akaloith Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Working ClockworkMod can be downloaded here: https://code.google.com/p/findlee-development/downloads/detail?name=CWM-Recovery-v.6.0.2.9-by-Findlee-v.1.zip&can=2&q=#makechanges How to flash (in windows): 1. start your phone in bootloader mode - by pressing Power and holding Volume Down 2. connect the phone to the computer 3. check that the computer "sees" the phone by running: Code: fastboot devices If you see some output, the phone is connected. Otherwise install drivers for the phone. 4. execute Code: CWM-Windows.bat and wait for it to finish. 5. restart the phone with Code: fastboot reboot 6. check that everything is working. Reboot to recovery and backup your ROM. This way you have something to return to. Issues: * some users report broken WiFi when they have unlocked (fused) bootloader and CWMR. It could be corrected by flashing original locked (efused) bootloader (?Q: and original recovery too??) Τα κανα δουλευουν ΜΙΑ ΧΑΡΑ, εκανα και backup τη ρομ :D Edited March 22, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 ναι ξερω πως να κανω τα update απλως με αυτο δεν καταλαβα τι εννωουσες "restore και clear wipe" μου λες πως ακριβως γινετε αυτο? μπαινεις στο recovery mode του κινητου και εχει καποιες επιλογες θα δεις wipe data και wipe cache πανω κατω πλογηση θα κανεις με τα πληκτρα εντασης με πληκτρ ο on off ειναι το enter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) ΠΡΟΣΟΧΗ Απ' ότι λένε κάποιοι, μετά την αναβάθμιση σε 029 είχαν πρόβλημα στο bluetooth. Έχουν βγάλει νέα έκδοση 029 με διορθωμένο το πρόβλημα στο Bluetooth. Edited March 22, 2013 by aristarhos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Eγω εκανα αναβαθμιση απο 25 σε 28 κατευθειαν, και εχω διαβασει οτι πρεπει να βαλεις τις αναβαθμισεις με τη σειρα... Προς το παρον δεν εχω καποιο προβλημα, αλλα θα με ενδιεφερε να ξερω για πιο λογο πρεπει να παμε βημα βημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Working ClockworkMod can be downloaded here: https://code.google.com/p/findlee-development/downloads/detail?name=CWM-Recovery-v.6.0.2.9-by-Findlee-v.1.zip&can=2&q=#makechanges How to flash (in windows): 1. start your phone in bootloader mode - by pressing Power and holding Volume Down 2. connect the phone to the computer 3. check that the computer "sees" the phone by running: Code: fastboot devices If you see some output, the phone is connected. Otherwise install drivers for the phone. 4. execute Code: CWM-Windows.bat and wait for it to finish. 5. restart the phone with Code: fastboot reboot 6. check that everything is working. Reboot to recovery and backup your ROM. This way you have something to return to. Issues: * some users report broken WiFi when they have unlocked (fused) bootloader and CWMR. It could be corrected by flashing original locked (efused) bootloader (?Q: and original recovery too??) Τα κανα δουλευουν ΜΙΑ ΧΑΡΑ, εκανα και backup τη ρομ :D Τι μας προσφερει αυτο? Και σε ποια εκδοση πρεπει να ειμαστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Πολλα, backup restore install rom κτλ ανεξαρτητως εκδοσης Edited March 22, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Περασα το ClockworkMod και δουλευουν ολα μια χαρα!Το patch της καμερας που χρησιμευει?Ειμαι στην 28 και δεν το εχω περασει το patch,αλλαζει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) λενε βελτιωνει af κτλ οπως και η εκδοση 29 νεα 029 εκδοση διορθωμενη https://dl.dropbox.com/u/24272435/Newman_N2_00.29_N2_ota_update.zip Edited March 22, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Ειμαι στην 28 για να παω στην 29 πρεπει να περασω το zip 28 to 29 η την 29 full?Και επισης περασα το cmw αλλα στο rom manager οταν επιλεγω reboot into recovery δεν κανει τιποτα?Επίσης στην δοκιμή έκδοσης (*#66*#) γραφει Αριθμός έκδοσης Newman_N2_00.28 και Software version BP Newman_N2_00.23 είναι κάτι λάθος και αν ναι πως διορθώνεται; οποιος γνωριζει παρακαλω να μου πει.ευχαριστω Edited March 23, 2013 by Minas_Kriti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Κλείνεις κινητό Volume up + power Με softkey menu & softkey search Μετακινείσαι και επιλέγεις Με το power δε μου επιλέγει αλλά κάνει επανεκκίνηση Edited March 23, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Έκανα αναβαθμιση σε 29 full και τωρα μου γραφει Software bp :abc!!! γιατι αυτό τι να κανω? να ξαναπερασω την 28 full που ημουν πριν...help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 εγω λεω να περιμενετε κανα μηνα που υποτιθεται θα βγαλουν τη 4.1 και αν εχουν τοσα θεματα οι μικρες αναβαθμισουλες φανταστειτε η μεγαλη :P χαχα εγω εχω βαλει την 28 απο την 23 που ειχε το κινητο και καθομαι στα αυγα μου, θα μου πεις οκ ειναι σχεδον η τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Ερώτηση (μήν με κράξετε) ενδιαφέρεται κανείς να πουλήσει το Ν2 του; διαβάζω ότι γράφετε και ζηλεύω με το κ@λομήλο μου δεν μπορώ να πειράξω τπτ!! Αν ναι PM ευχαριστώ! Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Έκανα αναβαθμιση σε 29 full και τωρα μου γραφει Software bp :abc!!! γιατι αυτό τι να κανω? να ξαναπερασω την 28 full που ημουν πριν...help Όχι,δεν έχει κάποιο πρόβλημα αν γράφει abc.Μια χαρά είναι. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 ναι η 29 γραφει abc να ξερετε ολοι για να μην τρομαξετε γιατι κανονηκα abc σημαινει broken bp version αλλα τωρα απο οτι καταλαβα δεν ισχυει κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
postman48 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Γεια σας παιδες !!! το εχω περιπου ενα μηνα το εν λογω - σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος-, αλλα εσχατως εχω ενα θεματακι. μολις σβησει το κντ απο μπαταρια, χανει ολους τους ηχους κλησης. πρεπει να τους ξαναβαλω ολους παλι απο την αρχη, κ αμα ξανασβησει μια απο τα ιδια κλπ κλπ... εχουμε καμια λυση? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Γεια σας παιδες !!! το εχω περιπου ενα μηνα το εν λογω - σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος-, αλλα εσχατως εχω ενα θεματακι. μολις σβησει το κντ απο μπαταρια, χανει ολους τους ηχους κλησης. πρεπει να τους ξαναβαλω ολους παλι απο την αρχη, κ αμα ξανασβησει μια απο τα ιδια κλπ κλπ... εχουμε καμια λυση? :confused: Με το root explorer μετακίνησε τον ήχο που θέλεις στη θέση:/system/media/audio/ringtrones/ .Τοποθετείς δηλαδή τον ήχο στον φάκελο που βρίσκονται οι ήχοι του κινητού.Έτσι δεν θα αλλάζει ο ήχος κλήσης. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Πριν περασουμε το full update zip κανουμε και wipe data factory reset η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Πριν περασουμε το full update zip κανουμε και wipe data factory reset η οχι? Σύμφωνα με τους κινέζους,ναι.Αλλά αν το κάνεις θα σβηστούν όλες οι ρυθμίσεις π.χ. ΑΡΝ και θα ξεκινήσει το τηλέφωνο με κινέζικη γλώσσα. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Eερχετε το τερατακι απο την Newman! http://www.merimobiles.com/newman-k1-android4-2-mt6589-quad-core-2g-ram-dual-sim-1280-720-5-inch-ips-hd-13mpx_p/meri9022.htm Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) Οσοι ειστε με την 29 εχετε θεμα με την μπαταρια; εμενα μου αργει στη φορτιση... Edited March 26, 2013 by Minas_Kriti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Οταν λες αργει? Ειδες το διαγραμμα της μπαταριας ολα καλα πανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Μαλλον εφταιγε η ρυθμιση που ειχα βαλει power saving priority...Κατι αλλο το Rom manager δουλευει κανονικα γτ μου κολλαει...Καμια αλλη εφαρμογη παρομοια η καποιο τροπο να δουλεψει το Rom manager? δεν μου το βγαζει ουτε μεσα στο superuser Edited March 26, 2013 by Minas_Kriti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Καλημερα σε ολους...Αποφασισα μιας και δεν εχω βρει κατι παρομοιο να κανω ενα unboxing στα ελληνικα,λιγο προχειρο αλλα για οσους δεν εχουν το τηλεφωνο στα χερια τους και θελουν να παρουν μια γευση greek review,πιστευω να τους βοηθησει! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Καλημερα σε ολους...Αποφασισα μιας και δεν εχω βρει κατι παρομοιο να κανω ενα unboxing στα ελληνικα,λιγο προχειρο αλλα για οσους δεν εχουν το τηλεφωνο στα χερια τους και θελουν να παρουν μια γευση greek review,πιστευω να τους βοηθησει! :D Αδερφε αναρωτιεμε τι screen protector εβαλες?Ειναι του Newman?Ωραιο review Επισης ξερετε κανενα αξιοτιμο μαγαζι και να εχει και paypal και να πουλαει μπαταρια του Newman n2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts