jpsih Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εχω την αισθηση οτι πλεον δεν βρισκει τιποτα....:confused: επιβεβαιωνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Κρίμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrystos Δημ. February 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Λόγω αλλαγής server όσοι έχουν μέχρι και την 1.4 και κάτω δεν βρίσκει τίποτα απολύτως. Κάντε αναβάθμιση στην 1.5 ευχαριστώ. Παράθεση ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis20 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ούτε η 1.5 βρίσκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ούτε η 1.5 βρίσκει Σε μένα δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Σε εμενα παιζει για την ωρα η 1.5 Edited February 7, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Και σε μένα μια χαρά δουλεύει η εφαρμογή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο που την έφτιαξε Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Επιβεβαιώνω ότι η 1.5 δουλεύει κανονικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makip21 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 γεια σας εχω κατεβασει το αρχειο με την εφαρμογη αλλα πως το περναω στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Το αποθηκεύεις στο τηλέφωνό σου, το επιλέγεις κι αρχίζει η εγκατάσταση. Όλα τα αρχεία με κατάληξη apk είναι όπως τα αρχεία exe στα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 γεια σας εχω κατεβασει το αρχειο με την εφαρμογη αλλα πως το περναω στο κινητο? Ή με καλωδιο ή με bloooth αν καταλαβα τι θελεις Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) γεια σας εχω κατεβασει το αρχειο με την εφαρμογη αλλα πως το περναω στο κινητο? Εάν το έχεις κατεβάσει από pc, πρέπει να συνδέσεις το τηλέφωνο σου με καλώδιο στον υπολογιστή κ από εκεί μεταφορά στην κάρτα sd του τηλεφώνου, όπου θες ή καλύτερα στα downloads, εάν το έχεις κατεβάσει απευθείας στο τηλέφωνο σου, τότε το βρίσκεις στα downloads, χρησιμοποιησε έναν file manager, και στις δύο περιπτώσεις για να γίνει πλέον η εγκατάσταση στην συσκευή σου, θα πρέπει να έχεις τσεκάρει το "εγκατάσταση από άγνωστες πηγές", βρίσκεται στις ρυθμίσεις - ασφάλεια τηλεφώνου, το αρχείο θα είναι σε μορφή ".apk". Όταν το βρεις στη συσκευή σου απλά το ανοίγεις, δηλαδή το επιλέγεις και ξεκινά αυτόματα η εγκατάσταση. :) Edited February 16, 2013 by dimitris762 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Παιδιά βλέπω ακόμα να κατεβάζουν κάποιοι την έκδοση 1.4. Υπενθυμίζω ότι η τελευταία έκδοση είναι η 1.5 και δουλεύει καλύτερα από την 1.4 Την κατεβάζετε από εδώ: http://directmirror.com/files/0N7HALCC (Προτεινόμενο link το zippyshare) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Καμια εκδοση για εμας με της οθονες των κακομοιρων Sony Ericsson Xperia x10 mini pro(240 x 320 pixels) ????? Edited February 20, 2013 by DTse Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Όταν κάνω αναζήτηση έναν αριθμό, μου λέει Βρέθηκε ! αλλά δεν δείχνει στοιχεία. Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 και σε εμενα τα ιδια κατι παιζει παλι με τον σερβερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Γράφει ο αριθμός βρέθηκε αλλά στοιχεία δεν δίνει πλέον Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Μάλλον του βάλανε χέρι :( Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Επιβεβαιώνω και σε μένα βγάζει το νούμερο χωρίς τα στοιχεία, είτε σε κινητό είτε σε σταθερό.... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrystos Δημ. March 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Καλησπέρα και 1.6 Λόγω τεχνικών προβλημάτων η έκδοση αναβαθμίζεται από 1.5 σε 1.6 ευχαριστώ προς το παρών παραθέτω 2 λινκς για κατέβασμα σε λίγο θα δώσει ο φίλος μας junglist τα υπόλοιπα LINK 1 LINK 2 Παράθεση ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Καλησπέρα και 1.6 Λόγω τεχνικών προβλημάτων η έκδοση αναβαθμίζεται από 1.5 σε 1.6 ευχαριστώ προς το παρών παραθέτω 2 λινκς για κατέβασμα σε λίγο θα δώσει ο φίλος μας junglist τα υπόλοιπα LINK 1 LINK 2 Εδώ τα επιπλέον download links της 1.6 http://www.directmirror.com/files/0TW7VRZH Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Δεν εμφανίζει πλέον εναλακτικούς και από κινητά μόνο cosmote:wacko: Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Δεν εμφανίζει πλέον εναλακτικούς και από κινητά μόνο cosmote:wacko: Εμένα κινητό φίλου από Wind κανονικά μου δείχνει. Επίσης σταθερό ξενοδοχείου από επαρχία το εμφάνισε κανονικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) Εμένα κινητό φίλου από Wind κανονικά μου δείχνει. Επίσης σταθερό ξενοδοχείου από επαρχία το εμφάνισε κανονικά. Δοκίμασε voda, και forthnet και hol απο σταθερά. Φίλου σου ίσως , αν τον έχεις στις επαφές. Προσπάθησε να κάνεις αναζήτηση, να δούμε τι σου βγάζει Edited March 24, 2013 by giannis42 Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Δοκίμασε voda, και forthnet και hol απο σταθερά. Φίλου σου ίσως , αν τον έχεις στις επαφές. Προσπάθησε να κάνεις αναζήτηση, να δούμε τι σου βγάζει Τι σχέση έχει αν τον έχω στις επαφές; Αφού τα στοιχεία που βγάζει είναι διαφορετικά και φαίνεται ότι τα αντλεί από αλλού. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts