Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...

Το κουτί του κινητού ήταν ανοιχτό απο την μια πλευρα και είχε στον πάτο την απόδειξη,κάτι εγγυήσεις με την υπογραφη τους(Warranty card απο τη Samsung με τις υπογραφες και την σφραχιδα του ιδιοκτητη του kaizer) αλλα κατα τα αλλα το κουτι φαινοταν απειραχτο...

Προφανώς άνοιξαν την συσκευασία για μπορέσουν να σφραγίσουν την κάρτα εγγύησης της Samsung (αν και στην Ελλάδα αρκεί η απόδειξη εφόσον γράφει περιγραφή προϊόντος και ΙΜΕΙ , αλήθεια έτσι ήταν η απόδειξη;;; )

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μήπως τα ανοίγουν ώστε να βάλουν μέσα οδηγίες χρηστη στα ελληνικά αν δεν έχουν; Κάπου το άκουσα νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Γιατι δεν μπορουν να τις βάλουν απο εξω οπως κανει σε πολλες περιπτωσεις το birdphone?

Παιδια, η σφραγιδα απαγορευεται να παραβιαστει.Το γραφει και το κουτι νομιζω απο εξω (δεν ειμαι σπιτι τωρα για να δω το κουτι αλλα ετσι πρεπει να ειναι), "αν ειναι παραβιασμενη η ασφαλεια μην παραλαβετε το προιον" Edited by truckman

Δε θα ισχυριστω πως συνεβη αυτο στην περιπτωση του φιλου, αλλα:

Τα συγκεκριμενα καταστηματα της Πανεπιστημιου μεταξυ αλλων αγοραζουν και συσκευες απο ιδιωτες. Οι οποιες καποιες ειναι σφραγισμενες, καποιες με ανοιγμενη συσκευασια (αλλα αφορτιστες/αχρησιμοποιητες) και καποιες μεταχειρισμενες. Φυσικα η τιμη αγορας (αρα θα επρεπε και η τιμη πωλησης) εχει διαβαθμισεις.

Μπορει να εμπιπτει στη δευτερη περιπτωση αν και θεωρω πως θα το ελεγαν στο φιλο οταν πηγε να το αγορασει.

ΕΔΙΤ: Εχω αγορασει/πουλησει αρκετες συσκευες στα συγκεκριμενα καταστηματα (τα οποια βρισκονταν πολυ κοντα στην παλια μου δουλεια) οποτε ξερω ακριβως τι παιζει.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Προσωπικά την ανοιγμένη συσκευασία την θεωρώ αιτία για την επιστροφή του κινητού, και την θεωρώ επαρκή λόγο για να μην αγοράσω απ΄τα μαγαζιά που αναφέρονται (skroutzομάγαζα και μη).

Ουδόλως με ενδιαφέρει η δικαιολογία που μπορεί να επικληθεί, ούτε ζήτησα ελληνικό manual.

Ενταξει και εσυ ρε παιδι μου,μην τον παιρνεις απο τα μουτρα.Μπορει να ειναι οπως τα λεει το παλικαρι,και να το ανοιξανε για να του βαλουν ελληνικες οδηγιες.Δεν λεω οτι εχεις αδικο,αλλα μπορει να τον μπριζονουμαι χωρις λογο.

Οι μονοι που μπορουν να επιβεβαιωσουν,ειναι αυτοι που εχουν αγορασει απο το συγκεκριμενο καταστημα και αν εχει τυχον ξαναγινει.

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Και γιατί να τις βάλουν μέσα στο κουτί; Ας τις έβαζαν έξω από την συσκευασία. Η δικαιολογία είναι τελείως αστεία.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Προφανώς άνοιξαν την συσκευασία για μπορέσουν να σφραγίσουν την κάρτα εγγύησης της Samsung (αν και στην Ελλάδα αρκεί η απόδειξη εφόσον γράφει περιγραφή προϊόντος και ΙΜΕΙ , αλήθεια έτσι ήταν η απόδειξη;;; )

Τον αγχωσαμε τον αθρωπο, ξυνο του το βγαλαμε.Εγω του ειπα να τους παρει απλα ενα τηλεφωνο να τους ρωτησει γιατι το ανοιξαν.Υποθετω οτι ο λογος ειναι αυτος που ειπε ο @ilpara

Εγώ ήμουν και ακόμα είμαι επιφυλακτικος με τα περισσότερα e shops αλλά σε όσα βλέπω Καλή αντιμετώπιση το λέω, όπως είχα πρώτο αναφέρει για το Νίκο (extreme Mobile) έτσι και τώρα να γράψω και εδώ ότι το noteli το καφέ που πήρα τελευταία κατόπιν έρευνας το πήρα απ το citi shop και ενώ έκανε 451 Cash μου το έκαναν σε 3 άτοκες αλλά πραγματικά άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα και κόστισε 454.5 € με τα 3.5 να είναι τα μεταφορικά.

Το κουτί σφραγισμένο όπως είχαμε πει και το τηλέφωνο γερμανικό unbranded.

Στην απόδειξη κανονικά έχει και το imei πάνω και τα παιδιά είχαν πολύ καλή εξυπηρέτηση πότε το λέω ενημερωτικά

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Από αυτούς που το έχουν πιο φτηνό σε skroutz έχει κανένας άλλος εμπειρία??? (kinitomania, EasyBuyWorld, Phonegallery, Kaiser Shop, Funbazaar, Mobilehellas, Tokinito, i-buy, Kaiserstore, Kaiser σκέτο, Digital Master, Agorazoome, Media-ram, Cityshop, Emark, Mmplanet, Mobeye, Plus3, VNP Shop, MrMobi, Birdphone (γι' αυτό έχω ακούσει καλά λόγια) κ.λ.π.

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Από αυτούς που το έχουν πιο φτηνό σε skroutz έχει κανένας άλλος εμπειρία??? (kinitomania, EasyBuyWorld, Phonegallery, Kaiser Shop, Funbazaar, Mobilehellas, Tokinito, i-buy, Kaiserstore, Kaiser σκέτο, Digital Master, Agorazoome, Media-ram, Cityshop, Emark, Mmplanet, Mobeye, Plus3, VNP Shop, MrMobi, Birdphone (γι' αυτό έχω ακούσει καλά λόγια) κ.λ.π.

Το birdphone που ανεφερες ειναι αψογο, προχθες πηρα παλι του πιτσιρικα μου ενα s3 απο εκει και ηταν αψογοι οπως παντα.Εχω παρει αρκετα κινητα απο εκει και δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα.Καλο ειναι και το city shop που ανεφερε πριν ο Μανος οπως και το extreme mobile.Για το easy buy world,τι να σου πω, τους ειχα κανει (κι αλλοι απ οτι ηξερα) αναφορα στο skroytz για κοροιδια και μαιμουδες προσφορες και τον ειχαν σουταρει για ενα διαστημα., δεν προκειται να ασχοληθω ποτε με αυτους.

Ρε παιδιά ειμαστε σοβαροί τώρα....???

Αγοράζει κάποιος κατι και διαπιστώνει οτι ειναι παραβιασμενο και μετά διαβάζω σχόλια τυπου "εκτος απο αυτό ολα καλά" για το ταδε καταστημα!!!

Μην με κάνετε μερικοί να χάσω την στοιχειωδη λογική.....οτι έρχεται στα χέρια του αγοραστή για κανέναν λόγο δεν πρεπει να έχει ανοιχτεί!!! Εξάλλου το λέει και πάνω να μην πωληθεί αν ειναι παραβιασμενο.....για όνομα του θεού πια....

Δικιο εχεις φιλε. Τι θα πει "εκτος απο αυτο, ολα καλα" ποια ολα? Ενα πραγμα εχει υποχρεωση το μαγαζι να κανει, να σου δωσει σφραγισμενη τη συσκευασια. Μεχρι εκει ειναι η ευθυνη του. Το αν η συσκευη θα ειναι οκ ή προβληματικη, δεν φταιει το καταστημα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Τον αγχωσαμε τον αθρωπο, ξυνο του το βγαλαμε.Εγω του ειπα να τους παρει απλα ενα τηλεφωνο να τους ρωτησει γιατι το ανοιξαν.Υποθετω οτι ο λογος ειναι αυτος που ειπε ο @ilpara

Καλησπεραααα,σιγα μη ξενερωσω μωρε!! :lol:

Απλως ειχα πολλα τρεχαματα τελευταια και δεν προλαβα να ασχοληθω με το ζητημα,μικρο το προβλημα μπροστα στα κλεμμενα μου γυαλια και το καμμενο αυτοκινητο μου,τεσπα!

Τωρα καταφερα να ασχοληθω ,θα αφησω μερικες φωτο και σχολια ωστε να βγαλουμε καποιο συμπερασμα.

Το IMEI ειναι ιδιο και στα χαρτια και στην συσκευη.

Το ΑΦΜ της εταιρειας το εχω αφαιρεση απο τις φωτο,επισης την ημερομηνια της αποδειξης και την τιμη.

Εκανα ενα αλμπουμ με το χαρτι που ηταν μεσα στο κουτι και την αποδειξη μπρος/πισω. http://imgur.com/a/EXjUD

Να ξανασημειωσω οτι η συσκευη και το manual ηταν στα Γερμανικα.

Επισης οπως ξανα ειπα το κουτι ηταν ανοιχτο αλλα προφανώς άνοιξαν την συσκευασία για να μπορέσουν να σφραγίσουν την κάρτα εγγύησης της Samsung,οπως αναφερει και ο φιλος ilpara,τελος παντων ριξτε μια ματια και καταληξτε καπου. :happy:

Εγω παντως ειμαι τρελαμενος με τη συσκευη και θελω να πιστευω οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα.

Καλο μας βραδυ!

Το κινητο το παρελαβα χθες το πρωι.

Ειχε μια μικρη γρατζουνια (οκ θελει αρκετη προσοχη να το δει καποιος), σε ενα σημειο στο ασημι που αγκαλιαζει περιμετρικα την συσκευη. Μου ειπαν οτι για αυτον τον λογο υπαρχουν οι ζελατινες περιμετρικα στο κινητο, αλλα εμενα δεν ειχε, φυσικα πλατη οθονη υπηρχε ζελατινα.

Και ρωτω.....εσας ειχε ζελατινα περιμετρικα?

Το τηλ δεν εχει λειτουργικα προβληματα, ουτε καποιο αλλο θεματακι, και δεν θελησα να δωσω συνεχεια στο θεμα....

Ξεχασα να πω οτι η συσκευασια παρολο που ηταν καλα προστατευμενη, οι γωνιες του κουτιου της συσκευης ηταν λιγο στραπατσαρισμενες προς τα μεσα (ελαφρως οχι κατι το τραγικο)

Στην αποδειξη το imei αναγραφοταν με στυλο

Αυτα προς ενημερωση σας

Λοιπον. Ζελατινα εχει μονο πισω και μπρος. Οχι στο πλαι.

Και τα 2 νοτε που εχω παρει, ειχαν σημαδια στο ασημι bezel.

Μετα λενε για το iphone...

Με 45 ευρω το αλλαζεις στο σερβις και τελειωνει η ιστορια...

Εγω τουλαχιστον αυτο εκανα.

Λοιπον. Ζελατινα εχει μονο πισω και μπρος. Οχι στο πλαι.

Και τα 2 νοτε που εχω παρει, ειχαν σημαδια στο ασημι bezel.

Μετα λενε για το iphone...

Με 45 ευρω το αλλαζεις στο σερβις και τελειωνει η ιστορια...

Εγω τουλαχιστον αυτο εκανα.

Λαθος. Εμενα ειχε και περιμετρικα ζελατινες. Ειχε ακομη και ο φορτιστης. Το ιδιο θυμαμαι ειχε και το νοτε1.

Ειχε μια μικρη γρατζουνια (οκ θελει αρκετη προσοχη να το δει καποιος), σε ενα σημειο στο ασημι που αγκαλιαζει περιμετρικα την συσκευη. Μου ειπαν οτι για αυτον τον λογο υπαρχουν οι ζελατινες περιμετρικα στο κινητο, αλλα εμενα δεν ειχε, φυσικα πλατη οθονη υπηρχε ζελατινα.

Το τηλ δεν εχει λειτουργικα προβληματα, ουτε καποιο αλλο θεματακι, και δεν θελησα να δωσω συνεχεια στο θεμα....

Ξεχασα να πω οτι η συσκευασια παρολο που ηταν καλα προστατευμενη, οι γωνιες του κουτιου της συσκευης ηταν λιγο στραπατσαρισμενες προς τα μεσα (ελαφρως οχι κατι το τραγικο)

Αυτα προς ενημερωση σας

Και εγω που το πηρα απο vodafone σφραγισμενο (μπροστα μου ανοιξανε το κουτι) δεν ειχε πλαϊνες ζελατινες, μονο προς πισω. Αν οπως λες δεν φαινεται ευκολα δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσεις και αλλα 45 ευρω για αλλαγη του bezel. Απολαυσε το θηριο και μην ασχολεισε.

Καλοριζικο

Λαθος. Εμενα ειχε και περιμετρικα ζελατινες. Ειχε ακομη και ο φορτιστης. Το ιδιο θυμαμαι ειχε και το νοτε1.

+1 Και το δικο μου ειχε περιμετρικα ζελατινες οπως και ο φορτιστης και φυσικα δεν υπηρχε (και δεν υπαρχει) το παραμικρο πανω του (φτου φτου)

Ρε συ Κωνσταντινε, οταν λεμε καποια μαγαζια να τα αποφευγουμε δεν το λεμε για κακο.Εχουμε πει για καποια μαγαζια εξακριβωμενα απο πολλούς χρηστες (κι οχι μονο απο εμενα) που μπορει να δωσεις10-15 ευρω παραπανω αλλα θα ξερεις οτι θα το παρεις και θα ειναι ολα οκ.Να βοηθησουμε κοσμο θελουμε, δεν μας δινει προμηθεια κανενας....

Edited by truckman

Εμένα είχε ζελατίνες στην οθόνη, στο πίσω καπάκι, από πάνω, από κάτω στο κεντρικό κουμπί και από τα πλάγια! Θετικό αυτό! :p

Αυτα προς ενημερωση σας

Χωρις να πω κατι αλλο.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307578&page=176

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Ημουν εξω για καφε,οποτε τωρα που γυρισα μπορω να σας δωσω ακομα λιγες πληροφοριες για το ΚΑΙΖΕΡ ποσταρωντας μια φωτο με οτι ειχε μεσα το κουτι ωστε να συγκρινουμε και να φτασουμε σε γενικα συμπερασματα για τo καταστημα αλλα και γενικοτερα για ολα τα καταστηματα.

Πριν 1-2 σελιδες εγραψα για το ανοιχτο κουτι που μου εστειλαν,ωστοσο απ'οτι φαινεται δεν το καναν σκοπιμα αλλα για να σφραγίσουν την κάρτα εγγύησης της Samsung.

Φωτο με ο,τι ειχε μεσα το κουτι.

1)Κουτι.

2)Χαρτινη θηκη που καθοταν το κινητο απο πανω.

3)2 διαφημιστικα Galaxy tab 2 Το ενα σε Εγγλεζικα και το αλλο σε Γερμανικα.

4)Manual παλι σε Αγγλικα και Γερμανικα.

4)Βλακειουλες για τα ακουστικα.

5)Σφραγισμενη μπαταρια.

6)Σφραγισμενα ακουστικα.

7)Σφραγισμενος φορτιστης

8)Ζελατινες Πανω,κατω,Δεξια,αριστερα,Οθονη, πισω καπακι,κεντρικο κουμπι.(Στη φωτο υπαρχουν μονο απο μπρος και πισω αλλα ειχε το ορκιζομαι..!.Απο την λυσsα μου να ανοιξω το κινητο δε θυμαμαι καν τι απεγιναν!)Θυμαμαι χαρακτηριστικα τη ζελατινα του κεντρικου κουμπιου καθως δεν την ειδα και οταν πηγα για καφε και το εδωσα σε ενα φιλαρακι να δει το νοτελι ,ξετρυπωσε τη ζελατινα απο το κουμπι. :lol:

9)Εγγυηση σφραγισμενη(Υπαρχει αλμπουμ με φωτος στο προηγουμενο ποστ μου 1-2 σελιδες πριν.)

Δε πιστευω να ξεχασα κατι,συγνωμη για τυχον ορθογραφικα και μακαρι να σας αρεσει ο ψιλοαστειος τονος που γραφω. :)

Καλη σας ημερα!

Edited by Thanos47
Ξέχασα τον φορτιστή!!

To kaizer shop απο καταστημα τι λεει? Βλεπω εχει αριστες αξιολογησεις. Την εγγυηση μονο στο καταστημα τους μπορω να την χρησιμοποιησω ή και σε αντιπρωσοπεια εδω κοντα? Βρηκα στην Κοζανη για αυτο ρωταω. Και επειδη θελω να ξεχωριζω, καφε ή κοκκινο? Αν και στο 2ο μου φαινεται θα καταληξω....

+1 Και το δικο μου ειχε περιμετρικα ζελατινες οπως και ο φορτιστης και φυσικα δεν υπηρχε (και δεν υπαρχει) το παραμικρο πανω του (φτου φτου)

Ρε συ Κωνσταντινε, οταν λεμε καποια μαγαζια να τα αποφευγουμε δεν το λεμε για κακο.Εχουμε πει για καποια μαγαζια εξακριβωμενα απο πολλούς χρηστες (κι οχι μονο απο εμενα) που μπορει να δωσεις10-15 ευρω παραπανω αλλα θα ξερεις οτι θα το παρεις και θα ειναι ολα οκ.Να βοηθησουμε κοσμο θελουμε, δεν μας δινει προμηθεια κανενας....

Tα 2 δικά μου που δεν είχαν ζελατίνες περιμετρικά και είχαν σημαδάκια, ήταν από media markt με την προσφορά της επιστροφής των 100 ευρώ. Εντάξει, δεν το πήρα και από κανένα άγνωστο μαγαζάκι...τι να πω... οι συσκευασίες ήταν σφραγισμένες, έτσι φαίνονταν τουλάχιστον.

Εμένα με είχε πονηρέψει το γεγονός ότι δεν πήρα το μπόνους του dropbox, αλλά όλα τα παιδιά στο φόρουμ με καθησύχασαν...

To kaizer shop απο καταστημα τι λεει? Βλεπω εχει αριστες αξιολογησεις. Την εγγυηση μονο στο καταστημα τους μπορω να την χρησιμοποιησω ή και σε αντιπρωσοπεια εδω κοντα? Βρηκα στην Κοζανη για αυτο ρωταω. Και επειδη θελω να ξεχωριζω, καφε ή κοκκινο? Αν και στο 2ο μου φαινεται θα καταληξω....

Βασικα μαλλον θα το παρω απο birdphone. +20 ευρω, αλλα ειναι πιο γνωστο σε εμενα. Παντως αυτο με την εγγυηση αν γινεται να απαντηθει.....