sharkyZ Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Nexus 4 λόγο τιμής. Δεν περίμενα να έχει SD, αλλά θα μπορούσε άνετα να βγάλει και μοντέλα με 32gb και γιατί όχι με 64. Πράγμα που προβλέπω να κάνει πολύ σύντομα, αλλά γιατί να παίζουμε με καρότα; Nexus 10 ότι πρέπει για καναπε-σερφάρισμα. Πρακτικά όμως δε βολεύει στη φορητότητα όσο το μικρό του αδερφάκι. Nexus 7 +3G τώρα είναι κομπλέ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeras28 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) Φυσικά και το Nexus 4. Τι καλό έχει το δεκάρι; Επεξεργαστή, μνήμη, gpu; Δε θα έλεγα ότι είναι και το πιο δυνατό εργαλείο που υπάρχει. Άντε καλά, έχει Καλή ανάλυση οθόνης, αλλά τι να την κάνω. Τώρα που βγαίνουν τα Tablet PC με Windows 8 άχρηστες είναι ταμπλέτες με Android. Ενα ταμπλετ με i5 επεξεργαστή και win8 είναι πραγματικά εργαλείο, ενώ τα Android tablets είναι παιχνιδομηχανή. Edited November 3, 2012 by Aeras28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Συμβολικά και μόνο επειδή δεν υπήρχε το "σε όλα" στο 4. Το tablet δε το θεωρώ απαραίτητο στη καθημερινότητά μου σε αντίθεση με το smartphone μου. Απο εκεί και πέρα βλέπω πολύ αδικία για το πλήρες πλέον 7ρι tablet.Οι 7 μου φένονται ικανοποιητικές ίντσες για να το παιρνω σε ταξιδάκια Σαλονίκη και να αράζω να βλέπω ταινίες ή να διαβάζω βιβλία. Θα το προτιμούσα σε σχέση με το 10ρι το οποίο(και σε τιμή και σε spec)τα σπάει επίσης.Απλά απο θέμα βολικότητας για μένα προτιμητέο το 7ρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Συμβολικά και μόνο επειδή δεν υπήρχε το "σε όλα" στο 4. Το tablet δε το θεωρώ απαραίτητο στη καθημερινότητά μου σε αντίθεση με το smartphone μου. Απο εκεί και πέρα βλέπω πολύ αδικία για το πλήρες πλέον 7ρι tablet.Οι 7 μου φένονται ικανοποιητικές ίντσες για να το παιρνω σε ταξιδάκια Σαλονίκη και να αράζω να βλέπω ταινίες ή να διαβάζω βιβλία. Θα το προτιμούσα σε σχέση με το 10ρι το οποίο(και σε τιμή και σε spec)τα σπάει επίσης.Απλά απο θέμα βολικότητας για μένα προτιμητέο το 7ρι. Ίσχύει. Το 7ρι είναι μια χαρά "για μαζί". Βλέπεις ικανοποιητικότατα ταινίες, διαβάζεις, σερφάρεις. Πλέον και χωρίς να χρειάζεσαι να κάνεις το κινητό σου hotspot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mchrisober Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 ψηφισα το 10αρι λογο specs αλλα και το 4 ειναι φανταστικο. μενει να δουμε reviews!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 ωραια ειναι και τα 3 αλλα αν δεν τα δω απο κοντα δεν μπορω να αποφασισω. μαρεσουν ολα παντως. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 αν το nexus4 μεινει σε αυτην την τιμη που ακουγεται, απλα θα κανει παταγο Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) Εγώ ψήφισα το Nexus 4 γιατί έχει καλά χαρακτηριστικά και απίστευτη τιμή και μου αρέσει η εμφάνιση του . Edited November 2, 2012 by spyrossss Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Τα ποσοστά του Poll με έχουν αφήσει άναυδο. Το Nexus4 είναι πολύ καλό, όμορφο και φθήνο αλλά υπάρχουν και άλλα κινητά με τα ιδια specs + sd + LTE οπότε το περίμενα δευτερο. Το nexus10 που είναι μάλλον ότι πιο δυνατό κυκλοφορεί κι με καλη τιμή δευτερο και καταιδρωμένο. Το Nexuς7 είναι καιρό στην αγορά οπότε δεν μου κάνει εντύπωση να έρχεται τρίτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Η τιμή του Nexus 4 είναι και ο λόγος που το 4 εντυπωσίασε περισσότερο. Παρόλα αυτά κοιτάξτε εδώ! http://viewsfortechnology.blogspot.gr/2012/11/nexus-4-play-store.html Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Η τιμή του Nexus 4 είναι και ο λόγος που το 4 εντυπωσίασε περισσότερο. Παρόλα αυτά κοιτάξτε εδώ! http://viewsfortechnology.blogspot.gr/2012/11/nexus-4-play-store.html ποιό είναι το 2% ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoal1973 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 εμενα με εντυπωσιασε το 10αρι και αυτο ψηφισα, φυσικα και τα 3 προιοντα ειναι κορυφη σε σχεση τιμης αποδοσης αλλα δυστυχως βλεπω οτι μονο σε χωρες που η google τα πουλαει μεσω playstore μπορεις να εχεις τις τιμες που ανακοινωθηκαν. Ελπιζω να μπορεσουμε και εμεις καποτε να εχουμε αυτη την δυνατοτητα εφοσον η εταιρεια επεκτεινει τις δραστηριοτητες της παγκοσμια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 ποιό είναι το 2% ? "U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain and Canada" Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Η τιμή του Nexus 4 είναι και ο λόγος που το 4 εντυπωσίασε περισσότερο. Παρόλα αυτά κοιτάξτε εδώ! http://viewsfortechnology.blogspot.gr/2012/11/nexus-4-play-store.html Και το ατού του Nexus7 ήταν η τιμή και διατέθηκε με μικρή απόκλιση και σε άλλες χώρες. Οπότε δεν νομίζω να διπλασιαστεί η τιμή του. Θα βρεθούν πολλά online shops που θα ρο στέλνουν παντου σε 3 μέρες με 10 ευρώ παρπάνω από τις ανακοινωθείσες τιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ξερά το 10άρι. Το 4άρι καλό αλλά έχω Note II ;) Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 το τηλεφωνο ειναι ομορφο..τα ταμπλετς μου θυμιζουν crypto των 100 ευρω στις φωτο.... :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ολες αλλα επρεπε κατι να διαλεξω! Το Nexus 7 το χω οποτε Nexus 4 που το χω βαλει στα υπ οψην! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Nexus 10 (γιατί το τεσσάρι είναι παντόφλα...) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Το 7αρι το εχω. Οπότε nexus 4 και nexus 10 day one απο μένα..:) Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 4 ,4 sure :) πιθανοτατα το επομενο μου κινητο ;) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 ολα ειναι τελεια!εγω φηφισα nexus 7 αλλα προσκυνω nexus 4! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmelis Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Το nexus 4 γιατί θα το αγοράσω σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Nexus 4 και Nexus 10 γιατί θα τα αγοράσω και τα 2:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Nexus 4 και Nexus 10 γιατί θα τα αγοράσω και τα 2:p Ναι αλλά δεν μας είπες τελικά που έριξες την ψήφο!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ναι αλλά δεν μας είπες τελικά που έριξες την ψήφο!! :p Στο καπελάκι της υπογραφής μου:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts