lemonis Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Να σας πω, πόσοι το έχουμε εδώ μονο τρεις???!!! Αν είναι αν παίρνω τηλέφωνο κατευθείαν τα παιδιά :p Κάνε τους τέσσερις! Το παράγγειλα από τη Handtec την Παρασκευή και σήμερα το πρωί έφυγε το πακετάκι από το Heathrow :D Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 (edited) Παιδιά μερικές διαπιστώσεις σκαλιζοντας το. 1) Η Google έχει εξαγοράσει την quickoffice και τα αποτελέσματα της στην οθόνη μας. Έχουν built in το quickoffice, αλλά όχι fully implemented (μόνο viewer), προφανώς ετοιμάζοντας την πλήρη ενσωμάτωση office δυνατοτήτων. 2) όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά δοκιμάστε dolphin+jetpack κι εδώ. Απόλυτα smooth εμπειρία πλοήγησης. 3) chameleon browser for tablets: πολύ καλός! Edited November 25, 2012 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Παιδιά, το 32ρι από που με συμφέρει να το πάρω? ... Και πόσο έχει? (Αν υπάρχει φυσικά διαθέσιμο, γιατί βλέπω πως γίνετε ένας χαμός) Καλορίζικο όσοι το πήρατε..., φαίνεται τρομερό εργαλείο!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Παιδιά, το 32ρι από που με συμφέρει να το πάρω? ... Και πόσο έχει? (Αν υπάρχει φυσικά διαθέσιμο, γιατί βλέπω πως γίνετε ένας χαμός) Καλορίζικο όσοι το πήρατε..., φαίνεται τρομερό εργαλείο!!:) Από ότι άκουσα τελευταία η handtec.co.uk τον έχει διαθέσιμο στην Αγγλία. Μπες εκεί να δεις τιμές αλλά γενικά υπάρχει θέμα διαθεσιμοτητας εκτός αν έπεσαν συσκευές στην αγορά και δεν το γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Έχουμε και την πρώτη AOKP - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2013361 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 To θέλω και εγώ, αλλά αυτή τη στιγμή ένα 500άρικο για το 16άρι με μεταφορικά, το βρίσκω ακριβό. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 καμμια πληροφορία για το ποτε θα ερθει στην ελλάδα έχουμε? παίζει να ερθει στα 399 εουροζ ή χλωμοκοτίβ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καλημέρα παιδιά. Κανείς που να δοκιμασε να το φορτίσει με τρίτο φορτιστή; Εγώ στην πρώτη φόρτιση δοκίμασα το φορτιστή του Note 2, που θεωρητικά βγάζει 2A (τα ίδια δηλαδη), αλλά μετά από 10 ώρες τζίφος, δεν έχει φορτίσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 καμμια πληροφορία για το ποτε θα ερθει στην ελλάδα έχουμε? παίζει να ερθει στα 399 εουροζ ή χλωμοκοτίβ? ουσιαστικα αν ερθει το κοβω γυρω στα 450-460 το 16αρι και 540 το 32gb γιατι ως γνωστο κατι οι φοροι κατι το κερδος τοσα θα ερθει μια και δεν υπαρχει play store ελλαδας για συσκευες Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 το φορτισα με φορτιστη του blackberry 5v 700mah σε 7 ωρες περιπου απο 14% Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ειδα σε καλη τιμη το galaxy note 10.1 στα 366 ευρω,ξερει κανεις για Αθηνα ποσο πανε τα μεταφορικα απο το handtec.co.uk? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ειδα σε καλη τιμη το galaxy note 10.1 στα 366 ευρω,ξερει κανεις για Αθηνα ποσο πανε τα μεταφορικα απο το handtec.co.uk? Ευχαριστω Αν θυμάμαι καλά 15 στερλίνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) Όποιος είναι με custom Custom AOSP ας περάσει την τελευταία έκδοση με την αναβάθμιση σε 4.2.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1998585 Καλημέρα σε όλους! Να και ένα ενδιαφέρον VS με το ipad 4 φυσικά http://www.phonearena.com/reviews/Google-Nexus-10-vs-Apple-iPad-4_id3197 Edited November 28, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 καλησπερα.αλλος ενας που εχει nexus 10.μ ηρθε σημερα απο αμερικη.την βοηθεια σας σε οποιον εβαλε rom κ αν αξιζει να βαλω η οχι ακομα.και ποια ρομ ειναι αυτη;rootare ευκολα το tablet;εχω galaxy s2 κ μεχρι εκει εχω μαθει να ρουταρο κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Μόλις κατέβασε μια νέα αναβάθμιση στο nexus10 μου. Τώρα είναι στο 4.2.1 Τούμπανο πάντως το πράμα.... Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 4.2.1 k mena..τουμπανο αλλα προσπαθησα να κανω unlock bootloader αλλα δε μπορεσα..οποιος μπορει να βοηθησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 4.2.1 k mena..τουμπανο αλλα προσπαθησα να κανω unlock bootloader αλλα δε μπορεσα..οποιος μπορει να βοηθησει... Αν θες χρησιμοποίησε το toolkit από εδώ αφού πρώτα διαβάσεις αρκετά ώστε να ξέρεις τι μπορεί να κάνεις με το kit. Εγώ προσωπικά δεν είχα εμπειρία και με βοήθησε φίλος να το κάνω :happy: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2001868 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Αν θες χρησιμοποίησε το toolkit από εδώ αφού πρώτα διαβάσεις αρκετά ώστε να ξέρεις τι μπορεί να κάνεις με το kit. Εγώ προσωπικά δεν είχα εμπειρία και με βοήθησε φίλος να το κάνω :happy: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2001868 ευχαριστω φιλε μου το κανα σημερα και πηγαν ολα καλα.εχετε δοκιμασει καμια ρομ που αξιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 ευχαριστω φιλε μου το κανα σημερα και πηγαν ολα καλα.εχετε δοκιμασει καμια ρομ που αξιζει; Ωραία!! Εγώ αυτή φοράω προς το παρον (και είναι σχεδόν άριστη, μόνο 1-2 φορές έπεσε σε sod αλλά την έχω πάνω από βδομάδα) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1998585 και να σου πω την αλήθεια θα περιμένω να βγει κάποια καλή και σταθερή PA και αυτή θα περάσω εν τέλει.. Μετά απλά θα περνάω τις αναβαθμίσεις της ;) Για την βρωμοδουλεια περιμένω το n4 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ωραία!! Εγώ αυτή φοράω προς το παρον (και είναι σχεδόν άριστη, μόνο 1-2 φορές έπεσε σε sod αλλά την έχω πάνω από βδομάδα) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1998585 και να σου πω την αλήθεια θα περιμένω να βγει κάποια καλή και σταθερή PA και αυτή θα περάσω εν τέλει.. Μετά απλά θα περνάω τις αναβαθμίσεις της ;) Για την βρωμοδουλεια περιμένω το n4 :p την περασα κ εγω.υπαρχει και μια αλλη που ειναι aokp δε ξερω αν την εχει βαλει κανεις..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2013361 ...παντως βαραει κατι επανεκινησεις καποιεσ φορες.η pa που λες θα περιμενεις ποια ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Παιδες εγω γυρισα σε stock για την ωρα. ΥΓ Δοκιμαστε το qloud, οσοι δεν το εχετε ηδη κανει. Εψαχνα σημερα για το air video alternative, κι αυτο ειναι το καλυτερο στο χωρο των android. Αντε για να δουμε και καμια ταινιουλα στο κρεβατι πριν κανουμε νανι... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Παιδες εγω γυρισα σε stock για την ωρα. ΥΓ Δοκιμαστε το qloud, οσοι δεν το εχετε ηδη κανει. Εψαχνα σημερα για το air video alternative, κι αυτο ειναι το καλυτερο στο χωρο των android. Αντε για να δουμε και καμια ταινιουλα στο κρεβατι πριν κανουμε νανι... :lol: και εγω νομιζω θα γυρισω σε καμια στοκ γτ σιγουρα μια φορα την ημερα μου βαραει επανεκινηση ξαφνικα...αν και με την stock μου το εκανε..εσας λειτουργει κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 και εγω νομιζω θα γυρισω σε καμια στοκ γτ σιγουρα μια φορα την ημερα μου βαραει επανεκινηση ξαφνικα...αν και με την stock μου το εκανε..εσας λειτουργει κανονικα; Ναι κανενα απολυτως προβλημα με stock 4.2.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν οι εφαρμογές πλοήγησης π.χ Navigon λειτουργούν κανονικά στην ταμπλέτα. Πρόκειται να κάνω κάτι ταξίδια και θα το χρειαστώ για πλοήγηση. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν οι εφαρμογές πλοήγησης π.χ Navigon λειτουργούν κανονικά στην ταμπλέτα. Πρόκειται να κάνω κάτι ταξίδια και θα το χρειαστώ για πλοήγηση. Ευχαριστώ! Εγώ πέρασα το sygic που είχα στο note2 (και σε άλλες συσκευές πριν) και λειτουργεί κανονικά και άψογα.. Μάλιστα το gps του είναι πολύ δυνατό και γενικά όλη η εμπειρία πλοήγησης άψογη.. Με ξελασπωσε μαλιστα 2-3 φορές που το χρειάστηκα αφού είχα μείνει χωρίς smartphone για κάποιες μέρες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts