cookmangr Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Υπαρχει περιοτωση να μπορουμε να βαλουμε τον στοκ που εχει το νοτε 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Δύσκολα. Οι περισσοτερες εφαρμογές της samsung είναι μονο για touchwiz και δύσκολα τις κανουν port. O Boat browser είναι αρκετά δυνατός αλλά διάβασα για κάτι θεματακια ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Επιστροφή σε στοκ ρομ,κερνελ μετά από καιρό γιατί μου έκανε κάτι περίεργα η ταμπλέτα και μετά από το απαραίτητο στρώσιμο χτύπησε 8 ώρες οθόνη![ATTACH]41409[/ATTACH][ATTACH]41410[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Μια χαρά επίδοση. Εγώ πάντως εντελώς stock πάνω από 6 ώρες δεν έχω δει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Μια χαρά επίδοση. Εγώ πάντως εντελώς stock πάνω από 6 ώρες δεν έχω δει ποτέ. Εγώ κάνω χρήση μόνο browsing, youtube, social media και radio. Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Γίνεται να ακούω μουσική απο youtube και παράλληλα να σερφάρω η να κάνω κάποια άλλη εφαρμογή?Μόλις ανοίγω άλλη καρτέλα η το βάζω στο παρασκήνιο σταματάει να παίζει το τραγούδι.Υπάρχει τρόπος να γίνει και πως? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Γίνεται να ακούω μουσική απο youtube και παράλληλα να σερφάρω η να κάνω κάποια άλλη εφαρμογή?Μόλις ανοίγω άλλη καρτέλα η το βάζω στο παρασκήνιο σταματάει να παίζει το τραγούδι.Υπάρχει τρόπος να γίνει και πως? Κατέβασε από το playstore την εφαρμογή viral. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ποιο απο όλα, αυτό ?Ευχαριστώ! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ποιο απο όλα, αυτό ?Ευχαριστώ! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Mata.YTplayer παρακαλώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Μήπως έχει αγοράσει κανένας την poetic flip case απο ebay? Φαίνεται πολύ ποιοτική αλλά κοστίζει και 30€ μαζί με τα μεταφορικά. Η αν έχει να προτείνει κάποιος κάποια αλλη παντα flip όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλησπερα παιδια.Ενδιαφερομαι να παρω και εγω το google nexus 10 στα 16gb.Το θελω για περιηγηση και καμια ταινιουλα..Αντε βαρια βαρια και κανενα παιχνιδι..Τα 16 θα μου φτασουν?Γενικα ειναι καλο μηχανηματακι ε?Αξιζει τα λεφτα του? Το βρηκα 330 στο smarties..Παντως δε καταλαβαινω ουτε τι ειναι το root και γενικα ολα οσα λετε... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Μήπως έχει αγοράσει κανένας την poetic flip case απο ebay? Φαίνεται πολύ ποιοτική αλλά κοστίζει και 30€ μαζί με τα μεταφορικά. Η αν έχει να προτείνει κάποιος κάποια αλλη παντα flip όμως. Την έχω εγώ στο δικό μου.το μοναδικό ψεγάδι που βρήκα είναι ότι με τον καιρό έχει ανοίξει το φύλλο που ανοίγει και κλείνει την οθόνη στην μέση, στο σημείο που το πιάνεις δηλαδή Για να το ανοίξεις.Δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω κατανοητός όπως το γράφω :) Καλησπερα παιδια.Ενδιαφερομαι να παρω και εγω το google nexus 10 στα 16gb.Το θελω για περιηγηση και καμια ταινιουλα..Αντε βαρια βαρια και κανενα παιχνιδι..Τα 16 θα μου φτασουν?Γενικα ειναι καλο μηχανηματακι ε?Αξιζει τα λεφτα του? Το βρηκα 330 στο smarties..Παντως δε καταλαβαινω ουτε τι ειναι το root και γενικα ολα οσα λετε... :-) Θα σου πρότεινα να δεις και στα μεταχειρισμένα γιατί το έδινε το πλαίσιο πολύ φθηνά, οπότε μπορεί να το βρεις με 32 μνήμη και σε καλύτερη τιμή.Σαν μηχάνημα εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.Αν δεν θες οπωσδήποτε 10αρι πολύ καλό είναι και το gpad 8.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Tα 16 δηλαδη θα ειναι λιγα? Μεταχειρισμενο δε θα το ηθελα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Tα 16 δηλαδη θα ειναι λιγα? Μεταχειρισμενο δε θα το ηθελα.. Δεν βλέπω ταινίες οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό, άσε που έχω συνηθίσει στα 32 και ότι και να βάλω απλά δεν γεμίζει. Μην κολλάς στο μεταχειρισμένο έχουν 2 Χρόνια εγγύηση και μπορείς να τα βρεις 3-4 μηνών.Για μένα σκέψου το :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Να ρωτήσω και κάτι άλλο?Αναβαθμίζεται σε 4.4.2 kit kat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Να ρωτήσω και κάτι άλλο?Αναβαθμίζεται σε 4.4.2 kit kat? εχει παρει ηδη kitkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Να ρωτήσω και κάτι άλλο?Αναβαθμίζεται σε 4.4.2 kit kat? Nexus είναι, το πήρε λίγες μέρες αφότου βγήκε. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Οκ.Ευχαριστω πολθ..Δε ξερω για αυτο σας ρωταω..Μολις το παρω το φορτιζω πρωτα? Ή οπωα τα κινητα δουλευω με την εργοστασιακη φορτιση και μετα το φορτιζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Οκ.Ευχαριστω πολθ..Δε ξερω για αυτο σας ρωταω..Μολις το παρω το φορτιζω πρωτα? Ή οπωα τα κινητα δουλευω με την εργοστασιακη φορτιση και μετα το φορτιζω? Όπως στα κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ξαναευχαριστώ πολύ!!! :-) :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ξαναευχαριστώ πολύ!!! :-) :-) Στα μεταχειρισμένα που έριξα μια ματιά το βρίσκεις το 32 κάτω από 300ευρώ και με 2 χρόνια εγγύηση. Σκέψου το ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Το δικό μου στα 32gb το βρήκα 270e. Παιδιά σε μια προσπάθεια να κάνω ένα ακροβατικο-ταρζανια κατάφερα να χαλασω το usb που φορτίζει η συσκευή. (Το καλώδιο όχι το tablet) έβαλα ένα άλλο καλώδιο που είχα αλλά τώρα φορτίζει ακόμα πιο αργά από πριν. Πέρα από το pogo δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο. Έχει κανένας κάτι στα υπόψιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μπορείτε να μου δώσετε λίνκ απο εκεί που τα είδατε μεταχειρισμένα?Ας ρίξω μια ματιά.. :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Δεν θα σου δώσω link καθώς το βρήκα σε άλλο site απλα θα σου πω πως πως μέχρι και στην χρυσή ευκαιρία το βρήκα κάτω απο 300€. ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Στην Ελβετία καινούριο κάνει 260 φράγκα (λιγό περισσότερα από 200€). :happy: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts