Jump to content

Google Nexus 10 (by Samsung)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δύσκολα. Οι περισσοτερες εφαρμογές της samsung είναι μονο για touchwiz και δύσκολα τις κανουν port. O Boat browser είναι αρκετά δυνατός αλλά διάβασα για κάτι θεματακια ασφαλείας.

• 2 weeks later...
Επιστροφή σε στοκ ρομ,κερνελ μετά από καιρό γιατί μου έκανε κάτι περίεργα η ταμπλέτα και μετά από το απαραίτητο στρώσιμο χτύπησε 8 ώρες οθόνη![ATTACH]41409[/ATTACH][ATTACH]41410[/ATTACH]

Μια χαρά επίδοση. Εγώ πάντως εντελώς stock πάνω από 6 ώρες δεν έχω δει ποτέ.

Εγώ κάνω χρήση μόνο browsing, youtube, social media και radio. Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια.

Γίνεται να ακούω μουσική απο youtube και παράλληλα να σερφάρω η να κάνω κάποια άλλη εφαρμογή?Μόλις ανοίγω άλλη καρτέλα η το βάζω στο παρασκήνιο σταματάει να παίζει το τραγούδι.Υπάρχει τρόπος να γίνει και πως?
Xiaomi Mi Mix 3

Γίνεται να ακούω μουσική απο youtube και παράλληλα να σερφάρω η να κάνω κάποια άλλη εφαρμογή?Μόλις ανοίγω άλλη καρτέλα η το βάζω στο παρασκήνιο σταματάει να παίζει το τραγούδι.Υπάρχει τρόπος να γίνει και πως?

Κατέβασε από το playstore την εφαρμογή viral.

Μήπως έχει αγοράσει κανένας την poetic flip case απο ebay?

Φαίνεται πολύ ποιοτική αλλά κοστίζει και 30€ μαζί με τα μεταφορικά.

Η αν έχει να προτείνει κάποιος κάποια αλλη παντα flip όμως.

Καλησπερα παιδια.Ενδιαφερομαι να παρω και εγω το google nexus 10 στα 16gb.Το θελω για περιηγηση και καμια ταινιουλα..Αντε βαρια βαρια και κανενα παιχνιδι..Τα 16 θα μου φτασουν?Γενικα ειναι καλο μηχανηματακι ε?Αξιζει τα λεφτα του? Το βρηκα 330 στο smarties..Παντως δε καταλαβαινω ουτε τι ειναι το root και γενικα ολα οσα λετε... :-)

Μήπως έχει αγοράσει κανένας την poetic flip case απο ebay?

Φαίνεται πολύ ποιοτική αλλά κοστίζει και 30€ μαζί με τα μεταφορικά.

Η αν έχει να προτείνει κάποιος κάποια αλλη παντα flip όμως.

Την έχω εγώ στο δικό μου.το μοναδικό ψεγάδι που βρήκα είναι ότι με τον καιρό έχει ανοίξει το φύλλο που ανοίγει και κλείνει την οθόνη στην μέση, στο σημείο που το πιάνεις δηλαδή Για να το ανοίξεις.Δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω κατανοητός όπως το γράφω :)

Καλησπερα παιδια.Ενδιαφερομαι να παρω και εγω το google nexus 10 στα 16gb.Το θελω για περιηγηση και καμια ταινιουλα..Αντε βαρια βαρια και κανενα παιχνιδι..Τα 16 θα μου φτασουν?Γενικα ειναι καλο μηχανηματακι ε?Αξιζει τα λεφτα του? Το βρηκα 330 στο smarties..Παντως δε καταλαβαινω ουτε τι ειναι το root και γενικα ολα οσα λετε... :-)

Θα σου πρότεινα να δεις και στα μεταχειρισμένα γιατί το έδινε το πλαίσιο πολύ φθηνά, οπότε μπορεί να το βρεις με 32 μνήμη και σε καλύτερη τιμή.Σαν μηχάνημα εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.Αν δεν θες οπωσδήποτε 10αρι πολύ καλό είναι και το gpad 8.3.

Tα 16 δηλαδη θα ειναι λιγα? Μεταχειρισμενο δε θα το ηθελα..

Δεν βλέπω ταινίες οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό, άσε που έχω συνηθίσει στα 32 και ότι και να βάλω απλά δεν γεμίζει.

Μην κολλάς στο μεταχειρισμένο έχουν 2 Χρόνια εγγύηση και μπορείς να τα βρεις 3-4 μηνών.Για μένα σκέψου το :)

Να ρωτήσω και κάτι άλλο?Αναβαθμίζεται σε 4.4.2 kit kat?

Nexus είναι, το πήρε λίγες μέρες αφότου βγήκε.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Οκ.Ευχαριστω πολθ..Δε ξερω για αυτο σας ρωταω..Μολις το παρω το φορτιζω πρωτα? Ή οπωα τα κινητα δουλευω με την εργοστασιακη φορτιση και μετα το φορτιζω?

Οκ.Ευχαριστω πολθ..Δε ξερω για αυτο σας ρωταω..Μολις το παρω το φορτιζω πρωτα? Ή οπωα τα κινητα δουλευω με την εργοστασιακη φορτιση και μετα το φορτιζω?

Όπως στα κινητά

Ξαναευχαριστώ πολύ!!! :-) :-)

Στα μεταχειρισμένα που έριξα μια ματιά το βρίσκεις το 32 κάτω από 300ευρώ και με 2 χρόνια εγγύηση. Σκέψου το ;)

Το δικό μου στα 32gb το βρήκα 270e. Παιδιά σε μια προσπάθεια να κάνω ένα ακροβατικο-ταρζανια κατάφερα να χαλασω το usb που φορτίζει η συσκευή. (Το καλώδιο όχι το tablet) έβαλα ένα άλλο καλώδιο που είχα αλλά τώρα φορτίζει ακόμα πιο αργά από πριν.

Πέρα από το pogo δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο. Έχει κανένας κάτι στα υπόψιν?

Στην Ελβετία καινούριο κάνει 260 φράγκα (λιγό περισσότερα από 200€). :happy:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Google Nexus 10 (by Samsung)