Jump to content

Google Nexus 10 (by Samsung)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλοριζικα! Όταν πάρεις το pogo γραψε δύο σχόλια αν αξίζει για τά λεφτά του.

Νεότερα από το μέτωπο του pogo καλωδίου:

Μια φόρτιση με το μαμίσιο φορτιστή, από 20% έως 100%, και με το tablet να είναι σε sby mode, από τη miniUSB θύρα διήρκησε 5μιση ώρες ενώ από τη μαγνητική επαφή διήρκησε μόλις μισή ώρα λιγότερο.

Άρα για την ταχύτητα του δεν αξίζει το pogo, γενικά όμως αξίζει όμως γιατί αφενός δεν καταπονείται η USB και αφετέρου μπορείς να το φορτίζεις ενώ βλέπεις μια ταινία από USB φλασάκι.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ξερει κανεις αν καποιο απο τα παρακατω 10αρια της samsung εχει παρομοιες διαστασεις με το νεξους?

http://www.incipio.com/cases/tablet-cases/samsung-tablet-cases.html

Edited by razkal

Καλημέρα σας!Παρατηρώ μια περίεργη κατανάλωση τις τελευταίες μέρες, δηλαδή εχθές το άφησα στο 12 ώρα το βράδυ με 95% και το πρωί 8 ωρα είχε 82%, μπήκα απο τις ρυθμίσεις και μετά στη μπαταρία και βλέπω 68% λειτουργικό android και 15% οθόνη!Μόνο Dolphin χρησιμοποίησα και μάλιστα πριν κοιμηθώ πατώντας τα "δυο κουτάκια" απενεργοποίησα ότι υπήρχε στο παρασκήνιο.Τι μπορεί να φταίει, μήπως κάποιο πρόγραμμα αλλά πως μπορώ να το δω αυτό ποιο είναι?Μετά έφυγα για τη δουλειά, το απενεργοποίησα και το ενεργοποίησα πάλι και το άφησα στο 81%, κατα τις 3 ωρα θα γυρίσω σπίτι να το δω πάλι!
Xiaomi Mi Mix 3

Καλημέρα σας!Παρατηρώ μια περίεργη κατανάλωση τις τελευταίες μέρες, δηλαδή εχθές το άφησα στο 12 ώρα το βράδυ με 95% και το πρωί 8 ωρα είχε 82%, μπήκα απο τις ρυθμίσεις και μετά στη μπαταρία και βλέπω 68% λειτουργικό android και 15% οθόνη!Μόνο Dolphin χρησιμοποίησα και μάλιστα πριν κοιμηθώ πατώντας τα "δυο κουτάκια" απενεργοποίησα ότι υπήρχε στο παρασκήνιο.Τι μπορεί να φταίει, μήπως κάποιο πρόγραμμα αλλά πως μπορώ να το δω αυτό ποιο είναι?Μετά έφυγα για τη δουλειά, το απενεργοποίησα και το ενεργοποίησα πάλι και το άφησα στο 81%, κατα τις 3 ωρα θα γυρίσω σπίτι να το δω πάλι!

Κατέβασε το betterbatterystats αλλά αν είσαι στην 4.4 θέλει ρουτ για να δουλέψει

Τώρα μόλις γυρισα και απο 82% που το είχα αφήσει το πρωί το βρήκα στο 80%, το πρωι το είχα κανει επανεκκίνηση όμως!Άρα κάποιο πρόγραμμα θα είναι. Το ποσοστο μπαταρίας τώρα ήτανε στο 63% λειτουργικό android, αυτό μετράει άλλο τη στιγμή που τελειώνει η φόρτιση?

Να πω την αλήθεια δε θα ήθελα να το ρουταρω..

Xiaomi Mi Mix 3

Δες εαν έχεις ανοιχτό το Nfc ή το gps στην υπηρεσία εντοπισμού θέσης. Ξεκλεικαρε ότι έχει τικ και θα είσαι καλύτερα.

• 2 weeks later...

Καλησπερα σε ολη την παρεα

Ειμαι και εγω κατοχος του 10 ινστου τερατος.

Εχω παθει πλακα με την οθονη και με την αποκριση.

Θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να εχω τον chrome και ενα ακομα προγραμμα πως ειναι πχ στο note 2014?

Και κατι ακομα εαν εχετε να προτεινετε κανενα καλο προγραμματακι για τπ τερατακι μας πειτε το.

Καλησπερα σε ολη την παρεα

Ειμαι και εγω κατοχος του 10 ινστου τερατος.

Εχω παθει πλακα με την οθονη και με την αποκριση.

Θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να εχω τον chrome και ενα ακομα προγραμμα πως ειναι πχ στο note 2014?

Και κατι ακομα εαν εχετε να προτεινετε κανενα καλο προγραμματακι για τπ τερατακι μας πειτε το.

Έχει ενσωματωμένο τον Google chrome, τι έννοιες;

ΥΓ. Με γειά σου!!

Αυτά...

Δοκίμασα μετά από την custom Rom purity να δοκιμάσω και custom kernel να δω εντυπώσεις.έβαλα τον Πορτογάλο και οφείλω να πω ότι το ταμπλετ πλέον τρέχει ποιο άνετα και αερατα.Γενικά στις κινήσεις του είναι λίγο πιο σβέλτο.Ακόμα δεν έχω σαφή άποψη πως τα πάει στην αυτονομία αλλά στο cpu spy που έριξα μια ματιά δείχνει να δουλεύει περισσότερο στην μέγιστη συχνότητα.Ίσως εκεί οφείλεται η διαφορά στην αίσθηση.άλλος να έχει δοκιμάσει κάτι σε κερνελ?

Έχει ενσωματωμένο τον Google chrome, τι έννοιες;

ΥΓ. Με γειά σου!!

Αν κατάλαβα καλά εννοεί να χωρίζει την οθόνη στη μέση και να είναι πχ πάνω ο chrome και από κάτω το YouTube.

Edited by than0s7

Αν κατάλαβα καλά εννοεί να χωρίζει την οθόνη στη μέση και να είναι πχ πάνω ο chrome και από κάτω το YouTube.

:o γίνεται αυτό;;;

Αυτά...

ναι αυτο εννοω

εαν μπορω να χρησημοποιησω ομως 2 explorer

ο ενας να ειναι ο chrome και οποιοσδηποτε αλλος

Τελικα και σε εμενα κανει καποιες ανεξηγητες επανεκινησεις μαλλον πρεπει να ειναι bug επειδη εχω 2 χρηστες

Τελικα και σε εμενα κανει καποιες ανεξηγητες επανεκινησεις μαλλον πρεπει να ειναι bug επειδη εχω 2 χρηστες

Και εγώ δύο έχω και δεν μου έχει κάνει ποτέ.στοκ ρομ?

Καλησπερα

Ναι ναι μονο στοκ ρομ δεν εχω κανει ροοτ

Δεν ξερω τον λογο που το κανει σε εμενα?

Μηπως εχει δεσμευσει αρκετη ραμ και γιαυτο κανει επανακινηση??

Καλησπερα

Ναι ναι μονο στοκ ρομ δεν εχω κανει ροοτ

Δεν ξερω τον λογο που το κανει σε εμενα?

Μηπως εχει δεσμευσει αρκετη ραμ και γιαυτο κανει επανακινηση??

Άμα το κάνει συχνά δοκίμασε επαναφορά μήπως στρώσει.Αλλά θέλει στήσιμο από την αρχή.

Εχει κανενας να προτεινει κανεναν καλο explorer internet????

Παιζω στοιχημα και ο chrome σερνεται στην bet365 , εαν υπαρχει ο stock Samsung που υπαρχει στο note 2 θα ειναι υπεροχοπ!!!!!

Κανέναν καλό τι; :blink:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανέναν καλό τι; :blink:

Browser εννοεί ο φίλος μας :)

Προσωπικά τον Chrome δεν τον αλλάζω με τίποτα...

Αυτά...

Παιζω στοιχημα και ο chrome σερνεται στην bet365 , εαν υπαρχει ο stock Samsung που υπαρχει στο note 2 θα ειναι υπεροχοπ!!!!!

αν εχεις κανει ρουτ, ο πιο γρηγορος φαινεται να ειναι ο aosp

• The title was changed to Google Nexus 10 (by Samsung)