Panoslg Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Καλησπερα παιδια!! Λογο το οτι το ψαχνω το θεμα εδω και πολυ καιρο με το συγκεκριμενο θεμα για ελληνικη η γαλλικη ρομ...το μονο που μπορω να πω πως τα skroutzoμαγαζα δεν τα διαθετουν!! το λεω γιατι εχω παρει σχεδον ολους τηλ και κανενας εκτος απο το open365.gr που μιλισα μου παραδεχτικε οτι ειναι αγγλικο και οτι δεν εχει ελληνικη η γαλλικη ρομ. Σημερα καταφερα να βρω ενα καταστημα το extreme mobile το οποιο βρισκετε στο αιγαλεω κ ομολογουμενος πρεπει να πω πως ειναι πολυ καλο 1ον σε αμεση ανταποκριση σε οποιεσ αποριες και αν ειχα κατι το οποιο δεν ειχα απο ολα τα αλλα καταστηματα τα οποια κιολασ( μου τα μασαγαν στο αν εχουν η οχι ...του τυπου δεν ξερουμε κυριε και δεν υπαρχει κανεις που να μπορει να σας πει αν εχει ελληνικη ρομ η οχι) :( μουφες δηλ. και 2ον σου μετατρεπουν το γερμανικο σε γαλλικη και ελληνικη ρομ!! επισης χωρις να το ρωτησο μου προτιναν να μου βαλουν την γαλλικη λογο το οτι περνει γρηγοροτερα τις αναβαθμισεις σε σχεση με την ελληνικη!! με λιγα λογια το συνιστω ανεπιφιλακτα παιδια και σκεφτομαι αυριο κιολας να παω να το αγορασω!!! αν εχετε καμια πλιροφορια επι του θεματος αν δηλ ειναι μαπα το καταστημα κ αν ξερετε κατι παρπανω απο εμενα οι κρητηκες ειναι καλοδεχουμενες!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Καλησπερα παιδια!! Λογο το οτι το ψαχνω το θεμα εδω και πολυ καιρο με το συγκεκριμενο θεμα για ελληνικη η γαλλικη ρομ...το μονο που μπορω να πω πως τα skroutzoμαγαζα δεν τα διαθετουν!! το λεω γιατι εχω παρει σχεδον ολους τηλ και κανενας εκτος απο το open365.gr που μιλισα μου παραδεχτικε οτι ειναι αγγλικο και οτι δεν εχει ελληνικη η γαλλικη ρομ. Σημερα καταφερα να βρω ενα καταστημα το extreme mobile το οποιο βρισκετε στο αιγαλεω κ ομολογουμενος πρεπει να πω πως ειναι πολυ καλο 1ον σε αμεση ανταποκριση σε οποιεσ αποριες και αν ειχα κατι το οποιο δεν ειχα απο ολα τα αλλα καταστηματα τα οποια κιολασ( μου τα μασαγαν στο αν εχουν η οχι ...του τυπου δεν ξερουμε κυριε και δεν υπαρχει κανεις που να μπορει να σας πει αν εχει ελληνικη ρομ η οχι) :( μουφες δηλ. και 2ον σου μετατρεπουν το γερμανικο σε γαλλικη και ελληνικη ρομ!! επισης χωρις να το ρωτησο μου προτιναν να μου βαλουν την γαλλικη λογο το οτι περνει γρηγοροτερα τις αναβαθμισεις σε σχεση με την ελληνικη!! με λιγα λογια το συνιστω ανεπιφιλακτα παιδια και σκεφτομαι αυριο κιολας να παω να το αγορασω!!! αν εχετε καμια πλιροφορια επι του θεματος αν δηλ ειναι μαπα το καταστημα κ αν ξερετε κατι παρπανω απο εμενα οι κρητηκες ειναι καλοδεχουμενες!!! ;) Αν διαβάσεις τα προηγούμενα post πολλοί το έχουμε πάρει από το extreme mobile. Ένας από αυτούς είμαι κι εγώ! Βέβαια εγώ πέρασα μόνος μου την ελληνική rom. Προχώρα άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslg Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 (edited) Λίγο χαοτικό το μήνυμά σου! Αν εννοείς τώρα,το extreme mobile στο Αιγάλεω δηλαδή το Νικόλα,πάρε το με κλειστά μάτια και θα σου πει και από που είναι! Βέβαια η απορεία σου θα είχε λυθεί αν διάβαζες τις μόλις 19 εδώ σελίδες και θα έβλεπες τις άριστες κριτικές για το συγκεκριμένο κατάστημα. Πάρε όποιο θέλεις είναι πολύ εύκολο να περάσεις όποια επίσημη rom θέλεις! ειμαι παντελος ασχετος αν και πιστευω πως δεν χρειαζεται να εισαι κ κανενας επιστιμονας για να το κανεις...αλλα φαντασου οτι ειναι το πρωτο μου android μετα απο LG τηλεφωνο...και οπως καταλαβενεις ειμαι λιγο εως πολυ επιφιλακτικος!! οχι ως προς την επιλογη μου...LG μην παρετε ποτε!!...αλλα ως προς κατι το μη γνωριμο!! ευχαριστω παντως που μου το συστινετε και αλλοι γιατι μου δινετε το αισθημα οτι τα λεφτα μου δεν θα πανε χαμενα!!!:D Αν διαβάσεις τα προηγούμενα post πολλοί το έχουμε πάρει από το extreme mobile. Ένας από αυτούς είμαι κι εγώ! Βέβαια εγώ πέρασα μόνος μου την ελληνική rom. Προχώρα άφοβα. Ευχαριστω φιλε για την συμβουλη!!! μην φανταστεις πρωτη φορα σημερα ανακαλυψα το forum...αν το ειχα δει νωριτερα θα μου ειχαν λυθει πολλες αποριες!! Ολα οκ με το τηλ σου δηλ?? κανενα προβλημα μετα την αλλαγη ρομ?? Edited December 6, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Καλησπερα παιδια!! Λογο το οτι το ψαχνω το θεμα εδω και πολυ καιρο με το συγκεκριμενο θεμα για ελληνικη η γαλλικη ρομ...το μονο που μπορω να πω πως τα skroutzoμαγαζα δεν τα διαθετουν!! το λεω γιατι εχω παρει σχεδον ολους τηλ και κανενας εκτος απο το open365.gr που μιλισα μου παραδεχτικε οτι ειναι αγγλικο και οτι δεν εχει ελληνικη η γαλλικη ρομ. Σημερα καταφερα να βρω ενα καταστημα το extreme mobile το οποιο βρισκετε στο αιγαλεω κ ομολογουμενος πρεπει να πω πως ειναι πολυ καλο 1ον σε αμεση ανταποκριση σε οποιεσ αποριες και αν ειχα κατι το οποιο δεν ειχα απο ολα τα αλλα καταστηματα τα οποια κιολασ( μου τα μασαγαν στο αν εχουν η οχι ...του τυπου δεν ξερουμε κυριε και δεν υπαρχει κανεις που να μπορει να σας πει αν εχει ελληνικη ρομ η οχι) :( μουφες δηλ. και 2ον σου μετατρεπουν το γερμανικο σε γαλλικη και ελληνικη ρομ!! επισης χωρις να το ρωτησο μου προτιναν να μου βαλουν την γαλλικη λογο το οτι περνει γρηγοροτερα τις αναβαθμισεις σε σχεση με την ελληνικη!! με λιγα λογια το συνιστω ανεπιφιλακτα παιδια και σκεφτομαι αυριο κιολας να παω να το αγορασω!!! αν εχετε καμια πλιροφορια επι του θεματος αν δηλ ειναι μαπα το καταστημα κ αν ξερετε κατι παρπανω απο εμενα οι κρητηκες ειναι καλοδεχουμενες!!! ;) Δεν ξέρω αν θα σου φανεί υπερβολικό, αλλά από πέρυσι (με την έλευση του Note I, όπου άρχισε να ακούγεται περισσότερο το extreme-mobile και ο Νίκος) μέχρι και φέτος, δεν έχω διαβάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ που να μην είναι ευχαριστημένος απο το μαγαζί αυτό. Αυτό στο λέω έχοντας διαβάσει όλες τις σελίδες και τις κριτικές των χρηστών από τα thread των Note I &II. Αγόρασέ το Α-Φ-Ο-Β-Α ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ευχαριστω φιλε για την συμβουλη!!! μην φανταστεις πρωτη φορα σημερα ανακαλυψα το forum...αν το ειχα δει νωριτερα θα μου ειχαν λυθει πολλες αποριες!! Ολα οκ με το τηλ σου δηλ?? κανενα προβλημα μετα την αλλαγη ρομ?? Κανένα απολύτως. Εγώ έβαλα την ελληνική. Βέβαια επειδή είμαι samsungakias και είχα όλα τα galaxy η διαδικασία αλλαγής rom είναι η ίδια. Αν νομίζεις ότι θα δυσκολευτείς και σου την κάνουν στο extreme πάρτο έτοιμο. Απλά θα χάσεις την αίσθηση του unboxing :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robin Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 σήμερα το πήρα και εγώ από καιζερ ελληνικό 550€. είχε άλλο ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 (edited) Μίλησα στο τηλέφωνο με το extreme mobile σήμερα (ξέχασα να τον ευχηθώ τον άνθρωπο) και μάλλον αύριο θα το παραγγείλω κι εγώ από εκεί. Μου εξήγησε τα πάντα και μου έλυσε κάποιες πρώτες απορίες που είχα. Ξέρω ότι υπάρχει σε άλλα καταστήματα πιο φθηνό αλλά θα ποντάρω στον άνθρωπο που όλοι λένε τόσο καλά λόγια. Πριν λίγο ήρθε και η θήκη που πήρα από το εν λόγω κατάστημα και μπορώ να πω πως είναι... τεράστια :-) :-) Ρε παιδιά αυτό δεν είναι παντόφλα είναι...ρακέτα!!! :lol: Edited December 6, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Μίλησα στο τηλέφωνο με το extreme mobile σήμερα (ξέχασα να τον ευχηθώ τον άνθρωπο) και μάλλον αύριο θα το παραγγείλω κι εγώ από εκεί. Μου εξήγησε τα πάντα και μου έλυσε κάποιες πρώτες απορίες που είχα. Ξέρω ότι υπάρχει σε άλλα καταστήματα πιο φθηνό αλλά θα ποντάρω στον άνθρωπο που όλοι λένε τόσο καλά λόγια. Πριν λίγο ήρθε και η θήκη που πήρα από το εν λόγω κατάστημα και μπορώ να πω πως είναι... τεράστια :-) :-) Ρε παιδιά αυτό δεν είναι παντόφλα είναι...ρακέτα!!! :lol: Μολις "γεμισει" η θηκη με τον γιγαντα και περασεις 2-3 μερες μαζι του, γραψε την αποψη σου για το μεγεθος! Ολοι το ιδιο πραγμα σκεφτομασταν και βλεπαμε πριν την αγορα note 1/2 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslg Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Κανένα απολύτως. Εγώ έβαλα την ελληνική. Βέβαια επειδή είμαι samsungakias και είχα όλα τα galaxy η διαδικασία αλλαγής rom είναι η ίδια. Αν νομίζεις ότι θα δυσκολευτείς και σου την κάνουν στο extreme πάρτο έτοιμο. Απλά θα χάσεις την αίσθηση του unboxing :p καλα δεν με καιει το unboxing μια!! οσο το περιοχεμνο να ειναι καλο κ να δουλευει κ σωστα!! απλα φοβαμαι με την αλλαγη ρομ μην χασω καμια εγγυηση καταλαβες?? δεν ξερω τι παιζει στην περιπτωση αυτη...εσυ που το πειρες 8α στα ειπε το παλικαρι καλυτερα οποτε ριξε ενα replay να μου πεις κ μενα γιατι λεω σημερα 6ωρα να παω να το παρω!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 από το extreme mobile το πήρα κι εγώ με Γερμανική ρόμ. Ευχαριστημένος απο την συμπεριφορά. Την άλλαξα σε Ελληνική με την βοήθεια των παιδιών του φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslg Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 (edited) Μίλησα στο τηλέφωνο με το extreme mobile σήμερα (ξέχασα να τον ευχηθώ τον άνθρωπο) και μάλλον αύριο θα το παραγγείλω κι εγώ από εκεί. Μου εξήγησε τα πάντα και μου έλυσε κάποιες πρώτες απορίες που είχα. Ξέρω ότι υπάρχει σε άλλα καταστήματα πιο φθηνό αλλά θα ποντάρω στον άνθρωπο που όλοι λένε τόσο καλά λόγια. Πριν λίγο ήρθε και η θήκη που πήρα από το εν λόγω κατάστημα και μπορώ να πω πως είναι... τεράστια :-) :-) Ρε παιδιά αυτό δεν είναι παντόφλα είναι...ρακέτα!!! :lol: εκει πονταρω και εγω φιλαρακι!! μετραει η καλη φημη στην αγορα ΝΟΜΟΣ!!! κ πιστευω ειναι καλυτερα να δωσουμε 5 φργκα παραπανω και να ξερουμε χτυπα ξυλο μην γινει κατι να ξερουμε οτι θα εχουμε αμεση βοηθεια!! ;) από το extreme mobile το πήρα κι εγώ με Γερμανική ρόμ. Ευχαριστημένος απο την συμπεριφορά. Την άλλαξα σε Ελληνική με την βοήθεια των παιδιών του φόρουμ. δεν σου προτιναν κ σενα την γαλλικη για να εχεις πιο γρηγορες αναβαθμισεις?? Edited December 6, 2012 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χρησιμοποιούμε το κουμπί "Τροποποίηση" για να προσθέσουμε κάτι στο προηγούμενο μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 δεν σου προτιναν κ σενα την γαλλικη για να εχεις πιο γρηγορες αναβαθμισεις?? οχι, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν ρώτησα. Την μόνη τηλεφωνική επικοινωνία που είχα ήταν όταν με κάλεσαν να με ενημερώσουν οτι θα καθυστερήσουν να μου το στείλουν 2-3 μέρες και αν χρειαστώ κάποια βοήθεια στην αλλαγή της ρομ να τους πάρω τηλέφωνο να με βοηθήσουν. Αλλά δεν με πειράζει να πάρω πιο αργά τα updates. Ας γίνουν οι "Γάλλοι" πρώτα beta testers. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslg Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 (edited) οχι, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν ρώτησα. Την μόνη τηλεφωνική επικοινωνία που είχα ήταν όταν με κάλεσαν να με ενημερώσουν οτι θα καθυστερήσουν να μου το στείλουν 2-3 μέρες και αν χρειαστώ κάποια βοήθεια στην αλλαγή της ρομ να τους πάρω τηλέφωνο να με βοηθήσουν. ωραια μπες στον κοπο οταν ειναι να τους παρεις να σου πουν τι σε συμφερει καλυτερα!! Δεν ξέρω αν θα σου φανεί υπερβολικό, αλλά από πέρυσι (με την έλευση του Note I, όπου άρχισε να ακούγεται περισσότερο το extreme-mobile και ο Νίκος) μέχρι και φέτος, δεν έχω διαβάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ που να μην είναι ευχαριστημένος απο το μαγαζί αυτό. Αυτό στο λέω έχοντας διαβάσει όλες τις σελίδες και τις κριτικές των χρηστών από τα thread των Note I &II. Αγόρασέ το Α-Φ-Ο-Β-Α ;) 6 ωρα θα ειμαι εκει σημερα!! και θα του το πω κιολας οτι εχει διμιουργισει μια καλη φημη γυρω απο το ονομα του...το αξιζει το παλικαρι!! Edited December 6, 2012 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χρησιμοποιούμε το κουμπί "Τροποποίηση" για να προσθέσουμε κάτι στο προηγούμενο μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 δεν σου προτιναν κ σενα την γαλλικη για να εχεις πιο γρηγορες αναβαθμισεις?? Πάντως για την ώρα η ελληνική rom είναι πιο καινούργια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Πριν λίγο έριξα την παραγγελία στο extreme mobile, σε γκρι χρώμα τελικά. Ελπίζω δευτέρα να το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Σήμερα το πρωί έκανα παραγγελία στο bird phone και σε μία ώρα το είχα στα χέρια μου (σε λευκό).... Απίστευτο κινητό.... άντε να έρθουν και οι θηκούλες από ebay... Θέλει όμως και πολύ διάβασμα..... :lol: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoxa2 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) Kαλησπερα σε ολους.Επιτελους ηρθε η στιγμη να αγορασω και εγω ενα galaxy note 2 βλεποντας και διαβαζοντας ολα αυτα τα σχολια. Το βρηκα να το παραγγειλω απο το http://www.portal365.gr/ και μου ειπαν οτι θα εχει γερμανικη rom.Δεν με ενδιαφερει τοσο το πενακι οποτε προς το παρων δεν πειραζω την γερμανικη rom αφου δεν υπαρχει αλλη διαφορα απο την ελληνικη rom. Για να ισχυει κανονικα η εγγυηση πρεπει στο τιμολογιο να αναγραφετε το IMEI ηλεκτρονικα της συσκευης(και χειρογραφα??) καθως και να φερει στην συσκευασια καρτα ευρωπαικης εγγυσης?? Αλλιως δεν ισχυει υποστηριξη απο τη Samsung της Ελλαδας?? Ευχαριστω. Καλημερα παιδια!!!Μολις παρελαβα το Note 2 στα χερια μου.Πανεμορφο. Ενα προβλημα μονο εντοπισα.Το κινητο ειναι Ρουμανικο δηλαδη μολις ανοιξε ειχε σαν πρωτη γλωσσα τα ρουμανικα. Βεβαια ειναι Ευρωπαικη Χωρα η Ρουμανια. Εχω κανονικα τιμολογιο αγορας με το imei πανω της συσκυεης. Με καλυπτει κανονικα η εγγυηση απο την Samsung Hellas?? Edited December 8, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Καλημερα παιδια!!!Μολις παρελαβα το Note 2 στα χερια μου.Πανεμορφο. Ενα προβλημα μονο εντοπισα.Το κινητο ειναι Ρουμανικο δηλαδη μολις ανοιξε ειχε σαν πρωτη γλωσσα τα ρουμανικα. Βεβαια ειναι Ευρωπαικη Χωρα η Ρουμανια. Εχω κανονικα τιμολογιο αγορας με το imei πανω της συσκυεης. Με καλυπτει κανονικα η εγγυηση απο την Samsung Hellas?? Φυσικά και σε καλύπτει καλορίζικο κιόλας. Και εγώ εχτές το μεσημέρι το παρέλαβα από extreme mobile Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoxa2 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Τωρα ειμαι 2 φορες χαρουμενος!!!:lol: Απιστευτο κινητο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Δηλαδη εχεις εκπτωση 150€ η το αγοραζεις 700 και σου δινουν 150€ για μελλοντικες αγορες απο τον Γερμανο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Einhorn Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Δηλαδη εχεις εκπτωση 150€ η το αγοραζεις 700 και σου δινουν 150€ για μελλοντικες αγορες απο τον Γερμανο? Πάντως στο e-germanos δε τη δείχνει τη προσφορά. Στα 550€ θα ήταν ενδιαφέρουσα τιμή αλλά όχι με δωροπεπιταγή 150€ γιατί στην ουσία σε αναγκάζει να δώσεις 700€, άρα... η προσφορά δεν είναι ακριβώς προσφορά, αν σου έδινα 50€ δωροπεπιταγή με τιμή 600€ θα ήταν προτιμότερο (550€+50€) γιατί κάτι θα έπαιρνες για αξεσουάρ, αλλά 150€ πάνω είναι πολλά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axacl Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Πληροφοριακά, και όσο αφορά την τιμή του note 2 στην Ελλάδα, μίλησα σήμερα με φίλους απο Hong Kong, Σινγκαπούρη και Bangkok, που θεωρούνται "φθηνές" αγορές στα παραεισαγωγής προϊόντα τεχνολογίας και μου έδωσαν τιμές γύρω στα 500 εύρω ! 'Αρα τα 530, 550, 570 ευρώ που το βρίσκουμε εδώ. είναι τ ι μ ι ό τ α τ η τιμολόγηση !!! Οσο αφορά τα αντίστοιχα μεγαλομάγαζα εκεί, οι τιμές φτάνουν και στα 800 ευρώ :shock: ... Από τις ελάχιστες φορές που μάλλον δεν μας "κλέβουν" στην Ελλάδα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Πληροφοριακά, και όσο αφορά την τιμή του note 2 στην Ελλάδα, μίλησα σήμερα με φίλους απο Hong Kong, Σινγκαπούρη και Bangkok, που θεωρούνται "φθηνές" αγορές στα παραεισαγωγής προϊόντα τεχνολογίας και μου έδωσαν τιμές γύρω στα 500 εύρω ! 'Αρα τα 530, 550, 570 ευρώ που το βρίσκουμε εδώ. είναι τ ι μ ι ό τ α τ η τιμολόγηση !!! Οσο αφορά τα αντίστοιχα μεγαλομάγαζα εκεί, οι τιμές φτάνουν και στα 800 ευρώ :shock: ... Από τις ελάχιστες φορές που μάλλον δεν μας "κλέβουν" στην Ελλάδα:) πραγματι το note φαινεται να ειναι απο τα ελαχιστα τηλεφωνα με καλη τιμη στην Ελλαδα μακαρι να γινοταν το ιδιο και στο nexus 4 αλλα μαλλον θα μας τα παρουν και απο εκει:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legions Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) :)Παιδια στον Γερμανο παιζει προσφορα το note 2 με δωροεπιταγη 150 ευρω.Βγαινει δηλαδη 550 ευρω και ειναι το ελληνικο απευθειας.:)Εκτος απο το htc 8s που το πηρα απευθειας στα 254,90 σε μαυρο λευκο ,παρηγγειλα και σε γκρι το Note 2 και θα το εχω την Τριτη.Σπευσατε να το κατοχυρωσετε πριν εξαντληθει http://www.e-germanos.gr/e-germanos/catalogue-christmas-promo/show.eg?banner=7989 699 το έχει + δωροεπιταγή Edited December 9, 2012 by legions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/catalogue-christmas-promo/show.eg?banner=7989 699 το έχει + δωροεπιταγήΛοιπον πηγα σε ενα καταστημα Γερμανος και το τηλεφωνο εχει 550 ευρω.τη δωροεπιταγη των 150 ευρω μπορεις να την εξαργυρωσεις στη τιμη του κινητου αρα 700-150=550.Εγω παντως το χτυπησα!!Πιστευω σαν συσκευη θα με βολεψει πολυ και να μην το μετανιωσω.Α και ειναι ελληνικο ετσι,να μην ξεχασω να πω!!!:) Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts