ddr2 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Μιας που μιλάτε για την μη σωστή λειτουργία του αισθητήρα φωτεινότητας, δεν απενεργοποιείται η αυτόματη προσαρμογή; Ναι, αμέ! γιατί ρωτάς? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 εμενα μου κάνει και αποτομα κλεισιματα εφαρμογών μερικές φορές.... καθόλου καλή φάση. συν ναι β φωτεινότητα δε δουλεύει στο αυτόματο είναι μπαγκ!!.... όμορφο μικρό βολικό.... αλλά έχει και τα ελαττώματα του. επίσης κάτι που ξέχασα είναι ότι όταν τρέχω μια εφαρμογή remote είτε βίντεο είτε ήχου κάποια στιγμή κλείνει την εφαρμογή, σαν να μπουκώνει η μνήμη του κάπως. και σε παιχνιδια το κάνει αυτό μετά από ωρα παιξίματος Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Καλησπέρα παιδιά, έχει κάνει κανεις εγκατάσταση το iOS 7 χωρίς να ειναι developer? οι εφαρμογές δουλεύουν κανονικά? δεν πιστεύω να χάνεται τίποτα? γιατί απο βδομάδα που θα έχω λίγο χρόνο λέω να κάνω την αποπειρα Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Μπορούμε να κάνουμε update σε ios7 χωρις dev account; Από το ipad δεν γίνεται. Γίνεται από itunes αυτόματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gpap1980 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Καλησπερα σε ολους στο forun και καλως σας βρηκα εχω μονο μια ερωτηση σε αυτο το topic εχω ενα ipadmini wifi και θελω να κατεβαζω κατι απο το internet αλλα να μην εχω ανοιχτω το ipad να μπενει στην αναμονη και να συνεχιζει να κατεβαζει χωρις να σταματαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Για ρίξε ένα βλεφαρο... Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takiskosm Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Σε ipad mini Εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επειδή θέλω να το κάνω δώρο θα σβηστούν όλα? Εάν ναι ( το άτομο που θα το δώσω είναι γνώστης ) τι θα μπορούσε να δει από το παλιό περιεχόμενο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Σε ipad mini Εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επειδή θέλω να το κάνω δώρο θα σβηστούν όλα? Εάν ναι ( το άτομο που θα το δώσω είναι γνώστης ) τι θα μπορούσε να δει από το παλιό περιεχόμενο ? Χάνονται όλα όπως όταν το πρωτοανοίγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Σε ipad mini Εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επειδή θέλω να το κάνω δώρο θα σβηστούν όλα? Εάν ναι ( το άτομο που θα το δώσω είναι γνώστης ) τι θα μπορούσε να δει από το παλιό περιεχόμενο ? Χάνονται όλα,μόνο αν ξανά βάλεις το apple ID σου ξανά, θα έχεις τις εφαρμογές που είχες και πριν, αλλιώς με καινούριο δεν θα έχει τιποτα Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το mini γιατί μάλλον θα το αποκτήσω.. Το hardware, φαίνεται; Το εννοώ.. Είναι smooth; κολλάει γενικότερα λόγω 512 ram; Στα παιχνίδια πως τα πάει; Ευχαριστώ Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Παιδιά θέλω να ρωτήσω για το mini γιατί μάλλον θα το αποκτήσω.. Το hardware, φαίνεται; Το εννοώ.. Είναι smooth; κολλάει γενικότερα λόγω 512 ram; Στα παιχνίδια πως τα πάει; Ευχαριστώ Ούτε κολλάει, ούτε σέρνεται. Είναι μια χαρά γρήγορο και πάρα πολύ smooth. θα με θυμηθείς... Στα παιχνίδια τα καταφέρνει περίφημα. Ε, κανένα ψιλό κολλημματάκι μου κάνει στο real racing, αλλά όχι κάτι σπουδαίο. Το asphalt 7 ας πούμε, τρέχει τέλεια. Γενικά, δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί, όπως έχω διαβάσει, το επίπεδο των γραφικών προσαρμόζεται στις δυνατότητες του hw. χωρίς εσύ να καταλαβαίνεις κάτι... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Ούτε κολλάει, ούτε σέρνεται. Είναι μια χαρά γρήγορο και πάρα πολύ smooth. θα με θυμηθείς... Στα παιχνίδια τα καταφέρνει περίφημα. Ε, κανένα ψιλό κολλημματάκι μου κάνει στο real racing, αλλά όχι κάτι σπουδαίο. Το asphalt 7 ας πούμε, τρέχει τέλεια. Γενικά, δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί, όπως έχω διαβάσει, το επίπεδο των γραφικών προσαρμόζεται στις δυνατότητες του hw. χωρίς εσύ να καταλαβαίνεις κάτι... Μάλιστα, χαίρομαι που το ακούω. Μ αρέσει πολύ σαν εμφάνιση και ειμαι ανάμεσα σ αυτό και στο note 8. Το μόνο που φοβάμαι είναι το Hardware. Αν κατεβάσουμε πολλές εφαρμογές δεν καταλαβαίνει τίποτα;; Μάλλον κλείνω προς το mini για αρκετούς λόγους. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Μάλιστα, χαίρομαι που το ακούω. Μ αρέσει πολύ σαν εμφάνιση και ειμαι ανάμεσα σ αυτό και στο note 8. Το μόνο που φοβάμαι είναι το Hardware. Αν κατεβάσουμε πολλές εφαρμογές δεν καταλαβαίνει τίποτα;; Μάλλον κλείνω προς το mini για αρκετούς λόγους. Σε σχεση με το νοτε2 (ιδιο hw με το νοτε8) που ειχα πριν, το ipad mini ειναι πιο smooth και πανω κατω, το ιδιο γρηγορο. Θα ευχαριστηθεις να ανοιγεις την galley με τις χιλιαδες των φωτογραφιων και να τρεχει νερακι, κατι που δεν συμβαιν στο σαμσουγκ. Απο την αλλη βεβαια, δεν εχει πενακι κλπ... Επισης η αυτονομια του μινι πρεπει να ειναι πολυ καλυτερη. Σαν αποδοση παντως , δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σε απογοητευσει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Σε σχεση με το νοτε2 (ιδιο hw με το νοτε8) που ειχα πριν, το ipad mini ειναι πιο smooth και πανω κατω, το ιδιο γρηγορο. Θα ευχαριστηθεις να ανοιγεις την galley με τις χιλιαδες των φωτογραφιων και να τρεχει νερακι, κατι που δεν συμβαιν στο σαμσουγκ. Απο την αλλη βεβαια, δεν εχει πενακι κλπ... Επισης η αυτονομια του μινι πρεπει να ειναι πολυ καλυτερη. Σαν αποδοση παντως , δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σε απογοητευσει. Και μια τελευταία ερώτηση. Επειδή θα ξανα αλλάξω ταμπλετ, σε ενάμιση χρόνο περίπου, θα με βγάλει άνετα μέχρι τότε με την ιδια χρήση ή θα τα '' φτύσει '' λόγω της ram;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Και μια τελευταία ερώτηση. Επειδή θα ξανα αλλάξω ταμπλετ, σε ενάμιση χρόνο περίπου, θα με βγάλει άνετα μέχρι τότε με την ιδια χρήση ή θα τα '' φτύσει '' λόγω της ram;; Πιστευω οτι δεν θα εχει προβλημα με το ios7, οποτε Θα σε βγαλει ευκολα για καιρο, χωρις να ζοριεται. Εγω σκοπευω να το κρατησω 1 χρονο ακομη (το εχω ηδη 9 μηνες). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Πιστευω οτι δεν θα εχει προβλημα με το ios7, οποτε Θα σε βγαλει ευκολα για καιρο, χωρις να ζοριεται. Εγω σκοπευω να το κρατησω 1 χρονο ακομη (το εχω ηδη 9 μηνες). Ωραία, θα είναι το επόμενο ταμπλετ μου. Σ ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Ωραία, θα είναι το επόμενο ταμπλετ μου. Σ ευχαριστώ πολύ :) Ειμαι σιγουρος οτι απο θεμα ποιοτητας, ταχυτητας, smoothness και αυτονομιας, θα με θυμηθεις...οσο για την οθονη του, που εχουν γραφτει πολλα, ενταξει, δεν ειναι απο τις κορυφαιες, αλλα οχι οτι δεν βλεπεται κιολας. Μια χαρα ειναι. Ενα προβλημα που αντιμετωπιζω τελευταια ειναι οτι, οταν το βαζω να φορτισει απο 10-15% , τοτε φορτιζει μεχρι το 90%,και σταματαει εκει. Δεν φορτιζει αλλο.:blink: αν το βγαλω απο την πριζα για 1 λεπτο και το ξανασυνδεσω, τοτε συνεχιζει και φορτιζει μεχρι το 100%. Απο μια συντομη ερευνα στο νετ, ειδα οτι εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα και μαλιστα οφειλεται στο φορτιστη, οχι στο ιδιο το ipad. Θα δοκιμασω και με αλλους φορτιστες για να δω τι συμβαινει, μιας και υπαρχει εγγυηση ακομα. (Το προβλημα ειναι οτι οι δοκιμες δεν μπορουν να γινουν γρηγορα, γιατι απο το 100% μεχρι να παει στο 10% θελει παρα πολλες ωρες χρησης...:p ). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 φιλέ μου μην το πάρεις με τίποτα. η ανάλυση οθόνης είναι χαλιά. μονά τα παιχνίδια φαίνονται καλά τα υπόλοιπα τίποτα. σε λίγο βγαίνει με ρετινα οθόνη απο φήμες. περίμενε. επίσης εμένα λογο μικρής μνήμης δε τρέχει καλά εφαρμογές streaming video και ήχου πολλές φορές κλείνει μοονο του. επίσης συχνά μου το κανει και σε παιχνίδια. γενικά όμως έχει ταχύτητα τσ παίζει άνετα όμως μην το αγορασεις Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Με τοσα που διαβασα ολες αυτες τις σελιδες -και εχοντας κατα νου να "τσεκαρω" το ios,μιας και δεν εχω αναλογη εμπειρια ΚΑΜΙΑ- με δελεασατε να γλυκοκοιταζω αρκετα το ipad mini μιας και ειναι η πιο οικονομικη λυση για το "τσεκαρισμα" μου.στα 16gb ποσα εχει διαθεσιμα?ταινιες δεν αποθηκευω.σερφαρισμα και tapatalk,facebook,twitter,feedly etc.παιχνιδια κανα δυο (και αν...) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 αφού επιμείνετε να θέλετε τώρα το μίνι ; να σας πουλησω το δικο μου 30 ευρώ κάτω οτάν σε κανά 2μηνο βγει το καινούργιο ; και εγώ πριν 2 μηνες το πηρα φρέσκο είναι Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 αφού επιμείνετε να θέλετε τώρα το μίνι ; να σας πουλησω το δικο μου 30 ευρώ κάτω οτάν σε κανά 2μηνο βγει το καινούργιο ; και εγώ πριν 2 μηνες το πηρα φρέσκο είναι Εγω λεω να μας το χαρισεις, τοσο αχρηστο που ειναι.:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Με τοσα που διαβασα ολες αυτες τις σελιδες -και εχοντας κατα νου να "τσεκαρω" το ios,μιας και δεν εχω αναλογη εμπειρια ΚΑΜΙΑ- με δελεασατε να γλυκοκοιταζω αρκετα το ipad mini μιας και ειναι η πιο οικονομικη λυση για το "τσεκαρισμα" μου.στα 16gb ποσα εχει διαθεσιμα?ταινιες δεν αποθηκευω.σερφαρισμα και tapatalk,facebook,twitter,feedly etc.παιχνιδια κανα δυο (και αν...) Στα 16GB διαθέσιμα είναι τα 13.7GB. Η οθόνη ειναι μια χαρά και άσε κάποιους να λένε ότι δεν βλέπεται. Πάντα θα υπάρχουν οι υπερβολικοί. Για την δουλειά που το θέλεις είναι παραπάνω απο καλό. Σε παιχνίδι,ταινία,σερφάρισμα και λοιπές εφαρμογές εκτός facebook δεν έχει κρασάρει ποτέ. Το facebook κρασάρει αλλά είναι θέμα της εφαρμογής. Κρασάρει πολύ όταν ανοίγεις φωτογραφίες. Στη θέση σου θα περίμενα πάντως μήπως εμφανιστεί mini 2 τον σεπτέμβρη ή οκτώβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Στη θέση σου θα περίμενα πάντως μήπως εμφανιστεί mini 2 τον σεπτέμβρη ή οκτώβρη. Το λες μηπως και πεσει και αλλο η τιμη του τωρινου ipad mini? Ή για να παρω το 2? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Το λες μηπως και πεσει και αλλο η τιμη του τωρινου ipad mini? Ή για να παρω το 2? Για να πάρεις το 2 το οποίο πιθανότητα θα έχει βελτιωθεί σε κάποιους τομείς. Μην περιμένεις τρελή πτώση πάντως στο 1 με τον ερχομό του 2. Αυτό το καταλαβαίνεις και εάν συγκρίνεις την τιμή του ipad 2 με αυτή του 4 αυτή τη στιγμή. Το ipad 2 είναι 2 ετών παλιότερο από το 4αρι και έχουν διαφορά μόνο ~50€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ειναι υπερβολικοι οι αλλοι για αυτο σου λεει περιμενε να βγει το 2 ....γιατι ειναι τοσοοοοο πολυυυυυ ευχαριστημενος απ το 1. Φιλε μου αν θες ακουσε με ΜΗΝ αγορασεις το τωρα το μινι αν οχι ακους τους υπολοιπους που παιζουν ενα παιγνιδακι και τους φαινετε απιθανο . Αν θες να σερφαρεις ιντερνετ ειδησεις νεα , φεισμπουκ κλπ . Δεν κανει αν θες να παιζεις καμια ωριτσα παιχνιδια παρτο αλλα και παλι δεν αξιζει 300 ευρω για τα παιχνιδια μονο. Η μην ακους και κανενα και κανε και εσυ οτι και εμεις που το αγορασαμε και παραβλεψαμε τις κριτικες των αλλων και τωρα αλλος το φυσαει και δε κρυωνει αλλος παιζει πιανακι και ειναι υπερευχαριστημενος !!! . Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts