spirospatra Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 ευχαριστώ πολύ!!για να δούμε μπας και μας θυμηθεί κ εμάς ο Άγιος Βασίλης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Πως , εχωντας το ιμει της συσκευης εκεινη την ωρα που θα ειμαι στο μαγαζι, θα καταλαβω πως οντως η samsung το συγκεκριμενο τηλεφωνο το εχει στη λιστα με τα 100 ευρω επιστροφης? Αρκει να προοριζεται για ελλαδα ? Μονο αυτο? Αν ειναι γενικα για ευρωπη , κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Θα ζητησεις απο τον υπαλληλο να σου δωσει ελληνικο και οχι εισαγωγης. Πριν το πληρωσεις θα ζητησεις το Imei και θα του πεις οτι θελεις να δεις αν οντως ειναι ελληνικο. Κανεις ενα τηλ. στην samsung hellas στο τηλεφωνο "Για εξυπηρέτηση πελατών από Ελλάδα. Από σταθερό: 80111-SAMSUNG (80111 7267864), αστική χρέωση Από κινητό: 210 6897691 Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00" και θα τους ρωτησεις αν το ιμει αυτο ανηκει οντως σε ελληνικη συσκευη. Επιβεβαιωνεις > αγοραζεις > ετοιμος. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω καποιο λαθος. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Αυριο θα σας πω τηνεμπειρια μου που θα το αγορασω. Σε ευχαρστω φιλε μου για την απαντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ελπιζω να μην εχεις καποιο προβλημα με αυτον τον τροπο. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Αυριο θα σας πω τηνεμπειρια μου που θα το αγορασω. Σε ευχαρστω φιλε μου για την απαντηση σου. Όταν κάνεις την διαδικασία με τα τηλέφωνα με την Samsung κτλ γραφτά εδώ να ξέρουμε που να πάρουμε τηλέφωνο αν το λένε κατευθείαν ότι είναι δικό τους εισαγωγής η θα μας ενημερώσουν μετά από κάνα δύο μέρες! Γενικά όλη την διαδικασία,είμαστε επόμενοι αγοραστές και δεν θέλω να μας περάσουν για μα.... Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Όταν κάνεις την διαδικασία με τα τηλέφωνα με την Samsung κτλ γραφτά εδώ να ξέρουμε που να πάρουμε τηλέφωνο αν το λένε κατευθείαν ότι είναι δικό τους εισαγωγής η θα μας ενημερώσουν μετά από κάνα δύο μέρες! Γενικά όλη την διαδικασία,είμαστε επόμενοι αγοραστές και δεν θέλω να μας περάσουν για μα.... Εγώ το πήρα από Γερμανό με την γνωστή προσφορά και προχτες το πρωί καλεσα για να σιγουρευτώ ότι είναι ελληνικό αλλά μου είπαν να καλέσω το απόγευμα. Το αναφέρω για να γνωρίζετε ότι η απάντηση για το ΙΜΕΙ ενδέχεται να μην είναι άμεση. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Μαλιστα , αρα ρωτω το πρωι για να το παρω το απογευμα. Αυριο ελπιζω να εχω νεωτερα. Μπορεις να μου πεις τι χαρτια χρειαστηκες για να κανεις την αιτηση στη SAMSUNG ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ρε παιδια αν το παρω απο τον γερμανο αφαιρουν τα 150 της προσφορας απο την αρχικη τιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Μαλιστα , αρα ρωτω το πρωι για να το παρω το απογευμα. Αυριο ελπιζω να εχω νεωτερα. Μπορεις να μου πεις τι χαρτια χρειαστηκες για να κανεις την αιτηση στη SAMSUNG ? 1) φωτοτυπια ταυτότητας 2) φωτοτυπία απόδειξης αγοράς 3) έγγραφο τράπεζας που να δείχνει το όνομά σου μαζί με τον αριθμό λογαριασμού (π.χ την πρώτη σελίδα ενός βιβλιαρίου τραπέζης) 4) το κουπόνι που κατεβαζεις απο το Samsung. Com/gr/cashback με τα στοιχεία συμπληρωμένα. Δεν θυμάμαι την διεύθυνση την γράφει στους όρους του κουπονιού. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 ...και τα στελνεις ταχυσδρομικως η πας στην ιδια την sasmung , σωστα ? Σε ποσο καιρο λενε οτι βαζουν τα λεφτα αν γνωριζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axacl Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Πως , εχωντας το ιμει της συσκευης εκεινη την ωρα που θα ειμαι στο μαγαζι, θα καταλαβω πως οντως η samsung το συγκεκριμενο τηλεφωνο το εχει στη λιστα με τα 100 ευρω επιστροφης? Αρκει να προοριζεται για ελλαδα ? Μονο αυτο? Αν ειναι γενικα για ευρωπη , κανει? Πάνω στο κουτί υπάρχει η αυτοκόλλητη ταινία-σφραγίδα που γράφει : Εισαγωγέας Samsung Electronics ΕΛΛΑΣ ΑΕ. (Λ. Κηφισίας /280 Χαλάνδρι/Τ.Κ.15232 Τηλ.2130163800) ΑΥΤΗ, είναι συσκευή της Επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας ! H προφορά cash back, αφορά ΜΟΝΟ τις συσκευές εισαγωγής απο την Samsung Hellas ,απ΄ όπου και αν αγοράστουν ... Αυτά αναγράφωνται στους όρους του "κουπονιού" της εταιρείας. Επίσης καλό θα είναι να στέλνουμε τον φάκελο με τα απαιτούμενα παραστατικά, ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ! Edited December 19, 2012 by axacl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Εγω παντως οταν πρωτοπηρα s3 και δεν ηξερα τι προελευσης ειναι πηρα τηλ Δευτερα μου ειπαν θα μεμπαρουν πισω,δεν με πηρε κανεις,τους ξαναπηρα Πεμπτη,μου λενε ναι γνωριζουμε για το αιτημα σας και τελικα με πηραν την επόμενη Δευτερα,Τριτη,δεν θυμαμαι ακριβς,αλλα εφαγα βδομαδα..Καλοκαιρακι ηταν αρχες Αυγουστου,ελπιζω να εφταιγε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Με αυτο που μου λες σημαινει πως επι τοπου καταλαβαινεις αν ειναι ελληνικο (αρα και επιδοτουμενο απο samsung) και το παιρνεις εκεινη την στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 ...και τα στελνεις ταχυσδρομικως η πας στην ιδια την sasmung , σωστα ? Σε ποσο καιρο λενε οτι βαζουν τα λεφτα αν γνωριζεις? Τα στέλνεις ταχυδρομικώς. Μέσα στους όρους γραφεί ότι τα βάζουν το πολύ σε ένα μήνα. Πάνω στο κουτί υπάρχει η αυτοκόλλητη ταινία-σφραγίδα που γράφει : Εισαγωγέας Samsung Electronics ΕΛΛΑΣ ΑΕ. (Λ. Κηφισίας /280 Χαλάνδρι/Τ.Κ.15232 Τηλ.2130163800) ΑΥΤΗ, είναι συσκευή της Επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας ! H προφορά cash back, αφορά ΜΟΝΟ τις συσκευές εισαγωγής απο την Samsung Hellas ,απ΄ όπου και αν αγοράστουν ... Αυτά αναγράφωνται στους όρους του "κουπονιού" της εταιρείας. Επίσης καλό θα είναι να στέλνουμε τον φάκελο με τα απαιτούμενα παραστατικά, ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ! Πόσο δίκιο έχεις! !! Δεν το είχα τσεκάρει αυτό το αυτοκόλλητο μόλις το είδα στην κάτω πλευρά του κουτιού μου! Οπότε όσοι θέλετε να αγοράσετε το τσεκάρετε χωρίς τηλέφωνο στην Samsung απευθείας στο κατάστημα. Ωραίος axacl ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Πάνω στο κουτί υπάρχει η αυτοκόλλητη ταινία-σφραγίδα που γράφει : Εισαγωγέας Samsung Electronics ΕΛΛΑΣ ΑΕ. (Λ. Κηφισίας /280 Χαλάνδρι/Τ.Κ.15232 Τηλ.2130163800) ΑΥΤΗ, είναι συσκευή της Επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας ! Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Π.χ., οι ελληνικές συσκευές με ελληνική ROM που πουλάει το eXtreme Mobile είναι ελληνικής αντιπροσωπείας, αλλά δεν έχουν τέτοιο αυτοκόλλητο. Το ίδιο μαγαζί πουλάει και γερμανικές συσκευές που είναι λίγο φθηνότερες απ' τις ελληνικές και φοράνε γερμανική ROM. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axacl Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Π.χ., οι ελληνικές συσκευές με ελληνική ROM που πουλάει το eXtreme Mobile είναι ελληνικής αντιπροσωπείας, αλλά δεν έχουν τέτοιο αυτοκόλλητο. Το ίδιο μαγαζί πουλάει και γερμανικές συσκευές που είναι λίγο φθηνότερες απ' τις ελληνικές και φοράνε γερμανική ROM. Δέν βρίσκω τον λόγο που η επίσημη αντιπροσωπεία σε κάποιες συσκευές βάζει το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο και σε άλλες δεν βάζει. Φυσικά για να το λές σίγουρα θα συμβαίνει, και είναι ένα ερώτημα το τι ισχύει σε αυτή την πέριπτωση, που μάλλον απαντάται με ένα τηλεφώνημα στην εταιρεία. @BlackRed_7 Σε αυτά, μάλλον τα καταφέρω καλά :happy: Οσο αφορά την εκμάθηση του note και του android, τα έχω βρεί "μπαστούνια"...:cry: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Δέν βρίσκω τον λόγο που η επίσημη αντιπροσωπεία σε κάποιες συσκευές βάζει το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο και σε άλλες δεν βάζει. Φυσικά για να το λές σίγουρα θα συμβαίνει, και είναι ένα ερώτημα το τι ισχύει σε αυτή την πέριπτωση, που μάλλον απαντάται με ένα τηλεφώνημα στην εταιρεία. Κι εμένα με παραξένεψε το post σου... Δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί να βάζει αυτοκόλλητο σε μερικές συσκευές και σε άλλες όχι. Αλλά πάλι δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Νίκος απ' το eXtreme Mobile λέει ψέμματα. Να σε ρωτήσω, μήπως η συσκευή σου ήρθε μέσα σε πλαστικό διαφανές περιτύλιγμα και το αυτοκόλλητο είναι εκεί; Ή είναι κολλημένο πάνω στο χάρτινο σώμα της συσκευασίας; Θα βοηθούσε αν ανέβαζες μια φωτό να το βλέπαμε (αν δεν βαριέσαι). Επίσης παίζει να άρχισε να βάζει αυτοκόλλητα μετά την έναρξη της προσφοράς επιστροφής χρημάτων, γιατί εγώ μιλάω για συσκευές πολύ πριν την έναρξη της προσφοράς. Σε κάθε περίπτωση ένα τηλεφώνημα στην αντιπροσωπεία θα μας λύσει τις απορίες. Edited December 19, 2012 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Σε αυτά, μάλλον τα καταφέρω καλά :happy: Οσο αφορά την εκμάθηση του note και του android, τα έχω βρεί "μπαστούνια"...:cry: :lol: Σε καταλαβαίνω απόλυτα, έρχομαι από iphone 4. Η μετάβαση σε ένα λειτουργικό με τόσες παραμέτρους και επιλογές όπως το Android φυσικά δεν θα ήταν εύκολη. Κάθε μέρα που περνάει με το Note όμως με δικαιώνει για την επιλογή μου και σίγουρα δεν ξαναγυρνάω σε κάτι "λιγότερο";) Να σε ρωτήσω, μήπως η συσκευή σου ήρθε μέσα σε πλαστικό διαφανές περιτύλιγμα και το αυτοκόλλητο είναι εκεί; Ή είναι κολλημένο πάνω στο χάρτινο σώμα της συσκευασίας; Θα βοηθούσε αν ανέβαζες μια φωτό να το βλέπαμε (αν δεν βαριέσαι). Ορίστε μια φώτο από το δικό μου. Edited December 20, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Ορίστε μια φώτο από το δικό μου. Γιώργο ευχαριστώ για την φωτό. Μάλλον άρχισε να βάζει αυτοκόλλητα στις νέες παρτίδες γιατί οι ελληνικές συσκευές ελληνικής αντιπροσωπείας του eXtreme Mobile του Νοεμβρίου δεν το έχουν. Βλέπω η περιγραφή κάτω απ' το αυτοκόλλητο είναι στα αγγλικά όπως πρέπει να είναι για ελληνικές συσκευές. Έτσι είναι και σε αυτές του eXtreme Mobile. Στις γαλλικές και γερμανικές η περιγραφή είναι στα γαλλικά και γερμανικά αντίστοιχα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Ελπίζω να ισχύει αυτό που περιγράφηκε για το Πλαίσιο, να αφαιρεί δηλαδή επιδοτήσεις και δωροεπιταγή γιατί η αλήθεια είναι ότι το λιγουρεύομαι καιρό τώρα (αν και ψιλοφοβάμαι το μέγεθος) και θα είναι μοναδική ευκαιρία σε συνδυασμό με το cashback. Κι από Γερμανό είναι μια χαρά απλώς μετά πάει τσάμπα η επιδότηση που είναι το εξωφρενικό ποσό των 80€. Θα τηλεφωνήσω αύριο στο Πλαίσιο να δω τι θα πουν και θα ενημερώσω. Δεν είμαι κι από Αθήνα οπότε να δω τι συνεννόηση θα γίνει. Αν έχει και κάποιος άλλος νεότερα, ας μας πει! :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T_Power Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 (edited) Καλημερα σας Κυριες-οι, Θα σας παραθεσω και την δικη μου εμπειρια απο το σαφαρι αναζητησης της καλυτερης προσφορας: εχθες περασα απο multirama Ζωγραφου-το τηλ.ειναι στην τιμη των 599Ε.την προσφορα της samsung Hellas δεν την γνωριζανε και αναμενω επιβεβαιωση για το αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας τα τηλ.περαν αυτου ομως παιζει και αλλη προσφορα σε συνδυασμο με πακετο douple play Wind-αν κανεις συνδεση(ακομα και φιλου σου μου ειπανε) παιρνεις επιπλεον εκπτωση 100Ε σε οποιαδηποτε συσκευη θελεις(οποτε και του note2). Σημερα στο Γερμανο Παγκρατι δεν ειχανε και αυτοι ιδεα για το -100Ε οπως επισης και αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας τα τηλ. τους...! Αυριο θα επισκεφθω και πλαισιο και παει λεγοντας.. ΑΑΑ...ξεχασα :ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ:O {ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΥΠΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ POST} Edited December 20, 2012 by T_Power Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Υποψήφιοι αγοραστές για κάνετε ενα check με Samsung γιατί η σελιδα της με το cash back λέει οτι δεν υπάρχει http://m.samsung.com/gr/cashback/ Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Αργύρη μπήκα μέσω facebook στο samsung mobile Greece και σε ανάρτηση που υπάρχει εκεί με την προσφορά το link που δίνουν λειτουργεί κανονικά. Καλημέρα όμορφε :) Δεν έχω Facebook καρδιά μου :D Άλλο link απο εκεί?Τεσπα για τσεκαρετε το υποψηφιοι Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Γιατρέ μου εδώ είναιhttp://www.samsung.com/gr/cashback/ Μαλιστα.Το χαλαει το mobile view:banghead: Με desktop view μια χαρα υπαρχει η σελιδα .Thank you Κωστα και sorry για το misinformation :rolleyes: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts