Roid_rage Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Μεγάλο και κουφό πρόβλημα: σταμάτησε να παίζει βίντεο. Με οποιοδήποτε player αρχίζει να παίζει το βίντεο (.mp4) και μετά από λίγα δευτερόλεπτα παγώνει η εικόνα και συνεχίζει ο ήχος. Αν πατήσω σε άλλο σημείο του βίντεο κάνει το ίδιο, σταματάει η εικόνα και συνεχίζει ο ήχος. Έκανα wipe cache/dalvik, τίποτα. Τι να παίζει? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Δοκίμασες άλλο βίντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Χμμ ειχα δοκιμασει κιαλλα βιντεο και το εκανε σε ολα, αλλα τωρα συνειδητοποίησα οτι το κανει σε βιντεο τραβηγμενα απο την Xiaomi yi camera, ενω σε άλλα βιντεο οχι. Ειναι .mp4, αλλα δε βλεπω το λογο που το κανει. Τα ιδια βιντεο σε αλλα κινητα και συσκευες παιζουν. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Μην μου λες τέτοια γιατί την έχω παραγγείλει αυτή τη κάμερα και εγώ. Μόλις παραλαβω θα τσεκαρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) Είναι πολύ κουφό, δουλευε όμως για μια βδομάδα, τα έβλεπα κανονικά. Οπότε κάτι έγινε, δε μπορώ να καταλάβω όμως Τελικα παιζει σε SW player του MX player. Δεν ξέρω αν επαιξε ρόλο το τελευταίο update, παντως οι αλλοι μου players δεν τα παιζουν Edited June 20, 2015 by truckman Συνεχόμενα μυνήματα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εμείς θα πάρουμε την Μ; επίσημα εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εμείς θα πάρουμε την Μ; επίσημα εννοώ. Δεν νομιζω. Μάλλον μονο τα nexus 5, 6 και 9 θα την πάρουν επίσημα, απ οτι άκουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Τελικα παιζει σε SW player του MX player. Δεν ξέρω αν επαιξε ρόλο το τελευταίο update, παντως οι αλλοι μου players δεν τα παιζουν Εχεις δοκιμάσει τον BS ? Μου παίζει καλύτερα απο τον ΜΧ, ειδικά μεσω wifi. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 (edited) Τον εχω βγαλει, θα το δοκιμασω και με αυτον καποια στιγμη.. BS player τα παίζει :up: Edited June 20, 2015 by truckman Συνεχόμενα μυνήματα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Πρόβλημα. Άρχισε τρελά λαγκαρισματα, κυρίως στο σερφαρισμα, αλλά σήμερα εξελίχθηκαν σε τρελά κολλήματα στο οτιδήποτε. Δε μπορώ να συνταξω αυτό το μήνυμα και πήρα το κινητό.. Έκανα wipe cache/dalvik, αλλά τίποτα.. Καμιά ιδέα; Τι στράβωσε; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Κατεβασες καμία εφαρμογή τώρα τελευταία? Κάνε μια επαναφορά λογικά θα στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Καμία νεα εφαρμογή, μονο τα updates του playstore (google sheets, ρολοι google, calculator, TouchPal, google photos, skype, Mega v. 2, WPS οι πρόσφατες). Εκανα επαναφορά system απο TWRP και εστρωσε.. (μονο ενα κολληματακι, αλλα θα δουμε) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Λοιπον, παλι εξελίχθηκε η ιδια κατασταση και το επανεφερα. Υποπτεύομαι οτι φταιει το μTorrent ή το Touchpal 2015 ( αν και δεν πιστευω). Παγωσα το μTorrent και βλεπουμε.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Τελικα δεν ξαναεγινε αυτο, μαλλον το μTorrent ηταν. Τωρα κατι για τη μπαταρια, οταν μενει για ωρες απείραχτο έχοντας ειδοποιησεις, τοτε πεφτει πολυ η μπαταρία, δλδ πχ 5-7% στο 6ωρο.. Φταιει η Lollipop για αυτο ή κατι αλλο..; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Σήμερα μου ήρθε το security fix της google για το γνωστό stagefright. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Σήμερα μου ήρθε το security fix της google για το γνωστό stagefright. Ναι κι εμένα πριν λίγες ώρες. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Έλαβα σήμερα ένα νέο update 7,1MB γνωρίζει κανείς τίποτε; δεν είχα ακούσει κάτι... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ναι και μενα ηρθε σημερα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Έλαβα σήμερα ένα νέο update 7,1MB γνωρίζει κανείς τίποτε; δεν είχα ακούσει κάτι... Για bugs και safety πρέπει να ήταν (το έλαβα και εγώ) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Το καθιερωμένο monthly security update. Άντε να δούμε οσονούπω αν θα πάρουμε Μ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 εχει χρησιμοποιησει κανεις το Bluetooth Low Energy Enabler? εχω κολλησει στην κιτκατ, χωρις BLE... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 επισης, για να παω απο το 4.4 που ειμαι τωρα στο 5 (χρησιμοποιωντας το http://nexus5.wonderhowto.com/how-to/update-your-rooted-nexus-android-4-4-4-without-losing-any-data-update-0155334/ )πρεπει να βαλω ολα τα releases με τη σειρα ή αναβαθμιζω κατευθειαν στο τελευταιο? υπαρχει κατι πιο απλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Δε νομιζω να υπάρχει κάτι πιο απλό.. Ειναι απλό γενικά. Δεν ξερω αν πρέπει να πας με τη σειρά, αλλα θα δει μόνο του τι έχεις και θα σου προτείνει το τελευταίο, άρα μάλλον όχι Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Το καλοκαίρι έδωσα το tablet στον πατερα μου να περνάει τα απογεύματα του. Φυσικά το άφηνε συνεχώς στην πρίζα εκτός από τις νύχτες. Του εκανα συνεχώς παρατηρήσεις αλλά δε με άκουγε. Έχει τώρα ένα μήνα που δεν ανοίγει. Τι μπορώ να κάνω; Έχω δοκιμάσει και άλλο φορτιστη χωρίς επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Ωχ το καημενο το ταμπλετακι και μενα ο αδερφος μου το εχει σακατεψει λιγο, το φορτιζει μονο αμα του σβησει απο μπαταρία και τωρα κανει ενα μερονυχτο μεχρι να φορτισει. Απο οτι ειχα ψαξει σε καποια φαση, καπου στο 100αρικο πανε οι μπαταριες Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts