Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ηρθε σημερα απο τα μαγαζι με τα "πουλακια" γαλλικο μοντελο (βεβαια η κοπελα στην επικοινωνια μας μπορει και να μου ειπε οτι η συσκευη ειναι παραλληλης εισαγωγης και 4 φορες!!) και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ειχαν βαλει μαζι και αντιγραφο του manual στα ελληνικα...

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου ηρθε σημερα απο τα μαγαζι με τα "πουλακια" γαλλικο μοντελο (βεβαια η κοπελα στην επικοινωνια μας μπορει και να μου ειπε οτι η συσκευη ειναι παραλληλης εισαγωγης και 4 φορες!!) και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ειχαν βαλει μαζι και αντιγραφο του manual στα ελληνικα...

Καλό το "πουλομάγαζο"... Και γαλλικό μοντέλο... Très bien! :lol:

Ήταν σφραγισμένη η συσκευή;

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ναι κανονικα σφραγισμενη με 3 αυτοκολλητα και μεσα σε ζελατινα ολο το πακετο...:D

Βασικα μου εδειξαν οτι εχουν πολυ καλη οργανωση (τηλεφωνικο κεντρο, email με πληροφοριες της αγορας, sms με tracking απο acs) και παραδοση την επομενη μερα!

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Ο πουλοφωνος συσκευαζει με ζελατινα τις συσκευες για να "χωρεσει" και το αντιτυπο του εγχειριδιου που δινει μαζι.

Οχι η καλυτερη ποιοτητα, αλλα ουτως η αλλως απο οπου και να αγοραστει στον κοσμο δεν δινεται (δυστυχως πλεον εχει γινει συνηθεια) αναλυτικο εγχειριδιο χρησης, οποτε μονο θετικο ειναι.

Ολα ηλεκτρονικα πλεον... :lol:

το ειδα σημερα απο κοντα στο media markt τουμπανο ...

Πόσο το έχουν;; Άσπρο ή γκρι έχουν;;

το "πουλομάγαζο" τι είναι βρε παιδιά;;;;

Πόσο το έχουν;; Άσπρο ή γκρι έχουν;;

το "πουλομάγαζο" τι είναι βρε παιδιά;;;;

birdphone (ηλεκτρονικο καταστημα)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει με το πλαίσιο για παράδειγμα, είναι τι κέρδος έχει αν εγώ το παραγγείλω online?Και εννοώ το εξής, ας υποθέσουμε ότι έχω μια επιδότηση και επίσης ότι έχω κατασταλάξει στο Note II.Αν το πάρω απο το μαγαζί (χωρίς online παραγελία) θα πάω κατευθείαν στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας και θα το αγοράσω πληρώνοντας 699€ - την επιδότηση μου! Αν το παραγγείλω online, θα επιλέξω παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα και θα χρεωθώ 636€-την επιδότηση!Οπότε και στις 2 περιπτώσεις η διαδικασία είναι η ίδια (παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα)!Άρα για μια διαδικασία 2 λεπτών (γιατί τόσος είναι ο χρόνος που χρειάζεται για την online παραγγελία) το πλαίσιο "χάνει" 63€?Και τους συμφέρει?Μήπως μου διαφεύγει κάτι?Μια απλή απορία... Edited by agelos_22

Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει με το πλαίσιο για παράδειγμα, είναι τι κέρδος έχει αν εγώ το παραγγείλω online?Και εννοώ το εξής, ας υποθέσουμε ότι έχω μια επιδότηση και επίσης ότι έχω κατασταλάξει στο Note II.Αν το πάρω απο το μαγαζί (χωρίς online παραγελία) θα πάω κατευθείαν στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας και θα το αγοράσω πληρώνοντας 699€ - την επιδότηση μου! Αν το παραγγείλω online, θα επιλέξω παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα και θα χρεωθώ 636€-την επιδότηση!Οπότε και στις 2 περιπτώσεις η διαδικασία είναι η ίδια (παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα)!Άρα για μια διαδικασία 2 λεπτών (γιατί τόσος είναι ο χρόνος που χρειάζεται για την online παραγγελία) το πλαίσιο "χάνει" 63€?Και τους συμφέρει?Μήπως μου διαφεύγει κάτι?Μια απλή απορία...

Yποθετω πως γινεται λογω του οτι δεν απασχολεις υπαλληλο.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Yποθετω πως γινεται λογω του οτι δεν απασχολεις υπαλληλο.

Για να σου είμαι ειλικρινής το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν αυτό αλλα το αναίρεσα σκεπτόμενος ως εξής:

i) Αν είμαι κατασταλαγμένος στο τι θέλω να αγοράσω δεν θα τον απασχολήσω καθόλου παρά μόνο για να βρει μέσω υπολογιστή την επιδότηση μου και να την αφαιρέσει απο το σύνολο (αυτή η διαδικασία γίνεται από τον υπάλληλο ούτως η άλλως).

ii)Αν δεν είμαι κατασταλαγμένος,θα απασχολήσω τον υπάλληλο για να τον ρωτήσω αυτά που θέλω. Ας υποθέσουμε ότι μετά την κουβέντα μαζί του καταλήγω στο Note II.Δεν το παίρνω εκείνη την ώρα,παρά φεύγω, το παραγγέλνω από το σπίτι μου online και ξαναπηγαίνω να το πάρω με την διαδικασία που περιέγραψα στην 1η περίπτωση.

Οπότε αυτό με τον υπάλληλο δεν νομίζω πως ισχύει.Αν κάποιος ξέρει ας απαντήσει...δεν σας κρύβω ότι μου έχει κάνει εντύπωση διότι δεν μιλάμε για ένα κέρδος του πελάτη της τάξεως 5-10€ αλλά για 63€! Δεν είναι και λίγο... :-)

Να εχει μειωθει η τιμη που τα παιρνει το πλαισιο απο την αντιπροσωπεια?Και συνεπως να μην "χανει" 63 euros?Λεω εγω τωρα.Δεν το γνωριζω καθολου το θεμα

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει με το πλαίσιο για παράδειγμα, είναι τι κέρδος έχει αν εγώ το παραγγείλω online?Και εννοώ το εξής, ας υποθέσουμε ότι έχω μια επιδότηση και επίσης ότι έχω κατασταλάξει στο Note II.Αν το πάρω απο το μαγαζί (χωρίς online παραγελία) θα πάω κατευθείαν στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας και θα το αγοράσω πληρώνοντας 699€ - την επιδότηση μου! Αν το παραγγείλω online, θα επιλέξω παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα και θα χρεωθώ 636€-την επιδότηση!Οπότε και στις 2 περιπτώσεις η διαδικασία είναι η ίδια (παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα)!Άρα για μια διαδικασία 2 λεπτών (γιατί τόσος είναι ο χρόνος που χρειάζεται για την online παραγγελία) το πλαίσιο "χάνει" 63€?Και τους συμφέρει?Μήπως μου διαφεύγει κάτι?Μια απλή απορία...

Στις περισότερες περιπτώσεις όταν τικάρεις το πεδίο που λέει για παραλαβή από το κατάστημα σου βγάζει μήνυμα πως "δεν είναι δυνατή η παραλαβή από το κατάστημα".

Λάβε υποψη σου πως το ηλεκτρονικό κατάστημα του Πλασίου είναι άλλο ένα κατάστημα με ένα εν δυνάμει πελατολόγιο το οποίο χτίζεται με πολύ μικρό κόστος και χωρίς προσωπικό. Μη το αντιμετωπίζεις με τη σκέψη αγοράς ενός και μόνο προϊόντος από ένα πελάτη (εσένα), αλλά ένα ξεχωριστό κατάστημα με ένα "χ" αριθμό πελατών και ένα "ψ" αριθμό πωλήσεων. Ουσιαστικά είναι ένα κατάστημα με επιπλέον πωλήσεις που απευθύνεται σε ένα άλλο κοινό όπως είναι πελάτες επαρχίας ή πελάτες που ξέρουν τι θέλουν και δεν έχουν χρόνο για μετακίνηση.

Βάλτο στο μυαλό σου σαν άλλο ένα κατάστημα που ενσωματώνεται στην αλυσίδα και έχει άλλη οικονομική πολιτική, λόγω μικρού κόστους συντήρησης και χωρίς ράφια αφού τα πάντα φεύγουν από την κεντρική αποθήκη.

Edited by Einhorn

Στις περισότερες περιπτώσεις όταν τικάρεις το πεδίο που λέει για παραλαβή από το κατάστημα σου βγάζει μήνυμα πως "δεν είναι δυνατή η παραλαβή από το κατάστημα".

Λάβε υποψη σου πως το ηλεκτρονικό κατάστημα του Πλασίου είναι άλλο ένα κατάστημα με ένα εν δυνάμει πελατολόγιο το οποίο χτίζεται με πολύ μικρό κόστος και χωρίς προσωπικό. Μη το αντιμετωπίζεις με τη σκέψη αγοράς ενός και μόνο προϊόντος από ένα πελάτη (εσένα), αλλά ένα ξεχωριστό κατάστημα με ένα "χ" αριθμό πελατών και ένα "ψ" αριθμό πωλήσεων. Ουσιαστικά είναι ένα κατάστημα με επιπλέον πωλήσεις που απευθύνεται σε ένα άλλο κοινό όπως είναι πελάτες επαρχίας ή πελάτες που ξέρουν τι θέλουν και δεν έχουν χρόνο για μετακίνηση.

Βάλτο στο μυαλό σου σαν άλλο ένα κατάστημα που ενσωματώνεται στην αλυσίδα και έχει άλλη οικονομική πολιτική, λόγω μικρού κόστους συντήρησης και χωρίς ράφια αφού τα πάντα φεύγουν από την κεντρική αποθήκη.

Μου εχει τυχει σε αρκετες περιπτωσεις να παω στο πλαισιο και την ηλεκτρονικη παραγγελια να μου την κανει ο ιδιος ο υπαλληλος με αμεση παραλαβη.

Απλα βρε παιδια το ιντερνετ απευθυνετε(ακομα και στις μερες μας)σε πιο ψαγμενα ατομα,οπερ σημαινει αλλες,χαμηλοτερες τιμες!

Και καπου πρεπει να τις παρακολουθει και το καθε πλαισιο ωστε να μην ειναι τελειως foul η τιμολογηση του και βεβαιως η συνεπακολουθα κακη γνωμη μεταξυ των ψαγμενων και εμπειρων!

Βεβαιως πολλοι αν οχι οι περισσοτεροι ακομα δε το κατεχουν το αθλημα(του e shopping)ητε γιατι φοβουντε ητε για πολλους λογους που δεν ειναι του παροντος οποτε η μεγαλυτερη πελατεια τους παει και τους τα ακουμπαει κανονικα στα φυσικα καταστηματα τους!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εμένα μου έχουν πει από το πλαίσιο, πωλητές, υπεύθυνος καταστήματος κτλ ότι στο ίντερνετ βάζουν χαμηλότερες τιμές λόγω ανταγωνισμού από άλλα ιντερνετικά καταστήματα. Πάντως 2 φορές που μου έχει τύχει, μου κάνουν και στο κατάστημα την τιμή ίντερνετ, όπως προαναφέρθηκε.

Γειά σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρετε κάποιο σκρουτζομάγαζο που να μπορώ να κάνω χρήση της επιδοτησής μου αλλά και να έχει το κινητό με Ελληνική ή Γαλλική Rom.

Δεν θα ήθελα να πειράξω το κινητό και να περάσω μόνη μου την Rom αλλά θέλω να μπορώ να χρησιμοποιήσω το πενάκι με Ελληνικά.

:)

{What goes around comes around}

Γειά σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρετε κάποιο σκρουτζομάγαζο που να μπορώ να κάνω χρήση της επιδοτησής μου αλλά και να έχει το κινητό με Ελληνική ή Γαλλική Rom.

Δεν θα ήθελα να πειράξω το κινητό και να περάσω μόνη μου την Rom αλλά θέλω να μπορώ να χρησιμοποιήσω το πενάκι με Ελληνικά.

:)

Μου ακουγεται αδυνατο να γινεται αυτο που ρωτας(χρηση επιδοτησης απο σκρουτζομαγαζο)

@cloud Μακαρι να στο κανουν :)

Edited by afilopou

Μου ακουγεται αδυνατο να γινεται αυτο που ρωτας(χρηση επιδοτησης απο σκρουτζομαγαζο)

Χμμμμ.....Ίσως και όχι τελικά...Βρήκα ένα μαγαζί το MobileHellas που λέει στο site του οτι το κάνει απλά δεν ξέρω εάν έχει με τις Rom που ψάχνω.Θα τους τηλ.Απλά ρωτούσε μήπως κάποιος το έχει κάνει ήδη...:)

Χμμμμ.....Ίσως και όχι τελικά...Βρήκα ένα μαγαζί το MobileHellas που λέει στο site του οτι το κάνει απλά δεν ξέρω εάν έχει με τις Rom που ψάχνω.Θα τους τηλ.Απλά ρωτούσε μήπως κάποιος το έχει κάνει ήδη...:)

παιδια λογικα το κανει για δειτε εδω....

http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=9500

πολυ καλη φαση το περνεις σε πολυ καλη τιμη και με επιδοτηση.

Edited by sakisdani

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Λοιπόν πήρα τηλ στο μαγαζί μου είπαν πως μπορώ να κάνω χρήση της επιδοτησης μου.Το μόνο αρνητικό δεν ήξεραν να μου απαντήσουν απο που τα εισάγουν έτσι ώστε να ξέρω για την ROM.Ναι παράξενο αλλά αυτό μου είπε οτι δεν ξέρει.Μου πρότεινε ως λύση να μου δώσει τον IME κωδικό του κινητού και να πάρω την Samsung και να ρωτήσω εγώ η ίδια :lol: (η πλάκα είναι πως μάλλον θα το κάνω την Δευτέρα) :lol::lol:

και τι σε νοιαζει απο που τα εισαγει?

Νομίζω πως είναι σημαντικό γιατί σχετίζεται άμεσα με την Rom που φοράει το κινητό.Δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει το πρόβλημα που προκύπτει αν δεν είναι Γαλλική ή Ελληνική Rom.Το πενάκι κτλ.......

Καλημέρα! Έχει ψωνίσει κανείς από το digitalmaster; Βλέπω στα σκρουτζομάγαζα ότι έχει θετικές αξιολογήσεις και έχει και 6 άτοκες δόσεις για όσους δυσκολεύονται να δώσουν απευθείας όλο το ποσό.

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Έτσι ακριβώς,για τους δικούς του λόγους κ εν μέρη απ'αυτά που μου είχε πει καλά κάνει.

Πάντως επειδή ημουν απ'τους πρώτους που ανέφερα για το Νικόλα εδώ μέσα και σε private συζητήσεις με φίλους κ είχα πει τότε ότι δε πρόκειται να σε κρεμάσει καθ'ότι είναι σωστό παιδί πάνω απ'όλα και χαίρομαι που και τα άλλα παιδιά εδώ μέσα έχουν την ίδια γνώμη!

Συμφωνω μαζι σου φιλε μου για μενα ειναι ο πιο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ απο ολους οσους εχω παει.

καλα ρε παιδια σθγα το θεμα..αφου ειπαμε 100 φορες ολα λυνονται..........μην αγχωνεστε για το πενακι..
Samsung Galaxy S8 plus.....