legions Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 καλοριζικο.... δηλ.μπορουνε να μου αφαιρεσουνε εκεινη την ωρα τα 150Ε?? δηλ.να το παρω 550Ε?? Ναί και σε δόσεις εαν εχεις κάρτα εκτός εθνικής τράπεζας. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android90 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Επειδη πολλα εχωδιαβασει αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιζει μπορει να μου εξηγησει καποιος ποια η διαφορα αν αγορασω το κινητο απ τ skroutz και οχι π.χ. απ τον γερμανο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 (edited) Επειδη πολλα εχωδιαβασει αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιζει μπορει να μου εξηγησει καποιος ποια η διαφορα αν αγορασω το κινητο απ τ skroutz και οχι π.χ. απ τον γερμανο? Από το σκρουτζ το κινητό θα είναι παραεισαγωγής δηλαδή θα προορίζεται για κάποια άλλη χώρα (συνήθως της ΕΕ). Από το Γερμανό ή οποιοδήποτε ελληνικό πολυκαταστημα θα είναι τηλέφωνο που προορίζεται για την Ελλάδα. Και στις δύο περιπτώσεις με την απόδειξη αγοράς (με αναγραφομενο το imei της συσκευής) καλύπτεσαι με την εγγύηση της Samsung. :) Αν διαβάσεις λίγες σελίδες πιο πίσω έχουν πει τα παιδιά για μια προσφορά της Samsung για αγορά από κατάστημα και επιστροφή 100 € την ώρα της αγοράς. Edited December 16, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android90 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Από το σκρουτζ το κινητό θα είναι παραεισαγωγής δηλαδή θα προορίζεται για κάποια άλλη χώρα (συνήθως της ΕΕ). Από το Γερμανό ή οποιοδήποτε ελληνικό πολυκαταστημα θα είναι τηλέφωνο που προορίζεται για την Ελλάδα. Και στις δύο περιπτώσεις με την απόδειξη αγοράς (με αναγραφομενο το imei της συσκευής) καλύπτεσαι με την εγγύηση της Samsung. :) Αν διαβάσεις λίγες σελίδες πιο πίσω έχουν πει τα παιδιά για μια προσφορά της Samsung για αγορά από κατάστημα και επιστροφή 100 € την ώρα της αγοράς. ωραια δηλαδη ημονη διαφορα θα ειναι η και καλα χωρα γιατην οποια προοριζεται,δεν θα χωκαποιο προβλημα στιςεφαρμογες η στο πληκτρολογιο κτλ? ευχαριστω για την απαντηση .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 (edited) ωραια δηλαδη ημονη διαφορα θα ειναι η και καλα χωρα γιατην οποια προοριζεται,δεν θα χωκαποιο προβλημα στιςεφαρμογες η στο πληκτρολογιο κτλ? ευχαριστω για την απαντηση ..[/Q Αυτην τη στιγμη παιζει στον τσιγκουνη απο 526 τα πρώτα μαγαζια και 600 στα γνωστα πολυκαταστηματα, οτι και να παρεις εγγυηση εχεις, εαν εισαι τυπος που θα το πειραξει root rom κλπ δεν υπαρχει λογος να δοσης 600+ εαν εισαι τυπικος και το θες οπως ειναι και εχεις να πληρωσεις την διαφορα οκ! παντος οτι και να παρεις το ιδιο τηλεφωνο ειναι. Π.χ εμενα ειναι απο Γερμανια και δεν εχω κανενα προβλημα:dance::dance::dance: Edited December 16, 2012 by whitemen Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 ωραια δηλαδη ημονη διαφορα θα ειναι η και καλα χωρα γιατην οποια προοριζεται,δεν θα χωκαποιο προβλημα στιςεφαρμογες η στο πληκτρολογιο κτλ? ευχαριστω για την απαντηση ..[/Q Αυτην τη στιγμη παιζει στον τσιγκουνη απο 526 τα πρωρα μαγαζια και 600 στα γνωστα πολυκαταστηματα, οτι και να παρεις εγγυηση εχεις, εαν εισαι τυπος που θα το πειραξει root rom κλπ δεν υπαρχει λογος να δοσης 600+ εαν εισαι τυπικος και το θες οπως ειναι και εχεις να πληρωσεις την διαφορα οκ! παντος οτι και να παρεις το ιδιο τηλεφωνο ειναι. Π.χ εμενα ειναι απο Γερμανια και δεν εχω κανενα προβλημα:dance::dance::dance: Το τηλεφωνο μπορει καποιος να το βρει στα 449 ευρω.πλαισιο και γερμανος (150 δωροεπιταγη και 100 cash back) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Το τηλεφωνο μπορει καποιος να το βρει στα 449 ευρω.πλαισιο και γερμανος (150 δωροεπιταγη και 100 cash back) Όπα μισό , πρεπει να παρεις πρωτα το κινητο 699ευρω και μετα να σου δώσουν την δωροεπιταγη 150ευρω, δεν νομιζω να σου αφερουν απο την τιμη 150 ευρω επι τόπου:down::down: Αποκτήστε το Samsung Galaxy Note II Black με δωροεπιταγή αξίας 150€ για επόμενες αγορές. Η δωροεπιταγή θα σας αποσταλεί σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Όπα μισό , πρεπει να παρεις πρωτα το κινητο 699ευρω και μετα να σου δώσουν την δωροεπιταγη 150ευρω, δεν νομιζω να σου αφερουν απο την τιμη 150 ευρω επι τόπου:down::down: Αποκτήστε το Samsung Galaxy Note II Black με δωροεπιταγή αξίας 150€ για επόμενες αγορές. Η δωροεπιταγή θα σας αποσταλεί σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Εχει συζητηθει το θεμα στη διαθεσιμοτητα.Στο αφαιρουν επιτοπου Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 υπάρχει περίπτωση άτοκων δόσεων με πιστωτική??ρώτησε κάποιος?ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 υπάρχει περίπτωση άτοκων δόσεων με πιστωτική??ρώτησε κάποιος?ευχαριστω πολυ!! Γίνεται σίγουρα! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Παιδιά καλησπέρα! Πανευτυχής κάτοχος της κινητάρας από την Πέμπτη! Το αγόρασα από Γερμανό Golden Hall σε γκρι χρώμα. 550 Ε (αφαιρώντας τα 150 Ε της δωροεπιταγής επιτόπου). Ελληνικότατο (έχει αυτοκόλλητο με Ελληνικά στοιχεία της Ελληνικής Samsung στο κάτω μέρος). Οπότε αύριο στέλνω & την ερωτική επιστολή & η ερωμένη θα μου πιστώσει άλλα 100 Ε στο λογαριασμό μου. Οπότε με κόστος 450 Ε παίρνεις το καλύτερο κινητό της αγοράς. Εγκαταλείπω το πολυδουλεμένο galaxy S1, τώρα που πλέον οι 4" έγιναν το καταλληλότερο μέγεθος για το χέρι μας... (apple h@ter γαρ!) :p ;) Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Και εγω το εχω απο την Πεμπτη στα χερια μου αλλα στεναχωριεμαι που θα πρεπει να αποχωριστο το s2. :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Και εγω το εχω απο την Πεμπτη στα χερια μου αλλα στεναχωριεμαι που θα πρεπει να αποχωριστο το s2. :(:(:( Εδω αποχωριστήκαμε το s3 και το προηγούμενο note χωρις τύψεις και θα κολλήσεις στο s2!!!:lol::lol::lol: Προχωρα και μην στεναχωριέσαι... Το καλύτερο κινητο της αγοράς πλεον εχεις!!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bphone Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Πηρε κανεις τα 100 ευρω; http://www.samsung.com/gr/cashback/ Στο 3 ζηταει υποχρεωτικά αποδεικτικο εγγραφο οτι ο αιτων ειναι κατοχος λογαριασμου σε τραπεζα. Τι εγγραφο ειναι αυτο; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) Πηρε κανεις τα 100 ευρω; http://www.samsung.com/gr/cashback/ Στο 3 ζηταει υποχρεωτικά αποδεικτικο εγγραφο οτι ο αιτων ειναι κατοχος λογαριασμου σε τραπεζα. Τι εγγραφο ειναι αυτο; :blink: Μόλις έστειλα τα έγγραφα που ζητάνε. Όταν μου στείλουν τα λεφτά θα ενημερώσω. EDIT: Ξέχασα να γράψω ότι έστειλα την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου. Edited December 18, 2012 by BlackRed_7 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Πηρε κανεις τα 100 ευρω; http://www.samsung.com/gr/cashback/ Στο 3 ζηταει υποχρεωτικά αποδεικτικο εγγραφο οτι ο αιτων ειναι κατοχος λογαριασμου σε τραπεζα. Τι εγγραφο ειναι αυτο; :blink: Μόλις σήμερα έστειλα τα χαρτιά και επειδή δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιο άλλο αποδεικτικό έγγραφο του ότι έχω λογαριασμό σε τράπεζα, έστειλα μια φωτοτυπία από ένα μικρό δίπτυχο που μου είχε δώσει η εμπορική και το χρησιμοποιείς σαν βιβλιάριο. Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Πηρε κανεις τα 100 ευρω; http://www.samsung.com/gr/cashback/ Στο 3 ζηταει υποχρεωτικά αποδεικτικο εγγραφο οτι ο αιτων ειναι κατοχος λογαριασμου σε τραπεζα. Τι εγγραφο ειναι αυτο; :blink: Μπορεις να βγαλεις και μια φωτοτυπια την 1η σελιδα απο το τραπεζικο βιβλιαριο που δειχνει το ονομα σου και τον αριθμο λογαριασμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Και αν δεν εχεις βιβλιαριο παρα μονο καρτα μισθοδοσιας , τι κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Και αν δεν εχεις βιβλιαριο παρα μονο καρτα μισθοδοσιας , τι κανεις? Προσωπικά δεν το γνωρίζω αυτό καλό θα ήταν να καλέσεις στην Samsung να σου πουν αν υπάρχει λύση. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Λοιπόν έχουμε και λέμε....απο σήμερα το πρωί έχω κι εγώ το μικρό τερατάκι μαζί μου!!!!Είμαι πααααρα πολύ χαρούμενη!!!!:yahoo: Δεν θα σας πω για την εξυπηρέτηση στο Πλαίσιο του Συντάγματος ενδεικτικά μόνο για να πάρετε μια γεύση κατέληξα στο τμήμα παραπόνων για να βρώ άκρη με όλα αυτά που έγιναν...οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται άλλα λένε στο τηλέφωνο άλλα στο μαγαζί και άλλα απο μαγαζί σε μαγαζί....anyway! Αυτό που είναι αρκετά χρήσιμο να σας αναφέρω είναι πως έκανα χρήση τις επιδότησης μου καθώς και της δωροεπιταγής ταυτόχρονα για την αγορά του κινητού.(Στον Γερμανό μου είχαν πεί πως αυτό δεν μπορεί να γίνει). Αναλυτικά 700(αξία κινητού)-150(δωροεπιταγή)-180(επιδότηση)-100(cashback samsung)=270 thanks Santa!!!(τελικά υπάρχει Άγιος Βασίλης):D Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Λοιπόν έχουμε και λέμε....απο σήμερα το πρωί έχω κι εγώ το μικρό τερατάκι μαζί μου!!!!Είμαι πααααρα πολύ χαρούμενη!!!!:yahoo: Δεν θα σας πω για την εξυπηρέτηση στο Πλαίσιο του Συντάγματος ενδεικτικά μόνο για να πάρετε μια γεύση κατέληξα στο τμήμα παραπόνων για να βρώ άκρη με όλα αυτά που έγιναν...οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται άλλα λένε στο τηλέφωνο άλλα στο μαγαζί και άλλα απο μαγαζί σε μαγαζί....anyway! Αυτό που είναι αρκετά χρήσιμο να σας αναφέρω είναι πως έκανα χρήση τις επιδότησης μου καθώς και της δωροεπιταγής ταυτόχρονα για την αγορά του κινητού.(Στον Γερμανό μου είχαν πεί πως αυτό δεν μπορεί να γίνει). Αναλυτικά 700(αξία κινητού)-150(δωροεπιταγή)-180(επιδότηση)-100(cashback samsung)=270 thanks Santa!!!(τελικά υπάρχει Άγιος Βασίλης):D Καλορίζικο, να το χαρείς! Το πήρες σε τιμή SUPER! Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Όχι απλά σούπερ, αυτή η τιμή δεν υπάρχει! Καμιά φορά λόγω κρίσης βρίσκευς και καλές ευκαιρίες. :) Καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Η καλυτερη συσκευη που κυκλοφορεί στην τιμή μιας μέτριας. Καλορίζικο!!! παιδιά να κάνω δύο ερωτήσεις...α)στο γερμανό από διαθεσιμότητα πως πάει το νοτε2? και β)γνωρίζει κάποιος αν το πλαίσιο έχει άτοκες δόσεις με πιστωτική?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!! α) εγω καλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών του Γερμανού και με ενημέρωσαν που υπάρχει διαθέσιμη συσκευή και την πήρα με άτοκες δόσεις. β) δεν το γνωρίζω. Edited December 19, 2012 by BlackRed_7 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 παιδιά να κάνω δύο ερωτήσεις...α)στο γερμανό από διαθεσιμότητα πως πάει το νοτε2? και β)γνωρίζει κάποιος αν το πλαίσιο έχει άτοκες δόσεις με πιστωτική?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 παιδιά να κάνω δύο ερωτήσεις...α)στο γερμανό από διαθεσιμότητα πως πάει το νοτε2? και β)γνωρίζει κάποιος αν το πλαίσιο έχει άτοκες δόσεις με πιστωτική?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Να απαιτησεις να σου κανουν αν πας στο πλαισιο.κανα δυο φορες που μου ειπαν οχι ζητησα να μιλησω με τον προισταμενο και το θεμα λυθηκε σε δευτερολεπτα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts