Minas_Kriti Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 (edited) Στο antutu μου λεει οτι memory size ειναι 2gb και sd card size 4,5gb και μετα sd card external που ειναι η micro sd.Ποσο συνολικο εσωτερικο χωρο εχει; Εγω απ οτι γνωριζω 8gb...τι συμβαινει;καποιος που να εχει το ιδιο προβλημα η μπορει να βοηθησει; Edited April 5, 2013 by Minas_Kriti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Mina 8g εχει μην ανυσηχεις απλα ειναι σε partision 4g και 4g.και η μνημη ειναι 1g απλα δινει 700mb για εφαρμογες λειτουργικα κτλ και κραταει 300 για τα παιχνιδια οπως κανουν και πολλα htc. Αυτο με την ψυξη το ηξερα και εγω οτι ανεβενει το antutu. παιδια λετε αμα παει πανω απo 45C να εχουμε καποιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Έχω βάλει τα update από το vondroid στην εσωτερική μνήμη. Πως κάνω εγκατάσταση κάποιο; Μέσω recovery δεν γίνονται. Μέσω local μήπως; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpiafro Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Εχει ραδιόφωνο το Newman n2.? Και αν ναι, που ακριβώς είναι...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Έχω βάλει τα update από το vondroid στην εσωτερική μνήμη. Πως κάνω εγκατάσταση κάποιο; Μέσω recovery δεν γίνονται. Μέσω local μήπως; καλυτερα να το βαλεις στην εξωτερικη και να το κανεις απο recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Βασικα οπου και να το εβαλα ενα και το αυτο...Μεσω recovery μου πεταει ενα verification failed ,installation aborted.Εκανα οτι ελεγαν στο vondroid:Αποσυμπιεσα το αρχειο και αντεγραψα το update.zip στην εξωτερικη μνημη.Και μετα προσπαθησα μεσω recovery να το περασω... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Βασικα οπου και να το εβαλα ενα και το αυτο...Μεσω recovery μου πεταει ενα verification failed ,installation aborted.Εκανα οτι ελεγαν στο vondroid:Αποσυμπιεσα το αρχειο και αντεγραψα το update.zip στην εξωτερικη μνημη.Και μετα προσπαθησα μεσω recovery να το περασω... Ξανακατεβασε το αρχειο, ισως ειναι broken or corupted. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davarisx13 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Καλησπερα και απο εμενα παιδια. 28/3 παρηγγειλα και εγω το Ν2 απο Minideal και 4/4 το πηρα στα χερια μου. Πραγματικα το κινητο τα σπαει. Μετα απο κοπο 2 ημερων καταφερα να το φερω στα μετρα μου. Του περασα το clockworkmod recovery και εγκατεστησα custom firmware με playstore κτλ ενσωματομενα επιτελους. Δοκιμαστε την εκδοση και πειτε μου http://d-h.st/jTO Ειναι η Tweaked v00.29 Newman N2 firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Ξανακατεβασε το αρχειο, ισως ειναι broken or corupted. Εγκατέστησε μέσω fastboot το clockwork recovery και απο κει μετα θα κανεις το install zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Βασικα οπου και να το εβαλα ενα και το αυτο...Μεσω recovery μου πεταει ενα verification failed ,installation aborted.Εκανα οτι ελεγαν στο vondroid:Αποσυμπιεσα το αρχειο και αντεγραψα το update.zip στην εξωτερικη μνημη.Και μετα προσπαθησα μεσω recovery να το περασω... Εγκατέστησε μέσω fastboot το clockwork recovery και απο κει μετα θα κανεις το install zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Τελικα όλα Οκ. Ξανακατεβασα το update και έκανα από την αρχή την διαδικασία. Το 00.29 γιατί είχα την εντύπωση ότι ήταν 4.0.4;Επίσης όσον αφορά το cwm έχει κάποια πρακτική αξία αυτήν τη στιγμή; Οι custom rom που υπάρχουν είναι καλές; Γιατί διαβάζω διάφορα στο vondroid... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Εγω ειμαι με τη sin v7 εδω και μια βδομαδα... Προς το παρον δεν εχω καποιο προβλημα! Αλλα κι εγω οπως και ολοι περιμενω την 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davarisx13 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Nα κανω μια ερωτηση παιδια? Παιζω GTA vice city για 5 λεπτα και ζεστενεται πολυ θα ελεγα η συσκευη.Υπαρχει καποιο οριο ασφαλειας η θα παρουμε το κινητο στο χερι? Με αλλα λογια ποτε σταματατε εσεις ενα παιχνιδι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorakis Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 ρε παιδια συγνωμη για την ενοχληση αλλα δεν ξερω και πολλα και νομιζω οτι βρεθηκα στο καταλληλο post και site... Ενδιαφερομε να αγορασω ενα κινητο..συγκεκριμενα η το newman to n2 η http://www.merimobiles.com/pantech-vega-s5-a840s-5inch-1280-720-ips-lcd-android4-0-1-5ghz-dual-core-qualcomm-snapdragon-msm8960-dual-camera-16gb-bluetooth_p/meri6584.htm to pantech vesa s5 ποιο κατα την γνωμη σας ειναι καλυτερο? και δευτερον.. εχω το samsung galaxy s2 αυτα τα κινεζικα ειναι καλυτερα απο αυτα η δεν αξιζουν... συγνωμη για την ενοχληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 newman n2 = samsung galaxy s3 σε hardware με διαφορες στη καμερα. μια χαρα αξιζει αν δινεις παραπανω για oppo find 5 Xiaomi Mi-Two lg nexus 4 αξιζουν ακομα περισοτερο (4πυρηνο qualcom) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλησπερα και απο εμενα παιδια. 28/3 παρηγγειλα και εγω το Ν2 απο Minideal και 4/4 το πηρα στα χερια μου. Πραγματικα το κινητο τα σπαει. Μετα απο κοπο 2 ημερων καταφερα να το φερω στα μετρα μου. Του περασα το clockworkmod recovery και εγκατεστησα custom firmware με playstore κτλ ενσωματομενα επιτελους. Δοκιμαστε την εκδοση και πειτε μου http://d-h.st/jTO Ειναι η Tweaked v00.29 Newman N2 firmware Την περασα κι εγω απλα δεν λειτουργει το bluetooth...Εχεις παρομοιο προβλημα μηπως?κατα τα αλλα μια χαρα μου φενεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Mina βαλε την 29 remastered αυτη δεν εχει προβλημα με το bleutooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Τελικα περασα την sin v7 και προς το παρον δουλευουν ολα... Η 29 remastered ειναι καλη? Απο μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ε σχεδον τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 κάνα νέο για 4.1 έχουμε παιδιά? Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 κάνα νέο για 4.1 έχουμε παιδιά? Όπως,το είπες....κανένα νέο για την 4.1. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Κατι για τελη απριλιου αρχες μαηου λενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Ποσο sar εχει το newman? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) Έχω την 0.28 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το GPS. Δεν συγχρονίζει γρήγορα. Και όταν συγχρονίσει, αν σβήσω την οθόνη μετά από λίγο χάνει το σήμα. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω το gps.conf με ρυθμίσεις Ελλάδας - Ευρώπης, έχω βάλει fasterGPF, FastGPS, GPS Status αλλά τίποτα. Ούτε έχω καμιά εφαρμογή εξοικονόμισης της μπαταρίας για να πω ότι μου το κλείνει. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; EDIT Τελικά ανακάλυψα τι είχε γίνει. Είχα ενεργοποιήσει το Power saving Mode. Settings ----> Developer Options -----> Performance mode ----> "Power saving priority" Έτσι, μόλις έσβηνε η οθόνη, μετά από λίγο μου έκλεινε τα δεδομένα, το wi-fi και το GPS. Edited April 14, 2013 by aristarhos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts