Jump to content

Newman N2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως πρέπει να ενεργοποιηθούν τα developer settings.

Σχετικά με το Τηλέφωνο - Build Number και πατάς πάνω του 7 φορές. Μετά εμφανίζονται επιπλέον λειτουργίες.

Έχω την Stock 0.18

υπάρχουν τα developer settings, εχει επιλογες isb debugging κτλπ αλλά αυτη η επιλογή που λες δεν υπάρχει...Είμαι ICs υπόψιν..

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η Stock 0.18 τι προβλήματα έχει (θερμοκρασίες , κολλήματα , μπαταρία ) ;

Όλες έχουν τα προβλήματά τους. Κολλήματα δεν έχει. Η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 38-39 αν ζοριστεί ο επεξεργαστής με απαιτητική εφαρμογή.

υπάρχουν τα developer settings, εχει επιλογες isb debugging κτλπ αλλά αυτη η επιλογή που λες δεν υπάρχει...Είμαι ICs υπόψιν..

Δεν θυμάμαι την ICS γιατί την είχε όταν το αγόρασα πριν πάνω από ένα χρόνο και σχεδόν αμέσως βγήκε η Jellybean.

Στην JellyBean ενεργοποιούνται τα developer settings όπως σου είπα.

Όλες έχουν τα προβλήματά τους. Κολλήματα δεν έχει. Η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 38-39 αν ζοριστεί ο επεξεργαστής με απαιτητική εφαρμογή.

Δεν θυμάμαι την ICS γιατί την είχε όταν το αγόρασα πριν πάνω από ένα χρόνο και σχεδόν αμέσως βγήκε η Jellybean.

Στην JellyBean ενεργοποιούνται τα developer settings όπως σου είπα.

Αν σου είναι ευκολο να μυ πεις ποια εκδοση jb χρησιμοποιείς, γιατί σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε JB αλλά ψαχνω μια χωρίς υπερθέρμανση..

Καμια εφαρμογή για ICS που να κάνει ότι κάνει το power saving mode?

Edited by aggeloszog

Αν σου είναι ευκολο να μυ πεις ποια εκδοση jb χρησιμοποιείς, γιατί σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε JB αλλά ψαχνω μια χωρίς υπερθέρμανση..

Καμια εφαρμογή για ICS που να κάνει ότι κάνει το power saving mode?

Χρησιμοποιώ αυτή. Δεν έχει Play Store.

Update Official NEWMAN N2 Version: Newman_N2_00.18_4.1

http://www.needrom.com/mobile/newman-n2/

Mια ερώτηση παιδιά η οποία αφορά το Newman NM890,σόρρυ που τι ποστάρω εδώ,αλλά δεν βρήκα σχετικό θέμα.

Δεν μου πιάνει εύκολα δορυφόρους και οταν πιάσει με app όπως το endomondo μου βγάζει τρελλά νούμερα όπως τελικη ταχύτητα 750km με το ποδήλατο ή τρέξιμο με 1.2m/Km:worry:

Yπάρχει κάποια ρυθμιση που δεν ξέρω ή είναι πρόβλημα του κινητού αυτό?

Δεν μου πιάνει εύκολα δορυφόρους και οταν πιάσει με app όπως το endomondo μου βγάζει τρελλά νούμερα όπως τελικη ταχύτητα 750km με το ποδήλατο ή τρέξιμο με 1.2m/Km:worry:

Yπάρχει κάποια ρυθμιση που δεν ξέρω ή είναι πρόβλημα του κινητού αυτό?

Εδώ είναι η λύση στο πρόβλημά σου (GPS setup και προσθήκη μιας γραμμής)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Χρησιμοποιώ αυτή. Δεν έχει Play Store.

Update Official NEWMAN N2 Version: Newman_N2_00.18_4.1

http://www.needrom.com/mobile/newman-n2/

Σου βγάζει προβλήματα? Αν ναι τι?

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Παρουσιάστηκαν κάποια θεματάκια στην στοκ 00.13 :

α) Στο lock screen κολλάει μερικές φορές και χρειάζεται ξανά κλείδωμα-ξεκλείδωμα για να δουλέψει

β) battery draining ξαφνικά από χθες ενώ δούλευε υποδειγματικά (2 μέρες με μέτρια χρήση)

γ) φριζάρει το τηλέφωνο στα καλά καθούμενα χωρίς λόγο.

Πάω για ics by alpha

Από τα λίγα που διάβασα είναι αρκετά σταθερή ρομ.

Εντυπώσεις;

Σου βγάζει προβλήματα? Αν ναι τι?

Το GPS αργεί να κλειδώσει και όταν κλειδώσει μετά από 5-6 λεπτά αν το κρύψεις χάνει τους δορυφόρους.

Καμιά φορά κολλάει κάποια εφαρμογή και πρέπει να περιμένεις 1 λεπτό για να ξεκολλήσει.

Κόλλημα μπορεί να φάει και όταν πας να βάλεις το Pin. Γι' αυτό περιμένω λίγα δευτερόλεπτα αφού ανοίξει πριν το βάλω.

Επίσης, καμιά φορά πας να ανοίξεις το Wi-Fi και δεν ανοίγει αμέσως αλλά μετά από 1 λεπτό περίπου.

Όλα αυτά συμβαίνουν σπάνια.

Το κυριότερο θέμα για μένα είναι το αδικαιολόγητα κακό (άχρηστο) GPS.

Το GPS αργεί να κλειδώσει και όταν κλειδώσει μετά από 5-6 λεπτά αν το κρύψεις χάνει τους δορυφόρους.

Καμιά φορά κολλάει κάποια εφαρμογή και πρέπει να περιμένεις 1 λεπτό για να ξεκολλήσει.

Κόλλημα μπορεί να φάει και όταν πας να βάλεις το Pin. Γι' αυτό περιμένω λίγα δευτερόλεπτα αφού ανοίξει πριν το βάλω.

Επίσης, καμιά φορά πας να ανοίξεις το Wi-Fi και δεν ανοίγει αμέσως αλλά μετά από 1 λεπτό περίπου.

Όλα αυτά συμβαίνουν σπάνια.

Το κυριότερο θέμα για μένα είναι το αδικαιολόγητα κακό (άχρηστο) GPS.

Πήγαινε σε alfa ICs..απ οτι φαινεται καμία JB δεν δουλευει σωστά...

Καλησπερα.

Εγω πλεον αντιμετωπιζω ενα αλλο προβλημα. Δεν εχω ενδειξη μπαταριας και το αποτελεσμα ειναι με το που το βγαζω απο φορτιστη, να κλεινει.

Το προβλημα αυτο το αποκτησα μετα απο το φλασαρισμα της ics alfa.

Εχει αντιμετωπισει καποιος αλλο το ιδιο προβλημα? Ξερει κανενας την λυση?

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Καλησπερα.

Εγω πλεον αντιμετωπιζω ενα αλλο προβλημα. Δεν εχω ενδειξη μπαταριας και το αποτελεσμα ειναι με το που το βγαζω απο φορτιστη, να κλεινει.

Το προβλημα αυτο το αποκτησα μετα απο το φλασαρισμα της ics alfa.

Εχει αντιμετωπισει καποιος αλλο το ιδιο προβλημα? Ξερει κανενας την λυση?

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με την Xtreamer_joyz-ics_3.6.18.καμμια λυση;

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως στις Ρυθμίσεις για Προγραμματιστές είναι επιλεγμένο το Power Saving Mode αντί του Performance Mode?

Όταν λες ότι κλειδώνει τι εννοείς ακριβώς; Σε πόσα λεπτά, πόσους δορυφόρους; Αν το κρύψεις σε τσέπη, τσάντα για λίγα λεπτά και μετά το ανοίξεις, έχει κλειδωμένους δορυφόρους; Για να το διαπιστώσεις πρέπει να τρέχει εφαρμογή που χρησιμοποιεί το GPS για να καταγράφει τη θέση σου και όχι κάποια εφαρμογή που σου δείχνει πόσους δορυφόρους βλέπει. Όπως το Endomondo π.χ.

εννοώ ότι είχε κλειδώσει 7/9 δορυφόρους.Κλείδωσε σε μερικά λεπτά.Δεν κράτησα χρόνο αλλά δεν είδα διαφορά σε σχέση με το s3 mini που έχω.Δεν το έκρυψα στην τσέπη να δω και όταν κλειδώνει το πληκτρολόγιο χάνει την σύνδεση.Τέλος δεν δοκίμασα το gps σε εφαρμογή μιας και μου έτυχε το πρόβλημα με την μπαταρία που γράφω στο προηγούμενο ποστ αλλά για αυτό θέλω το gps(χρησιμοποιώ το runkeeper)

Φλασαρα μια αλλη ρομ και τωρα μου λεει μονιμα -6% και ζηταει συνεχεια συνδεση με φορτιστη (παρολαυτα, το battery indicator ειναι ακομα εξαφανισμενο).

Θελει ψαξιμο το θεμα, αλλα αν καποιος εχει λυση θα μας γλιτωσει απο πολυ παιδεμα.....καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Φλασαρα μια αλλη ρομ και τωρα μου λεει μονιμα -6% και ζηταει συνεχεια συνδεση με φορτιστη (παρολαυτα, το battery indicator ειναι ακομα εξαφανισμενο).

Θελει ψαξιμο το θεμα, αλλα αν καποιος εχει λυση θα μας γλιτωσει απο πολυ παιδεμα.....καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

εμένα είναι δύο μέρες στον φορτιστή και κάνει κύκλους από το μηδέν έως το +6%.Το παρουσίασε όταν το άφησα να αδειάσει τελείως η μπαταρία.

Υπαρχει κανεις που εχει κανει dispute στο paypal κι να εχει παρει refund απο pandawill

αν διαβάσεις πιο πίσω,πολλοί πήραν χρήματα πίσω.το ωραίο είναι ότι μου έστειλαν σήμερα mail ζητώντας την γνώμη μου για την αγορά που έκανα από αυτούς.

αν διαβάσεις πιο πίσω,πολλοί πήραν χρήματα πίσω.το ωραίο είναι ότι μου έστειλαν σήμερα mail ζητώντας την γνώμη μου για την αγορά που έκανα από αυτούς.

ναι κι εμενα , εχω κανει κι εγω μου προτειναν 10 αρνηθηκα , μου προτειναν να περασω κατι αρχεια σε fastboot για να ληθει , δεν ανοιγαν κι μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν για την λυση , ολα αυτα 17 μερες πριν , απο τοτε τιποτα(καλο πιστευω για το dispute) , με βλεπω να περνω τα 40 που ζητησα , ρωτησα μηπως κι αλλοι πηραν το refund που ζητησαν

Δε βγάζεις τη μπαταρία για λίγο και να την ξαναβάλεις???

το έχω κάνει κάμποσες φορές αλλά τίποτα.

το έχω κάνει κάμποσες φορές αλλά τίποτα.

Μήπως τότε να ξαναπέρναγες τη rom? Ιδέες λέω τώρα.

Εγώ πάντως custom δεν ψήνομαι να περάσω. Η 00.13 κάνει αυτά που θέλω χωρίς να φτιάχνει το ένα και να χαλάει το άλλο...

ναι κι εμενα , εχω κανει κι εγω μου προτειναν 10 αρνηθηκα , μου προτειναν να περασω κατι αρχεια σε fastboot για να ληθει , δεν ανοιγαν κι μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν για την λυση , ολα αυτα 17 μερες πριν , απο τοτε τιποτα(καλο πιστευω για το dispute) , με βλεπω να περνω τα 40 που ζητησα , ρωτησα μηπως κι αλλοι πηραν το refund που ζητησαν

Εμένα δεν μου απάντησαν καν στο dispute που έκανα εδώ και 9 μέρες .Πάντως κι άλλος που έκανε κλαιμ πρόσφατα, το paypal αποφάσισε οτι πρέπει να το στείλει πίσω ενώ είχε ζητήσει μερικό refund ????............(Pandawill αγορά κι αυτός)

Πόσο ακομη να περιμένω απαντηση ?

Ποια εκδοση να βαλω ( ειμαι με την 0.10) με ενδιαφερει διαρκεια μπαταριας ,σωστή ωρα ,ιντερνετ και να ζουμαρει η καμερα οχι το GPS ουτε παιχνιδια ?

Αν κόψω με ψαλίδι την καρτα θα χω προβλημα?

Edited by timeout

Σήμερα είχα το πρώτο battery drain μετά από ένα μήνα με την 0.13. Ελπίζω να ήταν κάτι τυχαίο αλλιώς με βλέπω να αρχίζω τις δοκιμές με custom roms.

Η βλακεία μου είναι ότι δε το έσκισα πολύ το κινητό από την αρχή να δω αν μου βγάζει προβλήματα (νόμιζα ότι ήμουν ο τυχερός που είχε λάβει κινητάρα) και τώρα έχει περάσει η προθεσμία για dispute.

Η συμβουλή μου λοιπόν σε όσους παραλαμβάνουν ακόμα ξεσκίστε το στα τεστ όσο είναι νωρίς.

@timeout

Ένα μήνα που είχα την 0.13 τα είχα όλα αυτά + gps. Αν αρχίσει τα προβλήματα θα ενημερώσω.

Καλησπερα. Εχω το Newman N2 το οποιο επειδη μου εσπασε τα...νευρα αποφασισα να το κανω ροοτ(ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα). Προσπαθησα να ακολουθησω τον οδηγο του "panadreas" αλλα στο βημα Εγκατάσταση ξεκλείδωτου Bootloader δεν κανει restart to κινητο. Καποια λυση?Επισης, ειναι αναγκαιο το βημα αυτο η μπορω απλα να παω στο part Εγκατάσταση ROM? Mια βοηθεια παιδια γιατι ειμαι ασχετος κ επισης θα το πεταξω απο το παραθυρο το κινητο