panosfx Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Ολα αυτα που ρωτας δεν αφορουν την ρομ. Γιατι δεν πας στους xda να διαλεξεις οποιο θεμα η' μοντ θες; Ψαξε για deodexed XXELLA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) Βρηκα αυτο στο xda.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2019534 Πως μπορω να ξερω αν κανει για αυτη τη ρομ? ΧΧΕLLA λεει μεν αλλα δεν ειδα καπου deodexed.. Edited January 25, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Αμα δεν γραφει σημαινει οτι κανει και για odexed και για deodexed. Βαλτο δηλσδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 οκ.Τι περιπου σημαινει το ενα και τι το αλλο? Στη διαχειρηση της ραμ ποσο σου λεει εσενα ελευθερη οταν κλεισεις ολες τις εφαρμογες που τχουν απο πισω? (εννοω τις προσφατες με το πατημενο home button)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Πολυ απλα θα σου πω odex ειναι η official rom με root και deodexed ειναι η "πειραγμενη" official rom οπως ειναι η Pulse. Δεν εχει βρε σημασια ποσο λεει σε μενα.Αλλη χρηση κανω εγω,αλλη εσυ.Αλλες εφαρμογες εχω εγω,αλλες εσυ. Το κινητο σου ρολαρει οπως θες;Ειναι smooth;Αυτα κοιτα κι ασε τους αριθμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Pulse rom και Perseus kernel.. Μια ωρα ανοιχτη οθόνη.. Προσωπικά ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) Εγω με την ιδια ρομ αλλα ακομα με στοck kernel ειμαι στο 61% για 10 h 4m 44 sec on battery android system 27% screen 21% voice calls 15% android os 8% phone 6% device idle5% cell standby media 5% play store 3% com.sec.android.app.launcher 2% media τι εννοει ρε παιδια? σημερα εδω και 10 ωρες δεν εχω κανει τπτ στο κινητο εκτος απο λιγα τηλεφωνα και κατεβασα και 1-2 εφαρμογες απο το play store.κλειστα τα παντα ουτε wifi oυτε τπτ .. + εχω το ds battery saver poy otan einai kleisth η οθονη μπαινει σε deepsleep.... Δλδ με βαση αυτα θα μπορουσα να πω οτι κατι παιζει...Δεν γινεται να μου κραταει τοσο λιγο .... Edited January 25, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Εγω με την ιδια ρομ αλλα ακομα με στοck kernel ειμαι στο 61% για 10 h 4m 44 sec on battery android system 27% screen 21% voice calls 15% android os 8% phone 6% device idle5% cell standby media 5% play store 3% com.sec.android.app.launcher 2% media τι εννοει ρε παιδια? σημερα εδω και 10 ωρες δεν εχω κανει τπτ στο κινητο εκτος απο λιγα τηλεφωνα και κατεβασα και 1-2 εφαρμογες απο το play store.κλειστα τα παντα ουτε wifi oυτε τπτ .. + εχω το ds battery saver poy otan einai kleisth η οθονη μπαινει σε deepsleep.... Δλδ με βαση αυτα θα μπορουσα να πω οτι κατι παιζει...Δεν γινεται να μου κραταει τοσο λιγο .... Άλλο σου είπα να κάνεις, άλλο έκανες. Αυτά δεν είναι από το betterbatterystats. Μάθε να δουλεύεις το betterbatterystats και θα σου δείξει τα πάντα. Το media δεν είναι ότι παίζεις βίντεο. Είναι ακόμα και το διάβασμα των μέσων που έχεις στο κινητό.Π.χ. όταν ψάχνεις με έναν file explorer Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Οπως και να εχει η μπαταρια μου κραταει ελαχιστα συγκριτικα με την μαμισια ρομ που ειχα πριν με ακριβως την ιδια χρηση. +με πολυ λιγοτερες εγκατεστημενες εφαρμογες. Τπ προγραμμα μου μου ειπες το κατεβασα απλα δεν ξερω να το "διαβαζω" ακομα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Οπως και να εχει η μπαταρια μου κραταει ελαχιστα συγκριτικα με την μαμισια ρομ που ειχα πριν με ακριβως την ιδια χρηση. +με πολυ λιγοτερες εγκατεστημενες εφαρμογες. Τπ προγραμμα μου μου ειπες το κατεβασα απλα δεν ξερω να το "διαβαζω" ακομα καλα. Αν πάρεις τη μαμά ρομ και τις βγάλεις μερικές εφαρμογές ή το ίδιο θα καταναλώνει ή λιγότερο. Αυτό ακριβώς είναι μια custom rom (τουλάχιστον Samsung roms, δε μιλάμε για cm κλπ) Το να καταναλώνει παραπάνω απλά δε γίνεται. Κάτι άλλο είναι το πρόβλημα σου (μπορεί και να είναι σε κάποια ρύθμιση ή σε κάποια εφαρμογή) Αλλά αυτό που λες απλά δε γίνεται. Αν πάντως νομίζεις έτσι, κράτα τη μαμά και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μάθε το bbs και θα σε βοηθήσει πολύ στο μέλλον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas21 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Καλησπέρα ξέρω ότι δεν είμαι στο σωστό thread! Μπορώ να περάσω την ROM σου σε ένα S3 mini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Καλησπέρα ξέρω ότι δεν είμαι στο σωστό thread! Μπορώ να περάσω την ROM σου σε ένα S3 mini? Σου απαντάω εγώ με 100% σιγουριά πως όχι, θα κάνεις ζημιά στο κινητό. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas21 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Επειδή δεν βρίσκω τίποτα στο forum μήπως ξέρεις κάποιο site που να ασχολείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Επειδή δεν βρίσκω τίποτα στο forum μήπως ξέρεις κάποιο site που να ασχολείται; xda. Εκει θα βρεις οτι ψαχνεις Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1831 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Πότε θα δούμε και εμείς στα Σ3 μας με Pulse rom, φόντα για menu , lock screen and home screen σαν αυτά που έχεις στην Pulse για S2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glykas Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Υπαρχει καποιο λινκ για τη 3.3?Δε δουλευει αυτο στο post! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Υπαρχει καποιο λινκ για τη 3.3?Δε δουλευει αυτο στο post! 3 link έχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glykas Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Οκ δε το πηρα χαμπαρι!Μολις την εβαλα και πραγματικα συγχαρητηρια για τη ρομ ειναι παρα πολυ καλη!Τωρα θα περασω και το fix που λες που χρειαζεται και κατι πραγματακια ακομα.Κανει τη συσκευη και ρολαρει πολυ ωραια καθολου βαρια και σχεδον καθολου lag! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Ποιο fix λες οτι χρειαζεται?με ποιον κερνελ "παει"καλυτερα η ρομ ? επισης ποιο widget του καιρου και της ωρας ειναι αυτο στην εικονα? http://imageshack.us/a/img585/750/pulserom.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glykas Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Απο οτι εχω καταλαβει ο developer εχει αλλαξει το στοκ widget και το εχει κανει ετσι.Ειναι του accuweather και σε εμενα ετσι εμφανιζεται.Αμα δεις στο αρχικο ποστ λεει minor bug fix for 3.3.Το κατεβαζεις το κανεις flash και τελος!Κερνελ δεν εχω πειραξει ακομα επειδη δε το εχω ψαξει.Βασικα δεν εχω ιδεα πως μπορω να αλλαξω το κερνελ αλλα ετσι οπως ειναι ειμαι ευχαριστημενος!Το κινητο ειναι "πουπουλο".Μπορει με αλλες ROM να ειχα καλυτερα αποτελεσματα στο becnhmark της antutu αλλα το κινητο ετρεχε πολυ τραχεια και ασχημα και ζεσταινοταν παρα πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Ποιο fix λες οτι χρειαζεται?με ποιον κερνελ "παει"καλυτερα η ρομ ? επισης ποιο widget του καιρου και της ωρας ειναι αυτο στην εικονα? To πρώτο στο απάντησαν. Αν σου λένε ότι στην τάδε ρομ ταιριάζει ο τάδε kernel, δεν έχουν ιδέα. Εσύ βάζεις όποιον θες. Kernel δε προτείνω κανένα εκτός του μαμά. Το widget όντως είναι το μαμά, αλλαγμένο μόνο στην εμφάνιση και τίποτα άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Έχει κανείς θέμα με την SD; Μόλις έβαλα τη ρομ, βλέπει συχνά οτι αποσυνδέεται η SD χωρίς να συμβαίνει κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Έχει κανείς θέμα με την SD; Μόλις έβαλα τη ρομ, βλέπει συχνά οτι αποσυνδέεται η SD χωρίς να συμβαίνει κάτι τέτοιο... Κανένα πρόβλημα! πάντως για όποιον θέλει - αφού κάνει backup - υπάρχει το πρόγραμμα H2testw το οποίο αφού συνδεθεί η κάρτα (και USB flash) σε PC κάνει έλεγχο σε χωρητικότητα και write/read. Το είχα δοκιμάσει γιατί στο ίντερνετ παίζουν πολλά fake φλασάκια/cards. Edited February 21, 2013 by periklik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Κανένα πρόβλημα! πάντως για όποιον θέλει - αφού κάνει backup - υπάρχει το πρόγραμμα H2testw το οποίο αφού συνδεθεί η κάρτα (και USB flash) σε PC κάνει έλεγχο σε χωρητικότητα και write/read. Το είχα δοκιμάσει γιατί στο ίντερνετ παίζουν πολλά fake φλασάκια/cards. Μα δεν ειχε η καρτα προβλημα. Πρωτη φορα εμφανιζεται το θεμα αμεσως μετα το φλασαρισμα της pulse. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts