psolord Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Ας προσπαθήσω να συνεισφέρω και εγώ κάτι, τώρα που ξεμπέρδεψα (ελπίζω) χάρη στο παλικάρι παραπάνω :up:. Μια χαρά λοιπόν και όλα καλά μέχρι στιμγής. Όμως αδερφάκι μου μαρτύρησα. Η συσκευασία αποστολής του pandawill ήταν απλή. Χοντρό χαρτόνι με φούσκες. Όμως η συσκευασία του κινητού είναι φτιαγμένη από πεπιεσμένο χαρτόνι σε μέγεθος βιβλίου, και μέσα έχει κενό χώρο που μπαίνει το κινητό. Ένα πράγμα σαν Arlekin on steroids. :p Από θέμα κατασκευής είναι πολύ καλό. Ζυγισμένο και στοιχισμένο στο χιλιοστό. Δεν έχει την παραμικρή κακοτεχνία. Δεν βλέπω ότι έχει να ζηλέψει οτιδήποτε σε σχέση με τα "ακριβά" κινητά που είχα, Galaxy S και LG 4X. Η οθόνη του είναι εξαίρετη. Δεν έχει καμία διαφορά από του LG 4X. Ήρθε και με προστατευτική ζελατίνα, προ-εγκατεστημένη. Ο ήχος του καλός, αλλά έχει ένα θεματάκι στις χαμηλές/μεσοχαμηλές συχνότητες, ειδικά όταν είναι δυνατά. Μπουκώνει κάπως και παραμορφώνει τον ήχο. Γενικά επαρκής πάντως. Στα καλά του πρέπει να αναφερθεί ότι επειδή το ηχείο του είναι πίσω και χαμηλά, όταν το κρατάς με το χέρι (ε με τι θα το κρατάς ρε μεγάλε psolord, με το πόδι? Πίθηκος είσαι? :lol:), η παλάμη του χεριού λειτουργεί ως αντηχείο, ενισχύοντας τον ήχο. Από άποψη επιδόσεων, είναι απίστευτο για 75 ευρώ. Βασικά έχει την ίδια χρηστικότητα με το LG 4X και λίγο παραπάνω. Το λίγο παραπάνω έγκειται στο ότι η gpu του είναι αρκετά δυνατότερη από το Tegra ULP του LG 4X. Είδα μέχρι και διαφορές πάνω από 60%, όπως για παράδειγμα στο NFS Most Wanted, το οποίο το Tegra το έτρεχε με 15 fps και το Mali 400 MP4 OC το τρέχει με 25+. Επίσης πολύ καλά, πολύ καλύτερα από το Tegra τρέχει και το Real Racing. Αφού τρέχουν αυτά καλά, όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες. Αυτό που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση όμως, επειδή είμαι λίγο storage freak, είναι το πως έχει δομημένη τη μνήμη του. Κατ'αρχήν βλέπει την 64GB καρτούλα μου μια χαρά. Κατά δεύτερον, δεν τη βλέπει μόνο αλλά την χρησιμοποιεί και για application storage. Δηλαδή ενώ έχει 2GB internal, 4.5GB internal SD και 64GB external SD, βλέπει την external σαν internal και οτιδήποτε κάνεις move to SD το στέλνει εκεί. Σαν να μην έφτανε αυτό, όλο το Android/data και Android/obb folders τα έχει επίσης εκεί. Δηλαδή κατεβάζει ένα game 1GB από το market και το στέλνει όλο στην 64GB κάρτα. Οπότε με τη μία μου λύνει τα χέρια για κάθε λογής Directory bind, Folder mount, Lindroid κλπ εφαρμογές. Αυτό βέβαια έχει το κόστος του ότι η Sandisk 64GB δεν είναι τόσο γρήγορη όσο η εσωτερική, αλλά μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος! :p Η internal SD έχει 26,5ΜΒ/sec read και 10ΜΒ/sec write ενώ η Sandisk, 16.5MB/sec read και 6.5MB/sec write. Σε σύνδεση με το PC έχει read 15MB/sec και με τις δύο. Α τώρα που είπα σύνδεση με το PC, το κινητάκι χρησιμοποιεί UMS storage και όχι το ηλίθιο MTP. Δηλαδή με το που το συνδέσεις με το PC παίρνεις ΓΡΑΜΜΑΤΑ και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπως όλα τα drives, να κάνεις sync με Total Commander (το οποίο οδηγεί σε manual backup της προκοπής) κλπ. Δυστυχώς είχε πολύ αργό write, τουλάχιστον με την ROM της μάνας του, μόνο 3ΜΒ/sec. Στα άσχημα τώρα, συγκαταλέγεται αυτό το nasty bug με τα encrypted paid apps που έγραψα παραπάνω. Θα έψαχνα 100 χρόνια και δεν θα το έβρισκα. Δηλαδή ήμαρτον για άλλη μία φορά. Και αυτό όμως έφυγε με τον τρόπο που έγραψε το παλικαράκι στο link που έδωσα παραπάνω. Έβαλα λοιπόν μία custom rom που ο τυπάκος που την έφτιαξε την έλεγε jellykat, έκανα και τη χακιά για το non encryption, έκανα restore τις εφαρμογές μου με το Titanium, μετά από ένα ξεσκαρτάρισμα, του έβαλα και ένα next launcher για να γυαλίσει λιγουλάκι και τώρα άμα το δείχνω σε φίλους και τους λέω ότι το πήρα 75 ευρώ, νομίζουν ότι τους κοροϊδεύω. Άλλο κακό που είδα, είναι ότι η μπαταρία ανεβοκατέβαινε. Έφτανε 85% και μετά πήδαγε στο 100%! Άχρηστοι κατασκευαστές κινητών σκέφτηκα, σας έφαγε η Newman, να πούμε, αφού κατάφερε να συλλέγει neutrinos για να φορτίζει η μπαταρία. Τελικά ήταν rom bug! :p Δεν το έχει η jellykat ευτυχώς. Άλλοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι τους έκανε wake up η οθόνη και μερικοί φοβήθηκαν ότι πείραζε το κινητό τους το φάντασμα του παππού τους. Τελικά ήταν rom bug και αυτό! :p Μέχρι στιγμής καλά λοιπόν. Έχει μέσα 400 apps και στέκεται καλά. Του έχω καθαρίσει το boot να μη φορτώνει βλακείες, αλλά και πάλι μου έκανε 2 άσχετα crashes σε κάτι φάσεις. Αν αναλογιστώ ότι το LG μου έκανε 2 άσχετα crashes σε ένα χρόνο, ίσως και να ανησυχώ. Όπως και να έχει το πήρα για δεύτερο, οπότε δεν αγχώνομαι. Το καλό είναι ότι έχει αρκετές επιδόσεις ώστε να δύναται να μου δώσει παράταση για το πότε θα πάρω το πρώτο.:) Κατά τα λοιπά, ραδιόφωνο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Κάμερα δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. GPS το άνοιξα λίγο μέσα στο σπίτι, δεν έπιασε τίποτα. Τo LG έπιανε όμως. Σήμα GSM έχει πολύ καλό. Καλύτερο από του LG. Ποιότητα κλήσης δεν έχω ακούσει ακόμα γιατί δεν έχω μιλήσει με κανέναν, γιατί στην ουσία σήμερα ξεμπέρδεψα, του έβαλα και micro SIM, αλλά έπιασα τα παιχνιδάκια! :p Θα μιλήσω πιο μετά με την κοπελιά και αύριο με τα φιλαράκια για καφέ. Α και το WiFi του μέτριο είναι. Χειρότερο από το LG μέχρι στιγμής. Επηρεάζεται πολύ από το πως θα κρατάς το κινητό. Αν βάλεις την παλάμη σου σφιχτά από πίσω, παίζει να χάσει και ένα 30% στα τρία μέτρα. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά στο μέλλον, γιατί σίγουρα σε τρεις μέρες δεν μπορώ να ξέρω τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Συγγνώμη αλλά απο antelife που το πήρα, έλεγε οτι έχει δυό μπαταρίες στη συσκευασία. Βέβαια το περιμένω για να το διαπιστώσω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Απ το pantawill με 15 δολαρια. Γραψε newman n2 στην αναζητηση του pandawill και θα σου τη βγαλει. Καπακι πηρες απο panda H focal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MovieGr Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Αυτη η διαδικασια που υπαρχει στο pandawill http://www.pandawillforum.com/showthread.php?25291-ROM-Newman-N2-firmware-zip-for-standby-automatically-wake-up σε τι διαφερει με τη διαδικασια που προαναφερθηκε εδω? Ότι αυτή που περιγράφεται εδώ δουλεύει.. δοκίμασες να κατεβάσεις τα αρχεία και να τ'αποσυμπιεσεις ? Έχουν την ίδια αξία με τα κινητά που μας στείλανε.. οι τεχνικοί τους όπως γράφει που βρήκαν την λύση μάλλον δεν έχουν καταφέρει να μάθουν το zip unzip πρώτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Δεν κατάλαβα , αν θέλω να κλείνει η οθόνη σε 2 λεπτά δεν μπορώ να το κάνω? Αναγκαστικά θα πρέπει να βάζω τον χρόνο στα 15 sec? Το No-frills το έχω εγκαταστήσει σε 2 τηλέφωνα (όχι NEWMAN). Στο ένα δημιουργεί πρόβλημα γιατί όταν βάζω min frequency κάτω από 500 Μhz κάνει επανεκκίνηση, και αν βάλω min frequency είναι δώρο άδωρο, γιατί το τηλ. δεν πέφτει κάτω από τα 500 Mhz και τρώει μπαταρία, στο άλλο δουλεύει χωρίς πρόβλημα και μάλιστα είδα ή νομίζω ότι είδα διαφορά στην μπαταρία. Οπότε προσοχή όποιος το βάλει μήπως του τρώει την μπαταρία αντι να παρατείνει την διάρκεια της. Απλά βάζεις 2 λεπτά και κάνεις restart. Το No-frills το δουλεύω χωρίς πρόβλημα min 200 max 1200 με antutu 15000+ κάποιος εδω? Ναι εγώ και είναι το ίδιο κινητό. Edited April 28, 2014 by panandreas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Καπακι πηρες απο panda H focal; Απο panda τα πηρα και τα δυο 25 δολαρια(μπαταρια 15 + καπακι 10 δολαρια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ας προσπαθήσω να συνεισφέρω και εγώ κάτι, τώρα που ξεμπέρδεψα (ελπίζω) χάρη στο παλικάρι παραπάνω :up:. Μια χαρά λοιπόν και όλα καλά μέχρι στιμγής. Όμως αδερφάκι μου μαρτύρησα. Η συσκευασία αποστολής του pandawill ήταν απλή. Χοντρό χαρτόνι με φούσκες. Όμως η συσκευασία του κινητού είναι φτιαγμένη από πεπιεσμένο χαρτόνι σε μέγεθος βιβλίου, και μέσα έχει κενό χώρο που μπαίνει το κινητό. Ένα πράγμα σαν Arlekin on steroids. :p Από θέμα κατασκευής είναι πολύ καλό. Ζυγισμένο και στοιχισμένο στο χιλιοστό. Δεν έχει την παραμικρή κακοτεχνία. Δεν βλέπω ότι έχει να ζηλέψει οτιδήποτε σε σχέση με τα "ακριβά" κινητά που είχα, Galaxy S και LG 4X. Η οθόνη του είναι εξαίρετη. Δεν έχει καμία διαφορά από του LG 4X. Ήρθε και με προστατευτική ζελατίνα, προ-εγκατεστημένη. Ο ήχος του καλός, αλλά έχει ένα θεματάκι στις χαμηλές/μεσοχαμηλές συχνότητες, ειδικά όταν είναι δυνατά. Μπουκώνει κάπως και παραμορφώνει τον ήχο. Γενικά επαρκής πάντως. Στα καλά του πρέπει να αναφερθεί ότι επειδή το ηχείο του είναι πίσω και χαμηλά, όταν το κρατάς με το χέρι (ε με τι θα το κρατάς ρε μεγάλε psolord, με το πόδι? Πίθηκος είσαι? :lol:), η παλάμη του χεριού λειτουργεί ως αντηχείο, ενισχύοντας τον ήχο. Από άποψη επιδόσεων, είναι απίστευτο για 75 ευρώ. Βασικά έχει την ίδια χρηστικότητα με το LG 4X και λίγο παραπάνω. Το λίγο παραπάνω έγκειται στο ότι η gpu του είναι αρκετά δυνατότερη από το Tegra ULP του LG 4X. Είδα μέχρι και διαφορές πάνω από 60%, όπως για παράδειγμα στο NFS Most Wanted, το οποίο το Tegra το έτρεχε με 15 fps και το Mali 400 MP4 OC το τρέχει με 25+. Επίσης πολύ καλά, πολύ καλύτερα από το Tegra τρέχει και το Real Racing. Αφού τρέχουν αυτά καλά, όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες. Αυτό που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση όμως, επειδή είμαι λίγο storage freak, είναι το πως έχει δομημένη τη μνήμη του. Κατ'αρχήν βλέπει την 64GB καρτούλα μου μια χαρά. Κατά δεύτερον, δεν τη βλέπει μόνο αλλά την χρησιμοποιεί και για application storage. Δηλαδή ενώ έχει 2GB internal, 4.5GB internal SD και 64GB external SD, βλέπει την external σαν internal και οτιδήποτε κάνεις move to SD το στέλνει εκεί. Σαν να μην έφτανε αυτό, όλο το Android/data και Android/obb folders τα έχει επίσης εκεί. Δηλαδή κατεβάζει ένα game 1GB από το market και το στέλνει όλο στην 64GB κάρτα. Οπότε με τη μία μου λύνει τα χέρια για κάθε λογής Directory bind, Folder mount, Lindroid κλπ εφαρμογές. Αυτό βέβαια έχει το κόστος του ότι η Sandisk 64GB δεν είναι τόσο γρήγορη όσο η εσωτερική, αλλά μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος! :p Η internal SD έχει 26,5ΜΒ/sec read και 10ΜΒ/sec write ενώ η Sandisk, 16.5MB/sec read και 6.5MB/sec write. Σε σύνδεση με το PC έχει read 15MB/sec και με τις δύο. Α τώρα που είπα σύνδεση με το PC, το κινητάκι χρησιμοποιεί UMS storage και όχι το ηλίθιο MTP. Δηλαδή με το που το συνδέσεις με το PC παίρνεις ΓΡΑΜΜΑΤΑ και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπως όλα τα drives, να κάνεις sync με Total Commander (το οποίο οδηγεί σε manual backup της προκοπής) κλπ. Δυστυχώς είχε πολύ αργό write, τουλάχιστον με την ROM της μάνας του, μόνο 3ΜΒ/sec. Στα άσχημα τώρα, συγκαταλέγεται αυτό το nasty bug με τα encrypted paid apps που έγραψα παραπάνω. Θα έψαχνα 100 χρόνια και δεν θα το έβρισκα. Δηλαδή ήμαρτον για άλλη μία φορά. Και αυτό όμως έφυγε με τον τρόπο που έγραψε το παλικαράκι στο link που έδωσα παραπάνω. Έβαλα λοιπόν μία custom rom που ο τυπάκος που την έφτιαξε την έλεγε jellykat, έκανα και τη χακιά για το non encryption, έκανα restore τις εφαρμογές μου με το Titanium, μετά από ένα ξεσκαρτάρισμα, του έβαλα και ένα next launcher για να γυαλίσει λιγουλάκι και τώρα άμα το δείχνω σε φίλους και τους λέω ότι το πήρα 75 ευρώ, νομίζουν ότι τους κοροϊδεύω. Άλλο κακό που είδα, είναι ότι η μπαταρία ανεβοκατέβαινε. Έφτανε 85% και μετά πήδαγε στο 100%! Άχρηστοι κατασκευαστές κινητών σκέφτηκα, σας έφαγε η Newman, να πούμε, αφού κατάφερε να συλλέγει neutrinos για να φορτίζει η μπαταρία. Τελικά ήταν rom bug! :p Δεν το έχει η jellykat ευτυχώς. Άλλοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι τους έκανε wake up η οθόνη και μερικοί φοβήθηκαν ότι πείραζε το κινητό τους το φάντασμα του παππού τους. Τελικά ήταν rom bug και αυτό! :p Μέχρι στιγμής καλά λοιπόν. Έχει μέσα 400 apps και στέκεται καλά. Του έχω καθαρίσει το boot να μη φορτώνει βλακείες, αλλά και πάλι μου έκανε 2 άσχετα crashes σε κάτι φάσεις. Αν αναλογιστώ ότι το LG μου έκανε 2 άσχετα crashes σε ένα χρόνο, ίσως και να ανησυχώ. Όπως και να έχει το πήρα για δεύτερο, οπότε δεν αγχώνομαι. Το καλό είναι ότι έχει αρκετές επιδόσεις ώστε να δύναται να μου δώσει παράταση για το πότε θα πάρω το πρώτο.:) Κατά τα λοιπά, ραδιόφωνο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Κάμερα δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. GPS το άνοιξα λίγο μέσα στο σπίτι, δεν έπιασε τίποτα. Τo LG έπιανε όμως. Σήμα GSM έχει πολύ καλό. Καλύτερο από του LG. Ποιότητα κλήσης δεν έχω ακούσει ακόμα γιατί δεν έχω μιλήσει με κανέναν, γιατί στην ουσία σήμερα ξεμπέρδεψα, του έβαλα και micro SIM, αλλά έπιασα τα παιχνιδάκια! :p Θα μιλήσω πιο μετά με την κοπελιά και αύριο με τα φιλαράκια για καφέ. Α και το WiFi του μέτριο είναι. Χειρότερο από το LG μέχρι στιγμής. Επηρεάζεται πολύ από το πως θα κρατάς το κινητό. Αν βάλεις την παλάμη σου σφιχτά από πίσω, παίζει να χάσει και ένα 30% στα τρία μέτρα. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά στο μέλλον, γιατί σίγουρα σε τρεις μέρες δεν μπορώ να ξέρω τα πάντα. είναι καλύτερη απο αυτήν που στέλνουν, η custom ε? τι διαφορές έχει με την digma? άμα είναι να την περάσουν τα παιδιά να μην παιδεύονται.. άμα διορθώνει αυτά με την οθόνη και την μπαταρία που κάνει το κινητό..(δουλεψε την 2,3 μέρες την custom να στρώσει καλύτερα και πες μας διαφορες) Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Το pandawill εγινε μελος του φορουμ. Ελπιζω να εχουμε καλυτερη αντιμετωπιση τωρα με το newman που παραγγειλαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Υπάρχει κάπου διαθέσιμο για αγορά;; στο antelife & pantawill ειναι out fo stock Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ρε παιδιά ποιο αρχείο βάζουμε στην sd card για να γίνει η αναβάθμιση και να μην ανοιγει η οθόνη μονη της κάθε δυο λεπτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ρε παιδιά ποιο αρχείο βάζουμε στην sd card για να γίνει η αναβάθμιση και να μην ανοιγει η οθόνη μονη της κάθε δυο λεπτα; http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=5357549 Eίναι απλό παιδιά! λίγα post πιο πριν , συγκεκριμένα στo 754 , λέει το παιδί πως κάνουμε ενημέρωση στην 00.13 που διορθώνεται το πρόβλημα με την οθόνη.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Αθάνατα ελτα/ελλ. αεροδρόμιο, ήρθε η μαύρη πλάτη που στάλθηκε τουλάχιστον 6 μέρες αργότερα και το κινητό ακόμη άφαντο. Υπέροχη η πλάτη παιδιά, δεν κολλάει ούτε η οθόνη της, ούτε παίζει προβλημα με την μπαταρία! :lol::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Απλά βάζεις 2 λεπτά και κάνεις restart. Το No-frills το δουλεύω χωρίς πρόβλημα min 200 max 1200 με antutu 15000+ Παρέλαβα και εγώ , πέρασα την 013 ,root με framaroot , το No-frills προσπάθησα να το ενεργοποιήσω με min 200 max 1000 κόλλησε και χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία για να συνέλθει. Δεν κάνω άλλη προσπάθεια. Η μπαταρία σε 1:44' ώρες έχασε περίπου 50% με συνεχές σκάλισμα για αλλαγή rom , root , εγκατάσταση και update apps κτλ. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Παρελαβα κι εγω σημερα και οντως αυτο με την οθονη το κανει και σε μενα,κατα τ'αλλα μια χαρα κινητο μ'αρεσε πολυ. Τωρα θα βαλω και το update(αν μπορεσω βεβαια). Πως ξερουμε αν η συσκευη ειναι root,γιατι ειχα ζητηση να γινει απο το panta,εχει μεσα ενα αρχειο kinguser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Παρελαβα κι εγω σημερα και οντως αυτο με την οθονη το κανει και σε μενα,κατα τ'αλλα μια χαρα κινητο μ'αρεσε πολυ. Τωρα θα βαλω και το update(αν μπορεσω βεβαια). Πως ξερουμε αν η συσκευη ειναι root,γιατι ειχα ζητηση να γινει απο το panta,εχει μεσα ενα αρχειο kinguser. Kατέβασε το framaroot από εδώ http://forum.xda-developers.com/apps/framaroot/root-framaroot-one-click-apk-to-root-t2130276 ενεργοποίησε από το κινητό σου τις άγνωστες πηγες και τον εντοπισμό σφαλμάτων, κανε εγκτάσταση την εφαρμογή, άνοιξε την μετά και επέλεξε superSU και την τρίτη επιλογή που λέει aragorn ..μετά κανεις επανακίνηση το κινητό και είσαι έτοιμος.. Kαι άμα θες να ελέγξεις αν όντως είσαι root , κατεβάζεις το root checker από εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=el Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ok ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Αθάνατα ελτα/ελλ. αεροδρόμιο, ήρθε η μαύρη πλάτη που στάλθηκε τουλάχιστον 6 μέρες αργότερα και το κινητό ακόμη άφαντο. Υπέροχη η πλάτη παιδιά, δεν κολλάει ούτε η οθόνη της, ούτε παίζει προβλημα με την μπαταρία! :lol::rolleyes: Για δες τι rom και τι kernel φορας. Εισαι σιγουρος οτι η οθονη δεν ανάβει απο μονη της καθε ενα λεπτο? Εκανες φορτιση ως το 100% κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 :worry: Για ξαναδιάβασε λίγο πιο προσεκτικά τι γράφω βρε papandrea :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Παιδια δεν μου ανοιγει τα data,εβαλα καινουργια microsim πρεπει να ξανακατεβασω τις ρυθμισεις απο βονταφον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 :worry: Για ξαναδιάβασε λίγο πιο προσεκτικά τι γράφω βρε papandrea :) αχαχαχαχα:lol: Έχεις τα δίκια σου. Αντε να σου ερθει και το κινητο πριν το σκ. Εγω σημερα παρέλαβα το 2ο newman που παραγγειλα στις 8/4 απο antelife και ακομα περιμενω ενα αλλο κινητο απο 28/3 απο minideal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) Για δες τι rom και τι kernel φορας. Εισαι σιγουρος οτι η οθονη δεν ανάβει απο μονη της καθε ενα λεπτο? Εκανες φορτιση ως το 100% κανονικα? Εμένα μου ήρθε με την 010 , έβαλα την 013 και φόρτισε κανονικά έως το 100% (είδα μπλε λαμπάκι). Όμως ,αν και το έχω απλώς μπροστά μου για να δω αν αναβοσβήνει η οθόνη , χωρίς να το πειράζω, σε 2 ώρες έφαγε 10% από την μπαταρία με airplane mode (χωρίς sim) , wifi 20 λεπτά (αν και το έχω να ενεργοποιείται only when plug in) , screen 6 min. Και έχω και ρύθμιση ''Power saving priority'' (Settings -> Developer Options -> Performance Mode) Edited April 29, 2014 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Μόλις το παρέλαβα κι εγώ σήμερα. Έχει το θεματάκι του με την οθόνη που όπως βλέπω το διορθώσατε. Επειδή όμως δε θέλω να ασχοληθώ καθόλου, όποιος το θέλει να το αγοράσει και δεν το βρίσκει, μπορεί να μου στείλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psolord Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 είναι καλύτερη απο αυτήν που στέλνουν, η custom ε? τι διαφορές έχει με την digma? άμα είναι να την περάσουν τα παιδιά να μην παιδεύονται.. άμα διορθώνει αυτά με την οθόνη και την μπαταρία που κάνει το κινητό..(δουλεψε την 2,3 μέρες την custom να στρώσει καλύτερα και πες μας διαφορες) Κοίτα, το θέμα με την οθόνη δεν το είδα με την αρχική rom, η οποία δεν ξέρω ποια ήταν, γιατί πέρασα την Jellykat πολύ γρήγορα. Είδα όμως κουλά με την μπαταρία όπως έγραψα. Και φυσικά το απαράδεκτο bug με τις paid apps. Η Jellykat γενικά δουλεύει πολύ καλά, ΑΛΛΑ σήμερα μου σκάλωσε ο μετρητής της μπαταρίας δυστυχώς. Οπότε back to square one. Θα προσπαθήσω να την φορτίσω στο 100% και να κάνω ένα calibration με το battery monitor widget, μπας και...! Διαφορετικά θα βάλω την τελευταία rom και θα περάσω από πάνω όλο το backup με Titanium, να δω τι θα γίνει! :p Η αλήθεια είναι πρώτη φορά έχω ασχοληθεί τόσο πολύ με κινητό, αλλά είναι φτηνό και δεν με νοιάζει! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Τελικά για το πρόβλημα με την ένδειξη της μπαταρίας έχουμε βρει κάποια λύση; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektar73 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 ρε παιδια αυτές οι ζελατίνες λένε τίποτα; http://www.ebay.com/itm/3x-Vikuiti-DQCT130-Laminas-protectores-de-pantalla-para-Newman-N2-/191153407004?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item2c81a1841c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts