vagosofron Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Παιδιά καμία εφαρμογή για λήψη φωτογραφιών γνωρίζετε? Αυτή που είναι εγκατεστημένη δεν δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες/βίντεο στη εξωτερική κάρτα sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 οι fastcardtech έχουν επιλογή για singapoure post;;; ή να επιλέξω το free service?? Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 οι fastcardtech έχουν επιλογή για singapoure post;;; ή να επιλέξω το free service?? το προεπιλεγμένο θ αφήσεις, δηλαδή το registered airmail, που δεν το χρεώνει επειδή το προϊόν έχει ταμπέλα free shipping. Με singapore post στέλνουν πάντα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Χρωματιστά εικονίδια στα μενου και στις ρυθμίσεις. πακέτο για φλασάρισμα απ το cwm recovery menu http://oi49.tinypic.com/2w3yr2h.jpg Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mathgiorgos Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Χρωματιστά εικονίδια στα μενου και στις ρυθμίσεις. πακέτο για φλασάρισμα απ το cwm recovery menu Σταύρο μονο τα χρωματακια βαζει ή κανει και κατι πιο ουσιαστικο? Επίσης κανει για το δικο μας V970? Γιατι αναφέρει το αρχείο το V970M που ειναι για Βενεζουελα(??):blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 το προεπιλεγμένο θ αφήσεις, δηλαδή το registered airmail, που δεν το χρεώνει επειδή το προϊόν έχει ταμπέλα free shipping. Με singapore post στέλνουν πάντα χίλια ευχαριστώ! και μία τελευταία ερώτηση στην αναζήτηση του eshop του fastcardtech βγαίνουν 2 ZTE V970 ένα μαύρο και ένα γκρί ZTE V970 Grand X IN GSM/3G 540x960 & ZTE V970 Grand X Smart Phone 4.3 Inch IP... είναι και τα δύο τα ίδια ?? μπορώ να παραγγείλω 2 μαζί για ένα φίλο μου ή θα έχω τελωνειακά προβλήματα?? Ευχαριστώ! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Σταύρο μονο τα χρωματακια βαζει ή κανει και κατι πιο ουσιαστικο? Επίσης κανει για το δικο μας V970? Γιατι αναφέρει το αρχείο το V970M που ειναι για Βενεζουελα(??):blink: στο ρώσικο china-iphone.ru διαβασα οτι ειναι για την 3.1 του bruno, άρα για το δικό μας. δεν έχω να το δοκιμασω, αλλά όπως λεει απλά αλλάζει τα εικονίδια σε χρωματιστα χίλια ευχαριστώ! και μία τελευταία ερώτηση στην αναζήτηση του eshop του fastcardtech βγαίνουν 2 ZTE V970 ένα μαύρο και ένα γκρί ZTE V970 Grand X IN GSM/3G 540x960 & ZTE V970 Grand X Smart Phone 4.3 Inch IP... είναι και τα δύο τα ίδια ?? μπορώ να παραγγείλω 2 μαζί για ένα φίλο μου ή θα έχω τελωνειακά προβλήματα?? Ευχαριστώ!ναι ειναι και τα 2 ίδια, απλά οι απαταιώνες στο πρώτο λένε οτι ειναι το Grand X IN με τον επεξεργαστή της intel, αλλά το χουν ιδια τιμή με το mtk6577:lol::lol: εσύ παρε το 2ο που ναι αληθινό:p ναι μπορεις και 2 μαζι, αλλά θα κανεις ξεχωριστα τις παραγγελίες στο fastcardtech Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANGEL_KALM Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 παιδια μια ερωτηση...στο site fastcardtech...ακομα και αν επιλεξω ροοτ το τηλεφωνο θα ερθει χωρις ελληνικο μενου? ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 παιδια μια ερωτηση...στο site fastcardtech...ακομα και αν επιλεξω ροοτ το τηλεφωνο θα ερθει χωρις ελληνικο μενου? ευχαριστω... καμια σχεση τα ελληνικα με το root Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 πιστεύω να μπορούμε να το κάνουμε root μόνοι μας μετά...δηλ μετά το φλασάρισμα της νέας ρομ:confused: Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 πιστεύω να μπορούμε να το κάνουμε root μόνοι μας μετά...δηλ μετά το φλασάρισμα της νέας ρομ:confused:η Rom του Bruno είναι ήδη rooted Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 έπεσε η τιμή και στο ekotalk ! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampoulas Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 η διαφορά στο etotalk εξανεμίζεται από την τιμή στα μεταφορικά, όπου το std airmail είναι 25 δολάρια και το EMS 39!. :X Στο Merimobiles το EMS το χρεώνει $16. Μέσες άκρες η ίδια τιμή βγαίνει και στα 3 sites που εχουν πέσει στο "τραπέζι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 η διαφορά στο etotalk εξανεμίζεται από την τιμή στα μεταφορικά, όπου το std airmail είναι 25 δολάρια και το EMS 39!. :X Στο Merimobiles το EMS το χρεώνει $16. Μέσες άκρες η ίδια τιμή βγαίνει και στα 3 sites που εχουν πέσει στο "τραπέζι" ναι έχεις δίκιο, έτσι είναι!!:blink: οπότε το βλέπω fastcardtech air mail... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Σταύρο παρέλαβες καμία συσκευή? Για να δούμε αν τελικά γίνεται να ανάβουμε την οθόνη με τα πλήκτρα του ήχου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampoulas Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ερώτησης... από αξεσουάρ ότι βλέπουμε σε grand x ταιριάζει με το κινητό ε? άσχετα με κωδικό U-V-M 970 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ερώτησης... από αξεσουάρ ότι βλέπουμε σε grand x ταιριάζει με το κινητό ε? άσχετα με κωδικό U-V-M 970 :rolleyes: ναι. θήκες και μεμβράνες ψάχνε με ονομα U970, βρίσκεις πιο εύκολα. σου προτείνω αυτό το πακετάκι θηκης σιλικονης με μεμβρανη οθονης από aliexpress κι απο ebay Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampoulas Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ευχαριστώ πολύ ;) Η αλήθεια είναι οτι στην παραγγελία μου έβαλα και μια ζελατίνα και θήκη από το merimobiles. Θα δω τι καπνό φουμάρουν... αλλά μου άρεσε πολύ αυτή η θήκη που είχε στο etotalk... ειδικά στο φούξια την λάτρεψα :lol: (σε καφέ ;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Σταύρο παρέλαβες καμία συσκευή? Για να δούμε αν τελικά γίνεται να ανάβουμε την οθόνη με τα πλήκτρα του ήχου...Σε 10-12 ημέρες. Αν κι αν δεν δουλεύει ο τρόπος που σου πα, δεν υπάρχει άλλη λύση. Ευχαριστώ πολύ ;) Η αλήθεια είναι οτι στην παραγγελία μου έβαλα και μια ζελατίνα και θήκη από το merimobiles. Θα δω τι καπνό φουμάρουν... αλλά μου άρεσε πολύ αυτή η θήκη που είχε στο etotalk... ειδικά στο φούξια την λάτρεψα :lol: (σε καφέ ;))ωχ. έγραψες στα σχόλια της παραγγελίας το χρώμα της θήκης που θες; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampoulas Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ναι... έβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Σε 10-12 ημέρες. Αν κι αν δεν δουλεύει ο τρόπος που σου πα, δεν υπάρχει άλλη λύση. Απλά να το δοκιμάσεις και εσύ για να σιγουρευτούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliou Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Εγω το παραγγειλα 12/12/12 απο το merimobiles με freeshiping china post Μετα απο 2 μέρες μου ειπαν οτι δεν μπορούν να το στείλουν με china post γιατι λεει τους απαγόρεψαν να στελνουν αντικείμενα με μπαταριές και να διαλέξω αλλα τροπο αποστολης και να τους πληρωσω την διαφορα! Διαλεξα EMS και απο τις 16/12 που τους πλήρωσα μου ειπαν πως το έστειλαν 22/12 Tracknumber Παρελαβα 26/12 και Αυτο άρχισε να δουλεύει απο την 01/01 Χθες φαίνεται πως εφυγε απο πεκινο , τωρα τι θα γινει και ποτε θα φτασει , αβυσσος οι Κινέζοι! Και μετα απο οοοολα αυτα και 35 μερες μετα την πληρωμή , ή 16 μερες απο οταν άρχισε να δουλεύει το track number του EMS ειμαι εδω και 20 ωρες ενα πανευτυχής κάτοχος του εν λογο κινητού! Το κηνητο φοβερό... Λοιπόν με το που ηρθε δεν έκατσε ουτε 20 λεπτά με την στοκ ρομ, περαστικέ η 3.1 , και το κινητό μπορώ να πω οτι σκοτώνει για τα λεφτα του κτλ! Μπορω να πω οτι παει καλύτερα απο ενα tegra2 2πυρινο ταμπλετ που εχω!!! Το μονο μου πρόβλημα ειναι τα SMS με την στοκ εφαρμογή δεν στέλνει με 160 χαρακτήρες αλλα 70, και με το handcent sms που δούλευα για χρόνια , δεν με ρωτάει απο ποια καρτα να το στείλω! Έχουμε κάποια λύση για αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Και μετα απο οοοολα αυτα και 35 μερες μετα την πληρωμή , ή 16 μερες απο οταν άρχισε να δουλεύει το track number του EMS ειμαι εδω και 20 ωρες ενα πανευτυχής κάτοχος του εν λογο κινητού! Το κηνητο φοβερό... Λοιπόν με το που ηρθε δεν έκατσε ουτε 20 λεπτά με την στοκ ρομ, περαστικέ η 3.1 , και το κινητό μπορώ να πω οτι σκοτώνει για τα λεφτα του κτλ! Μπορω να πω οτι παει καλύτερα απο ενα tegra2 2πυρινο ταμπλετ που εχω!!! Το μονο μου πρόβλημα ειναι τα SMS με την στοκ εφαρμογή δεν στέλνει με 160 χαρακτήρες αλλα 70, και με το handcent sms που δούλευα για χρόνια , δεν με ρωτάει απο ποια καρτα να το στείλω! Έχουμε κάποια λύση για αυτό;;; Μεγιά το κινητό:D Καταρχάς να ξέρετε ότι καλύτερα να επιλέγετε singapore post, παρά EMS. Ίδιος χρόνος αποστολής (ή και ταχύτερα, γιατί με EMS Μπορεί να καθυστερήσει στo τελωνείο, όπως ένα δικό μυο που είναι 5 μέρες στο τελωνείο κ δεν έχω κανένα νέο:mad:), και έχει και το μισό κόστος της EMS. Με τα SMS δεν μπορείς να κάνεις κάτι δυστυχώς με την στοκ, κι οι άλλες δυστυχώς δεν υποστηρίζουν τα Dual Sim. Έχω προσπαθήσει να επεξεργαστώ το apk και να αλλάξω την κωδικοποίηση σε gsm, αλλά χωρίς επιτυχία, οι προγραμματιστικές ικανότητές μου δεν είναι αρκετές:p αλλά έχω επικοινωνήσει με developer και περιμένω νέα. Προς το παρόν, η λύση που χω κάνει εγώ στο δικό μου, είναι να χρησιμοποιώ το handcent, και να αλλάζω την προεπιλεγμένη κάρτα για sms απ τις ρυθμίσεις, όποτε θέλω. (οι τρίτες εφαρμογές χρησιμοποιούν την προεπιλεγμένη sim απ τις ρυθμίσεις, ή την πρώτη sim αν έχεις να ρωτάει) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliou Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Εμενα η καθυστερηση νομίζω οφείλεται σε αυτούς στην merimobiles !! Κινα Αθηνα έκανε 14 μερες και 1 μερα εως το ταχυδρομειο της περιοχής μου! Άσχετα αν οι βλάκες που τους έπαιρνα τηλ και τους ρωτούσα αν εχει φτάσει κατι μου έλεγαν οχι, και χθες που το πήρα μου λενε : ααααα το εχουμε εδω απο τα χθες, δηλαδή προχθές απο σήμερα!!!:wacko: Άσχημο πολυ αυτό με τα SMS στο xda λενε τίποτα;;; Η το πρόβλημα το έχουμε εμείς λογο ελληνικών χαρακτήρων; YΓ: Είχε μεσα και δώρο απο το merimobiles γάντια για το κρύο που παίζουν με την αφή!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Εμεις το εχουμε το προβλημα που εχουμε ειδικους χαρακτήρες στη γλωσσα... βαλε το GoSMS pro που ειναι και free, θα στέλνεις και 160 χαρακτηρες αλλα και θα μπορεις να διαλεξεος απο πια καρτα θα στείλεις.. έτσι το έχω εγώ!! :) Πας Settings --> Send Settings --> Enable Local Support και μετα πας απο κάτω και διαλεγεις ελληνικα! Κλεισε το GoSMS τελειως μετα και ξανανοιξε το.. έτοιμος!! Edited January 17, 2013 by kandreou Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts