theonike Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παιδια καλοριζικο. Το εκανα και εγω κρατηση σημερα στο πλαισιο στην πατρα. Μπορουμε να εχουμε εντυπωσεις απο τα παιδια που το αγορασαν απο πλαισιο με την προσφορα??? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παιδια καλοριζικο. Το εκανα και εγω κρατηση σημερα στο πλαισιο στην πατρα. Μπορουμε να εχουμε εντυπωσεις απο τα παιδια που το αγορασαν απο πλαισιο με την προσφορα??? Ευχαριστω!! καλορίζικα !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Καλορίζικο μάγκες. Καλο κάψιμο. Περάστε και μια sotmax 4.3 επάνω να πάθετε πλάκα. Θα νομίζετε οτι έχετε το 3Αντε να σ'ακουσουμε το απογευμα θα φλασαρω:D EDIT": Ρε μαν ο ιδιος δηλωνει εδω οτι η ρομ δεν ειναι σταθερη και υπαρχουν αρκετα μπαγγακια οπως λενε οι χρηστες----->http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46531082&postcount=1064 Edited October 17, 2013 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εβγαλε mod για swype και google account συγχρονισμό. Το μονο θεμα ειναι το χειρόγραφο. Τπτ αλλο. Εχεθ βγαλει οδηγό και για αυτο ι Σωτήρης. Δεν παίρνω ποσοστά. Στηρίζω δουλειές Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παιδια καλοριζικο. Το εκανα και εγω κρατηση σημερα στο πλαισιο στην πατρα. Μπορουμε να εχουμε εντυπωσεις απο τα παιδια που το αγορασαν απο πλαισιο με την προσφορα??? Ευχαριστω!! φιλε το πηρα χθες απο πλαισιο και ειναι ελληνικοτατο.με 4.1.2 ηταν και μολις το ανοιξα μου εκανε και μια μικρη αναβαθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Και εγώ μόλις παράγγειλα ένα λευκό note 2 από το πλαίσιο, το είχα αποθημένο από όταν πρωτοβγήκε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Και εγω 1 χρονο το ζαχαρονα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Η 4.3 για το note 2 ,θα έχει knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonike Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Η 4.3 για το note 2 ,θα έχει knox? Ναι θα εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παιδια ισως γινει λιγο off topic αλλα το knox με λιγα λογια τι ακριβως ειναι? Κατι σαν antivirus? Ευχαριστω και sorry αν φορτωνω το thread. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Υπάρχει σχετικό νήμα συζήτησης να διαβάσεις εδώ στο φόρουμ. Το μόνο που πρέπει να προσέχουμε είναι ότι με knox πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε διαδικασία custom rom ή root για να μην"γράψει" απόο 0χ0 σε 0χ1 το knox counter και χάσουμε εγγύηση οριστικά (δεν επανέρχεται). Η διαδικασία επίλυσης του θέματος έχει σχεδόν βρεθεί από xda-developers, και τις επόμενες ημέρες θα δούμε εμπράκτως πως πάει, αλλά μην βιαστούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Παιδια εχετε παρατηρησει? Ξεκινανε και "χτυπανε" τις τιμες του Πλαισιου και με διαφορα σε καποια καταστηματα. Δειτε στο Σκωτσεζο αλλα και στο Bestprice.gr Αναρωτιεμαι οταν τελειωσει η προσφορα του Πλαισιου, θα κρατησουν τις τιμες αυτες η θα παρουν παλι τον ανηφορο προς 370 κλπ? Πλησιαζει και η 4.3 και ισως καποια καταστηματα το εκμεταλευτουν υπερ του δεοντος. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ειναι τα τελευταια κομματια που ερχονται στην ελλαδα απο την επισημη αντιπροσωπια.Ξεστοκαρει η σαμυ και τα πηρε το πλαισιο.Τρομερη τιμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonike Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Μολις το παρελαβα και εγω απο πλαισιο πατρας. Μεσα στο ΣΚ θα ασχοληθω τρελα μαζι του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Πλέον στο πλαίσιο λέει παράδοση σε 72 ώρες, άρχισε να εξαντλείται, κρίμα γιατί αν μπορούσα να κάνω κίνηση θα την έκανα στο τέλος του μήνα, δεν νομίζω να υπάρχει μέχρι τότε και δεν νομίζω να μπορούν να μου το κρατήσουν φυσικά. Εκτός αν το ξαναφέρουν, κομμάτι δύσκολο. Εσείς ποιο χρώμα προτιμήσατε άσπρο ή γκρί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Πλέον στο πλαίσιο λέει παράδοση σε 72 ώρες, άρχισε να εξαντλείται, κρίμα γιατί αν μπορούσα να κάνω κίνηση θα την έκανα στο τέλος του μήνα, δεν νομίζω να υπάρχει μέχρι τότε και δεν νομίζω να μπορούν να μου το κρατήσουν φυσικά. Εκτός αν το ξαναφέρουν, κομμάτι δύσκολο. Εσείς ποιο χρώμα προτιμήσατε άσπρο ή γκρί; Γκρί μακράν για μένα! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonike Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Και εγω γκρι το πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ευτυχης κατοχος και γω και εννοειται σε γκρι αφου δεν το εχουν φερει σε καφε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Εγω παιδια το πηρα σε ασπρο το θηριο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Εγω με topaz blue ειμαι και πραγματικα ειναι πανεμορφο.Δε μιλαω για πλαισιο αλλα μιας και αναφερθηκαν τα χρωματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Οποιος προλαβε προλαβε απο το Πλαισιο. Πριν λιγο απεσυραν απο το Σκωτσεζο την προσφορα των 349 euros! Η αλλη προσφορα που υπαρχει ειναι στα 345,50 απο το http://www.edw.gr και ειναι αναρτημενη στο bestprice.gr. Πιστευω πως θα κρατηθει η τιμη σε αυτα τα επιπεδα. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Οποιος προλαβε προλαβε απο το Πλαισιο. Έληξε η προσφορά ή εξαντλήθηκαν τα αποθέματα; Πριν λίγο έδειχνε ότι λευκά υπάρχουν. Πριν λιγο απεσυραν απο το Σκωτσεζο την προσφορα των 349 euros!. Ποιος είναι αυτός; Γιατί είναι σημαντικό να το ξέρουμε αφού πιστεύεις ότι η τιμή θα κρατηθεί σε αυτά τα επίπεδα; Η αλλη προσφορα που υπαρχει ειναι στα 345,50 απο το http://www.edw.gr και ειναι αναρτημενη στο bestprice.gr. Πιστευω πως θα κρατηθει η τιμη σε αυτα τα επιπεδα. Σορυ που ρωταω αλλά κάπου το έχασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Σκωτσεζος ειναι το http://www.skroutz.gr, το ebw ειναι το http://www.easybuyworld.gr, και στην ερωτωση σου για το σημαντικο, μην ξεχνας οτι κλεινει ενος χρονου μοντελο και εχει μεχρι τωρα μαζι με το iphone 4 την μεγαλυτερη απηχηση κ κρατηση τιμης για κινητο. Πλεον μιας κι εχει ερθει ο διαδοχος (note 3) η Samsung θελει να βαλει στον "θρονο" των πωλησεων και της εμβελειας του προκατοχου του το note3. Το εχω το κινητο κ το θεωρω οτι καλυτερο ειχα ποτε, και δεν το βαριεμαι. Κατ εμε, καλυτερα να πεσει κι αλλο η τιμη του, να μπορουν κι αλλοι ανθρωποι να αποκτησουν αυτο το "θηριο".Ενημερωτικα,λοιπον, εγραψα το προηγουμενο post μου. Edited October 21, 2013 by scorpios44 Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Το σκρουτζ εννοεί! "Σκρουτζ ΜακΝτακ". Από τα highlands της Σκωτίας, λόγο προθέματος "Μακ"! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosjr1 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Το πηρα σήμερα απο Πλαίσιο σε λευκο... ερχόμενος απο μαυρο s2 εχω μείνει παγωτο... τι του περναω τωρα; 4.3 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts