manolis Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 παιδια ειναι καλο το κινητο? καμερα, μπαταρια? απο σαρ πως παει? 1.11 W/kg (head) 0.63 W/kg (body) Αυτο ειναι το σαρ δεν νομιζω να ειναι λιγο.. μπαταρια μια χαρα καμερα σχετικα καλη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 παιδια ειναι καλο το κινητο? καμερα, μπαταρια? απο σαρ πως παει? Διάβασε πιο πίσω τις απόψεις των κατόχων και θα πάρεις μια εικόνα πάνω σε αυτό που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 παντως σαρ 1,11 ειναι πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Υπαρχει δυνατοτητα χωρις καποιο εχτρα witget να δειχνει και το ποσοστο της μπαταριας πανω εκει διπλα απο την μπαταρια? Υπαρχει λυση στο να μπει η μπαρα για το χειρισμο του wifi-gps-mobile-φωτεινοτητα klp klp κατευεθειαν μολις ανοιξεις κατω τη μπαρα χωρις να πρεπει να πατησεις το ρυθμ'ησεις πρώτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konos5 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Να σημειώσω ότι μόλις έγινε ένα μικρό update απο την htc... Δυστυχώς δεν μου είναι γνωστό τι βελτιώσεις έχουν γίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Να σημειώσω ότι μόλις έγινε ένα μικρό update απο την htc... Δυστυχώς δεν μου είναι γνωστό τι βελτιώσεις έχουν γίνει... Αυτα λεει να δουμε τη καμερα πως θα παει τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ρε παιδιά γιατι δεν εχει καποιον file browser???? εβαλα τον αστρο αλλα ειναι δυνατον να μην εχει εναν απο την αρχη?τα samsung ολα εχουν. O ES ειναι καλυτερος μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ρε παιδιά γιατι δεν εχει καποιον file browser???? εβαλα τον αστρο αλλα ειναι δυνατον να μην εχει εναν απο την αρχη?τα samsung ολα εχουν. O ES ειναι καλυτερος μηπως? O καλυτερος file browser λεγεται solid, exei 14 μερες trial και κανει 1,50 ευρω. Ο καλυτερος free ειναι ο ES. Παντως αν και σπανια αγοραρω εφαρμογες o solis αξιζει τα λεφτα του. Ειναι τρομερη εφαρμογη και μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα καταφερε να παει στις top paid, νομιζω στη 1η θεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis195 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 καλησπερα σε ολους..με συνγχωρειται που θα ενοχλησω για δευτερη φορα για το ιδιο θεμα της εφαρμογης dropbox.Ενω αναφερει η συσκευη οτι εχω δωρο 25gb δωρεαν στην εφαρμογη μου γραφει οτι εχω 2gb..δεν ξερω το λογο που γινεται αυτο..και κατι ακομα..καποια τραγουδια που περασα απο τον υπολογιστη στο dropbox στο κινητο δεν αναπαραγονται με την εφαρμογη της μουσικης..μπορει καποιος να μου λυσει τι παραπανω αποριες.ευχαριστω εκ των προταιρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 καλησπερα σε ολους..με συνγχωρειται που θα ενοχλησω για δευτερη φορα για το ιδιο θεμα της εφαρμογης dropbox.Ενω αναφερει η συσκευη οτι εχω δωρο 25gb δωρεαν στην εφαρμογη μου γραφει οτι εχω 2gb..δεν ξερω το λογο που γινεται αυτο..και κατι ακομα..καποια τραγουδια που περασα απο τον υπολογιστη στο dropbox στο κινητο δεν αναπαραγονται με την εφαρμογη της μουσικης..μπορει καποιος να μου λυσει τι παραπανω αποριες.ευχαριστω εκ των προταιρων Έχεις βάλει τα στοιχεία σου στην εφαρμογή dropbox στο κινητό για να "ενεργοποιήσεις" την προσφορά; Επίσης για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, έχεις κατεβάσει τα αρχεία που θες από το dropbox για να παίξουν μετα; Ή απλά τα έβαλες στο φάκελο στον υπολογιστή και περιμένεις να εμφανιστούν κατευθείαν στο κινητό στη μουσική; Γιατί δε γίνεται αυτόματα ο συγχρονισμός του φακέλου, αλλά κατεβάζεις εσύ ό,τι θες manually ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis195 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση..δεν είχα κατάλαβει βασικά πράγματα..τώρα όμως όταν πάω να αποθηκεύσω στο τηλέφωνο τα συγκεκριμένα αρχεία μου αναφέρει ότι υπάρχει network error..το ίδιο και όταν πάω να κάνω την διαδικασία που χρειάζεται ώστε να αποκτήσω τα 25gb..ευχαριστώ και πάλι για την γρήγορη απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση..δεν είχα κατάλαβει βασικά πράγματα..τώρα όμως όταν πάω να αποθηκεύσω στο τηλέφωνο τα συγκεκριμένα αρχεία μου αναφέρει ότι υπάρχει network error..το ίδιο και όταν πάω να κάνω την διαδικασία που χρειάζεται ώστε να αποκτήσω τα 25gb..ευχαριστώ και πάλι για την γρήγορη απάντηση Τα 25Gb δεν θα τα δεις στο κινητο σου η στο pc. Εχεις διαθέσιμο αυτο το χώρο κάπου αλλού (που δεν σε νοιαζει) για να ανεβάσεις οτι θες εσυ . μετα μπορείς να εχεις προσβαση σε αυτα που θα ανεβάσεις ειτε απο το κινητό σου είτε απο κάποιο pc που εχει εγκατεστημένη την εφαρμογή dropbox. Για να εχεις προσβαση απο το κινητο πρέπει να εχεις ανοιχτή την αποστολη δεδομένων μέσω δικτύου κινητης τηλεφωνιας (με χρέωση)η μέσω κάποιου ασυρματου δικτύου(δωρεάν). Δεν είναι αποθηκευμένα στο κινητο σου δηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis195 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Αυτό το έχω καταλάβει..επίσης το WiFi το έχω ανοιχτό αλλά δεν μπορώ να κατάλαβω γιατί γράφει net work error.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jack88 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Καλησπέρα σε όλους...Πήγα σε ένα κατάστημα και είδα από κοντά το desire x.Σαν εμφάνιση είναι φοβερό:cool: Είδα κι άλλες συσκευές και τώρα είμαι ανάμεσα στο desire x και s3 mini...ξέρω πως εδώ δε συγκρίνουμε αλλά σίγουρα θα μπορείτε να με βοηθήσετε με το να μου πείτε αν αξίζει το desire x...Κάποιοι το χρησιμοποιείτε αρκετό καιρό τώρα οπότε θα έχετε ολοκληρωμένη άποψη.Η τιμή του είναι στα 299 euro και σε κάποια σκρουτζομάγαζα στα 250... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Καλησπέρα σε όλους...Πήγα σε ένα κατάστημα και είδα από κοντά το desire x.Σαν εμφάνιση είναι φοβερό:cool: Είδα κι άλλες συσκευές και τώρα είμαι ανάμεσα στο desire x και s3 mini...ξέρω πως εδώ δε συγκρίνουμε αλλά σίγουρα θα μπορείτε να με βοηθήσετε με το να μου πείτε αν αξίζει το desire x...Κάποιοι το χρησιμοποιείτε αρκετό καιρό τώρα οπότε θα έχετε ολοκληρωμένη άποψη.Η τιμή του είναι στα 299 euro και σε κάποια σκρουτζομάγαζα στα 250... Αν δεν είσαι και πολυ φανατικός με το ποιες εκδόσεις android έχεις στο τηλέφωνο παρε το htc. Πολύ καλή συσκευή και ξεχωρίζει σε ποιότητα. Το Samsung θα πάρει πιο πολλές αναβαθμίσεις αλλά σε αυτή την κατηγορία των mid range δεν νομίζω οτι παίζει το πρώτο ρολο Επίσης κάτι να προσέξεις. Το htc στέλνει από την μάνα του 60 χαρακτήρες σε sms. Αν δουλεύεις συνέχεια sms go for samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Αυτό το έχω καταλάβει..επίσης το WiFi το έχω ανοιχτό αλλά δεν μπορώ να κατάλαβω γιατί γράφει net work error.. Γενικώς στο internet μπορείς να σερφάρεις με το κινητό; Το μόνο θέμα δηλαδή είναι στο dropbox; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Αν δεν είσαι και πολυ φανατικός με το ποιες εκδόσεις android έχεις στο τηλέφωνο παρε το htc. Πολύ καλή συσκευή και ξεχωρίζει σε ποιότητα. Το Samsung θα πάρει πιο πολλές αναβαθμίσεις αλλά σε αυτή την κατηγορία των mid range δεν νομίζω οτι παίζει το πρώτο ρολο Επίσης κάτι να προσέξεις. Το htc στέλνει από την μάνα του 60 χαρακτήρες σε sms. Αν δουλεύεις συνέχεια sms go for samsung 160 στελενει στο σμσ αλλα και να ηταν αλλιως βαζεις μια εφαρμογη (gosms klp ) και το λυνεις και αυτο. Για τα 2 κιν htc kai samsung εγω εχω να πω οτι η μνημη ram ειναι το σημαντικοτερο και το μινι υπερτερει (1G) αλλα εγω διαλεξα το htc γιατι μου αρεσει εμφανήσιακα και ποιοτικα περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jack88 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 nasos38 μιας και είσαι κάτοχος του desire...τα κεντρικά πλήκτρα κατω κάτω που είναι αφής παρουσιάζουν κολλήματα ή καθυστερήσεις;;;εχεις κάποιο ''παράπονο'' απο το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) Παιδιά ισχύει ότι το desire x δεν μπορεί να αναπαράγει (όχι να καταγράψει) 720p videos; Βιαστικό ποστ,το βρήκα δυστυχώς δεν αναπαράγει :/ Edited January 25, 2013 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 nasos38 μιας και είσαι κάτοχος του desire...τα κεντρικά πλήκτρα κατω κάτω που είναι αφής παρουσιάζουν κολλήματα ή καθυστερήσεις;;;εχεις κάποιο ''παράπονο'' απο το κινητό; οχι δεν εχω προσεξει καποια καθυστέριση η κατι τετοιο. Ναι ευχαριστημένος ειμαι, καποιο αρνητικο δεν εχω εντοπισει ακομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jack88 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Έκλεινα περισσότερο προς το htc λόγω του sense αλλα το sar του νομίζω είναι απαγορευτικό (>1 )...Οπότε θα πάρω το s3 mini... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Έκλεινα περισσότερο προς το htc λόγω του sense αλλα το sar του νομίζω είναι απαγορευτικό (>1 )...Οπότε θα πάρω το s3 mini... μια χαρά είναι το htc δες και τα δυο και αποφάσισε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Έκλεινα περισσότερο προς το htc λόγω του sense αλλα το sar του νομίζω είναι απαγορευτικό (>1 )...Οπότε θα πάρω το s3 mini... με ενα bloutouth ή ένα handsfree δεν υπάρχει θέμα , αν και ολοι μας θα επρεπε να τα χρησιμοποιούμε σε ολα τα κινητά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 παιδες, το κινητο εχει S-LCD 2? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 παιδες, το κινητο εχει S-LCD 2? Δεν είδα να το λέει κάπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts