panosa12 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Bp version 00 1d και 00 25. Firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) Bp version 00 1d και 00 25. Firmware Κατεβασε την 00.28 που κανει update και Bp version σε 00.23 και εισαι ετοιμος http://vondroid.com/threads/newman-n2-freelander-i20-official-firmware.4782/ γιατι αν πας να κανεις μονο update Bp version θα φας σιγουρα και broken imei......και θα πας για αλλα ποιο δυσκολα μετα! Παντως για καλο και για κακο πριν κανεις οτιδηποτε σιγουρεψε-γραψε καπου το imei της συσκευης σου γιατι θα μεινεις χωρις σημα-τηλεφωνο! Edited March 10, 2013 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) το κουτι του γραφει Imei ειχα δοκιμασει jiayu g3 για καποιο διαστημα και τωρα δοκιμαζω newman n2 ειναι γρηγορο-δε χρειαζεται περισοτερο, ειναι πιο ομορφο απο κοντα-οι φωτο το δειχνουν χαλια, ειναι αρκετα φαρδυ, τα κατω πλητρα ειναι χαλια-μικρα με κακο φωτισμο, εχει εξαιρετο gps, λιγοτερο φωτεινη οθονη αλλα πιο εντονα χρωματα, ΑΛΛΑ η μπαταρια του ειναι απογοητευτικη, με το ζορι 1 μερα ενω το jiayu g3 εβγαζε 2 ΑΝΕΤΑ! Edited March 11, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 το κινητο αυτο ειναι dual sim ? Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Κατεβασε την 00.28 που κανει update και Bp version σε 00.23 και εισαι ετοιμος http://vondroid.com/threads/newman-n2-freelander-i20-official-firmware.4782/ γιατι αν πας να κανεις μονο update Bp version θα φας σιγουρα και broken imei......και θα πας για αλλα ποιο δυσκολα μετα! Παντως για καλο και για κακο πριν κανεις οτιδηποτε σιγουρεψε-γραψε καπου το imei της συσκευης σου γιατι θα μεινεις χωρις σημα-τηλεφωνο! πως το εκανες το update ? εγω το εκανα μεσω recovery με update zip πηγε 028 αλλα η bp version παρεμεινε ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 το κινητο αυτο ειναι dual sim ? oxiiiiiiii 1) πως εμφανιζω battery percentage στη Notification tray? 2) μπορω να αλλαξω dpi χωρις να διαλυθει η συσκευη? 3) ολο χανει το ringtone τι κανω λαθος και χτυπαει με ενα android default Πολυ ησυχο, αυτα με δικο μου Mp3 4) μπορω να του βαλω recovery για να κανω backup τη ρομ κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 πως το εκανες το update ? εγω το εκανα μεσω recovery με update zip πηγε 028 αλλα η bp version παρεμεινε ιδια Θα το κανεις μεσα απο το μενου του τηλεφωνου-------->local update Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Θα το κανεις μεσα απο το μενου του τηλεφωνου-------->local update δεν γινοταν μεσω local το upadate γιατι εβαζα αρχειο μονο το upadate zip εβαλα τελικα το winrar με ολα τα αρχεια αρχισε να κανει update αλλα εγραce modem update failed camera update falled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 και μενα μου πε αυτα τα fail αλλα εκανε reboot και εβαλε οτι ηταν να βαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) και μενα μου πε αυτα τα fail αλλα εκανε reboot και εβαλε οτι ηταν να βαλει σου αναβαθμισε και την bp version ? θα παραμεινω σε αυτη την bp (001D) ετσι και αλλιως δεν νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα εσυ απο ποια version πηγες 0028 Edited March 11, 2013 by panosa12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 23 νομιζω ειχε με *#66*# λεει εκδοση 28 software version BP 23 Και isp version 0x108 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Αλλο κουφο τωρα πηγα 028 περασα play store κ.α το το ειδα και μεσω*#66*# ξανακοιταω τωρα το πρωι και βλεπω 025 σε αυτη που ημουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 καλησπέρα σε όλους! εδώ και 2 περίπου εβδομάδες διαβάζω για το newman n2... στην αρχή όλοι ενθουσιασμένοι κατόπιν μέτρια έως χλιαρά και στο τέλος θάψιμο... Μέχρι που διάβασα ότι ο άλλος επειδή το χρησιμοποιούσε πολλή ώρα η οθόνη ζεστάθηκε τόσο που θα μπορούσε να του προκαλέσει έγκαυμα!!!! μπαταρία που είναι τις πλάκας (λιγότερο απο μέρα...), οθόνη που χαλάει στην κάτω δεξιά γωνία, κάμερα που μόλις το κάνεις Update δεν έχει auto focus... πολλά!!:blink: αληθεύουν απο την εμπειρία σας; Επειδή έχω ψηθεί να αγοράσω ένα "καλό" κινέζικο και επειδή μοντέλα όπως το jiayu g4 το Lando X02 και το UMI X2 δεν κυκλοφορούν ακόμα αξίζει να το πάρω (για δεύτερο ...και γιατί όχι και πρώτο) ή είναι πεταμένα λεφτά; Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) αν θες γρηγορο τηλεφωνο με καλο gps ναι ειναι εγκαυματα δε προκαλει τουλαχιστον το δικο μου η μπαταρια ενω ειναι 2500 ναι το κινητο τη τρωει σε μια μερα, ο exynos θελει ρευμα. το jiayu g3 κρατουσε 2 μερες με 2750 και διπυρηνο επεξεργαστη δεν εχει play store πρεπει να το βαλεις εσυ ναι τα update θελουν προσοχη και δουλεια αλλα ποσα πια θα κανεις η οθονη δεν εχει μεγαλη φωτεινοτητα αλλα δεν ειναι και σκοτεινη, τη δουλεια της τη κανει η πισω καμερα ειναι καλη με καλο φακο, η μπροστινη ειναι για πεταμα το μεγεθος συσκευης ειναι μεγαλο για 4.7'' πεταμενα λεφτα δεν ειναι τα umi x2 και Jiayu g4 προσφερουν 2 sim, αν ειναι σημαντικο αυτο για σενα περιμενε τα. κανεις δε ξερει τι προβληματα θα βγαλουν και αυτα.τουλαχιστον στο newman n2 τα ξερεις. συμπερασμα: εμενα με ενοχλει περισοτερο η μπαταρια και το μεγεθος συσκευης. κατα τα αλλα ειναι οκ αφου το φτιαξεις. αν τα 6589 βγουν με μαπα gps τοτε θα παρω και για μενα το newman n2. τωρα το εχω δανικο και το δοκιμαζω αλλιως θα προτιμησω τα 6589 Edited March 12, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση akaloith! :up: Αλήθεια... εσύ απο ποιό "κατάστημα" το πήρες/προτείνεις? έχω ακούσει καλά λόγια για etotalk και λιγότερο καλά για minideal... (?) τροποποίηση... ο φίλος σου - απο ποιό "κατάστημα" το πήρες/προτείνεις? έχω ακούσει καλά λόγια για etotalk και λιγότερο καλά για minideal... (?)- Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) pandawill δαγκωτο. εχω παρει jiayu g3 Και newman n2 και τα 2 εξαιρετα και ταχυτατα ηρθαν αλλα με singapore post Και αφου σιγουρευτεις οτι υπαρχει στοκ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ LIVE CHAT ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ SITE Edited March 12, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 παιδια εγω το πηρα απο minideal και ηταν αψωγοι οτι ζητησα το κανανε και εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια γιαυτο το σαιτ.Σε 13 μερες μου ηρθε και ηταν ολα οκ. Για μενα η συσκευη υπερ αξιζει εχει βεβαια καποιες δυσκολιες στην αρχη αλλα μετα ολα λυνονται.Η καμερα του ειδικα σε βιντεο τα σπαει.Οπως και ενα καλο ακομα οτι το εχουν αγορασει πολλα ατομα και ασχολουνται πολλοι με αυτο και εχεις και ετσι περισσοτερη υποστιριξη.Επισης πατησα σχεδον ολους τους φιλους μου που εχουν το S3 στο antutu.Παιδια εγω ειμαι στην 25 firm και bp 23 και ολα καλα μεχρι τωρα. Εαν δεν εχετε προβλημα με το firm που ειστε μην αναβαθμιζετε οσπου να βγει κατι πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Αλλο κουφο τωρα πηγα 028 περασα play store κ.α το το ειδα και μεσω*#66*# ξανακοιταω τωρα το πρωι και βλεπω 025 σε αυτη που ημουν τελικα βρηκα ακρη update 25 μετα 26 μετα 27 τελος 28 με local update και αναβαθμιστηκε πληρως ευχαριστω ολους για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 εχεις βαλει τη φουλ αναβαθμιση η τα μικρα αρχειακια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ολα τα update γινανε με full χωρις σφαλματα στο update modem και camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 και τελικα κατεληξες στα με *#66*# λεει εκδοση 28 software version BP 23 Και isp version 0x108 ? εχεις καποια διαφορα απο μενα που μου βγαλαν σφαλμα στη καμερα και στο Modem? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Κυριοι το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο σε ολα και τα παρααξιζει τα λεφτα του........Τ Ε Λ Ο Σ Τωρα σε ελαχιστες μερουλες θα υπαρχει 100% ετοιμο (τωρα ειναι ψιλοετοιμο-κανα δυο μικρο προβληματακια) το πολυποθητο ClockworkMod Recovery για οποιον ξερει τι σημαινει...... Φλασσαρισματα-back up-etc !!!! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) καιρος ηταν :P θα βγει καμια galaxy s3 rom η μπα? κανα λινκ? Edited March 12, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Απλα εχω διαπιστωση οτι μου γυρναει το firmware στο 025 μολις βαζω τα αρχεια για playstore απο τα gapps η οταν βαζω τα build prop για συμβατοτητα s3 τα εχω σωζμενα απο τα αλλη εκδοση το θεμα ειναι οτι η bp αναβαθμιστηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) χαλια :P ξανα απο την αρχη ολα :P παρατηρησα οτι οταν ανοιγω gps προγραμματα η γενικα προγραμματα που ζητανε θεση και τα κλεινω σε ορισμενα παραμενει η ενδειξη οτι ψαχνει δορυφορο και αυτο _αμαει τη μπαταρια, σημερα που δεν ανοιξα η μπαταρια παει καλα. τι να κανω? Edited March 12, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts