Jump to content

Google Nexus 10 (by Samsung)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραια!!!ποσο βγαίνει με τα μεταφορικά;

32$ δηλαδή περίπου 25€. Δε θυμάμαι αν είχε PayPal ή αν έβαλα την πιστωτική μου. Επίσης, έρχεται με usps.

Αυτά...

Καλημερα και απο μενα,θα θελα να μαθω ποσοι απο σας εχουν το μαλλον διαβοητο προβλημα με το hdmi,στελνει μονο εικονα,ο ηχος δεν στελνεται στην τηλεοραση.Λεει στα φορουμ οτι υπαρχει ασυμβατοτητα με τις panasonic tv αλλα η δικη μου ειναι sony.Καμια ιδεα κανεις?

Καλημερα και απο μενα,θα θελα να μαθω ποσοι απο σας εχουν το μαλλον διαβοητο προβλημα με το hdmi,στελνει μονο εικονα,ο ηχος δεν στελνεται στην τηλεοραση.Λεει στα φορουμ οτι υπαρχει ασυμβατοτητα με τις panasonic tv αλλα η δικη μου ειναι sony.Καμια ιδεα κανεις?

το ειχα δοκιμασει πριν 2 βδομαδες, με sony tv 5ετιας, και επαιζε και ο ηχος σωστα απο οτι θυμαμαι.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!

Σκέφτομαι να αγοράσω το Magnector N10 Magnetic Pogo Charging Cable, το έχει δοκιμάσει κάποιος ;

Επίσης πρόσφατα εγκατέστησα από το store το nexus media importer και παρατήρησα ότι ενω παίζει μια χαρά τα mkv (με vlc) δυστυχως δεν βλέπει τους υπότιτλους. Υπάρχει κάποια λύση ;

Τέλος συνδέοντας το nexus 10 με την τηλεόραση (Samsung LCD FullHD) δεν ήταν δυνατή η αναπαραγωγή mkv σε full screen. Γνωρίζει κανείς αν είναι θέμα android, του nexus ή έχει σχέση με τον τύπο-κατασκευστή της τηλεόρασης;

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!

Σκέφτομαι να αγοράσω το Magnector N10 Magnetic Pogo Charging Cable, το έχει δοκιμάσει κάποιος ;

Επίσης πρόσφατα εγκατέστησα από το store το nexus media importer και παρατήρησα ότι ενω παίζει μια χαρά τα mkv (με vlc) δυστυχως δεν βλέπει τους υπότιτλους. Υπάρχει κάποια λύση ;

Τέλος συνδέοντας το nexus 10 με την τηλεόραση (Samsung LCD FullHD) δεν ήταν δυνατή η αναπαραγωγή mkv σε full screen. Γνωρίζει κανείς αν είναι θέμα android, του nexus ή έχει σχέση με τον τύπο-κατασκευστή της τηλεόρασης;

To θεμα με full screen το εχω και εγω.Αφηνει νομιζω κενα αριστερά/δεξια.

Νομιζω λυνεται με root και custom resolution, κατι ειχα διαβασει στο xda.

Ηχο μου περνάει κανονικά στον ενισχυτή.

Απο player δοκιμασε τον mx player.Παιζει κανονικά υποτιτλους σε εμένα.

To θεμα με full screen το εχω και εγω.Αφηνει νομιζω κενα αριστερά/δεξια.

Νομιζω λυνεται με root και custom resolution, κατι ειχα διαβασει στο xda.

Ηχο μου περνάει κανονικά στον ενισχυτή.

Απο player δοκιμασε τον mx player.Παιζει κανονικά υποτιτλους σε εμένα.

για το full screen αυτο χρειαζεται μαλλον

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2433050&nocache=1

Δοκιμασε οταν το συνδεσεις με την τηλεοραση το volume στο nexus να ειναι χαμηλα

:alien:

Λοιπόν παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

*Σύνδεσα με hdmi το nexus στη τηλεόραση, Samsunh LCD 40M87, και ο ήχος παίζει κανονικά.

*Για το θέμα του hdmi και των borders δεξιά αριστερά το πρόβλημα οφείλεται στο android και χρειάζεται το προγραμμα που προτεινε ο razkal (καθώς και root της συσκευής)

*Δοκίμασα vlc και mx player για mkv και παιζουν και οι δυο κανονικά τους υπότιτλους από την εσωτερική μνήμη(προτιμώ τον vlc σε σχεση με τον mx διότι σε αντίθεση με τον mx, ο vlc κανει ακόμα αποκωδικοποίηση του dts σε δικαναλο) . Από εξωτερικό usb stick με το nexus media importer στην ίδια ταινία δεν μπόρεσα να τρέξω τους υπότιλους. Οπότε έχει θέμα το πρόγραμμα. Εχει δοκιμάσει καποιος απο εσάς αλλο app εκτός του nexus media importer για mkv-ελληνικούς υπότιτλους;

Edited by Darthvader

Δοκίμασε το stickmount (πρέπει να είσαι root).

To hdmi το συνδεεις με ανοιχτό το nexus? Γιατί λένε ότι ίσως παρουσιαστεί πρόβλημα. Αυτό ισχύει σχεδόν σε όλα, όχι μόνο στο nexus.

Ναι, με ανοιχτό το Nexus.Ώστε εκανα βλακεία... δεν ήξερα ότι η συσκευή πρέπει να είναι κλειστή.

δεν ξερω ποσο βλακεια ειναι στην πραξη.

απλως ειναι "αγγαρεια" να ανοιγκλεινεις το νεξους καθε φορα που συνδεεις-ξεσυνδεεις το hdmi.

Τωρα που του καναμε root (δεν εκανα unlock bootloader) , τι προγραμματα να του βάλω?

Εβαλα ηδη aosp browser (ιδιος με τον internet που ειχε απο την μάνα του δεν είναι?) , και το greenify (free) το οποιο αναθεμα αν καταλαβα πως δουλευει

Τωρα που του καναμε root (δεν εκανα unlock bootloader) , τι προγραμματα να του βάλω?

Εβαλα ηδη aosp browser (ιδιος με τον internet που ειχε απο την μάνα του δεν είναι?) , και το greenify (free) το οποιο αναθεμα αν καταλαβα πως δουλευει

Σου τρέχει καλά ο aosp στην 4.4? Εμένα έκανε πολλά σπασιματα στο scrolling και το ξηλωσα.

Στην αρχή του scrolling κανει εναν "βήχα".

Δεν ειναι πάντως ο αψογος που διάβαζα παντού.

Βασικα λογω integration με τα αλλα μηχανηματα μου, προτιμω τον chrome , αλλα ρουφάει τρελή μπαταρία (5 ωρες μετα βιας τις βγαζει το Nexus 10 , ενω με αλλους 7.5+ )

Εσυ ποιον χρησιμοποιείς?

Edit:Να ρωτησω και κατι χαζό... Μετα την εγκατασταση , ο aosp εμφανιζεται με το ονομα internet και με ακριβώς το ίδιο εικονίδιο με τον internet που υπήρχε.

Εχουν τελικα διαφορα οι δυο τους?(ο aosp υποτιθεται θελει και root)

Και το σημαντικότερο, πως ξεχωριζω ποιος ειναι ο aosp (root version) ?

Edited by vadergr

Στην αρχή του scrolling κανει εναν "βήχα".

Δεν ειναι πάντως ο αψογος που διάβαζα παντού.

Βασικα λογω integration με τα αλλα μηχανηματα μου, προτιμω τον chrome , αλλα ρουφάει τρελή μπαταρία (5 ωρες μετα βιας τις βγαζει το Nexus 10 , ενω με αλλους 7.5+ )

Εσυ ποιον χρησιμοποιείς?

Edit:Να ρωτησω και κατι χαζό... Μετα την εγκατασταση , ο aosp εμφανιζεται με το ονομα internet και με ακριβώς το ίδιο εικονίδιο με τον internet που υπήρχε.

Εχουν τελικα διαφορα οι δυο τους?(ο aosp υποτιθεται θελει και root)

Και το σημαντικότερο, πως ξεχωριζω ποιος ειναι ο aosp (root version) ?

Chrome beta χρησιμοποιώ! Τι εννοεις έχει ίδιο εικονίδιο? Ο στον της 4.4 είναι ο chrome και έχει δικό του εικονίδιο. Πως έχεις δύο εσύ? Στοκ Ρομ είσαι?

Σήμερα παρέλαβα από Amazon.co.uk την εξής παραγγελία για το nexus 10 (σε 6-7 ημέρες)

Νομίζω ήταν μια χαρά για 62 ευρώ (κι αν κάνετε την αγορά σε λίρες και κάνει τη μετατροπή η τράπεζα έρχεται φθηνότερα - σε μένα ήταν 59). Η poetic θήκη είναι μια χαρά. Δείχνει πολύ ποιοτική.

Το pogo cable δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά φορτίζει λένε 25% πιο γρήγορα και το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι δεν καταπονείται και η USB θύρα.

http://www.banasakis.eu/pictures/nexus10order-amazon.jpg

Σήμερα παρέλαβα από Amazon.co.uk την εξής παραγγελία για το nexus 10 (σε 6-7 ημέρες)

Νομίζω ήταν μια χαρά για 62 ευρώ (κι αν κάνετε την αγορά σε λίρες και κάνει τη μετατροπή η τράπεζα έρχεται φθηνότερα - σε μένα ήταν 59). Η poetic θήκη είναι μια χαρά. Δείχνει πολύ ποιοτική.

Το pogo cable δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά φορτίζει λένε 25% πιο γρήγορα και το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι δεν καταπονείται και η USB θύρα.

http://www.banasakis.eu/pictures/nexus10order-amazon.jpg

Καλοριζικα! Όταν πάρεις το pogo γραψε δύο σχόλια αν αξίζει για τά λεφτά του.

Μπορείς να δώσεις τα τρια λινκς από τις αγορές που έκανες;

Αυτά...

Μπορείς να δώσεις τα τρια λινκς από τις αγορές που έκανες;

Ορίστε:

MagNector

poetic θήκη

hdmi καλώδιο

Άψογα! Σε ευχαριστούμε πολύ!

Αυτά...

• The title was changed to Google Nexus 10 (by Samsung)