StratosGR Δημ. January 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 1. Αν εγκαταστήσω τον bootloader που δόθηκε πιο πάνω χάνω το root και αν ναι, πως το επαναφέρω; 2. Έχει κάποια μειονεκτήματα το να εγκαταστήσω τον νέο bootloader? 3. Το κόκκινο θαυμαστικό πως φεύγει; Οι ερωτήσεις αυτές είναι για το τροποποιήσεις βελτιώσεις.Δεν έχουν σχέση με τη ρομ. Μη τα ρωτάμε φίλε μου όπου νά 'ναι. Τα μειονεκτήματα είναι ότι δε θα σου λειτουργεί το μηδένισμα. Θα σου βγάζει θαυμαστικό και στο reboot μετά από μηδένισμα θα γράφει πάλι 1. Βάζεις ένα παλιό bootloader για να φύγει. Οδηγίες για να βάλεις παλιότερο, υπάρχουν στο τροποποιήσεις και στο θέμα sudden death. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas21 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Στράτο μπορείς να κάνεις αυτό "Status bar με 100% διαφάνεια ΜΟΝΟ για Pulse 3.3 ME 23 toggles mod" με 75% ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Στράτο μπορείς να κάνεις αυτό "Status bar με 100% διαφάνεια ΜΟΝΟ για Pulse 3.3 ME 23 toggles mod" με 75% ; Δοκίμασε και πες μου http://rapidshare.com/files/264182950/Pulse_3_3_23_toggles_75_transparent_bar.zip http://www.4shared.com/zip/OE1wLYG4/Pulse_3_3_23_toggles_75_transp.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Σημερα αλλος ενας φιλος μου πηρε Galaxy S3 και στα καπακια του φορεσα Pulse rom. Στρατο επειδη δεν γραφει ουτε αυτος στο φορουμ τις ευχαριστιες απο μενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Δοκίμασε και πες μου http://rapidshare.com/files/264182950/Pulse_3_3_23_toggles_75_transparent_bar.zip http://www.4shared.com/zip/OE1wLYG4/Pulse_3_3_23_toggles_75_transp.html Απλά άψογο και δεν επηρεάζει και τα toggles buttons τα οποία είναι πολύ ωραία , εμένα προσωπικά με τρελένουν ειδικά τα reboot kai shut down που είναι πορτοκαλί και κάνουν αντίθεση με τα υπόλοιπα , και που θα άλλαζαν με οποιοδήποτε mod πέρναγε κάποιος. Προσωπικά εγώ έχω μετανιώσει όσες φορές και να πέρναγα mods γιατί έχανα αυτά τα κουμπιά . Αν μπορείς και δεν σου είναι κόπος βγάλε και με 50% , :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Απλά άψογο και δεν επηρεάζει και τα toggles buttons τα οποία είναι πολύ ωραία , εμένα προσωπικά με τρελένουν ειδικά τα reboot kai shut down που είναι πορτοκαλί και κάνουν αντίθεση με τα υπόλοιπα , και που θα άλλαζαν με οποιοδήποτε mod πέρναγε κάποιος. Προσωπικά εγώ έχω μετανιώσει όσες φορές και να πέρναγα mods γιατί έχανα αυτά τα κουμπιά . Αν μπορείς και δεν σου είναι κόπος βγάλε και με 50% , :D :D :D Πες ότι έγινε :) Ετοιμάζω και κάνα-δυο άλλα mods, οπότε μπορεί να μπουν όλα μαζί. Ανέμενε στο ακουστικό σου ( βολέψου με την 75% τώρα :D ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Πες ότι έγινε :) Ετοιμάζω και κάνα-δυο άλλα mods, οπότε μπορεί να μπουν όλα μαζί. Ανέμενε στο ακουστικό σου ( βολέψου με την 75% τώρα :D ) Ευχαριστώ , ευχαριστώ !!! :D Α και για να μην παρεξηγηθώ και το 75 % μια χαρά είναι απλά σε μένα που χρησιμοποιώ ανοιχτόχρωμο φόντο σχεδόν λευκό δεν είναι ευδιάκριτα τα γράμματα και τα εικονίδια (ώρα , μπαταρία κλπ) , για κάποιον που χρησιμοποιεί σκούρο ή γκρι ή μαύρο φόντο δε θα καταλάβει καν τι εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Απλά άψογο και δεν επηρεάζει και τα toggles buttons τα οποία είναι πολύ ωραία , εμένα προσωπικά με τρελένουν ειδικά τα reboot kai shut down που είναι πορτοκαλί και κάνουν αντίθεση με τα υπόλοιπα , και που θα άλλαζαν με οποιοδήποτε mod πέρναγε κάποιος. Προσωπικά εγώ έχω μετανιώσει όσες φορές και να πέρναγα mods γιατί έχανα αυτά τα κουμπιά . Αν μπορείς και δεν σου είναι κόπος βγάλε και με 50% , :D :D :D http://rapidshare.com/files/3354050557/Pulse_3_3_23_toggles_50_transparent_bar.zip http://www.4shared.com/zip/Bj0KwXXK/Pulse_3_3_23_toggles_50_transp.html Πες μου αν σου δουλεύει :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ολα τα χατιρια μας κανεις. Ξερεις και να μαγειρευεις; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 ΝΕΟ ΜΟD ----------------------- BIG CALLER ID Εμφανίζει μεγάλη τη φωτογραφία του συνομιλητή μας :) http://rapidshare.com/files/78852596/Pulse3_X_Big_id_caller.zip http://www.4shared.com/zip/rhDQgKzr/Pulse3_X_Big_id_caller.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Παιζει αυτη η ρομ να ειναι πιο απροβληματιστη κι απο την στοκ. Δεν εξηγειται αλλιως το γεγονος πως δεν ποσταρει κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Παιζει αυτη η ρομ να ειναι πιο απροβληματιστη κι απο την στοκ. Δεν εξηγειται αλλιως το γεγονος πως δεν ποσταρει κανεις... Ή τους έκαψε το κινητό :D Περιέργως μόνο στο rapidshare έχει πάνω από 1400 downloads αν και υπολόγιζα ότι θα είχε τα λιγότερα εκεί λόγω των περιορισμών του. Δυστυχώς στο Google Drive δε μπορείς να κρατήσεις στατιστικά, αν και ποσώς με ενδιαφέρουν τα νούμερα :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Σιγουρα την φορανε πολλα παιδια αλλα τι να γραψεις;Την φοραω τοσο καιρο και δεν εχει κανει κιχ. Απο την μια ειναι καλο αυτο,απο την αλλη θα θελα λιγο τζερτζελο. Να το κανουμε καφενειο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) Την έχω περάσει σε 7 κινητά μέχρι στιγμής πάντως και οφείλω να ομολογήσω πως κανένας δεν έχει παραπονεθεί για το παραμικρό ;-) Edited January 21, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Σε 7;Εγω σε 4 και λεω το παρακανα... :lol: Ενας ακομα μου χει μεινει που ζηλευει αλλα δεν θελει να το πειραξει.Που θα παει ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Θα ηθελα να βαλω αυτη τη ρομ γιατι δκιμαζω ορισμενες για να καταληξω σε κπαοια .Θα ηθελα να μου πειτε και ποιον kernel να φλασαρω μετα η ειμαι οκ μονο με την ρομ? Ρωταω για να κανω κατι ολοκληρωμενο.ΜΕ ενδιαφερει κυριως η μπαταρια και na ειναι ελαφρυ το κινητο.Οπως ΦΑΝΑΖΟΜΑΙ ολοι γιαυτο ενδιαφερονται.Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Θα ηθελα να βαλω αυτη τη ρομ γιατι δκιμαζω ορισμενες για να καταληξω σε κπαοια .Θα ηθελα να μου πειτε και ποιον kernel να φλασαρω μετα η ειμαι οκ μονο με την ρομ? Ρωταω για να κανω κατι ολοκληρωμενο.ΜΕ ενδιαφερει κυριως η μπαταρια και na ειναι ελαφρυ το κινητο.Οπως ΦΑΝΑΖΟΜΑΙ ολοι γιαυτο ενδιαφερονται.Ευχαριστω εκ των προτερων. Είσαι οκ μόνο με τη rom. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Δεν υπαρχει καποιος κερνελ που να ειναι η μπαταρια καλυτερη? Και κατι αλλο οι εφαρμογες "bloatware" θα βρισκονται στο κινητο μου μετα την εκγατασταση της ρομ αυτης? η θα εχει επιλογη στην εκγατασταση να επιλεξω εγω ποιες θελω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Δεν υπαρχει καποιος κερνελ που να ειναι η μπαταρια καλυτερη? Και κατι αλλο οι εφαρμογες "bloatware" θα βρισκονται στο κινητο μου μετα την εκγατασταση της ρομ αυτης? η θα εχει επιλογη στην εκγατασταση να επιλεξω εγω ποιες θελω.. Ολες οι εφαρμογες θα ειναι στην θεση τους κανονικα... Απο μπαταρια θα εισαι μια χαρα, αλλα μπορεις να δοκιμασεις τον Perseus kernel που τον εχω αυτη τη στιγμη και ειναι ολα τελεια... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 H εφαρμογη S suggest δεν υπαρχει..Oυτε το widget του. ΕΠισης αυτο που μ εδωσες το φλασαρω με cwm ετσι? Εχει 2 λινκ το σιτε ποιο κατεβαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 H εφαρμογη S suggest δεν υπαρχει..Oυτε το widget του. ΕΠισης αυτο που μ εδωσες το φλασαρω με cwm ετσι? Εχει 2 λινκ το σιτε ποιο κατεβαζω? το 2ο λινκ φιλε μου...(.zip) Παρε και το Ssuggest Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Ευχαριστω,να σε ρωτησω το θεμα σου μπορω να το βαλω καπως με αυτην την ρομ ? Και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Ευχαριστω,να σε ρωτησω το θεμα σου μπορω να το βαλω καπως με αυτην την ρομ ? Και αν ναι πως? Μπορεις, απο cwm απλα κανε εγκατασταση.. Το zip να το βαλεις στην εσωτερικη μνημη και οχι στην εξωτερικη για να κανεις την εγκατασταση. Download Theme Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 οκ.Και αν θελω να το βγαλω να βαλv καποιο αλλο πχ.. Aπο πανω ξανα εγκατασταση? Αν θελω να το βγαλω τελειως meta να ειμαι "stock"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 H εφαρμογη S suggest δεν υπαρχει..Oυτε το widget του. ΕΠισης αυτο που μ εδωσες το φλασαρω με cwm ετσι? Εχει 2 λινκ το σιτε ποιο κατεβαζω? Πλακα πλακα εισαι ο πρωτος που διαβαζω ή ακουω και χρησιμοποιει αυτη την εφαρμογη. Απο μπαταρια δοκιμασε την για 2-3 μερες με τον δικο της κερνελ και μετα κρινε αν πρεπει να αλλαξεις. Δικο σου ειναι το κινητο,μη βιαζεσαι να τα κανεις ολα σε μια μερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts