nikolasn80 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Τι ios εχεις? 6.1.2 εχω χωρις jailbreak Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 6.1.2 εχω χωρις jailbreak Στο 6.1.3 εχει πεσει λιγο η μπαταρια. Μην αναβαθμισεις! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Μου ήρθαν τελικά σήμερα!!:blink::) το anti-glare screen protector από amazon,ενώ εγώ το περίμενα Παρασκευή το νωριτερα:p Το έβαλα στο mini iPad και είναι αυτό που ήθελα τελικά κόβει αρκετά από την άθλια αντανάκλαση του glossy,δεν αφήνει αποτυπώματα και είναι πολύ πρακτικό στο βάλε-βγάλε. Ερχεται και με το πολυτελές ειδικό πανάκι καθαρισμού. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kasa Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Μια ερώτηση ρε παιδιά σχετικά με το iPad mini τώρα τελευταία καταπίνει πολύ γρήγορα την μπαταρια και όταν πάω να το φορτισω μου λέει πάνω ΔΕΞΙΑ στην μπαταρία ότι δεν φορτίζεται αντί να δείχνει τον κεραυνό ενώ φορτίζεται ξέρετε τι παίζει και δεν ξέρω που να το πάω για να το δουν διότι το παρηγγειλα από το Ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Μια ερώτηση ρε παιδιά σχετικά με το iPad mini τώρα τελευταία καταπίνει πολύ γρήγορα την μπαταρια και όταν πάω να το φορτισω μου λέει πάνω ΔΕΞΙΑ στην μπαταρία ότι δεν φορτίζεται αντί να δείχνει τον κεραυνό ενώ φορτίζεται ξέρετε τι παίζει και δεν ξέρω που να το πάω για να το δουν διότι το παρηγγειλα από το Ίντερνετ Με την 6.1.3 εχει μειωθει η αυτονομια, αλλ οχι και τραγικα. Αν το φορτιζεις μεσω usb στο pc, ετσι γραφει, οτι δεν φορτιζει. Αλλα στην πραγματικοτητα, φορτιζει αργα αργα. (Ειναι μικρη η ταση της usb). Αν το βαζεις σε πριζα ομως, θα επρεπε να δειχνει κανονικα οτι φορτιζει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kasa Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Με την 6.1.3 εχει μειωθει η αυτονομια, αλλ οχι και τραγικα. Αν το φορτιζεις μεσω usb στο pc, ετσι γραφει, οτι δεν φορτιζει. Αλλα στην πραγματικοτητα, φορτιζει αργα αργα. (Ειναι μικρη η ταση της usb). Αν το βαζεις σε πριζα ομως, θα επρεπε να δειχνει κανονικα οτι φορτιζει. Α Οκ όχι δεν το έχω βάλει ακόμα σε πρίζα το συμπέρασμα ποιο θα πρέπει να αναβαθμιζουμε το λογισμικό; Και κάτι άλλο πως μπορω να βάλω ταινίες μέσα το προσπάθησα με κάτι οδηγίες που είδα στο Ίντερνετ αλλά δεν τα κατάφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Α Οκ όχι δεν το έχω βάλει ακόμα σε πρίζα το συμπέρασμα ποιο θα πρέπει να αναβαθμιζουμε το λογισμικό; Και κάτι άλλο πως μπορω να βάλω ταινίες μέσα το προσπάθησα με κάτι οδηγίες που είδα στο Ίντερνετ αλλά δεν τα κατάφερα Να μην κανείς αναβάθμιση την 6.1.3 Ταινίες εγώ περνάω με AVPlayer HD μέσα από την εφαρμογή με wifi transfer από το laptop μου. Εύκολη διαδικασία είναι,απλώς εισαγεις στον browser του PC σου την διεύθυνση IP πχ 192.168.......κλπ που σου βγάζει η εφαρμογή από το iPad και κανείς μεταφορά τα αρχεία που θες. Η διαδικασία μέσω iTunes δεν την ξέρω και ούτε την χρησιμοποιώ. Εμένα έτσι με βολεύει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kasa Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Την έχω κατεβάσει ήδη.Αυτο για τις ταινίες που είπες δεν το ψηλό κατάλαβα μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Την έχω κατεβάσει ήδη.Αυτο για τις ταινίες που είπες δεν το ψηλό κατάλαβα μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός; Τσέκαρε εδώ http://eplayworks.com/section/support/menual/avPlayerIpad.php?lang=en Και για τους υπότιτλους 3-4 σελίδες πίσω που έγραψα στο παρόν νήμα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kasa Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Τσέκαρε εδώ http://eplayworks.com/section/support/menual/avPlayerIpad.php?lang=en Και για τους υπότιτλους 3-4 σελίδες πίσω που έγραψα στο παρόν νήμα. Ναι για να το κατεβασω αυτό όμως θέλει χρήματα αρα θα πρέπει να το σπασω και ήθελα να το ρωτήσω αυτό αν συμφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Καλησπερα σε ολους!!θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις επειδη με ενδιαφερεις να αγορασω το mini και επειδη δενε χω ασχοληθει ποτε με οποιοδηποτε προιον της apple θα ηθελα καποια βοηθεια!!!αρχικα θα ηθελα να ρωτησω εαν το λειτουργικο ειναι ευχρηστο?μετα θα ηθελα να ρωτησω εαν θα εχω προβλημα να βλεπω ταινιες και εαν μπορω να κατεβασω βιβλια απευθειας στο ταμπλετ?επισης εαν ξερεις καποιος εαν μπορω να παιξω το football manager? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Παίδες ο αισθητήρας φωτεινότητας από ότι κατάλαβα στην 6.1.3 δεν δουλεύει σωστά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Παίδες ο αισθητήρας φωτεινότητας από ότι κατάλαβα στην 6.1.3 δεν δουλεύει σωστά;;; Ουτε πριν δουλευε σωστα. Δυστυχως, απο τα μελανα σημεια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) Όσες μέρες πάντως το είχα με άφησε μπορώ να πω ικανοποιημένο. Μου έκανε κάτι κρασαρισματα βεβαία γι αυτό και πήρα την απόφασή να το δώσω καθώς για κάποια πράγματά πού ήθελα τα έβρισκε λίγο σκούρα λόγω ram μάλλον,στην πλοήγηση στο ιντερνέτ πάντως δεν είχε κάποιο θέμα. Όπως και να χει το έδωσα για ipad4 πού μπορεί να καλύψει κάποια περισσότερα πράγματά πού θέλω. Η 512 ram πλέον απλά ικανοποιητική αν κάποιος δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Με το νέο mini ipad πιστεύω θα εξαλειφθεί κάθε αρνητικό του τωρινού μοντέλου. Edited April 20, 2013 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Όσες μέρες πάντως το είχα με άφησε μπορώ να πω ικανοποιημένο. Μου έκανε κάτι κρασαρισματα βεβαία γι αυτό και πήρα την απόφασή να το δώσω καθώς για κάποια πράγματά πού ήθελα τα έβρισκε λίγο σκούρα λόγω ram μάλλον,στην πλοήγηση στο ιντερνέτ πάντως δεν είχε κάποιο θέμα. Όπως και να χει το έδωσα για ipad4 πού μπορεί να καλύψει κάποια περισσότερα πράγματά πού θέλω. Η 512 ram πλέον απλά ικανοποιητική αν κάποιος δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Με το νέο mini ipad πιστεύω θα εξαλειφθεί κάθε αρνητικό του τωρινού μοντέλου. Και όμως 512 mb ram είναι επαρκέστατα είπαμε δεν είναι Android για να θέλει 2 gb ram. Τουλάχιστον για τον μέσο χρήστη 512 mb ram φτάνουν μια χαρά. Αν το νέο Mini θα έχει και Retina τότε για μένα θα θεωρείται σίγουρη αγορά. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Και όμως 512 mb ram είναι επαρκέστατα είπαμε δεν είναι Android για να θέλει 2 gb ram. Τουλάχιστον για τον μέσο χρήστη 512 mb ram φτάνουν μια χαρά. Αν το νέο Mini θα έχει και Retina τότε για μένα θα θεωρείται σίγουρη αγορά. Κι όμως δεν είναι επαρκή τα 512 mb ram, μην κοροιδευόμαστε. Δουλεύω το ipad 2 απο την μερα που κυκλοφόρησε. Η συσκευή είναι μονίμως στο όριο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Κι όμως δεν είναι επαρκή τα 512 mb ram, μην κοροιδευόμαστε. Δουλεύω το ipad 2 απο την μερα που κυκλοφόρησε. Η συσκευή είναι μονίμως στο όριο. Και τι επαθε που ειναι στο οριο? τα κρασαρισματα ειναι σπανια με το ios 6. Τα μοναδικα μου παραπονα στο μινι ειναι. 1) ο αισθητηρας φωτεινοτητας που δεν λειτουργει σωστα (μαλλον και σε ολες τα idevises πλεον και 2) αυτο που συζητουσαμε στο νημα τις προαλλες σχετικα με το touch στον browser. @ ταξιδιωτη, ποιες εφαρμογες σου κρασαραν? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Και τι επαθε που ειναι στο οριο? τα κρασαρισματα ειναι σπανια με το ios 6. Τα μοναδικα μου παραπονα στο μινι ειναι. 1) ο αισθητηρας φωτεινοτητας που δεν λειτουργει σωστα (μαλλον και σε ολες τα idevises πλεον και 2) αυτο που συζητουσαμε στο νημα τις προαλλες σχετικα με το touch στον browser. @ ταξιδιωτη, ποιες εφαρμογες σου κρασαραν? Μόλις φτάνει στα 20-30 mb free ram υπάρχουν εφαρμογές που θα κρασαρουν όταν επιχειρήσεις να τις ανοίξεις. Στην δεύτερη προσπάθεια θα ανοίξουν κανονικά αφου θα εχουν εξασφαλίσει μνήμη απο κάποιες που έκλεισαν. Επίσης αν στα 30mb κάνεις διαγραφή ram με κάποια απο τις εφαρμογες που κυκλοφορούν στο app store τα πάντα πανε πιο γρήγορα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kasa Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Αξίζει να το σπασεις εννοώ για να μπορείς να κατεβαζεις και τις εφαρμογές που θέλουν χρήματα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 έχετε να προτείνετε κάποιο καλό screen protector? αν βάλω κάποιο που να μειώνει και τις δαχτυλιές, λέτε να δω διαφορά στη φωτεινότητα, δλδ να μειωθεί; Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 (edited) έχετε να προτείνετε κάποιο καλό screen protector? αν βάλω κάποιο που να μειώνει και τις δαχτυλιές, λέτε να δω διαφορά στη φωτεινότητα, δλδ να μειωθεί; Εγω πηρα αυτο και ειμαι ευχαριστημενος. http://www.amazon.co.uk/MOSHI-iVisor-White-screen-protector/dp/B00A0LVPL2/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1366639665&sr=1-2&keywords=Moshi+AG+white Εξαφανιστηκεν οι δαχτυλιες,πηγαν περιπατο οι αθλιες αντανακλασεις οχι απολυτα αλλα σε σημαντικο βαθμο,πολυ μικρη διαφορα στη φωτεινοτητα που δεν θα σε ενοχλησει καθολου. Και το σημαντικο επισης ευκολο στο βαλε βγαλε χωρις να ταλαιπωρησε ουτε στο ελαχιστο.:) Εχει και το αντιστοιχο σε μαυρο χρωμα εξισου. Edited April 22, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xperia_ Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Γεια σας, έλεγα να πάρω το mini. Παιχνίδια όπως το temple run τα παίζει χωρίς κολλήματα έτσι?? Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Γεια σας, έλεγα να πάρω το mini. Παιχνίδια όπως το temple run τα παίζει χωρίς κολλήματα έτσι?? Ευχαριστώ! :) Τα πάντα παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xperia_ Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Τα πάντα παίζει... Ευχαριστώ.:) Εσύ ποιο χρώμα έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Ευχαριστώ.:) Εσύ ποιο χρώμα έχεις? Μαύρο έχω,είναι νομίζω πιο σοβαρό και <<κακό>> από το λευκό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts