vadergr Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Θήκη για nexus 10 βρίσκουμε απο Ελλάδα? Αν κάποιου του περισσεύει, ας στείλει ενα πμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Θήκη για nexus 10 βρίσκουμε απο Ελλάδα? Αν κάποιου του περισσεύει, ας στείλει ενα πμ... βρίσκεις αλλά είναι οι κλασσικές του εμπορίου για όλα τα 10ιντσα. Από ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι ψωνιζουμε από internet. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Πλεον με την 4.4.2 και την beta του nova launcher ΔΕΝ γινεται transparent η μπάρα κάτω ? Με την official 4.4.2 , δεν ειδα την σχετική επιλογή.(Υπήρχε και μια η οποια εγραφε οτι δεν υποστηριζεται απο την εκδοση της συσκευής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Πλεον με την 4.4.2 και την beta του nova launcher ΔΕΝ γινεται transparent η μπάρα κάτω ? Με την official 4.4.2 , δεν ειδα την σχετική επιλογή.(Υπήρχε και μια η οποια εγραφε οτι δεν υποστηριζεται απο την εκδοση της συσκευής) Τι εννοείς transparent? μπορείς να έχεις δλδ και περιεχόμενο στη μαύρη μπάρα που "βρίσκονται" τα 3 νοητά κουμπιά; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 ναι, να μην ειναι μαυρη η μπάρα.Στην 4.3 νομιζω γινοταν με την beta του nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 ναι, να μην ειναι μαυρη η μπάρα.Στην 4.3 νομιζω γινοταν με την beta του nova. Στην 4.3 δεν υπήρχε καν αυτό από όσο γνωρίζω. Και στην 4.4 η google έχει αφαιρέσει τελείως τον κώδικα στις ρομ για τάμπλετ γιατί είχε προβλήματα στην απόδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Γινοταν μονο μεσω της beta εκδοσης του nova launcher στην 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Επίσης, η μαγνητική θύρα στο κάτω μέρος, εκτός από ταχύτερη φόρτιση (όπως λένε με το καλώδιο-αντάπτορα) εξυπηρετεί κάπου αλλού; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Γινοταν μονο μεσω της beta εκδοσης του nova launcher στην 4.3 Δες στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Επίσης, η μαγνητική θύρα στο κάτω μέρος, εκτός από ταχύτερη φόρτιση (όπως λένε με το καλώδιο-αντάπτορα) εξυπηρετεί κάπου αλλού; Οχι, δεν μπορει να περασει data απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Οχι, δεν μπορει να περασει data απο εκει. είναι λίγο ******* τότε... δεν βρίσκω κάποιο νόημα ύπαρξης της συγκεκριμένης υποδοχής. Χάρηκα κι εγώ μήπως ήταν για κάποιο πληκτρολόγιο or something. Edited December 19, 2013 by Superuser Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 είναι λίγο ******* τότε... δεν βρίσκω κάποιο νόημα ύπαρξης της συγκεκριμένης υποδοχής. Ταχύτητα φόρτισης, ταυτόχρονη φόρτιση και χρήση USB καθώς και λιγότερη φθορά της USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Ταχύτητα φόρτισης, ταυτόχρονη φόρτιση και χρήση USB καθώς και λιγότερη φθορά της USB. α. οκ, τώρα το έμαθα κι αυτό. :) Το έχει δοκιμάσει κανείς να γράψει εντυπώσεις; Η ταχύτητα φόρτισης είναι καλή φάση αν μειώνεται κατα καμία ώρα. Πω πω, πάντως δεν το χορταίνω! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Παιδιά προτείνετε ένα δωρεάν πρόγραμμα για PC που να μετατρέπει DVD σε αρχεία βίντεο που να παίζουν στο nexus 10 σε πολύ καλή ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Καλημέρα σας, έχει δοκιμάσει κάποιος να συνδέσει ενα USB stick στο nexus μας; ενω το ίδιο καλώδιο στο galaxy s2 διαβάζει μια χαρά οτι και να του συνδεσω,στο tablet δεν θέλει ουτε καν να βγάλει notification του τύπου "USB storage connected". Μήπως φταίει η 4.4.2; δοκίμασα και με ανενεργό το USB debugging στα developer options. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Καλημέρα σας, έχει δοκιμάσει κάποιος να συνδέσει ενα USB stick στο nexus μας; ενω το ίδιο καλώδιο στο galaxy s2 διαβάζει μια χαρά οτι και να του συνδεσω,στο tablet δεν θέλει ουτε καν να βγάλει notification του τύπου "USB storage connected". Μήπως φταίει η 4.4.2; δοκίμασα και με ανενεργό το USB debugging στα developer options. Δοκίμασε να εγκαταστησεις το stickmount. Θέλει όμως root Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Εγω εχω συνδέσει κ το βλέπει κανονικά με το nexus media importer .μια ερώτηση βάζω κανονικά αρχεία απο το usb sto nexus απο το nexus sto usb πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Δοκίμασε να εγκαταστησεις το stickmount. Θέλει όμως root Και το nexus media importer θα δουλέψει (χωρίς root), απλώς εχει 3 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Και το nexus media importer θα δουλέψει (χωρίς root), απλώς εχει 3 € Πιστεύω πως τα 3€ δεν είναι κάνα φοβερό ποσό, αλλά γενικά θα ήθελα να rootάρω. Βέβαια θεωρώ τραγικό σε ένα κινητό τόσο παλιό όπως το S2 να λειτουργεί μια χαρά το καλώδιο, και στις nexus συσκευές να χρειάζεσαι ειδικό software... Θέλω χρόνο και θα ακολουθήσω τα βήματα του http://psybill.blogspot.gr/ για να ρουτάρω. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) Υπάρχει τρόπος να γίνει μόνο ρουτ xωρίς να ξεκλειδώσει ο bootloader? update: Υπαρχει. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419740&nocache=1 Edited December 26, 2013 by razkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Το ταμπλετ τι λέει από απόδοση;;Σκέφτομαι να αντικαταστησω το transformer μου και είμαι σε αναζήτηση. Με μια ματιά που έριξα στο skroutz δεν είδα να το πωλούν πολλά μαγαζιά.Στα 430 το βρήκα. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Το ταμπλετ τι λέει από απόδοση;;Σκέφτομαι να αντικαταστησω το transformer μου και είμαι σε αναζήτηση. Με μια ματιά που έριξα στο skroutz δεν είδα να το πωλούν πολλά μαγαζιά.Στα 430 το βρήκα. Από απόδοση δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί είναι το πρώτο μου tablet (καθόλου lag so far) αλλά για καλύτερη τιμή δες και στο expansys. Το είδα σήμερα στα 390. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Το ταμπλετ τι λέει από απόδοση;;Σκέφτομαι να αντικαταστησω το transformer μου και είμαι σε αναζήτηση. Με μια ματιά που έριξα στο skroutz δεν είδα να το πωλούν πολλά μαγαζιά.Στα 430 το βρήκα. Δες και amazon αγγλικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Γνώμη μου είναι ότι στα 430€ είναι ακριβό. Το πλαίσιο το είχε 300 και εγώ το πήρα το Νοέμβρη 350. Αν δε βρεις καλύτερη τιμή από έξω μπορείς να δεις και το lg g pad το οποίο είναι καλή περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Αν δε βρεις καλύτερη τιμή από έξω μπορείς να δεις και το lg g pad το οποίο είναι καλή περίπτωση. +1 Πολύ καλή περίπτωση για τα χρήματά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts