fvougadiotis Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Να το χαιρόμαστε και στην Ελλάδα Καλά Χριστούγεννα...Αν είναι δυνατόν με αυτή την τιμή...Έλεος!!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662476 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Να το χαιρόμαστε και στην Ελλάδα Καλά Χριστούγεννα...Αν είναι δυνατόν με αυτή την τιμή...Έλεος!!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662476 Και τα μαγαζιά στις άλλες χώρες γιατί τα έχουμε; Καλές γιορτές. Το μόνο που συμφέρει πλέον από Ελλάδα αν μπεις στο skrutz είναι το 7αρι 32 3G κοντά στα 290 αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 599 ?? Είπαμε αλλά όχι και τοσο! Εγώ 490€ το πήρα σφραγισμενο απο αγγελία αγορασμενο απο handtec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Να το χαιρόμαστε και στην Ελλάδα Καλά Χριστούγεννα...Αν είναι δυνατόν με αυτή την τιμή...Έλεος!!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662476 Πανάκριβο!!! ΔΕΝ αξίζει στα 600!! Στο 500ρικο το 32ρι και στο 400ρικο το 16ρι θα ήταν το πιο λογικό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 599 ?? Είπαμε αλλά όχι και τοσο! Εγώ 490€ το πήρα σφραγισμενο απο αγγελία αγορασμενο απο handtec. 490€ πήρες το 16GB και όχι το 32GB όμως. Εχώ προσωπικά θα αναμείνω απο Fnac γαλλία που πουλάει σε σωστές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Θα πέσει, υπομονή... Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karateo Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 599 ?? Είπαμε αλλά όχι και τοσο! Εγώ 490€ το πήρα σφραγισμενο απο αγγελία αγορασμενο απο handtec. Αν αγόρασες το 16 τόσο έκανες κακή αγορά ΓΙΑ ΜΕΝΑ 440-450 καινούργιο απο google play μέσω forward2me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Αν αγόρασες το 16 τόσο έκανες κακή αγορά ΓΙΑ ΜΕΝΑ 440-450 καινούργιο απο google play μέσω forward2me Εσυ τοσο το πηρες φιλε μου; Κι αν ναι ποσο καιρό σου πήρε η διαδικασία; Θα μπορουσα να το πάρω στα 470 όμως το συγκεκριμένο κομματι δεν ήταν σφραγισμένο και προτιμησα το σφραγισμένο για δικούς μου λόγους.. Προσωπικά δεν μπορω να μπαίνω σε διαδικασίες πχ forward2me ή όπως ανεφερε το προηγούμενο παλικάρι οτι θα περιμένει απο αλλά καταστήματα να πεσει η τιμή του, όλα αυτά για να γλιτωσω 30-40 ευρώ. Το έχω σχεδόν ενα μήνα το ταμπλετ. Είδα την αγγελια και σε δυο μέρες το είχα. Φιλικά παντα Edited December 28, 2012 by ampalaeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Εσυ τοσο το πηρες φιλε μου; Κι αν ναι ποσο καιρό σου πήρε η διαδικασία; Θα μπορουσα να το πάρω στα 470 όμως το συγκεκριμένο κομματι δεν ήταν σφραγισμένο και προτιμησα το σφραγισμένο για δικούς μου λόγους.. Προσωπικά δεν μπορω να μπαίνω σε διαδικασίες πχ forward2me ή όπως ανεφερε το προηγούμενο παλικάρι οτι θα περιμένει απο αλλά καταστήματα να πεσει η τιμή του, όλα αυτά για να γλιτωσω 30-40 ευρώ. Το έχω σχεδόν ενα μήνα το ταμπλετ. Είδα την αγγελια και σε δυο μέρες το είχα. Φιλικά παντα Θα συμφωνήσω μαζί σου. Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να το πάρουμε (ή το n4) από κάποιο google play στην τιμή που έπρεπε. Για το n4 έσκασα πολλά παραπάνω αλλά δεν μπορούσα να περιμένω 2 και 3 μήνες.. Google is to blame ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gimakias Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Χρόνια πολλά σε όλους. Το περιμένω και εγώ. Βρίσκω λίγο αρνητικό το γεγονός να μην βγαίνει καθόλου 3g... Πως τα πάει με wifi hotspot απο κινητό? έχω sgs 1. Θα γίνεται δουλειά? Είναι σαν να μπαίνεις απο το κινητό ή αργει περισσότερο? Παράθεση galaxy s, Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Χρόνια πολλά σε όλους. Το περιμένω και εγώ. Βρίσκω λίγο αρνητικό το γεγονός να μην βγαίνει καθόλου 3g... Πως τα πάει με wifi hotspot απο κινητό? έχω sgs 1. Θα γίνεται δουλειά? Είναι σαν να μπαίνεις απο το κινητό ή αργει περισσότερο? Όπως είπες! Θα μοιράζεις data από το κινητό σου μέσω wifi hot spot. Η ταχύτητα είναι πολύ καλή το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές (όσο και του κινητού σου τέλος πάντων). Με το καλό να σου έρθει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karateo Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Εσυ τοσο το πηρες φιλε μου; Κι αν ναι ποσο καιρό σου πήρε η διαδικασία; Θα μπορουσα να το πάρω στα 470 όμως το συγκεκριμένο κομματι δεν ήταν σφραγισμένο και προτιμησα το σφραγισμένο για δικούς μου λόγους.. Προσωπικά δεν μπορω να μπαίνω σε διαδικασίες πχ forward2me ή όπως ανεφερε το προηγούμενο παλικάρι οτι θα περιμένει απο αλλά καταστήματα να πεσει η τιμή του, όλα αυτά για να γλιτωσω 30-40 ευρώ. Το έχω σχεδόν ενα μήνα το ταμπλετ. Είδα την αγγελια και σε δυο μέρες το είχα. Φιλικά παντα Αρχές του μήνα το πήρα. Αν θυμάμαι καλά σε 10 εργάσιμες το είχα με κάτι λιγότερο από 440 ευρώ αν θυμάμαι (πάλι) καλά! Το ήθελα καινούργιο και με την δυνατότητα για doa λόγω προβλημάτων που διαβάζω στο χδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Ξαναειναι διαθεσιμοο στο αγγλικο play store.Μολις χτυπησα ενα και θα ερθει σε 2 ημερες με 319 +10 λιρες Μια χαρα τιμη Αντε να το δω και απο κοντα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Ξαναειναι διαθεσιμοο στο αγγλικο play store.Μολις χτυπησα ενα και θα ερθει σε 2 ημερες με 319 +10 λιρες Μια χαρα τιμη Αντε να το δω και απο κοντα Για δώσε λιγκ φίλε μου... Θέλω να χτυπήσω ένα 7αρι... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάποιο λινκ. Χρειάζεσαι tunnel bear και forward 2 me. Το κοιτούσα τόσο καιρό και δεν εμφάνιζε τις συσκευές, προφανώς έχουν ξανά στοκ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Ξαναειναι διαθεσιμοο στο αγγλικο play store.Μολις χτυπησα ενα και θα ερθει σε 2 ημερες με 319 +10 λιρες Μια χαρα τιμη Αντε να το δω και απο κοντα Ωπ να 'στε καλά παιδιά μόλις χτύπησα και εγώ ένα μέσω Tunnelbear και Forward2me! 319 + 10 λίρες από την Google και ότι χρεώσει το F2M. Ανυπομονώ!!! :lol: Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Ωπ να 'στε καλά παιδιά μόλις χτύπησα και εγώ ένα μέσω Tunnelbear και Forward2me! 319 + 10 λίρες από την Google και ότι χρεώσει το F2M. Ανυπομονώ!!! :lol: Με το καλό να το λάβεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Με το καλό να το λάβεις!! Ευχαριστώ φίλε μου! Έχω λίγο άγχος με την όλη διαδικασία αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά. Πάμε τώρα για φορτιστή 2Α και καμμιά θηκούλα... Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karateo Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ευχαριστώ φίλε μου! Έχω λίγο άγχος με την όλη διαδικασία αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά. Πάμε τώρα για φορτιστή 2Α και καμμιά θηκούλα... ο φορτιστής της samsung είναι ήδη 2Α τί θες να αγοράσεις? μόνο ένα αντάπτορα με 1 ευρώ για την Αγγλική μπρίζα Για ταχύτερες φορτίσεις υπομονή μέχρι να βγεί κάποιο dock μέσω του connector απο κάτω (pogo plug νομίζω). Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο απο την "αργή" φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 μόνο ένα αντάπτορα με 1 ευρώ για την Αγγλική μπρίζα Αυτό, άντε και κανένα 2Α φορτιστή επιπλέον για να υπάρχει για ταξίδια κλπ (έχει κανείς να προτείνει κάτι ποιοτικό;). Επίσης, εαν κάποιος βρει και κάποια ποιτική θηκούλα ας το αναφέρει! Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ωπ να 'στε καλά παιδιά μόλις χτύπησα και εγώ ένα μέσω Tunnelbear και Forward2me! 319 + 10 λίρες από την Google και ότι χρεώσει το F2M. Ανυπομονώ!!! :lol: Με ελληνική κάρτα πληρωσες φιλέ μου; Τη δέχτηκε κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Με ελληνική κάρτα πληρωσες φιλέ μου; Τη δέχτηκε κανονικά; Ναι, με πιστωτική VISA. Την πρώτη φορά μου πέταξε ένα unexpected error αλλά τη δεύτερη φορά τη δέχθηκε κανονικά. Τώρα η αλήθεια είναι ότι δεν την έχει χρεώσει ακόμα, θα τη χρεώσει όταν το στείλει, και δεν ξέρω εκεί εαν θα κάνει cross-check τα στοιχεία της κάρτας με τα πραγματικά (έβαλα τα στοιχεία του forward2me, δεν δέχεται ελληνικά). Παίζει να φάω πόρτα αλλά βλέπουμε. Κάποιος που έκανε την ίδια διαδικασία μπορεί να μας διαφωτίσει; Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestisgr Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ψήνομαι πάρα πολύ να το πάρω στα 399$ ώστε να μου στοιχίσει 300 ευρω απο ebay υπολογίζω. αυτό που με χαλάει είναι που δεν εχει 3g και θα πρέπει να βγάλω από το συρτάρτι το ν97 για ιντερνετ. Παίζει να δούμε hands on στα ελληνικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Τζίφος η δουλεια, η παραγγελία ακυρώθηκε. Το προφανές, θέλει και η πιστωτική κάρτα να είναι σε ελληνικά στοιχεία. Αν κάποιος το έχει πάρει μέσω UK, μπορεί να μας πει τι έκανε;; Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Βαζεις στα στοιχεια της καρτας την διευθυνση απο το f2me ;) ,οπως κανεις και για τα στοιχεια της αποστολης Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts