Stef08 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Στην ίδια τιμή πωλείται και στα μαγαζιά εκτός πλαισίου Γερμανού κτλπ εχθές το βρήκα στην Πανεπιστημίου σφραγισμένο γαλλικό στα 350 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dompapa Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Πήγα χθες στον Γερμανό και μου είπαν ότι δεν το έχουν. Απλά ενδιαφέρομαι από τέτοιο κατάστημα, γιατί έχω επιδότηση Κοσμοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Πήγα χθες στον Γερμανό και μου είπαν ότι δεν το έχουν. Απλά ενδιαφέρομαι από τέτοιο κατάστημα, γιατί έχω επιδότηση Κοσμοτε Στο site του πλαισιου το εχουν σε τουλαχιστον 20 καταστηματα διαθεσιμο.στο γκρι χρωμα.παιρνεις τηλεφωνο σε οποιο καταστημα σε βολευει και κανεις κρατηση.ετσι εκανα και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Παιδια εγω το πηρα απο το πλαισιο καλαμαριας την τεταρτη και ηταν η τελευταια συσκευη. Αρχικα το ειχα "παραγγειλει" απο Γερμανο αλλα επειδη δεν εμπιστευομαι τη κριση τους, πηγα το τσιμπισα αυθυμερον απο πλαισιο. Την επομενη μερα περασα απο τον ιδιο γερμανο για να βρω θηκη και να αλλαξω τη sim μου για να ταιριαζει και μου ειπε η ιδια υπαλληλος οτι δεν εχει καν τη δυνατοτητα να το παραγγειλει οποτε λεει "καλα εκανα που το πηρα απο πλαισιο" :P :P :P Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλημέρα, και εγώ ευτυχής κάτοχος από Πλαίσιο Περιστερίου με ένα τηλ μου το κράτησαν χθες και το πήρα το απόγευμα.. Λευκό και πρέπει να έχει ακόμα 2-3 κομμάτια.. Από ότι μου είπαν Mall + Mεταμόρφωση έχουν σίγουρα αρκετά ακόμα.. (τιμή 349 + μέχρι 24 άτοκες!!) (για την Ιστορία το πήρα στις 17:30 το πήγα σπίτι και δεν αναγνώριζε SIM πίσω Πλαίσιο και στις 19:00 ήμουν σπίτι με νέο !!! Άψογοι DοA 7 ημερών) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλημέρα, και εγώ ευτυχής κάτοχος από Πλαίσιο Περιστερίου με ένα τηλ μου το κράτησαν χθες και το πήρα το απόγευμα.. Λευκό και πρέπει να έχει ακόμα 2-3 κομμάτια.. Από ότι μου είπαν Mall + Mεταμόρφωση έχουν σίγουρα αρκετά ακόμα.. (τιμή 349 + μέχρι 24 άτοκες!!) (για την Ιστορία το πήρα στις 17:30 το πήγα σπίτι και δεν αναγνώριζε SIM πίσω Πλαίσιο και στις 19:00 ήμουν σπίτι με νέο !!! Άψογοι DοA 7 ημερών) Μάλλον το doa εξαρτάται από το σε ποιο σέρβις καταστήματος θα απευθυνθείς. Εγώ δυστυχώς από του Ηρακλείου, μόνο τα χειρότερα έχω να πω.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Μάλλον το doa εξαρτάται από το σε ποιο σέρβις καταστήματος θα απευθυνθείς. Εγώ δυστυχώς από του Ηρακλείου, μόνο τα χειρότερα έχω να πω.:X Πολύ σωστά,στη Κηφισιά 2 φορές που τους χρειάστηκα μου είχαν βγάλει τη πίστη,τεσπα.... Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Σε εμένα ίσως έπλεξε ρόλο ότι το πήγα την ίδια μέρα...ίσως ήμουν τυχερός .... Σίγουρα όμως καλύτερα από να το έπαιρνα από Scroutzομάγαζό!! ακόμα θα έτρεχα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Σε εμένα ίσως έπλεξε ρόλο ότι το πήγα την ίδια μέρα...ίσως ήμουν τυχερός .... Σίγουρα όμως καλύτερα από να το έπαιρνα από Scroutzομάγαζό!! ακόμα θα έτρεχα.... Eξαρτάται το skroutzομάγαζο :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Το πλαισιο δεν το εχει σε γκρι χρωμα πλεον.Σε ασπρο ειχε καποια κομματια. Ελπιζω να φερει και αλλα να βολευτουν οσοι δεν πηραν :lol: Παντως μου κανει εντυπωση ,οτι καποια μαγαζια οπως το πλαισιο εξακολουθουν να εχουν διαθεσιμο το s3 , και αλλα οπως το public εχουν το Note 1? :confused: Τι λετε εχουμε ελπιδες;:D Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Βασικά το έψαχνα (τηλεφωνικώς!!!!) σε όλα τα καταστήματα του Πλαισίου την Αττική σήμερα. Δυστυχώς δεν υπήρχε τίποτα , αν και πριν 3 μέρες είχε 4 κομμάτια στο κέντρο (Βουλής). Τελικά στην Γλυφάδα μου είπε μια κοπελιά ότι υπάρχει ένα τελευταίο σε γκρι και το έκλεισα... Πέρασα από Public στο Mall και το είδα 329 αλλά το παιδί μου είπε ότι δεν υπάρχει ούτε ένα κομμάτι. Από Χριστούγεννα νέα παραλαβή. Μάλιστα είπε ότι τον ειδοποίησαν πριν 1 ώρα ότι παίζει προσφορά για το NOTE 3 100,00 € κάτω από την τιμή που έγραφε πάνω (799) και δώρο το SmartWatch. Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Βασικά το έψαχνα (τηλεφωνικώς!!!!) σε όλα τα καταστήματα του Πλαισίου την Αττική σήμερα. Δυστυχώς δεν υπήρχε τίποτα , αν και πριν 3 μέρες είχε 4 κομμάτια στο κέντρο (Βουλής). Τελικά στην Γλυφάδα μου είπε μια κοπελιά ότι υπάρχει ένα τελευταίο σε γκρι και το έκλεισα... Πέρασα από Public στο Mall και το είδα 329 αλλά το παιδί μου είπε ότι δεν υπάρχει ούτε ένα κομμάτι. Από Χριστούγεννα νέα παραλαβή. Μάλιστα είπε ότι τον ειδοποίησαν πριν 1 ώρα ότι παίζει προσφορά για το NOTE 3 100,00 € κάτω από την τιμή που έγραφε πάνω (799) και δώρο το SmartWatch. :wacko: :mad: Οχι οτι το βιαζομαι.Αλλα τα Χριστουγεννα αργουν λιιιγο. Τελος παντων..Εχω την εντυπωση οτι θα υπαρξουν νεες παραλαβες.. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Από Χριστούγεννα νέα παραλαβή. Μάλιστα είπε ότι τον ειδοποίησαν πριν 1 ώρα ότι παίζει προσφορά για το NOTE 3 100,00 € κάτω από την τιμή που έγραφε πάνω (799) και δώρο το SmartWatch. Εννοείται ότι μιλάμε για το Public. Και εγώ πιστεύω ότι γενικά θα φέρουν και άλλες παρτίδες. Αλλά το θέμα είναι σε ποια τιμή?? Εννοώ πόσο πάνω ή κάτω απο τα 349 του Πλαισίου. Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Ρε παιδες εκει στο birdphone μεθυσμενοι ειναι?Προχθες το ειχαν 351 ευρω χθες 410κατι και σημερα 380 ευρω.Θελει να το αγορασει φιλος και δε ξερουμε σε τιμη θα το παρει και τι τιμη τελικα θα του ερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Να το αγοράσει μετά τις γιορτές. Λογικά η τιμή θα πέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ποσο ακομα εκτιματε οτι μπορει να πεσει η τιμη του ΙΙ ? Εχει νοημα πλεον με το ΙΙΙ στα 500 νομιζετε ? Η αντοχη της μπαταριας του ειναι καλυτερη του ΙΙΙ ? Για ποιο λογο καποιος να προτιμουσε τωρα το 2 εκτος απο την διαφορα τιμης φυσικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) Ποσο ακομα εκτιματε οτι μπορει να πεσει η τιμη του ΙΙ ? Εχει νοημα πλεον με το ΙΙΙ στα 500 νομιζετε ? Η αντοχη της μπαταριας του ειναι καλυτερη του ΙΙΙ ? Για ποιο λογο καποιος να προτιμουσε τωρα το 2 εκτος απο την διαφορα τιμης φυσικα ? Από αυτά που έχω διαβάσει μπαταρία και κάμερα.Ραδιόφωνο κι άλλο ένα αν σε ενδιαφέρει. Στα αλλά πας για το 3. Edited December 21, 2013 by wpandroidios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ποσο ακομα εκτιματε οτι μπορει να πεσει η τιμη του ΙΙ ? Εχει νοημα πλεον με το ΙΙΙ στα 500 νομιζετε ? Η αντοχη της μπαταριας του ειναι καλυτερη του ΙΙΙ ? Για ποιο λογο καποιος να προτιμουσε τωρα το 2 εκτος απο την διαφορα τιμης φυσικα ? εχτες βραδυ περναγα απο ενα Γερμανο και ειχε στη βιτρινα νοτελι 2 με τιμη 330 ευρω περιπου. Δεν γνωριζω διαθεσιμοτητα βεβαια αλλά για να το χει βιτρινα λογικα θα εχει και θα ειναι ελληνικο βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Από αυτά που έχω διαβάσει μπαταρία και κάμερα.Ραδιόφωνο κι άλλο ένα αν σε ενδιαφέρει. Στα αλλά πας για το 3. Το ραδιοφωνο οχι μου ειναι αδιαφορο. Η καμερα εννοεις οτι ειναι πιο προηγμενη του ΙΙΙ ? Η μπαταρια για ποση διαφορα χρησης και αναμονης μιλαμε οτι εχουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Το ραδιοφωνο οχι μου ειναι αδιαφορο. Η καμερα εννοεις οτι ειναι πιο προηγμενη του ΙΙΙ ? Η μπαταρια για ποση διαφορα χρησης και αναμονης μιλαμε οτι εχουν ? Εννοώ ότι αυτή την στιγμή το 2 τραβάει καλύτερες φώτο.Έτσι λένε αυτοί που έκαναν την μετάβαση από το 2 στο 3.Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι πρόβλημα software ή hardware.Αν είναι το πρώτο φτιάχνει,αν είναι το δεύτερο όχι.Για την μπαταρία καλύτερα να μας βοηθήσει κάνα παιδί που έχει κάνει καμιά δοκιμή για ακριβείς χρόνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλησπέρα σε όλες/όλους! Εδώ και καιρό αναζητώ καινούρια συσκευή με το note 2 να είναι μέσα στις πρώτες μου επιλογές αλλά σήμερα μάλλον μας άφησε χρόνους το παλιό smartphone και πρέπει να επισπεύσω την αγορά αποκλείοντας όπως φαίνεται τη λύση κάποιου κινέζικου εξαιτίας της μεγάλης αναμονής που θα έχει για να έρθει. Προσανατολίζομαι λοιπόν σε note 2 (με outsider το lg g2 16gb το οποίο όμως είναι ακριβότερο κατά 50 ευρώ) και θα ήθελα τα φώτα σας ως προς την επιλογή...τα σκρουτζομάγαζα το πουλάνε κοντά στα 345 ευρώ,αλλά:1.αν επιλέξω σκρουτζομάγαζο,τι χάνω όσον αφορά DOA,εγγύηση,service,ενδεχόμενο πρόβλημα; 2.Κοιτάζοντας στα μαγαζιά αυτά το note 2,διακρίνω ότι σε κάποια υπάρχει η ένδειξη ''EU'' όπως εδώ ...να προτιμήσω συσκευή με αυτή την ένδειξη ή όχι; 3.Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο από την πρώτη δεκάδα με τα πιο φτηνά που θα μου συνιστούσατε; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλησπέρα σε όλες/όλους! Εδώ και καιρό αναζητώ καινούρια συσκευή με το note 2 να είναι μέσα στις πρώτες μου επιλογές αλλά σήμερα μάλλον μας άφησε χρόνους το παλιό smartphone και πρέπει να επισπεύσω την αγορά αποκλείοντας όπως φαίνεται τη λύση κάποιου κινέζικου εξαιτίας της μεγάλης αναμονής που θα έχει για να έρθει. Προσανατολίζομαι λοιπόν σε note 2 (με outsider το lg g2 16gb το οποίο όμως είναι ακριβότερο κατά 50 ευρώ) και θα ήθελα τα φώτα σας ως προς την επιλογή...τα σκρουτζομάγαζα το πουλάνε κοντά στα 345 ευρώ,αλλά:1.αν επιλέξω σκρουτζομάγαζο,τι χάνω όσον αφορά DOA,εγγύηση,service,ενδεχόμενο πρόβλημα; 2.Κοιτάζοντας στα μαγαζιά αυτά το note 2,διακρίνω ότι σε κάποια υπάρχει η ένδειξη ''EU'' όπως εδώ ...να προτιμήσω συσκευή με αυτή την ένδειξη ή όχι; 3.Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο από την πρώτη δεκάδα με τα πιο φτηνά που θα μου συνιστούσατε; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Αν είναι ευρωπαικό δε χάνεις τίποτα σε σχέση με την εγγύηση. Το DOA το αναγράφει το κάθε κατάστημα. Αν είναι ευρωπαικό για σιγουριά πάρε το κατάστημα και ρώτα. Μη χαλιέσαι πάντως με τα σκρουτζομάγαζα. Οι περισσότεροι από εκεί ψωνίζουν :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Στράτο,ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και για τη μεταφορά στο σωστό thread! Αν καταλαβαίνω καλά,προτείνεις ευρωπαϊκή συσκευή λόγω ισχύος της (διετούς,φαντάζομαι)εγγύησης...όσα μαγαζιά δεν αναγράφουν EU,οι συσκευές που πουλάνε ποιας προέλευσης είναι και γιατί χάνουν ως προς την εγγύηση; Με προβληματίζει λίγο αυτό που λες για το τηλεφώνημα...:) Υπάρχει περίπτωση να μου πουν ότι ισχύει κάτι διαφορετικό(άρα παραπλανητικό) από αυτό που διαβάζω στο site τους και αν ναι,πώς μπορώ να το διαπιστώσω; Υπάρχει κάτι άλλο που θα μου πρότεινες να προσέξω πριν την αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Στράτο,ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και για τη μεταφορά στο σωστό thread! 1) Αν καταλαβαίνω καλά,προτείνεις ευρωπαϊκή συσκευή λόγω ισχύος της (διετούς,φαντάζομαι)εγγύησης...όσα μαγαζιά δεν αναγράφουν EU,οι συσκευές που πουλάνε ποιας προέλευσης είναι και γιατί χάνουν ως προς την εγγύηση; 2) Με προβληματίζει λίγο αυτό που λες για το τηλεφώνημα...:) Υπάρχει περίπτωση να μου πουν ότι ισχύει κάτι διαφορετικό(άρα παραπλανητικό) από αυτό που διαβάζω στο site τους και αν ναι,πώς μπορώ να το διαπιστώσω; Υπάρχει κάτι άλλο που θα μου πρότεινες να προσέξω πριν την αγορά; 1. Ναι 2. Δεν έχω δει πάντως να πουλάνε μη ευρωπαικά. Θα σου αναγράψουν το ΙΜΕΙ στην απόδειξη εξάλλου και θα είσαι καλυμμένος (θα το απαιτήσεις να το γράψουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!). Από κει και πέρα νομίζω ότι δε θα έχεις κανένα άλλο πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω από kaizerstore Πανεπιστημίου με το οποίο κ συνομίλησα προ ολίγου αλλά κάνοντας έναν τελευταίο έλεγχο στο google,είδα κάποιες αναφορές που μου φάνηκαν λίγο περίεργες και επίσης είδα πως αναφέρεστε στο παρόν thread με πολύ κολακευτικά σχόλια(σε παλιότερα όμως posts) στο extreme mobile στο Αιγάλεω.Ισχύει ακόμα ότι είναι τόσο αξιόπιστο κατάστημα;Με την arvato συνεργάζεται;; Επίσης,πριν την παραγγελία μπορώ να εντοπίσω την παρτίδα και αν ναι,έχει τόσο σημασία αν η συσκευή είναι π.χ. κατασκευασμένη τον Οκτώβριο ή το Δεκέμβριο ή θα καταλάβω κάτι αν μάθω σε ποια ευρωπαϊκή χώρα έχει κατασκευαστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts