν υπάρχει αναλόγων χαρακτηριστικών με διπλή κάμερα, έχει κανείς κάτι κατά νου;

Το Newman N1 είναι σχεδόν ίδιο με επιπλέον 8αρα κάμερα και μπροστινή.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345959

Σ' ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, αν και θα διαβάσω και την εν λόγω δημοσίευση, να ρωτήσω, υποστηρίζει ελληνικά (με ανάλογη rom) και αν είναι το ίδιο ποιοτικό και αξιόπιστο με τα ΖΤΕ.

Και φυσικά ποιο εκ των 2 θα διάλεγες;

Για rom με ελληνικά δεν είμαι σίγουρος εάν μπορείς να εγκαταστήσεις μετά. Σίγουρα μπορείς να το πάρεις ρουταρισμενο και με ελληνικά από etotalk.

Διαβάζω καλά σχόλια και για τα δύο.

Εγώ διάλεξα το V970 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Βασικά δεν πιστεύει κανείς όταν το βλέπει, ότι μου κόστισε μόνο 150€.

η κάμερα σ ολα ειναι 5άρα, τα 8MP ειναι interpolate (ανεβάζει την ανάλυση με λογισμικο, δηλαδή τελείως αχρηστο, μονο για μοστρα)

Σ' ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, αν και θα διαβάσω και την εν λόγω δημοσίευση, να ρωτήσω, υποστηρίζει ελληνικά (με ανάλογη rom) και αν είναι το ίδιο ποιοτικό και αξιόπιστο με τα ΖΤΕ.

Και φυσικά ποιο εκ των 2 θα διάλεγες;

η μετάφραση απ το etotalk θα ναι ελλειπής, αλλά δεν νομιζω να χεις πρόβλημα με τις ρυθμίσεις, απλά αγγλικα ειναι που μπορεις να βρεις και με μετραφραση

Το πρόβλημά μου κυρίως είναι να μπορέσουμε να πάρουμε ένα κινητό που να μην την ταλαιπωρεί στην καθημερινότητά της και να έχει και κάποιου επιπέδου χαρακτηριστικά, αν βρίσκαμε δλδ ένα ZTE V970 (ή κάτι ανάλογο) ΚΑΙ με μπροστινή κάμερα θα ήταν το ιδανικό. Προφανώς θέλουμε να έχει ελληνικό πληκτρολόγιο... Edited by raftoput

Το πρόβλημά μου κυρίως είναι να μπορέσουμε να πάρουμε ένα κινητό που να μην την ταλαιπωρεί στην καθημερινότητά της και να έχει και κάποιου επιπέδου χαρακτηριστικά, αν βρίσκαμε δλδ ένα ZTE V970 (ή κάτι ανάλογο) ΚΑΙ με μπροστινή κάμερα θα ήταν το ιδανικό. Προφανώς θέλουμε να έχει ελληνικό πληκτρολόγιο...

Ελληνικό πληκτρολόγια βάζεις σ όποιο android θες, μονος σου. Πάρε το Newman N1, δεν θα απογοητευτείς, λιγο ακριβότερο αλλά έχει μπροστινή κάμερα και πυξίδα

επιτέλους οι Κινέζοι βρήκαν την πληρωμή μου, ελπίζω από αύριο να γίνει η αποστολή!

πληκτρολόγιο σε android Πως βάζουμε γιατί έχω πρόβλημα και με ενα vodafone smart II

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

επιτέλους οι Κινέζοι βρήκαν την πληρωμή μου, ελπίζω από αύριο να γίνει η αποστολή!

πληκτρολόγιο σε android Πως βάζουμε γιατί έχω πρόβλημα και με ενα vodafone smart II

βάζεις ένα απ το play store κλπ. πχ jelly bean keyboard pro, swiftkey, smartkeyboard κλπ

είναι η καρτέλα εκτελωνισμου, θα δεις όταν πας στα ελτα να το στειλεις. (εννοειται ως αλληλοργαφία. κοστος <10€)

Το εστειλα πισω σημερα συστημενη επιστολη αλλα δε μου εδωσαν να συμπληρωσω cn22 παρολο που επεμεινα. Οταν ειναι επιστολη λεει δεν χρειαζεται. Λετε να το σταματησουν οι κινεζοι στο τελωνειο και να μην το παραλαβει το Etotalk?

Καλα οι κινεζοι παρανομα πουλανε σε εμας? δεν ειναι φυσιολογικο να εχουν επιστροφες? γιατι φοβουνται το τελωνειο?

Παίδες σε φόρτωμα σελίδων και στην χρήση προγραμμάτων Gps όπως Sygic και Igo, πώς τα πάει; Τα τρέχει γρήγορα;

Επίσης μαρκετ περνάει εύκολα χωρίς ροοτ;

Επίσης να ρωτήσω, ο διαθέσιμος χώρος είναι 4gb?

Και δέχεται sdcard ή tf card όπως λέει στο merimobiles?

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to ZTE V970