Jump to content

[Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά έβαλα το BetterBatteryStats αλλά δε μου αρέσει να βάζω συνέχεια εφαρμογές που τρέχουν στο background. Εάν δε βγάλω λύση θα κάνω ένα factory reset. Αποθηκεύω τα δεδομένα μου τώρα με το helium και βλέπουμε...

Βρηκες τελικα τι ευθυνεται για την πτωση της μπαταριας??

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά έβαλα το BetterBatteryStats αλλά δε μου αρέσει να βάζω συνέχεια εφαρμογές που τρέχουν στο background. Εάν δε βγάλω λύση θα κάνω ένα factory reset. Αποθηκεύω τα δεδομένα μου τώρα με το helium και βλέπουμε...

Το BBB δεν θα σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Εχει φτιαχτεί για αυτόν ακριβώς τον λόγο να εντοπίζει τα wakelocks. Αστο να τρέξει μια μέρα να δείς τι είναι αυτό που δεν αφήνει την συσκευή σου να μπέι σε sleep mode γιατί απο το screen σου αυτό φαίνεται. Παρατήρησε οτι προς το τέλος είναι awake η συσκευή χωρίς να έχεις screen on. Ασε λοιπόν το BBB να τρέχει και αυριο δες και πες μας τι βλέπεις ;)

Το BBB δεν θα σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Εχει φτιαχτεί για αυτόν ακριβώς τον λόγο να εντοπίζει τα wakelocks. Αστο να τρέξει μια μέρα να δείς τι είναι αυτό που δεν αφήνει την συσκευή σου να μπέι σε sleep mode γιατί απο το screen σου αυτό φαίνεται. Παρατήρησε οτι προς το τέλος είναι awake η συσκευή χωρίς να έχεις screen on. Ασε λοιπόν το BBB να τρέχει και αυριο δες και πες μας τι βλέπεις ;)

Λοιπόν μετά από μία μέρα ελαφριάς χρήσης:

Ελπίζω να βγάλει κάποιος άκρη.

Edited by Sol_Ballads
συνεχόμενα μηνύματα

Και εγώ δεν έχω πολυκαταλαβει πως διαβάζουμε το BBS. Με αφορμή τον φίλο που προφανώς έχει πρόβλημα, καλό θα ήταν όποιος γνωρίζει να εξηγήσει για να μάθουμε. thanks

Στις 18 ώρες είχες αναμμένη οθόνη για μόλις 53 λεπτά. Παρόλα αυτά το κινητό έμεινε ξύπνιο για επτάμιση περίπου ώρες. Κάτι τρέχει στο παρασκήνιο και δεν αφήνει τη συσκευή να πέσει σε deep sleep.
Κώστας

Και πως θα βρω τι είναι αυτό? Γι αυτό έβαλα το Better battery stats αλλά δεν το καταλαβαίνω

Google μηπως σε βγαλει καπου που να λενε

Θοδωρής

Από την εικόνα με τα partial wakelocks φαίνεται οτι τα 3 πρωτα ευθύνονται. Ψάξε για αυτά στο γοογλη.

Λοιπόν μετά από μία μέρα ελαφριάς χρήσης:

Ελπίζω να βγάλει κάποιος άκρη.

Δυο μέρες που το έχω εγκαταστήσει πάντως μετρητή deep sleep δεν έχω δει...

Και ότι κάνω εγκατάσταση περνάει από greenify.

Edit: Με reset έστρωσαν όλα.

Edited by gmo

Παιδιά εγώ πάντως το έλυσα μετά από απενεργοποίηση της αναφοράς τοποθεσίας από τη συσκευή που έχει το Google maps. Ενεργοποιήθηκε με το τελευταίο update χωρίς να το πάρω χαμπάρι..

Ο devil με την rootbox για εμένα είναι οτι καλυτερο. Έχει ενα bug μονο ο kernel και για κάποιο λογο δεν είναι σε συνεχές deep sleep λόγω WiFi. Δεν είναι στην πρίζα, όντως έχασα 1% για 12 λεπτα οθόνης. Συνήθως έβγαζα 7-8...

εγω πλεον μετα απο 7 μηνες βγαζω απο 5 εως 9 λεπτα στο 1%. 5 λεπτα βγαζω οταν δουλεω με Η+ και σερφαρισμα, ισως εχει πεσει η αποδοση της μπαταριας?ισως παρω μια αλλη στο μελλον

Εγω παιδιά εχω δει μια μικρη πτωση της μπαταρίας με την νεα αναβάθμιση.

Τώρα αναλογα με την χρήση 1% χανω περίπου στα 7 λεπτά.

Αναλογα τις εφαρμογές που δουλεύω. Χθες εχασα 2% σε 23 λεπτά με χρηση falcon pro μόνο.

Καθε μερα βγάζω 6 ώρες οθονης 1 ωρα κοντα ομιλία και 15-18 ωρες χρηση.

Για 6 μηνες τηλέφωνο καλα είναι

Θοδωρής

Σήμερα χωρίς ιδιαίτερο κάψιμο. Πολυυυυ χαλαρά.

Πρώτη φορά τοσο κάτω. Το betterbatterystats δεν δείχνει κατι περίεργο.

Θοδωρής

Θα ήθελα να ρωτήσω, τοσο καιρό με το Note2 έχει μείνει κανείς απο μπαταρία στην διάρκεια της μέρας? Φυσικά όχι.

Μην ασχολείστε λοιπόν. Αφήνετε τα πάντα ανοιχτά για να έχετε ένα πληρως λειτουργικό τηλέφωνο.

Παράδειγμα όλοι περνάμε το skype και το viber πρώτα πρώτα στην συσκευή μας. Μετά πάμε και τα κλείνουμε και δεν έχουμε ειδοποιήσεις. Ποιό το όφελος τελικά?

Περισσότερη φασαρία είναι το να ανοιγοκλέινεις και να ψάχνεις τις ρυθμίσεις από το να το βάζετε στον φορτιστή κάθε βράδυ στο κομοδίνο σας.

Laptops, Tablets και smartphones χρειάζονται καθημερινή φόρτιση. Αν όχι σημαίνει οτι δεν τα χρησιμοποιείτε και ίσως δεν σας χρειάζονται.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θα ήθελα να ρωτήσω, τοσο καιρό με το Note2 έχει μείνει κανείς απο μπαταρία στην διάρκεια της μέρας? Φυσικά όχι.

Μην ασχολείστε λοιπόν. Αφήνετε τα πάντα ανοιχτά για να έχετε ένα πληρως λειτουργικό τηλέφωνο.

Παράδειγμα όλοι περνάμε το skype και το viber πρώτα πρώτα στην συσκευή μας. Μετά πάμε και τα κλείνουμε και δεν έχουμε ειδοποιήσεις. Ποιό το όφελος τελικά?

Περισσότερη φασαρία είναι το να ανοιγοκλέινεις και να ψάχνεις τις ρυθμίσεις από το να το βάζετε στον φορτιστή κάθε βράδυ στο κομοδίνο σας.

Laptops, Tablets και smartphones χρειάζονται καθημερινή φόρτιση. Αν όχι σημαίνει οτι δεν τα χρησιμοποιείτε και ίσως δεν σας χρειάζονται.

Όχι, δεν έχω μείνει ποτέ από μπαταρία με το Note II. Δεν ξέρω καν αν βγάζει κάποιο μήνυμα πριν κλείσει... Τα πάντα είναι μόνιμα ανοιχτά, 3G (H+), Wi-Fi, GPS, δεν ασχολούμαι ούτε καν με ανοιγόκλειμα Wi-Fi (δουλειά-σπίτι συνδέεται αυτόματα, στο ενδιάμεσο το αφήνω ανοιχτό, δεν με απασχολεί). Skype/Viber τρέχουν σχεδόν πάντα, συγχρονισμοί με 3 λογαριασμούς email, WhatsUp, CallRecorder κ.α... Διαβάζω για Greenify και για πάγωμα/αφαίρεση "σκουπιδιών" της Samsung... Εγώ δεν είμαι ούτε καν root, δεν έχω παγώσει τίποτα απολύτως και ούτε έχω αφαιρέσει κάτι από αυτά που έρχονται με την official ROM. Η συσκευή είναι πραγματικά υποδειγματική σε όλα από μαμά, δεν ασχολούμαι πλέον με μπαταρίες, μετρήσεις και πειράγματα. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσω αυτή την σχεδόν άψογη εμπειρία.

Με το iPhone θέλαμε widgets για να ανοιγοκλείνουμε εύκολα τα wireless, τώρα με το Note II αποκτήσαμε τα widgets αλλά πλέον δεν τα χρησιμοποιούμε... :rolleyes:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Και εμενα παιδια δεν εχει πρόβλημα να με βγαλει ανετα μια ημερα νεχρι να πεσω για υπνο και να το βαλω στην μπριζα. Το θεμα μου ειναι πως στα καλα καθούμενα με την ιδια περιπου χρήση έβγαλε λιγότερες ώρες. :)
Θοδωρής

Όχι, δεν έχω μείνει ποτέ από μπαταρία με το Note II. Δεν ξέρω καν αν βγάζει κάποιο μήνυμα πριν κλείσει... Τα πάντα είναι μόνιμα ανοιχτά, 3G (H+), Wi-Fi, GPS, δεν ασχολούμαι ούτε καν με ανοιγόκλειμα Wi-Fi (δουλειά-σπίτι συνδέεται αυτόματα, στο ενδιάμεσο το αφήνω ανοιχτό, δεν με απασχολεί). Skype/Viber τρέχουν σχεδόν πάντα, συγχρονισμοί με 3 λογαριασμούς email, WhatsUp, CallRecorder κ.α... Διαβάζω για Greenify και για πάγωμα/αφαίρεση "σκουπιδιών" της Samsung... Εγώ δεν είμαι ούτε καν root, δεν έχω παγώσει τίποτα απολύτως και ούτε έχω αφαιρέσει κάτι από αυτά που έρχονται με την official ROM. Η συσκευή είναι πραγματικά υποδειγματική σε όλα από μαμά, δεν ασχολούμαι πλέον με μπαταρίες, μετρήσεις και πειράγματα. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσω αυτή την σχεδόν άψογη εμπειρία.

Με το iPhone θέλαμε widgets για να ανοιγοκλείνουμε εύκολα τα wireless, τώρα με το Note II αποκτήσαμε τα widgets αλλά πλέον δεν τα χρησιμοποιούμε... :rolleyes:

Συμφωνώ μαζί σου δεν λέω. Με κάποια όμως mods όπως να βάλεις το greenify μεγαλώνει την αναμονή της μπαταρίας. Εγώ πχ φορτίζω ανά 2 μέρες και είμαι με όλα ανοιχτά εκτός gps που δεν το λειτουργώ κιόλας.

Πως γινεται σε αναμονη το βραδυ 7 ωρες να πεφτει 5% και σε αναμονη την ημερα 1% και το βρδυ ειναι κλειστα ολα κιολας:worry:
Θοδωρής

Πρώτη ημέρα συμβίωσης με saber kernel με πολύ καλά αποτελέσματα (μάλλον καλύτερα απ ότι με adam):

[ATTACH]34016[/ATTACH]

[ATTACH]34017[/ATTACH]

Να σημειωθεί ότι έχω 3 emails με push, ένα εκ τον οποίων βαράει όλη μέρα.

Πρώτη ημέρα συμβίωσης με saber kernel με πολύ καλά αποτελέσματα (μάλλον καλύτερα απ ότι με adam):

[ATTACH]34016[/ATTACH]

[ATTACH]34017[/ATTACH]

Να σημειωθεί ότι έχω 3 emails με push, ένα εκ τον οποίων βαράει όλη μέρα.

ναι μωρε ειναι καταπληκτικος κερνελ..

απλα μου την δινει που δεν μηδενίζει ο counter με το triangle away...

• The title was changed to [Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία