tpal Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 ilpara said: Cashback: Σήμερα τηλέφωνησα σε Samsung και με ενημέρωσαν ότι αν υπάρχει πρόβλημα καλούν τον πελάτη με δική τους πρωτοβουλία, συνεπώς αφού δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου, όλα καλά, καθώς και ότι οι πληρωμές θα ολοκληρωθούν έως μέσα Φεβρουαρίου. Άρα εγώ που έστειλα 4/1 περιμένω ακόμα. Πάω για τα μέσα του μήνα. :) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 tpal said: Άρα εγώ που έστειλα 4/1 περιμένω ακόμα. Πάω για τα μέσα του μήνα. :) Κάπου είχε αναφερθεί προηγούμενα ότι οι πληρωμένς γίνονται βάση του ΙΜΕ (και είναι και λογικό εδώ που τα λέμε μιας και είναι μοναδικός για κάθε συσκευή και κατ' επέκταση και χρήστη). Οπότε δεν είναι ενδεικτική η ημερομηνία αποστολής των δικαιολογητικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Μολις μου εβαλαν και εμενα τα χρηματα αν και ημουν οριακα εκτος οριου των 10 ημερων..Η αγορα ειχε γινει στις 22/12 και εγω ειχα στειλει τα χαρτια στις 3/1.. Συμπερασμα:Το note 2 ειναι,ισως,η πιο value for money αγορα που εχω κανει.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Και εμενα χτες μου τα βαλανε ολα καλα!!!! Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirMaik Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Και εμένα δεν έχουν μπει.Αγορά στις 28/12.Πήρα τηλ και μου είπαν πως έχουν κάνει πληρωμές για αγορές μέχρι μέσα Δεκέβρη,τα χαρτιά μου είναι ok και θα μπουν τα χρήματα μέσα στη βδομάδα... ;) Παράθεση 3GS,Galaxy S,Galaxy SII,Ace,Xperia Ray,iPad 3,Galaxy SIII,Note II,Note 3... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 laz37283 said: εχεις απολυτο δικιο.Ακριβως ετσι ειναι !:lol::lol: Αλλα αυτα τα 100 πισω ,ειναι ενα ωραιο λουκουμι.Εγω επειδη ενδομυχα πιστευα οτι κατι θα βρεθει και δεν θα τα βαλουν γιαυτο αγωνιουσα.Ομοια μπορει να ανυσηχουσαν και οι υπολοιποι οποτε μην μας αδικεις.:) Έτσι είναι πολύ το πίστευαν αυτο και με αυτά που έχουν δει τα μάτια μας έν μέρη δικαιολογημένα! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 "πληρωθηκα" και εγώ από τη samsung! 29/1 έγινε η πληρωμή. Αγορά αν δεν κάνω λάθος στις 18/12 και αποστολή χρημάτων στις 24/12. Πλέον μπορώ με ασφάλεια να πω ότι έκανα ένα πολύ καλό deal με την αγορά αυτής της συσκευής! Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) σε επικοινωνία με samsung πριν από λίγο μου είπαν ότι μέχρι τη δευτέρα θα τα έχουν πάρει οι πρώτοι 500. (cash back 100 ευρώ) Edited February 1, 2013 by harisalex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 παιδια να ρωτησω κατι καλησπερα σε οσους αγορασανε προσφατα ''εχετε παρει τα 100ε επιστροφη γιατι εγω τιποτα ακομη''?????? ευχαριστωαπορω γιατι εχω γυρω στις 15-20 μερες που τα εστειλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Ρίξε μια ματιά στα προηγούμενα μηνύματα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 31/1 μπήκαν τα 100 ευρώ στον λογαριασμό, αγορά 24/12 και αποστολή μέσω ΕΛΤΑ 28/12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Και σε 'μένα μπήκαν τα χρήματα στις 31/1, τα χαρτιά τα είχα στείλει στις 18/12 με απλό ταχυδρομείο. Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIKMAN Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Αγορα 15/12 αποστολη με ελτα συστημενο στις 18/12 πιστωθηκαν τα χρηματα 31/1 στο λογαριασμο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Καλησπέρα στην παρέα! Αγορά 17/12 και αποστολή με συστημένο 21/12. Τα χρήματα από το cashback μπήκαν την Παρασκευή, οπότε με τελική τιμή 450€ είναι η καλύτερη τιμή για το καλύτερο κινητό της αγοράς! Κρίμα που δεν προτίμησα το καλύτερο κινητό με οθόνη 4", ιδανική για την παλάμη μου και τιμή μόλις 700+ ευρώπουλα... Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Μια ερωτηση το τηλ μου ειναι απο ελληνικο μαγαζι οχι επωνημο.η αποδειξη αγορας δεν ηταν μηχανογραφημενη.εχει ομως πανω και το ιμει και σφραγιδα.απο οτι διαπιστοσα ειναι γερμανικο το τηλ.θα εχω προβλημα με την εγγυηση? Και απο οτι καταλαβα δεν ισχιει το cashback. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 grigoris10 said: Μια ερωτηση το τηλ μου ειναι απο ελληνικο μαγαζι οχι επωνημο.η αποδειξη αγορας δεν ηταν μηχανογραφημενη.εχει ομως πανω και το ιμει και σφραγιδα.απο οτι διαπιστοσα ειναι γερμανικο το τηλ.θα εχω προβλημα με την εγγυηση? Και απο οτι καταλαβα δεν ισχιει το cashback. Αν είναι γερμανικό τότε ξέχνα το cashback... Για την εγγύηση είσαι OK. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Αποστολή 14/12 με συστημενο γραμμα ,30/01 ελαβα το cashback. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 καλησπερα παιδια.θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση.εχω το note 1 και σκεφτομαι να αγορασω το 2.το εχω βρει απο ιρακ στα 450 ευρω.θεωρειται πως η διαφορα τιμης αξιζει ωστε να το παρω απο εκει?μιας και απο οτι εχω καταλαβει παιζει και να μην εχω εγγυηση.αν τελικα το παρω απο εκει θα χρειαστει καποιο ξεκλειδωμα η κατι αλλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) tigio13 said: καλησπερα παιδια.θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση.εχω το note 1 και σκεφτομαι να αγορασω το 2.το εχω βρει απο ιρακ στα 450 ευρω.θεωρειται πως η διαφορα τιμης αξιζει ωστε να το παρω απο εκει?μιας και απο οτι εχω καταλαβει παιζει και να μην εχω εγγυηση.αν τελικα το παρω απο εκει θα χρειαστει καποιο ξεκλειδωμα η κατι αλλο??? Και γιατι δεν δινεις 70 ευρω παρα πανω να το παρεις απο το birdphone? Δεν ειναι Ελληνικο και απο birdphone αλλα ουτε και κλειδωμενο εχεις και εγγυηση.. Edited February 6, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 motomoto00 said: Και γιατι δεν δινεις 70 ευρω παρα πανω να το παρεις απο το birdphone? Δεν ειναι Ελληνικο και απο birdphone αλλα ουτε και κλειδωμενο εχεις και εγγυηση.. ενα δικιο το εχεις.να σου πω το σκεφτομουν απο τη στιγμη που το ειχα δει σε καταστημα 699 και θεωρουσα πως ειναι μεγαλη η διαφορα.αλλα οταν εχει πεσει τοσο πολυ και στην ελλαδα οντως δεν αξιζει να το παρεις απο κει.ευχαριστω για την απαντηση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 σε ποιο τηλ καλεσατε για να ρωτησετε για το cashback? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Στο τηλ που έχει η φορμα του cashback που συμπλήρωσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 marlboro man said: σε ποιο τηλ καλεσατε για να ρωτησετε για το cashback? Ωριστε φιλε μου 210-6617452 Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Dimitris2k said: Ωριστε φιλε μου 210-6617452 ευχαριστω πολυ :) τους πηρα τηλ, ενταξει τα χαρτια μου, μεχρι τελος του μηνα η πληρωμη. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Και εγώ δεν έχω πληρωθεί μέχρι σήμερα. Τηλεφώνησα και επιβεβαίωσαν ότι είναι όλα οκ με τα χαρτιά μου. Με ενημέρωσαν ότι μέχρι τέλος Φεβ θα ολοκληρωθούν οι πληρωμές. Συνεπώς ας μην ανησυχούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts