Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με 470 παίρνεις ευρωπαϊκό που έχει εγγύηση. Με 520 είδα στο extreme mobile το ελληνικό! Συνεπώς έως εκεί φτάνεις, ...τα 700 είναι κοροϊδία!

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Ειμαι σε σκεψη, γιατι τα 200 ευρω ειναι ενα σεβαστο ποσο την εποχη μας. Μου φαινεται κοροιδια παντως να δωσω 700 στο πλαισιο, οταν στο εξωτερικο σε αυτη την τιμη παιρνεις 2 NOTE II.

γνώμη μου είναι να το πάρεις από όπου το βρεις φτηνότερο.

το ίδιο κινητό θα πάρεις...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Είναι ευγενέστατος και πολύ εξυπηρετικός, εμένα λίγο με ''χάλασε'' (και του το είπα) η απόδειξη που δεν είναι μηχανογραφημένη και κολλάει το αυτοκόλλητο με το ιμει από το κουτί στην πίσω πλευρά της απόδειξης το οποίο μπορεί ο καθένας να το ξεκολλήσει και να κολλήσει κάποιο άλλο. Είμαι βέβαια και εγώ λίγο υπερβολικός αλλά πρώτη φορά ερχεται στα χέρια μου κινητό με τέτοια απόδειξη και ξαφνιάστηκα λίγο.

Κι εμένα έτσι μου την έκοψε την απόδειξη, αλλά πριν την κόψει με πήρε τηλ. για να μου ζητήσει το OK για να ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο από το κουτί και να το κολλήσει στην απόδειξη. Αυτό θα πει σεβασμός στον πελάτη. :up:

Δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά (αγόρασα με αντικαταβολή), αλλά τα καλά λόγια που λέγονται για τον Νίκο είναι τόσα πολλά που τον φαντάζομαι κάτι μεταξύ Μητέρας Τερέζας και Δαλάι Λάμα, κομπλέ με κόκκινη κελεμπία και έναν παχύ Βούδα στο background για ατμόσφαιρα... :lol:

Την επόμενη φορά (Note IV) θα επιδιώξω να περάσω απ' το μαγαζί να τον γνωρίσω.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=52151

Αυτο εδω εχω βρει. Λεει T-MOBILE, μαλλον γερμανικο μου φαινεται. Τι να κανω???

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=52151

Αυτο εδω εχω βρει. Λεει T-MOBILE, μαλλον γερμανικο μου φαινεται. Τι να κανω???

Λοιπόν για να μην παιδεύεσαι Google extreme mobile και πάρε τηλέφωνο το Νίκο. 470 έχει τα ευρωπαϊκά. Το κυριότερο είναι πώς ό, τι σου πει ισχύει μέχρι τελευταίας λέξης! :)

Λοιπόν για να μην παιδεύεσαι Google extreme mobile και πάρε τηλέφωνο το Νίκο. 470 έχει τα ευρωπαϊκά. Το κυριότερο είναι πώς ό, τι σου πει ισχύει μέχρι τελευταίας λέξης! :)

++++1000 και απο μενα για τον Νικο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

++++1000 και απο μενα για τον Νικο

Εγώ παιδιά δε χρειάζεται να βάζω νούμερα για το Νίκο καθώς ήμουν ο πρώτος που είχα αναφέρει το τι άνθρωπος είναι εδώ στο νήμα, αλλά και με pms μεταξύ γνωστών, απλά χαίρομαι που δικαιώθηκα καθώς δε λέω εύκολα για άλλα άτομα αν δεν είμαι πεπεισμένος για αυτά!

Ο Νίκος είναι άψογο άτομο και το μόνο που του λείπει πιστεύω για να γίνει ακόμα πιο προσιτός είναι η δυνατότητα να δίνει με πιστωτική και δόσεις καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι και θα βοηθήσει αλλά και βοηθηθεί από πολλούς.

Μακάρι να είναι και άλλοι ευγενικοί και εξυπηρετικοί όπως αυτό το παιδί!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

444 κάνει στο birdphone που είναι χιολιοδοκιμασμένο και όλα ευρωπαικά. 27 ευρώ κάτω είναι. Και εκεί είναι πολύ εξυπηρετικοί επίσης. Έχω αγοράσει ένα ταμπλετ και ένα κινητό.

Τι λετε τοση ωρα ρε παιδιά; συζητάμε για το αν θα το πάρουμε απο τους απατεώνες νε 700 και οχι με 450; για να καταλαβω δηλαδή!

Οσο για το service ισως χειρότερα να ειναι απο πλαισιο κλπ.

Θοδωρής

Και εγώ το παρέλαβα πριν δυο εβδομάδες με αντικαταβολή από το Νίκο(το άσπρο με γαλάζια flip samsung).Άψογη εξυπηρέτηση ,ενδιαφέρον και ευγένεια που δεν βρίσκεις εύκολα. Απόδειξη με το IMEI στη πίσω πλευρά.Έχουν δίκιο τα παιδιά για αυτά που έχουν αναφέρει στο παρελθόν .Άλλωστε σήμερα μόνο με την άψογη συμπεριφορά μπορείς να προσεγγίσεις και μετά να κρατήσεις τον πελάτη στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
SAMSUNG GALAXY ΝΟΤΕ II

Άλλωστε σήμερα μόνο με την άψογη συμπεριφορά μπορείς να προσεγγίσεις και μετά να κρατήσεις τον πελάτη στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

+1000 Έτσι ακριβώς...

Και γιατι να μην παρει κανεις το note2 απο το Birdphone το οποιο και εχει τις περισσοτερες αξιολογησεις και δινει αποδειξη με τυπωμενο κανονικα το imei της συσκευης επανω και ειναι και πιο φτηνο?. Το 4Χ που ειχα απο εκει το πηρα, οπως και ενα P936 το οποιο παρουσιασε προβλημα με την μπαταρια του και μεσα σε 2 μερες ηρθε παλι στα χερια μου με αλλαγμενη μπαταρια...και ειμαι και θεσ/νικη....

Καλησπέρα φίλε,πραγματικά και εγώ το ίδιο πιστεύω το Birdphone φαίνεται να είναι ότι το καλύτερο όχι μόνο από τιμές αλλά και από εξυπηρέτηση,4.9 Αστέρια στο Σκρουτζ με 600 αξιολογήσεις,είναι πραγματικά τρομερό.

Την άλλη Δευτέρα παραγγέλνω το νοτέλι και όπως δείχνουν τα πράγματα ο μόνος δρόμος είναι το Birdphone.

Το ποστ μου είναι λες και κάνω διαφήμιση το μαγαζί αλλά πραγματικά μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό το κατάστημα. :lol:

Καλησπέρα φίλε,πραγματικά και εγώ το ίδιο πιστεύω το Birdphone φαίνεται να είναι ότι το καλύτερο όχι μόνο από τιμές αλλά και από εξυπηρέτηση,4.9 Αστέρια στο Σκρουτζ με 600 αξιολογήσεις,είναι πραγματικά τρομερό.

Την άλλη Δευτέρα παραγγέλνω το νοτέλι και όπως δείχνουν τα πράγματα ο μόνος δρόμος είναι το Birdphone.

Το ποστ μου είναι λες και κάνω διαφήμιση το μαγαζί αλλά πραγματικά μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό το κατάστημα. :lol:

Καποιοι λένε οτι αν κάνεις την παραγγελία νωρίς μπορεί να το έχεις την ίδια μέρα απο birdphone.

Και στο τηλεφωνο που εχω μιλήσει μα με ι τους ειναι εξυπηρετικοί και απαντάνε σε ολες τις ερωτήσεις όπως εγγυηση κλπ

Θοδωρής

Καλησπέρα σε όλους,

Ο καιζερ μου είπε σήμερα ότι με 450 αύριο ετοιμοπαραδοτο σε όποιο χρώμα θέλω θα έχω το note II με ευρωπαϊκή εγγύηση!!!

Να το πάρω?

Ο Νίκος ποιο κατάστημα έχει γιατί έχω μπερδευτεί?? Διαβάζω ότι είναι πιο καλός επαγγελματιας, τι εγγύηση δίνει αυτός??

Φιλικά

Δημήτρης

Καλησπέρα σε όλους,

Ο καιζερ μου είπε σήμερα ότι με 450 αύριο ετοιμοπαραδοτο σε όποιο χρώμα θέλω θα έχω το note II με ευρωπαϊκή εγγύηση!!!

Να το πάρω?

Ο Νίκος ποιο κατάστημα έχει γιατί έχω μπερδευτεί?? Διαβάζω ότι είναι πιο καλός επαγγελματιας, τι εγγύηση δίνει αυτός??

Φιλικά

Δημήτρης

extreme-mobile.gr αυτο εχει ο Νικος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι αυτος ο Δημητρης (extreme-mobile) που εχθειαζετε συνεχεια ειναι πολυ ακριβος για να κολαει και στην αποδειξη σαν αυτοκολητο το ιμει της συσκευης.....

Νίκος.

10 χαρακτήρες

Καλησπέρα σε όλους,

Να το πάρω?

Φιλικά

Δημήτρης

To πηρα μπλε απο το kaizer στα 450 . Το παρειγκειλα μεσημερι δευτερας και τριτη μου το φερανε και ας μενω σε νησι . Απιστευτοι :D

Οκ σορρυ για το λαθος στο ονομα.....ποσο εχει το noteII καλα βλεπω...??? :lol:

470 το ευρωπαϊκό και 540 το ελληνικό.

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-16GB-EU-Titanium-Grey.683394.html

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-16GB-Marble-White-GR-Ellinikis-Antiprosopeias.729124.html

444 το birdphone ετσι για την ιστορια :)

464 μαλλον ηθελες να πεις

και τα δυο μαγαζια ειναι εμπιστα

Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Και γιατί τα 70€ στη διαφορά τιμής??? Λόγω διαφορετικού χρώματος??? το ένα βλέπω είναι EU και το άλλο GR. Θα έχω κανένα πρόβλημα αν πάρω το EU που είναι και το πιο φτηνό???

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Και γιατί τα 70€ στη διαφορά τιμής??? Λόγω διαφορετικού χρώματος??? το ένα βλέπω είναι EU και το άλλο GR. Θα έχω κανένα πρόβλημα αν πάρω το EU που είναι και το πιο φτηνό???
Αυτό έχουμε πάρει οι περισσότεροι (το Ευρωπαϊκό) και θα παίρνεις και γρηγοροτερα αναβαθμίσεις από το ελληνικό ;) Η διαφορά τους είναι ότι γενικά στις ελληνικές αντιπροσωπείες είναι πιο μάγκες :p και τα ζητάνε ακριβότερα γιατί τους είπαν οτι...λεφτά υπάρχουν!! Edited by truckman

Οι περισσότεροι EU έχουμε :)