Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γερμανικα ολα

Ναι το ξέρω, αλλά με τα θέματα που έχουν προκύψει στις "μαμά" συσκευές (ένδειξη "modified" χωρίς να έχει πειραχτεί τίποτα κτλ.) με βλέπω να το πειράζω θέλω δε θέλω, οπότε ας το πάρω γερμανικό να γλυτώσω και μερικά ευρώπουλα...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι το ξέρω, αλλά με τα θέματα που έχουν προκύψει στις "μαμά" συσκευές (ένδειξη "modified" χωρίς να έχει πειραχτεί τίποτα κτλ.) με βλέπω να το πειράζω θέλω δε θέλω, οπότε ας το πάρω γερμανικό να γλυτώσω και μερικά ευρώπουλα...

Το οτι συνέβη σε 3-4 συσκευές σε ολο το XDA δεν πρεπει να λαμβανεται σαν κανόνας.

Εκτός αυτού ο Βαγγέλης ήξερε την λύση. Ενας που δεν ασχολείται θα το πάει στο σερβις και θα του το φτιάξουν άμεσα γιατί φαίνεται ότι δεν είναι πειραγμένο απο την στιγμή που ο counter ειναι στο μηδέν.

Επειδή όμως έιναι τόσο απλό να περάσεις μια ρομ με το odin και ακομα πιο απλό να το επαναφέρεις στην αρχική ρομ, καλο είναι να γλυτώσεις χρήματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το οτι συνέβη σε 3-4 συσκευές σε ολο το XDA δεν πρεπει να λαμβανεται σαν κανόνας.

Εκτός αυτού ο Βαγγέλης ήξερε την λύση. Ενας που δεν ασχολείται θα το πάει στο σερβις και θα του το φτιάξουν άμεσα γιατί φαίνεται ότι δεν είναι πειραγμένο απο την στιγμή που ο counter ειναι στο μηδέν.

Επειδή όμως έιναι τόσο απλό να περάσεις μια ρομ με το odin και ακομα πιο απλό να το επαναφέρεις στην αρχική ρομ, καλο είναι να γλυτώσεις χρήματα.

Ναι Κώστα συμφωνώ, απλά έχω ένα κόλλημα (πες το ιδιοτροπία) και δεν μου αρέσει να πειράζω τις συσκευές μου.

Για όσους ξέρουν είναι χαζομάρα να δώσουν παραπάνω € για το γαλλικό ή για το ακόμα ακριβότερο ελληνικό. Ισως το bug αυτό του boot loader με ξεκολλήσει και πάρω κι εγώ το γερμανικό να τελειώνω.

[να πάρει ο δι@ολος το auto-complete του iPhone και τον Tim Cook μαζί. Μια ώρα για δυο γραμμές μήνυμα...]

Φιλικά, Κώστας

Έτυχε μια περίπτωση σε εκατομμύρια. Μην κολλάς σε αυτό. Σχεδόν όλοι όσοι το αναφέρουν στο xda το πάθανε γιατί πείραξαν το κινητό τους.

Το παίρνεις από τον Νίκο και αν συμβεί κάτι τέτοιο το γυρνάς και παίρνεις άλλο.

Problem solved :)

Ναι Κώστα συμφωνώ, απλά έχω ένα κόλλημα (πες το ιδιοτροπία) και δεν μου αρέσει να πειράζω τις συσκευές μου.

Για όσους ξέρουν είναι χαζομάρα να δώσουν παραπάνω € για το γαλλικό ή για το ακόμα ακριβότερο ελληνικό. Ισως το bug αυτό του boot loader με ξεκολλήσει και πάρω κι εγώ το γερμανικό να τελειώνω.

[να πάρει ο δι@ολος το auto-complete του iPhone και τον Tim Cook μαζί. Μια ώρα για δυο γραμμές μήνυμα...]

Οπως λεει κι ο Κωστας παρτε οπου βρειτε φθηνοτερα παιδια κι ας ειναι κι απο τη Γουατεμαλα.

Κακα τα ψεματα ειναι τοσο ευκολο να παιξεις με rom/bootloader κλπ, που οποιος μπαινει και ποσταρει σε αυτο το φορουμ και με τη βοηθεια εμπειρων και φιλοτιμων παιδιων (elthis κλπ) δε θα εχει κανενα προβλημα να λυσει ο,τι προκυψει.

Η Samsung εχει αριστο service στην Ελλαδα, οποτε απλα... go for it...;)

Απο expansys το χει παρει κανεις? Σε ποσες μερες του ηρθε?

Έχω πάρει άλλα πράγματα από eXpansys και μου έχουν έρθει σε δύο εργάσιμες (π.χ. παραγγελία Δευτέρα πρωί, στα χέρια μου Τετάρτη απόγευμα).

Αξιόπιστη εταιρία, αλλά 75 € ακριβοτερη απ' τα σκρουτζομάγαζα (625 vs. 550 €, με τα μεταφορικά).

Φιλικά, Κώστας

Έχω πάρει άλλα πράγματα από eXpansys και μου έχουν έρθει σε δύο εργάσιμες (π.χ. παραγγελία Δευτέρα πρωί, στα χέρια μου Τετάρτη απόγευμα).

Αξιόπιστη εταιρία, αλλά 75 € ακριβοτερη απ' τα σκρουτζομάγαζα (625 vs. 550 €, με τα μεταφορικά).

Ωραια.. Εγω το πηρα απο κει γιατι εχω ενδοκοινοτικο αφμ, οποτε γλυτωνω φπα κ μ βγανει 510 ευρω..

Εγω που θα στειλω αυριο πρωι τα χαρτια, θα το χω δευτερα ε? δεν δουλευουν σαββατοκυριακα τα courier?

Από πάροχο το εχει πάρει κανένας ακόμα? το έχω παραγγείλει ως εταιρικος και ακόμα το περιμένω....

Ασε, η Cosmote το έβαλε στο σαιτ της μολις χθες :X .Η Vodafone ακόμα τίποτα.Τζάπα η επιδοτηση.Αυγουστο παρουσιαστηκε,Δεκέμβρη θα το παρω.Μ'αρεσει που στην αρχη ηθελα να περιμένω για την έκδοση των 64 GB σε μαύρο χρωμα.Το βλέπω να γίνεται διαθεσιμο κατα το καλοκαίρι :lol:.Ούτε το 16αρι δεν ξερω αν θα προλάβω μέχρι τα Χριστούγεννα :p.

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

εγω που πηρα την γουιντ τηλ στην πατρα μου ειπαν δεν την εχουμε την συσκευη καθολου.
note 2

Και εγω που περνώ την wind κάθε φορά μου λενε να πάρω την άλλη βδομάδα.

Δεν καταλαβαίνω γιατι αυτή η καθυστέρηση. :mad:

Παιδιά μόλις μπήκα στο eXpansys για να δω τιμές και παρατήρησα ότι έχει το Note II προπαραγγελία σε έκδοση 64 GB. Δεν θυμάμαι αν το είχε από παλιά. Λέτε να έρχονται τα "παχιά" Νοτέλια;

Φιλικά, Κώστας

Για το θέμα της υποστήριξης των ελληνικών που ρωτάνε πολλοί:

.......................

Να σημειώσω ότι έχει αναφερθεί ότι με τη γαλλική ROM και έχοντας επιλέξει ελληνική γλώσσα παντού, εμφανίζονται κάποια στοιχεία/κείμενα στα γαλλικά (νομίζω σε κάποια bitmaps μέσα στα templates των εφαρμογών για το S Pen). Επίσης, έχοντας μη ελληνική ROM υπάρχει ο κίνδυνος να αφαιρεθεί η υποστήριξη των ελληνικών στο πενάκι σε μελλοντικό update. Μάλλον δεν θα συμβεί, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος.

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι για όσους θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για την πλήρη και συνεχή υποστήριξη των ελληνικών παντού στη συσκευή και ταυτόχρονα να διατηρήσουν τη συσκευή τελείως αναλλοίωτη και απείραχτη, η μόνη επιλογή είναι να αγοράσουν επίσημη ελληνική συσκευή από επίσημη εισαγωγή (π.χ. από Πλαίσιο ή από τον πάροχό τους). Το αρνητικό είναι ότι κοστίζουν αρκετά ακριβότερα απ' τα γερμανικά στα σκρουτζομάγαζα...

Με αφορμή το παραπάνω τμήμα από ένα εξαιρετικά ενημερωτικό σχόλιο του έμπειρου -όπως φαίνεται- Κώστα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ίσως λίγο ανόητη για του γνώστες του θέματος...

Τα περισσότερα σχόλια παροτρύνουν την αγορά του Note με τη Γερμανική Rom και την μετατροπή του μέσω ODIN σε Γαλλική Rom. Επειδή όμως τα παραπάνω γραφόμενα του Κώστα "άγγιξαν" κάποια κολλήματα που κουβαλάω κι εγώ ήθελα να ρωτήσω: "γιατί όχι Γερμανικό που μέσω ODIN να πάρει την Ελληνική Rom;"

*Σημειώνω πως γνωρίζω πως η Ελληνική Rom ενημερώνεται με ποιο αργούς ρυθμούς αλλά αν το προσπεράσουμε αυτό, γιατί όχι; Υπάρχει κάποιο εμπόδιο;

Μετά την Cosmote που έβαλε στο site της το Note II προχθές Τρίτη, το έβαλε και η Vodafone σήμερα Πέμπτη.Το Note II κοστολογείται στα 700 ευρω όπως γνωρίζαμε,αλλά το Note I πραμένει κολλημένο στα 600:wacko::wacko::wacko: .

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Να το πάρεις εσύ φτηνά και μετά βάζεις με το odin όποια θέλεις. Απλά δε θα σου αναγνωρίζει το kies το τηλέφωνο και θα κάνεις με τον ίδιο τρόπο, με odin, τις αναβαθμίσεις. Φυσικά για service περνάς την πρώτη που είχες. Γίνεται και να σου το αναγνωρίζει το kies αλλά άστο αυτό δε σε χαλάει σε κάτι αφού μπορείς εύκολα και γρήγορα να περνάς όποια θέλεις. Τα ελληνικά με τις αναβαθμίσεις και την τιμή τους είναι μια μικρή πικρή ιστορία!

Εάν περάσεις το ελληνικό CSC στην ελληνική ρομ γιατί να μη στο αναγνωρίζει το kies για μελλοντικές αναβαθμίσεις ;

καλησπερα φιλε μου επειδη δουλευω στην wind σου λεω οτι τα κεντρικα εχουνε παραλαβει 16GB το κοιταξα σημερα λογικα απο αυριο θα ειναι στα κατ/ματα εφοσον το εχεις ζητησει.

Καλησπερα στη παρεα των Νοteακηδων!!! Παρακολουθω καιρο το φορουμ αλλα μολις τωρα αποφασισα να φτιαξω ενα λογαριασμο. Επειδη λοιπον σκεφτομαι να αγορασω το our precious :) ειδα μια προσφορα στο γερμανικο μαγαζι getgoods.de στα 469.90 ευρω!

http://www.getgoods.de/notebooks-tablets-und-pc-systeme/tablets-/angebote-und-gebrauchtware/samsung/653521/samsung-galaxy-note-2-n7100-16gb-titanium-gray-b-ware

Εχετε καποια αποψη για το συγκεκριμενο μαγαζι, ειναι αξιοπιστο κλπ??? Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις!

Καλησπερα στη παρεα των Νοteακηδων!!! Παρακολουθω καιρο το φορουμ αλλα μολις τωρα αποφασισα να φτιαξω ενα λογαριασμο. Επειδη λοιπον σκεφτομαι να αγορασω το our precious :) ειδα μια προσφορα στο γερμανικο μαγαζι getgoods.de στα 469.90 ευρω!

http://www.getgoods.de/notebooks-tablets-und-pc-systeme/tablets-/angebote-und-gebrauchtware/samsung/653521/samsung-galaxy-note-2-n7100-16gb-titanium-gray-b-ware

Εχετε καποια αποψη για το συγκεκριμενο μαγαζι, ειναι αξιοπιστο κλπ??? Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις!

Σου διεφυγε το B- Ware,που γραφει διπλα,και που σημαινει ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ.

ΟΚ;:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Σ'ευχαριστω φιλε Theodore41, δεν το ηξερα οτι σημαινει αυτο γιατι δε ξερω και γερμανικα... :/

Ουτε εγω ξερω,αλλα εγραψα προχτες σε καποιο Γερμανο για ενα ασυρματο Siemens Gigaset το λοποιο εχει αποσυρθει αλλα το θελω για τη μανα μου,γιατι ηταν φτιαγμενο για μεγαλους ανθρωπους,και αυτος μου απαντησε οτι αυτο το B-Ware που εγραφε διπλα,σημαινε αυτο που σου εγραψα.

Φαινεται οτι στη Γερμανια,αυτο τον ορο χρησιμοποιουν τον οποιο και εγω για πρωτη φορα ειδα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

να κάνω μια ερώτηση . έχω προπαραγγείλει

το note2 32 gb από το expansys . όταν και

αν το πάρω και μου έρθει τι ρομ θα έχει πάνω ?

ποιας γλώσσας ? τι πρέπει να προσέξω ¨?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Γεια σας, λέω να μεταβω στο note2 από το 4s....έχω μάθει τα άπειρα εδω μέσα και διαβαζοντας τα posts σε όλο το forum κατάλαβα ότι τα skroutzoμάγαζα που δίνουν το note 2 γύρω στα 550 το δίνουν με γερμανική ROM κτλ...κτλ... έχω 2 ερωτήσεις:

1. Ξέρει κάποιος να προτείνει κάποιο από αυτα τα μαγαζιά μου να η απόδειξη του να αναγράφει το ΙΜΕΙ του note2?

2. Το play247 ακολουθεί την ίδια τακτική ή είναι στην κατηγορία των μεγάλων καταστημάτων π.χ. Πλαίσιο κτλ??? (http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=52151)

Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ...

Γεια σας, λέω να μεταβω στο note2 από το 4s....έχω μάθει τα άπειρα εδω μέσα και διαβαζοντας τα posts σε όλο το forum κατάλαβα ότι τα skroutzoμάγαζα που δίνουν το note 2 γύρω στα 550 το δίνουν με γερμανική ROM κτλ...κτλ... έχω 2 ερωτήσεις:

1. Ξέρει κάποιος να προτείνει κάποιο από αυτα τα μαγαζιά μου να η απόδειξη του να αναγράφει το ΙΜΕΙ του note2?

2. Το play247 ακολουθεί την ίδια τακτική ή είναι στην κατηγορία των μεγάλων καταστημάτων π.χ. Πλαίσιο κτλ??? (http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=52151)

Πριν κανά μήνα πήρα το S3 για τη γυναίκα μου απο εκεί και έγραφε το imei στην απόδειξη κανονικά. Χειρόγραφα μεν κανονικά δε...:)

Στo extreme mobile το imei αναγράφεται στην απόδειξη. Πρίν αγοράσω το κινητό έστειλα email στο play247 και ρώτησα αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ή ποιας χώρας είναι. (το προηγούμενο κινητό μου το είχα πάρει από εκεί). Δεν μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν οπότε από εμένα έφαγαν άκυρο.